Jag kysser ju grodor hela tiden, så... var är min prins?

Hahaha, typ ändå charmig när jag var liten
.

But you treat me like a stranger.

Överväger faktiskt starkt att gå och lägga mig och sova, är så sjukt slut och trött i huvudet så det är inte sant. Imorse lyckades jag faktiskt vara pigg när jag ändå klev upp för tidigt med för lite sömn, men nu hare bara gått neråt och neråt.

Båda Gabbs och Corrny är och tränar just nu, så har som inget att göra. Och är för slut för att hitta på något "på riktigt". Dem är som mina chillduuuudeees! Ska nog se någon film sen ta en sjukt tidig kväll. Behövs! UPDATE: Vid närmare eftertanke så blire att tvspel som står på schemat!
PEACE OUT!
←Lillstumpan min♥

Somebody that I used to know.

Igår jobbade jag, idag jobbar jag, imorrn ska jag jobba.

Sitter och äter lite frulle, himla gott med hårdmackor och choklad.

Sen så låten nedan hittade jag på Nadjas blogg, typ himla bra. Håller med henne - den går på repeat.

Några sanningar

Be thankful for the difficult times. During those times you grow. We have to deal with pain to find happiness. We have to deal with pain to find us. We become stronger with each bad day, bad relationship, bad past, just everything bad. We can make it all better in the end just by learning from it all. Challenges are what makes us who we are. The people that I’ve lost, the  things that I’ve learned. I wouldn’t be the same without themnot everything is meant to be, but I guess everything is worth a try. In life you have to take some risks sometimes, for you will never know unless you try. I am not proud of some of the things I have done, But I am GRATEFUL for the lessons Ive learned from them. Learn by mistakes. Live from regrets. Forgive with love. Smile for every pain. Be thankful for every day.

Last night, somehow feels like a lifetime ago.

Har sett serie hela dagen, sen varit i lägenheten och stökat och städat. Så en slapp/städ dag, är sjukt trött nu.
Skulle kanske ta och göra nått med Nadja ikväll, om hon inte är alldeles för trött. Hon har jobbat idag, så vi får se. Hon skulle höra av sig när Anton farit till jobbet. SÅ ska ta och spela tv-spel nu.
PEACE OUT!


Dagarna innan göteborg och sen Göteborg sommarn 09 med Linnea ♥!

Göteborg:

Har ingen rubrik

Jaaruu, tar tillfället i akt nu när jag är ledig att verkligen försöka sova ut för att få så mycket sömn jag kan. Funkar rätt bra, men blir dagarna som försvinner. Har lekt lite i photoshop nu sen jag vaknade, och jag blir som förlorad i det. Jag tappar tiden helt och kan sitta i typ en timme och tro att det bara gått tio minuter.

Ska iallafall kanske fara och äta med min bror och hans tjej sen. Eller dem ville ha hämtning från stan och då föreslog jag att vi kanske kunde ta en bit mat. Och dem tyckte det lät som en bra idé, så det kommer nog bli super.

Ska ta och klä mig och göra mig iordning. Ha en kanon dag!
PEACE OUT!

Gamla laget, hammarängen J18. 
Ni var himla bra, saknar det.

Hade tråkigt igår, så lekte lite i photoshop.

Ser väl inte så jätte verkligt ut, men var roligt att göra.

Happiness


And if you break, I will make you whole.

Vintern är faktiskt ganska så charmig, den här bilden är tagen 100 meter från vårt hus, om ens det. Från Victoriabron, Corrny som tagit den. Himla fint är det iallafall.

Idag väntas det säljutbildning med Jobbet, så jag tror verkligen det kommer bli kanon för att:
1) Jag har världens bästa arbetskamrater.
2) Han som ska föreläsa har jag hört är duktig.
3) Varje gång vi samlas har vi jätte roligt.
4) Nämnde jag att jag har bra arbetskamrater?

Nää men jag tror faktiskt att det kommer bli jätte bra, kommer nog va en givande kurs och behövligt för många(inklusive mig). Så nu ska jag ta mig något litet att äta sen blire att börja göra sig iordning(klä sig osv). Hoppas alla har en kanondag!
PEACE OUT!

Corrny och jag med vårat kära gamecube(kontroller)♥



Åh, jätte nostalgi från gamla semester bilder!

Åh vad jag saknar våra resor med bilen och husvagnen genom hela Europa och till och med Asien och Afrika! Här kommer massor med bilder från Kroatsien, Marocco och Turkiet.

Kroatien 06
Här spenderade jag min 14års dag haha... på en bilverkstad i Kroatioen.
På dem här bilderna byggde vi vårat egna takräcke för att vi var tvungen att lämna vår husvagn där axeln hade gått sönder och inte gick att laga.
Voilá!

Marocco -04?
jag och bror min♥
Jag och mina 4 syskon♥
Åh, minns den där morgonen så väl. Sov mitt ute i öknen under stjärnklarhimmel. Helt underbart, vi red dromedar dit ut.

Turkiet -05?
Vart nå fel på gränsens system. Så vi blev stående i några timmar och spelade Kubb med dem andra som stod med oss i kön haha!

Har ganska så charmiga kusiner♥

Mina kusiner uppe i Pite är ganska så söta. Jag visade videorna nedan för grabbarna i helgen som är 10, 7 och 3 år och jag fick så charmiga reaktioner av dem.
Samuel: "Men, det är ju flera sånger i en!" Och var typ jätte fascinerad.
Elias ba: "åh den här kan jag" på mumintrollet sen började han sjunga på finska så då kunde han den ju inte längre så han ba:" men, vad gör han nu?" typ jätte ängslig, stackarn.
Sen simon som är 3, tyckte det var jätte roligt med gubbarna som kom upp bakanför soffan(the cartoon medley) så han satt i knäet på mig och höll på skratta ihjäl sig. Så jag var ju tvungen att spela den flera gånger.
FreddeGredde är en svensk grabb(sjukt spejsat) som faktiskt är otroligt duktig på det han gör, han lyckas fånga "publiken med sin charm" och sen så är låtarna så medryckande. Eller blir då alltid jätte glad och på glatt humör då jag hör på hans låtar, så haha, om ni inte hört han förut så borde ni lyssna på han.

Fick göra en ny design åt sanna, nanananana.

Håller på med en design åt Sanna(hon spelar innebandy med mig) just nu(eller är klar), otroligt roligt att göra den. Fick som ganska fria händer och fick med fina och bra bilder = enkelt att göra en design. Det ända var att han som gjort designen till Sanna innan, jag vet inte riktigt vad han hade gjort med still/kodmallarna - var typ halverst kaos(tycker jag iallafall haha) Så jag fick ta och sätta in en helt ny stilmall och en helt ny kodmall. Menmen, riktigt snygg tycker jag den blev iallafall. Gå in och kika här ->Sannas blogg<-.
PEACE OUT!

Innan:

Efter:


Down on the corner, out on the street.

Har haft en underbar helg uppe i pite med småkusinerna och Bosse sen MosterMirjam också. Behövde lite avskräming från livet i Skellefte, så det var verkligen behövligt.
Jag kom hem igår, och det första jag gjorde var att fara till jobbet och vänta på att Nadja skulle sluta(klockan 01.00). Då drog vi till Shell och köpte dipp och popcorn och såg "barnhemmet(the orphanage)". Jag tog mig hem vid typ 4 tror jag.
Sen idag så stod väckaren på 12, gjorde mig iordning sen for jag och hämtade upp Nadja och Björn och vi drog och käkade på Calles vid typ 1. Ceasarsallad valde jag och himmla gott var det kan jag tala om! Har ni inte smakat den så borde ni göra det!
Sen så drog vi hem till Björn och spelade lite sällskapsspel och Buzz, himla roligt det också och nu sitter jag hemma och funderar på om jag ska slå på nån film.
PEACE OUT!

min älskade stuga 

Don't try to fix me, i'm not broken.

SKa börja packa alldele strax, vilket jag borde ha börjat med för länge sen. Ska dra upp till Pite över helgen och passa mina småkusiner, vilket kommer bli hur roligt som helst för dem är såååååå gulliga! Sen skare bli trevligt att träffa mosterMirjam och Bosse också. Så blir kanske inte så bra uppdatering i helgen. Men kommer ha det kanon iallafall. Hopaps ni andra har en jätte bra helg också!
PEACE OUT!
åker med denna brutta♥ →
(och jag vill typ bli blond igen ← hade en himla fin färg)

Filmmys med nadjipadjiiii

Ska se film med Nadja nu, vi har hängt sen jag slutade. Vi ska se skräckis och tjocka oss med chips och popcorn!!
PEACE OUT!

i'm standing right in front of you with nothing more to offer you then this.


Don't speak, I know just what you're saying. So please stop explaining, don't tell me cause it hurts.

Vaknade för kanske en halvtimme sen av ett sms från Nadja, hon ville träffas och gå på stan lite innan jag börjar 4. Vi får se hur mycket vi hinner, blir nog kanon hur som.
Jobbar hockeypass idag, från 16-22.30 med Cicci och Björn - dem är så härliga så det blir nog kanon det med!
Funderar på om jag ska ta mig något litet att äta innan jag ska träffa Nadja. Hon skulle ändå duscha först.Men nu blire att ta den där biten av mat.
PEACE OUT!
Saknar stugan så naaaanting!
Där kan man bara vara sig själv utan att någon dömmer alls!

Jag saknar sommaren så otroligt mycket.


It's like I can't breathe, It's like I can't see anything. Nothing but you, I'm addicted to you.

Sitter hemma just nu, har rast. Har snabbträffat mamma för hon skulle få ta bilen sen så har jag också ätit(äter). Börjr om klockan tre. Corrny är här också, vi sitter vid varsin dator(så där lagomt romantiskt). Fast än jag nästan ser dem varje dag(Gabbs&Corrny) så känns det inte som att vi "träffas" så mycket vilket känns synd... Vi måste ta tag i det här!
Men ni då kära läsare, vad tycker ni om min(a) nya design(er)? Haha, vore roligt med lite creeed.
PEACE OUT!
Så där lagomt seriös...

Now I'm counting all the stars.

Haha, så här sere ut jämt när jag har gjort en ny design. Ändrar så många olika smågrejjor hela tiden, och trycker lät upp sidan 200 gånger. Men det måste man ju göra om man vill ha det snyggt och perfekt. Skulle inte förvåna mig alls om alla är jag(förutom 50 typ som är unika). Haha menmen.
Idag väntar jobb mellan 11-18.30 och sen efter det äre inenbandyträning som står på schemat. Hoppas det går bättre idag än i Måndags(det måste det göra). Och direkt efter det blir det sängen(kommer va jätte trött och hoppas jag somnar direkt!)
Nu ska jag ta mig nått att äta innan jag vandrar i väg till jobbet(preliminärt tar bilen.)
PEACE OUT!


Tryck f5 för guds skull om ni inte ser min nya design!

Ny design igen, nu är den helt klar. Eller jag tror det ialalfall, kommer säkert hitta något litet som jag kan ändra på nu framöver. Men annars måste jag säga att jag är sjukt jävla nöjd! Riktigt snygg vart den jue! Så sjukt stilren, enkel - men så jävla stilren! Sen så skiftar den mellan 3 olika designer(varje gång man uppdaterar sidan(f5)) så kommer nog inte bli less på den här designen på ett tag hoppas jag då! Annars gör det inte så mycket för jag tycker om att göra designer/headers!
PEACE OUT!
gammal bild från när jag spöade gabriella i nå spel på fb!!

Under ombyggnad.

Nu kan bloggen se konstig ut. Håller på att göra om den lite grann. SÅ om det är lite mallar som ligger över varandra så kommer det att ordnas(håller på att ordnas) för så ska det inte se ut egentligen. Jag hoppas det kommer bli snyggt. Själv är jag då nöjd med hur jag vet att det ska se ut!
PEACE OUT"

Bjuder på min allra första "header" haha. Tur jag blivit mycket bättre!

If today was your last day, would you live each moment like your last?


If tomorrow never comes, you should know how much I love you.

Har dejtat världens bästa Linnea idag, först på stan sen så köpte vi hem mat från Wok&Roll, som för övrigt var jätte god! Sen så for vi hem till mig och käkade middag med ljus och fina glas och allt(jätte romantiskt). Sen så chillade vi med chips och godis + nutella(man får vara tjock på alla hjärtans dag!) Nu har hon däremot lämnat mig för hennes riktiga dejt(hennes grabb) Och jag ska ta och dejta Gabbs istället. Se nån film, spela tv-spel och ba mysa! Hoppas alla haft en jätte bra dag, för det har då jag haft, och fortsätt ha en trevlig kväll nu allihopa!
PEACE OUT!



Glad alla ♥ dag!


Corrny, titta här, titta här!

Hahahahah, så du och jag ♥!

You will never be alone.

Ligger nu i soffan och myser under en filt till Navy på tv'n(reklam nu), har just ätit värsta  brakmiddagen. Lagade stuvademakaroner, köttbullar, ägg och så grönsaker. Så nu är jag proppmätt men gott var det. Till och med Gabbs som är min hårdaste kritiker när det gäller mat tyckte det såg hur gott ut som helst (Y)
Träningen gick itne lika bra som jag hade hoppats, kroppen hade verkligen inte återställt sig helt efter att varit sjuk. Så var jätte trött och slut och orkade inte kämpa nästan alls. Nu började Navy om så
PEACE OUT!


And be a simple kind of man. Oh, be something you love and understand.

God morgon världen!
Sitter hemma och tittar på OC, var sjukt länge sen jag såg det. Är himla hungrig så jag borde gå och göra något att äta, men jag orkar typ inte just nu... sen så finns det inget gott här hemma. Kanske drar på coop och köper något. Sen blire träning ikväll iallafall, så det är jag jätte taggad på! Fast kommer måsta ta de lugnt, vilket suger. ajja, ska ringa mamma och prata med henne lite iallafall.
PEACE OUT!

It's gonna hurt bad until its get better.

Igår var faktiskt riktigt trevligt och roligt.Fast kom isäng lite senare än vad jag hade tänkt, men vad gör det om hundra år. Idag sov jag lite längre än jag hade tänkt också, men kroppen behövde det. Är inte helt frisk ännu, så jag behöver all sömn jag kan få.
Lyssnar på massa musik nu som får hjärnan att börja tänka, samtidigt som det är skönt att höra texter som sätter ord på känslor man själv inte kan förklara så någonstans längst in i hjärtat gör det också ont.Tror jag börjar tänka för mycket för att jag är för trött och slut just nu. Blir nog en tidig kväll och imorgon kommer det kännas bättre. Det gör det alltid på morgon.
Sen så är det träning imorn(har inte tränat nu på över vecka) så det ska verkligen bli roligt att få springa av sig lite.
Nu ska jag göra varm choklad och lyssna på mer musik.
PEACE OUT!

Vill tillbaka till stugan.

Random fact #93


Hann ha designen i 1 dag.

Haha, direkt jag la upp den förra designen så vart jag spyless påren. Den såg inte lika snygg ut uppe på bloggen som i photoshop. Så blev att ändra och göra den snyggare och småfixa lite mer med den. Kommer nog byta snart igen då jag inte är helt hundra på den där. Men måste iallafall ha nån annan än den där äckliga lila haha.
Va tycks ?
NU ska jag snart börja göra mig iordning och vara med nadja :)!
PEACE OUT!

åh, saknar utlandet. 
Ge mig deras vatten(värme)!

Tryck F5 vettja.

Gjorde en ny snabb desig så här på morgonkvisten. Ska fixa till den mer när jag kommer hem och småpilla påren!
Menmen, var så less den andra, den avr så julig. Och nu är det februari=inte jul längre. Så it had to go!
nu ska jag gå till jobbet PZ!
FÖRE:

Vi kan gunggunggunga du och jag!

Godmorgon världen!
Sitter här och äter frukost(choklad+muslü) och dricker också te. Idag öppnar jag, för er som ville veta! Det violl säga att jag börjar 8. Sen jobbar jag typ hela dagen(till klockan 6). Jag gillar typ öppning, det är rå chill. Sen så äre typ värsta härlig personal idag(de äre typ alltid) så kommer bli en jätte bra dag idag!! Nu är jag så där pigg igen.(det är nog chokladen)
Sen ikväll så blire kanske hänga med Linnea, vi får se om den saken. vi kommer inte hinna prata så mycket för att vi båda jobbar idag, och när jag inte jobbar jobbar hon och när hon inte jobbar så jobbar jag. Så blire jämt. Men vi får försöka smyga iväg några sms eller nått!(hör av dig Linnea om du ser de här!)
Nu ska jag typ fortsätta äta och sen ska jag se nå avsnitt av bleach innan jag beger mig till jobbet.
PEACE OUT!

så här hade jag kunnat se ut om jag snackade i telefonen...

Inte ens mina egna tankar ska få mig på fall.


We were happy, until we came to close one day.


Why do you choose your pain?

Dem två senaste månaderna har jag jobbat som bara den, har inte gjort ett joota annars. Har bara varit jobb som gäller, och det visar sig när lönen kommer vilket känns skönt. Men nu har kroppen tillslut tagit och hunnit ikapp hjärnan. Har inte rört mig utanför huset sen i lördags. I vanliga fall är jag som värsta duracellkaninen, jag kan hålla igång hur länge som helst med 2-3 timmars sömn. Men sen får jag vissa dagar då min kropp inte hänger med, jag måste ta igen dem timmar jag inte vilat och sovit(typ 3 gånger per år, max.). Och det blev nu, så har legat i feber och knappt ens sett tv eller suttit vid datorn. Kändes skönt närom ringde från jobbet och undrade om jag ville jobba att jag faktiskt är sjuk och kunde säga nej, så kroppen äntligen får återhämta sig. Så att jag kan jobba massa mer sen!
PEACE OUT!
Tagit en dusch och sitter och dricker te just nu.
Känner mig lite fräschare iallafall!

Usch, issimma i -35 gör man fan bra!

Trotsar kylan för ett dopp. Foto: Jeanette LövgrenDaniel Ådin simmar fram mot bandet som invigde SM i vintersimning. Foto: Roine Sandlén
http://norran.se/2012/02/skelleftea/daniel-adin-historisk-invigare/

Snoddas mhhhmmm ♥


Softly she touches your skin.

Kom hem från jobebt för kanske en kvart sen. Har varit en sjukt lung kväll vilket verkligen har behövts, sen så har alla varit jätte duktiga! Just nu håller jag på att baka, har en kaka inne i ugnen som ska tas ut om en kvart. Det blir nog kanon. Sen så imorrn(idag) blire samling halv 1 för match mot Ume City hemma. Så därför jag bakar, till matchen. Typ duktig tjej!
Så medan jag väntar på att kakan ska bli klar så lyssnar jag på amssa mysmusik(charmigmusik), som jag typ inte lyssnat på sen ett halvår tillbaka minst! Usch vad jag saknat vissa låtar, kan varenda en utantill!
menmen, nu ska jag börja göra garneringen till kakan.
PEACE OUT!

I've had my moments.

Har just varit på kansliet och hämtar grejjer inför matchen på lördag(14.00 på edda - KOM DIT). och fyfaaaan vad kallt det är ute! usch säger jag bara. Och det är typ kallare i bilen än ute så inte så mysigt att sätta sig i bil heller. Menmen, ska ta mig nå att äta sen så blire jobb kl 4 och jobbar till stängning(01.00) med Emma, som varit nere på öppning i södra sverige! Wihoooo. Men hon har sagt att hon komemr va hårdare, så kanske inte blir lika kul som vanligt haha. Menmen, håret just nu är kaooos! å jag inte plattar och fixar till det   övre håret, asså det uppklippta, så sere galet ut!
PEACE OUT!
så här ser då mitt hår ut dåre är nyduschat och helt ofixathaha!

Coola brudar, snart är vi rooomiiiees igen ♥


.


RSS 2.0