shopping - idag och från uppsala

Kan passa på och lägga upp bilder på mina senaste fynd, från idag och från uppsala. Kom på att jag inte har gjort de. Så här kommer dem.
Detta från idag.
klänning - gina 99;- (rea)
korsett - gina 49;- (rea)

Dem här från uppsala.
klänning - new yorker 279;-(för liten!!!!:(:(:(:(:(   )
sommarjacka - new yorker 269;-
skor - köpte av mathilda för 100;- (hon har använd dem 1 gång!)
brett skärp - monki 99;-
rosa!bh - new yorker - 129;-
basiclinne - new yorker 99;-
skor - stadium 50;- (rea!)
sverigetröja - stadium 50;-(rea)
lite smått och gott - ikea och ica
SÅDÄR JA ! tror de var allt.
PEACE OUT!
älskar midjeskärpet från monkiiii!!!♥

Somebody cries in the middle of the night, the neighbors hear, but they turn out the lights. A fragile soul caught in the hands of fate and when morning comes it'll be too late.

Thess for för kanske än timme sen, blev värsta tomt... inte bra. Men vi pratar nu på msn istället. Vi ska prata hemlisar!
PEACE OUT!


A poor choice of words in wanting to tell you anything but words don't come with ease they're forever my hurt.

Har just kommit hem från stan där dagen har spenderats med Thess, vi gick på affärer och shoppade på gina, och hon måste erkänna att jag är kung och shoppa med! för på samma ställe som hon först inte hittade något lyckades jag hitta 9 saker som hon skulle prova. Ganska så roligt. JAG OCH THESS KÖPTE KORSETTER! HAHHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHA. Sen så köpte jag även en söt klänning, och thess köpte t-shirt, tunika, och ett par skor på stadium. Sen så for vi och käkade på subban. Satt inte helt fel.
Nu sitter vi och diggar till musik.
PEACE OUT!


Hang on to the glory at my right hand, here laid to rest is our love ever longed.

Har just kommit hem och det är nu LOOOOOV!! FY VAD SKÖNT!
Kan säga att jag sög som domare, annars så gick allt skitbra idag, flöt på och allt. Sen så bestämde vi tjejer att det blir fika på tisdag, så det kommer nog bli kanon. NU ska jag duscha, sen ska jag va med thess, blir att gå på stan ett tag typ.  Och vädret är underbart, gick hem utan jacka faan.
PEACE OUT!



You could have been all I wanted but you weren't honest. Now get in the ground you choked off the surest of favors.

Oj,  jag är så sjukt trött. Jag är inte van att gå upp så här tidigt. Jag går seriöst typ aldrig upp före 8. Nu ska jag samla ihop idrottskläderna och tvär kolla igenom domarpapperna igen. Jag är så sjukt nervös, jag vill inte va domare. ajja det kommer säkert gå bra ändå. Sen idag så blire att va med thess, var alldeles för länge sen man sågs! och nu borde jag äta nått och sen klä på mig.
PEACE OUT!

How dare you use my shame to play your wicked games?

haha gjorde en ny design igen, den andra kändes inte riktigt som jag. Men vi får se vilken av dem jag tar. Blir iallafall den här nya nu. nu blire nog sova för att imorrn ska jag gå upp tidigare än jag gjort på sjukt länge ...  före klockan 8...

SEGER

AIK VANN. WIHOOO

Skellefteå Aik

Ser hockey med syrran nu, och skellefte gjorde just mål. Efter 3 min, inte dåligT!! KANONERS LIXOM.
Fixa och saft för mig och ostkrokar för gabbs.
PEACE OUT!
lycka till skellefte

ROCKBAND - THE NEW SHIIIET!

Så här cool är jag när jag spelar trummor i rockband! Nu ska jag fortsätta spela med syrran.
PEACE OUT

The wise man said just walk this way to the dawn of the light. The wind will blow into your face as the years pass you by. Hear this voice from deep inside it's the call of your heart, close your eyes and you will find the passage out of the dark.

Hemma nu, ser veronica mars, tror jag ska gå och joina dem andra som spelar rockband. blev att sluta tidigt för vår lärare var inte där. Så jag och emma drog förbi på stadium och hämtade sakerna vi blivit sponsrade med till innebandycupen vi ska ha. Och de bjöds även på skratt och lite tänkande... typ att man blir jätte irriterad och stressad då man går bakom nån som går jätte långsamt och som man inte kommer förbi! Sen att man blir irriterad då folk glor som ba den. Sen så kom vi fram till att vi tjejer i klassen måste fika tsm nån gång - så va säger ni tjejer, klassfika!?
PEACE OUT!

Ny desig

har även gjort en ny design till mig, va tycks? Lite somrig och inte så dyster haha!

Design till Anna

Har fått göra en design åt Anna. Testade att leka med scraps, och de vart typ sjukt snyggt tycker jag. Vart nöjd, och de vart hon med. Eller hon sa då de, man vet aldrig vad hon tänker innerst inne. HAHA
Va tycks?

Tarotkort - styrka.


Åh vad jag hatar när sånt här verkligen kan stämma. Är så sjukt irriterande och läskigt på nått sätt. Hur fan kan dem veta? det kan ju inte bara vara en slump dåre typ funkat nu 4 gånger för mig... hmm... I really don't like this. Eller allt stämmer väl inte, men de mesta!
Men ska iallafall göra ny design nu.

En sån där hemlis - scchhhhhhh

Jag har sjukt svårt att lita på folk. Eller jag har svårt att tro på vad vissa personer säger, av lite olika anledningar. Vill tro det bästa om alla, men en del av mig säger att de inte är så, att de är för "bra för att vara sant". Jag har sjukt svårt att ta kommentarer som jag får, jag kan aldrig bara säga tack och ta åt mig. Utan jag försöker skämta bort de eller vända på det.
ajja, där vare nått om mig.
PEACE OUT!


Our soul has a got a hole we know but what is it waiting for, scattered in the street like dreams and destiny - The things we wanna be.

Skolan nu, vi har typ ingenting att göra. Ska förbereda det sista inför innebandycupen som vi ska ha imorrn, typ fika som ska hämtas och sånt. Jag ska va domare, är typ sjukt nervös. Jag kommer inte våga.
Nu ska jag se Veronica Mars,
PEACE OUT!


MÄSTERKOCK TILL MAMMA

assås seriöst, tur att man har en mästerkock som mamma. Seriöst, de här är vad helgen har bjudit på i matväg, grillspätt,potatisgratäng, sallad, älgkött i fredags på corrnys födelsedag. Sen så kycklingfilé, fläskfilé, potatis och sallad i lördags då mammas kille var här. KANONERS!

Wild boys will be wild, still acting like a child.

Kom nyss hem vi var och handlade på icamorön. Jag fick köra, typ lycklig! Tycker det är jätte härligt att köra. Nu siter jag och proppar i mig bullar och jordgubbssaft♥ och försöker hålla mig vaken, för trots att jag typ sovit 5 timmar nu under dagen så är jag sjukt otroligt trött. menmen, nu ska jag se Veronica Mars och christer... - JAG ÄR INTE BEROENDE!
kom på att jag idag fick veta att mormor ska operera sig, vart typ sjukt orolig nu. Lycka till mormor och hoppas att allt går bra!♥
PEACE OUT!

tagga sommar!


Jag säger bara POWERNAP! ♥

You thought of us before the world began to breathe, you knew our names before we came to be.

FYFAN VAD JAG ÄR LESS PÅ SKOLAN. VI gör typ seriöst INGENTING! men slutar snart iallafall så de är skönt, när jag kommer hem ska jag typ gå och lägga mig och sova för jag är så SJUKT trött! och jag är jättejätte hungrig också, så hoppas de är god mat idag !
PEACE OUT!

From the depths of the sea to the mountain's summit, your power it knows no bounds. A higher love cannot be found.

Okej kanske dags att sova nu... men jag ser Veronica Mars och vill inte sluta se, är nu på 16 avsnitt på säsong 1. Jätte spännande! ajja ska nog bara se klart de här och sen gå och lägga mig, eller vi får se. HAHA.
PEACE OUT!
typ sjukt härlig låt tycker jag.

From the ends of the earth to the heights of heaven. Your glory is far and wide, through history you reign on high.

Har just kommit hem, hade innebandy med hydrato och det gick typ super för mig kan jag säga. Och jag brukar aldrig tycka att de går bra, men den här gången gjorde de faktiskt det! Så är jätte glad typ! Sen så blev det att övningsköra till ica, sen till hemmakväll och sen hem. Nu blire duschen då den är ledig.
PEACE OUT!

En av lapparna som pryder
min spegel på garderoben.

In my heart there's a fire burning, a passion deep within my soul. Not slowing down, not growing cold. An unquenchable flame that keeps burning brighter, a love that's blazing like the sun. For who you are and what you've done.

Satt i kiosken igår på korpen som sagt,  fick sälja till 1 kund - sensation! Var såååå nära att jag somnade haha.  Sen på kvällen så spelade jag och corrny massa rockband! vi var kung kan jag ju tala om för er.
Sen så har jag typ sett 10 stycken veronica mars avsnitt inatt haha... och håller på att se det nu. Jag tycker att de är sjukt bra. Men nu ska jag äta.
PEACE OUT!



spårat

Gårkvällen spårade, men var ändå kanon.  Nu idag kommer jag att sitta i kiosken borta på korpen själv, undra hur de ska gå - tänk om jag blir typ kissnödig... hur fan gör jag då ?
nää men de kommer säkert gå bra får vi hoppas.
nu ska jag äta PEACE OUT

I swear I can't get her out of my dreams, To have her shining right here by my side.

Har just ätit sjukt god mat, grillspätt, potatisgratäng, sallad - kärlek. Är ju som sagt corrnys födelsedag och då fick hon välja.
Sitter nu och väntar på att erica ska komma hit, blir att spendera kvällen med henne och hennes kompisar på bowlingkompaniet ett tag för att fira ida. Sen så kommer vi dra vidare till erica. Kanon lixom!
Nu ska jag tagga med musik och försöka hitta nått att ha få mig och sminka mig.
PEACE OUT!


Ge mig sommar!

Sitter i mitt rum och dricker jordgubbssaft med isbitar i och längtar till sommaren som bara den!

Snart helg

Sitter på skolan nu, vi har svenska och håller på med "litteraturhistoria" FYFAN vad drygt. Nu om en halvtimme så slutar vi för idag och då äre helg! sen äre bara 3 dagar kvar och så får vi lov. Känns sjukt bra.
PEACE OUT!

världens finaste gabbs, corrny och jag som ser ut som r-tards.

RÖSTA PÅ "MIN" BIKINI.

har designat en bikini på nelly.com - rösta vettja!
Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


GRATTIS SYSTER!

grattis corrny, nu äru äntligen fjortis!


Tell me that the lies aren't what they seem, Oh that the head screams are all a dream.

Kom hem från innebandyn för ett tag sen, träningen gick ändå hyffsat bra. Gjorde 3 mål och många bra brytningar. Vårat lag vann... dem gjorde bara 1 mål tror ja. Vi gjorde typ över 8. Menmen, jag vill sova. men eftersom jag sovit under dagen så kommer de nog bli lite svårt. men ska se film, eller jag ska se navy. Christer säger att jag är beroende, men de är jag inte alls!
PEACE OUT!


powernap

Åh fy vad jag är trött, har typ sovit hela dagen. gick och la mig vid typ 4 och har sovit sen dess. Nu ska jag snart och spela innebandy - kl9 och då kommer jag väl på sjukt pigg... hoppas inte. Nää men de har ändå varit skönt att sova (a)
PEACE OUT!

Who am I fooling, I'm just a smiling face.

Sitter på skolan nu, har just masserat emma, har typ kramp i armarna haha. Imorse hade vi innebandy, men alla vsr typ borta såre va bara jag, svärd, gurra och löf. Vi körde 2 mot 2 och mål blev i stolpe/ribba, jag och löf vann. Är typ ändå nöjd för jag gjorde 5 av 7 haha... nää men var skönt att få springa. Taggar träning ikväll med grabbsen.
nu ska vi snart ha engelska eller om 20 min.
PEACE OUT!



believe it or not, but I am exactually who I want to be.

wohooo jag hade inga hål i tänderna! Kändes sjukt bra, för sist jag var där var jag tvungen att laga 2 hål.
Har spelat lite sonic nys me syrran och käkat popcorn, nu ska jag nog ta och se nån film. typ navy.

PEACE OUT
Don't let the past dictate who you are,
let it be a part of who you will become.

fördrivning av tid i väntan på tandläkare

Har sjukt tråkig, sitter och väntar på att klockan ska bli 5 då jag ska börja bege mig in mot tandläkaren. Är inte peppad, jag är typ rädd för tandläkare. Menmen så jag ahde sjukt tråkigt och snodde en sån här "lista" av linnea.¨
1. Tre ord varför du sist spydde? - mag sjuk a
2. Vad gjorde du 08:00 imorse? – sov
3. Vad gjorde du för 30min sen? – såg film
4. Vad hände dig 1995? – bra fråga, typ allt?
5. Vem fick dig att skratta senast? – Mamma
6. Vilken färg är din borste? – svart/röd
7. Vad köpte du sist? – en festis idag på skolan
8. Vilken färg har du på din tröja? – gul och blå, ssverige tröjja ftw!
9. Var förvarar du dina pengar? – banken, jackan, skrivbordet
10. Hur var vädret igår? – himla bra, soligt och varmt
11. Vad ser du fram emot? – att få lov och SOMMAREN!
12. Snarkar du? – inte vad jag vet
13. Vad är 15? – håller med linnea, åldern då man blir byxmyndig, får köra moppe och kan straffas
14. Vilken skostorlek har du? - typ 40, men jag skyller på att jag är så lång!
15. Vill du klippa dig? – nej inte egentligen,
16. Är du över 25? – nejnej
17. Pratar du mycket? – beror på med vikka
18. Kollar du på O.C? – har kollat, de är grymt
19. Har ditt namn ett ”x” i det? – nej
20. Känner du ngn som heter Steve? – nej
21. Hittar du på egna ord? – nej
22. Är du en typiskt svartsjuk person? – Beror på hur man ser de
23. Vad har du för mobil? – nokia xpressmusic
24. Vem ringde dig senast? – Thess, men hon la på innan jag hann svara ;s
25. Biter du på naglarna? – nej
26. Har du lockigt hår? – jeap
27. Vilken konsert ska du på härnäst? – bra fråga
28. Någon bra person i ditt liv just nu? – många
29. Hur många gånger har du svurit idag? – faktiskt itne så många
30. Vilket ord säger du ofta? – hmm, typ och asså och rå och sånna ord
31. Ska du till skolan/jobbet imorgon? – ja, käns sjukt drygt
32. Vem sa du ”jag älskar dig” till sist? – syrran min när hon var ledsen
33. Vad borde du göra nu? – sova
34. Har du något smeknamn? – nej
35. Sover du mycket? – nej
36. Bästa filmen du sett under loppet av 2 veckor? – the boondock saints(ser den jämt, den kan man inte lessna på!)
37. När var du sist ute? – då jag gick hem från skolan
38. Har du gråtit idag? – nej
39. Är du en glad person? – offtast
40. Har du roligt nu? – nej har sjukt tråkigt
41. Vad äter du helst? – grillat
42. Vem var du med sist? – familjen
43. Pratar du i sömnen? – nej
44. Vem kramade du sist? – mamma
45. Nämn den bästa personen – finns för många
46. Tycker du om någon just nu? – jag tycker om många, alla kompisa osv haha
47. Vill du flytta? – både och
48. Hur ofta borstar du tänderna? – så ofta jag kan
49. Är du egoist? – beror på vad de gäller
50. Gillar du att bada? – ja verkligen ! sola och bada!
51. Skrattar du åt allt? – nej, åt de som är roligt?
52. Vem får dig alltid att skratta? – många
53. Gråter du när du tittar på filmer? – ibland
54. När grät du senast? – igår
1. Tre ord varför du sist spydde? - mag sjuk a
2. Vad gjorde du 08:00 imorse? – sov
3. Vad gjorde du för 30min sen? – såg film
4. Vad hände dig 1995? – bra fråga, typ allt?
5. Vem fick dig att skratta senast? – Mamma
6. Vilken färg är din borste? – svart/röd
7. Vad köpte du sist? – en festis idag på skolan
8. Vilken färg har du på din tröja? – gul och blå, ssverige tröjja ftw!
9. Var förvarar du dina pengar? – banken, jackan, skrivbordet
10. Hur var vädret igår? – himla bra, soligt och varmt
11. Vad ser du fram emot? – att få lov och SOMMAREN!
12. Snarkar du? – inte vad jag vet
13. Vad är 15? – håller med linnea, åldern då man blir byxmyndig, får köra moppe och kan straffas
14. Vilken skostorlek har du? - typ 40, men jag skyller på att jag är så lång!
15. Vill du klippa dig? – nej inte egentligen,
16. Är du över 25? – nejnej
17. Pratar du mycket? – beror på med vikka
18. Kollar du på O.C? – har kollat, de är grymt
19. Har ditt namn ett ”x” i det? – nej
20. Känner du ngn som heter Steve? – nej
21. Hittar du på egna ord? – nej
22. Är du en typiskt svartsjuk person? – Beror på hur man ser de
23. Vad har du för mobil? – nokia xpressmusic
24. Vem ringde dig senast? – Thess, men hon la på innan jag hann svara ;s
25. Biter du på naglarna? – nej
26. Har du lockigt hår? – jeap
27. Vilken konsert ska du på härnäst? – bra fråga
28. Någon bra person i ditt liv just nu? – många
29. Hur många gånger har du svurit idag? – faktiskt itne så många
30. Vilket ord säger du ofta? – hmm, typ och asså och rå och sånna ord
31. Ska du till skolan/jobbet imorgon? – ja, käns sjukt drygt
32. Vem sa du ”jag älskar dig” till sist? – syrran min när hon var ledsen
33. Vad borde du göra nu? – sova
34. Har du något smeknamn? – nej
35. Sover du mycket? – nej
36. Bästa filmen du sett under loppet av 2 veckor? – the boondock saints(ser den jämt, den kan man inte lessna på!)
37. När var du sist ute? – då jag gick hem från skolan
38. Har du gråtit idag? – nej
39. Är du en glad person? – offtast
40. Har du roligt nu? – nej har sjukt tråkigt
41. Vad äter du helst? – grillat
42. Vem var du med sist? – familjen
43. Pratar du i sömnen? – nej
44. Vem kramade du sist? – mamma
45. Nämn den bästa personen – finns för många
46. Tycker du om någon just nu? – jag tycker om många, alla kompisa osv haha
47. Vill du flytta? – både och
48. Hur ofta borstar du tänderna? – så ofta jag kan
49. Är du egoist? – beror på vad de gäller
50. Gillar du att bada? – ja verkligen ! sola och bada!
51. Skrattar du åt allt? – nej, åt de som är roligt?
52. Vem får dig alltid att skratta? – många
53. Gråter du när du tittar på filmer? – ibland
54. När grät du senast? – igår

I cry, never gonna hold a hand of another guy.

Skolan nu, ska se "the forgotten" första avsnittet första säsongen, får se om de är bra.
Hade redovisning nu på morogn, gick ändå hyffsat, fast skakade som fan när jag var klar. Handen ba drrrr.
men nu ska jag se 
PEACE OUT!
vi är coola

keep on dreaming for what you wants!

Nu är jag äntligen klar med min redovisning inför engelskan, känns förjävla bra! Nu ska jag bara lära mig den så jag kan prata lite flytande och slippa kolla ner i pappret hela tiden!
Menmen, känns sjukt bra. och har även gjort en webbsida om Geelong - alltså stället som jag forskade om, men har inte bestämt mig om jag ska lämna in den eller broschyren som jag gjorde... ajja, vi får se!
nu ska jag se film eller nått.
PEACE OUT!

fan va r-tards<3

Man behöver båda sina starka och svaga sidor för att vara sig själv.

Sitter på skolan nu, håller på att jobba med engelska redovisningen som vi ska ha imorn. Går väl inte så bra, är alldeles för okoncentrerad för att jobba - av lite olika anledningar. Försov mig i morse, men det är ju itne så konstigt då jag inte lyckades somna förrän typ halv 5. Pratade iallafall med våran lärare när jag kom hit och de var typ en lättnad för hon förstod, och vi får se vad som händer nu.
Ajja, PEACE OUT!



every time we lie awake, after every hit we take. Every feeling that I get, but I havn't missed you yet!

åh vad jag är trött, har äntligen gjort klart historian! SENSATION! trodde aldrig att jag skulle få ihop 2 a4, men nu har jag det! känns sjukt bra.

Nu äre ba att göra engelska redovisningen som är kvar, och de tror jag faktiskt att jag ska ägna morgondagen åt. För jag tror verkligen inte att jag kommer orka vara uppe så mycket längre till. Skulle typ kunna somna på dirren. Ska iallafall innan jag somnar se klart navy avsnittet jag set nu - avsnitt 10 säsong 5. Jag har faktiskt förtjänat att titta på det nu, har varit sjukt duktig.  Och tack linnea för inspirationen! utan de hade det typ inte gått... haha!


PEACE OUT!





To long, to late - who was I to made you wait?

Jag är så sjukt less på plugga nu, har typ inte kommit nån vart. Går inte bra - är typ körd. nä de blir att sitta uppe hela natten tills de här är klart! Tagga massa musik, och otagga att jag fått ont i knäet, så ska nog börja använda mitt knäskydd igen...
PEACE OUT!

IQ...<3




we're not gonna take it, no we're aint gonna take it.

LYSSNA LYSSNA !
Kan seriöst lyssna på mathilda om och om igen, blir aldrig less på hennes röst eller nått. Måste ändå säga att jag är lite små stolt över min kära kusin! Hon är sjukt duktig och synd att inte jag hade fått lika cool och underbar röst som henne. Keep on going girl!

If you feel what I feel, and if you know what i know. Would you ever play me?

Jag har försökt plugga hela dagen, och kan säga att de inte går framåt. Det går segt och jag börjar se Navy eller spela tv-spel (oouups). Så som sagt, det går inte så bra. Har iallafall gjort klart broschyren till engelska arbetet men har kvar presentationen. Och historian vill jag inte ens tänka på! Ska skriva 2 A4a, har kommit ett halvt... nää nu måste du ta och arbeta Hannah!
PEACE OUT!

if I had told you earlier,
would it still become like this?
if I had told you earlier,
would it still become like this?


Somehow, somewhere - Just try.

Kom nyss hem, vädret ute är underbart och nu hoppas jag verkligen inte att de ska snöa nå mer! Nu blire verkligen att göra klart historian, och sen engelskan. Så det blir typ plugga hela dagen + att se NAVY! menmen är inte så taggad. Sen så vet ja inte om de är träning idag eller inte, hoppas de.
PEACE OUT!
dagens eller nå.

The things that people in love do to each other they remember, and if they stay together it's not because they forget, it's because they forgive.

Skolan nu, håller på att planera inför innebandycupen vi ska ha nästa onsdag. Och vi har typ inget att göra, så alla sitter typ och spelar spel och msnar. Värt. Menmen, är sjukt trött, vill ba lägga mig i sängen och sova.  Menmen, nu ska jag fortsätta hjälpa mina fiskar i fishvile! eller neee, det blir mer NAVYYYY!(L)

PEACE OUT!


blir inte av!

Pluggandet går inte bra! Jag ska istället se lite navy, för att aljh har nu gjort mig helt beroende! förut tyckte jag bara att de va kung, men nu MÅSTE JAG SE!!

Fick just höra att vi ska ha lagfest med grabbsen den 9/4 - jävlar vad taggad jag blev!
menmen nu väntar tony på mig!!

you are not the one for me, you are not the one I want.

Håller nu på att göra popcorn som jag ska äta som faaan medan jag pluggar historia och engelska. Det behövs! Hade som sagt match idag med grabbsen, vi förlorade med 7-8 vikket kändes sjukt drygt. Det är så synd att grabbsen ska ha för vana att spela lite för oschysst så dem får sitta på bänken, men jag är ändå nöjd för jag fick göra mål så de känns bra. Nu blire bara träna med dem, men nu kommere bli att träna med hydrato på söndagar istället.
Nää nu måste jag rädda med mina popcorn innan dem poppar över. och fortsätta plugga.
PEACE OUT

So I do what I can, when I can but I can't really do a damn thing.

Har precis kommit hem från aljh där natten spenderades. Hade en kanon kväll/natt/morgon/dag, vi pratade massa, såg 10 navy avsnitt<3, gick på coop och spårade. Störtskönt! Sitter nu och försöker tagga för sista innebandy matchen med grabbsen, men de går inge bra - är jätte trött och jätte slut. Men snart kommer säkert peppen, försöker att lyssna på massa bra musik.
nu ska jag iallafall packa ihop innebandysakerna.
PEACE OUT!



little child dry your crying eyes, how can I explain the fear you feel inside.

känns faktiskt himla bra! nu äre bara skrivbordet som ska städas.Kan säga att nytvättade sängkläder är kanon och luktar sjukt gott ! Nu idag blire att dra och fika på stan med syster, malin och paps. Ska typ duscha nu så.
PEACE OUT!
åh så skönt.

ÅH SÅ SJUKT!



See more funny videos and funny pictures at CollegeHumor.
See more funny videos and funny pictures at CollegeHumor.

how do you expect me to live alone with just me, because my world revolves around you, it's so hard for me to breathe

Sitter på skolan nu, har haft idrott nu på morgon - cirkelträning + innebandy. Var himla skönt att köra faktiskt. Nu taggar jag sista innebandy matchen med grabbsen om vi itne går vidare. Känns nästan lite tråkigt.
Och min dtaor har damp så lämnade in den hos tommy. så förhoppningsvis så komemr jag få tillbaka den innan lektionen börjar.
och ikväll blire att våran familj(eller, jag, mamma och marcus) vara med linas familj, alltså lina, hennes mamma och hennes brorsa albin.
PEACE OUT


no more, never again !

Mår så sjukt bra, har nog inte mått så här bra på länge. Allt känns underbart just nu. Kom hem efter en kanoners träning med grabbsen, gjorde massa mål, la jätte många bra passningar, placerade mig rätt och så vidare - kunde inte gått bättre. Sen så innan det har jag haft en underbar dag med linnea, började med att jag kommer hem från skolan och hon ligger sovandes i min säng, och hon såg ut att drömma så sött så man ville ju inte väcka henne. Vi gick på promenad, prata som ba den, köpte 1;- glassar på coop och hade allmänt trevligt. Och jag akn inte annat än att säga att det är över. all smärta. Vill ba göra massa saker, vill ut och springa, köra världens hårdaste kickboxpass, va med massa kompisar och ba leva livet och ha allänt roligt.
PEACE OUT!
fyffaaaan vad livet är underbart.
och fyfaan vad en mening kan ändra på allt.

GAME OVER.

GAME OVER.

Father father I have sinned, I dunno where to begin. Give me words of advice I'll save them up for a clear day.

Sitter på skolan nu, och vi har typ lektion men har itne så mkt att göra för vi väntar på att en skola ska ringa upp. Missade bussen imorse, fast jag satt i busskuren. Såg den seriöst inte, helt sjukt! så jävla fail! Skyller på att jag är sjukt trött. och de är jag fortfarande.
och de är soppa idag, så de blir itne mkt mat.
PEACE OUT!

Swimming at night we've dug this hole, the water's fine I wonder how far down it goes.

Sitter hemma nu, kom hem för ett tag sen och idag har det varit en kanondag. Var och åkte med tjejerna i klassen i bygdsiljumbacken och det var störtskönt väder och allt va ba jättebra och härligt. Nu taggar jag för träning ikväll med laget. Och imorrn blire träning med grabbsen för vi har bytt tid från ons till torsdag.
nu orkar jag inte ladda upp mer bilder.
PEACE OUT

If only you could se, that you mean really much to me.

Sitter nu på historian, och alla andra ska typ redovisa muntligt om en händelse inom "efterkrigstiden". Jag tänker inte redovisa muntligt utan jag kommer skicka in en skriftlig presentation eller vad man nu ska säga. Så jag vill bara jobba med mitt nu så att jag kan få de klart och slippa sitta och göra de hemma... menmen jag hoppas att de kommer gå kanon, sen hoppas jag att vi får sluta tidigare också.

PEACE OUT

spååårat

LÅNG PREMENIX ME ALJH

kom just hem efter en 4 timmars lång promenad med aljh, typ 2-3 mil - fyfaaan vad de känns bra.

vi är söta

They'll meet one day, far away and say I wish it was something more.

har precis duschat, och de är typ de skönaste i världen. Är sjukt trött så ska typ ta en powernap innan urban och linnea och linus kommer hit och äter, sen blir så håller jag på höra nu med aljh om vi ska va me varann ikväll, hoppas på de.
PEACE OUT!

fghjk

fy vad jag är trött, vill ha längre lov. Känns inte okej att skolan börjat. FAst de är inte så mycket kvar av skolan, 2 och en halv vecka tills påsklov, sen efter de äre ba 8-9 veckor kvar till sommarlovet, taggar faaan!

nu kom våran lärare så nu måste jag gå.

PEACE OUT!

5 ord som beskriver hur jag känner mig just nu

besviken
förbannad
sepe
ännu mer förbannad
fyfaaan


I've already heard all your excuses, and to me they all sound the same.

har typ packat ihop allt, har bara lite småsaker kvar. typ kläderna jag sitter i nu som ska bytas till mjukiskläder. Sen ska vi tvärt fara förbi newyorker sen så ska vi börja bege oss hem till skell igen, kommer sakna storra syrran min. och typ 7-8 timmar i bil kändes inte pepp.
PEACE OUT


seriös-inte så värst

Close together or far apart, you are forever in my heart.

just kommit hem från en kanonkväll hos andreas där vi alla spenderade kvällen med att se på melodifestivalen, lyssnade på när andreas spelande gitarr och sjöng - kan ju säga att hans röst var gudomlig och spelandet också men rösten... kärlek på den!, sen så pratade vi och hade allmänt trevligt. Sen så var det massa andra där också, typ 7 till också. Men det var en störtskön kväll. Nu ska vi nog sova för imorrn blire fara upp tidigt och fara hem till skell igen.
PEACE OUT



How many special people change?

Just kommit hem från en tredje dag på stan, idag uppsala igen. Men idag blevre inga kläder köpta utan handlade på ikea istället lite små saker.
doftljus<3
ett RÖTT<3 badlakan

sen så köpte mamma massa saker till köket och nån ny bokhylla och små saker. Gick mest med storasyster på stan idag, följde henne överallt och hjälpte henne att hitta saker. Kändes som att jag ville ta vara på den lilla tid som vi kommer vara tillsammans, för med gabbs och corrny kan jag gå typ när jag vill i skell. så blev väldigt mkt att gå med rebbs. Hon köpte en jätte fin grå stickad kofta och så köpte hon en jätte jätte söt klänning/tunika! hon såg ut som en liten prinsessa i den.
ajja, allt från mig hahah.
PEACE OUT!
finaste rebecca<3

In my fantasy you’re right there next to me, but to do this now would not be right.

Nu har vi just kommit hem från att ha shoppat på NewYorker, kan säga att den affären var kanoon. Så för mig blev det då:
vitt linne
svart sommarjacka
rosa leopard bh
svart/vit klänning

är faktiskt sjukt nöjd, älskar allt. Sen så köpte corrny massa coola t-shirts och linnen. Mamma köpte bikini, skinjacka och ett par jeans. Gabbie köpte inget alls och inte rebecca heller. Men nu ikväll blire att öäta massa god mat och sen så får vi se vad som händer. Nu ska jag iallafall gå och hjälpa mamma med maten.
PEACE OUT!


shopping i uppsala idag.

Solen skiner här, och snart så blir det att dra in till stan här i uppsala och shoppa mera. Har inte blivit så mycket shoppping för vi hittade inte mkt nere i sockholm. Så hoppas turen ler mot oss nu hahaha.
Ajja  nu ska jag iallfall duscha.
PEACE OUT!

jag och min ehhmm... man

Noone thinks what I'm doing is the right way forward, you'll see it's not just a dream now.

kom hem från Stockholm till syrran nyss, blev inte så mkt shopping, blev:
brett midjeskärp - monki
tygskor - stadium
en sverige tröja - stadium
+ lite glass och dricka - donken och ica


Är sjukt trött för vi for typ tidigt eller kl 9 typ. sen gick vi runt massa på sergelstorg, och det var sjukt kallt. Typ varmare i skell serri. sen for vi till sicklaköpcenter och där köpte corrny en tröja på gina. sen blev det glass på donken, sen hände faktiskt inte så mkt mer.

och nu ska jag sluta skriva för snart kommer syrran hem från karateträning och då ska vi se film. 

PEACE OUT

jag, my, pappa och syster

tjhenaaaa

HOLAAAAAA CORNELIA ÄR BRA OCH JAG HAR DAMP

Hos syster i uppsala.

nu sitter vi här i rebecca och kalles lägenhet, dem är och hämtar madrasser som vi ska sova på. vi kom fram för typ 2 timmar sen, och kan säga att jag har saknat rebecca mycket. Så var jätte roligt att träffa henne. Ikväll så ska vi nog se nån film, sen så imorrn ska vi dra till huvudstaden och shoppaaaa! Medan rebecca ska plugga, så på kvällen ska vi umgås med dem. Kommer nog bli kanon! taggar på att snön ska försvinna.
PEACE OUT

If I told you that I can't, what would you do?

nu är allt färdigpackat, så nu blire fara till syrran i uppsala! sen förbi huvudstaden också Tagga. <3
Det ändå som är otagg är att det blir kanske ingen dator tills på söndag då vi kommer hem (?) ajja vi får se. Nu ska jag börja klä mig och kanske ta nått att äta också.
PEACE OUT!

And anytime I feel alone, I close my eyes and dream of where you are.

corrny är kung! då vet ni (A)
och imorrn drar vi ner till Uppsala till syrran!!! åh vad jag peppar! har itne sett henne sen jul! Längtar som bara den! sen så kommer vi ju dra förbi Stockholm nån dag också, och det är ju inte helt fel! verkligen inte lixom. Det ända negativa är väl att vi kommer fara sjukt tidigt, = inte kunna sova länge... sen så mste jag packa, har itne gjort de än, men nu har jag faktiskt en ursäkt, väntar på att mina kläder ska torka, (tvättade igår)

PEACE OUT!

alla vi syskon -  KÄRLEK!





Keep holding on, cause you know i'll make it through.

ag och corrny for ju och träffa pappa och malin(faster) på Dallas, jag tog en pommestallrik , corrny en flygandejacobpizza och pappa en cappricciosa(?) och malin hade redan ätit. Sen kom martin förbi och lämnade my till malin, och my är hur söt som hellst! Så sjukt gullig!

Sen på kvällen så gick jag på promenad med bästaste aljh i typ 2 timmar, och jag har verkligen inte skrattat så mycket på sjukt länge. så tack, det behövdes! <3 Var verkligen värt allt prat.
PEACE OUT!








åh, jag orkar inte!

okej, nu ska jag jävlart bli emo på heltid. orkar fan inte.  Nu vart typ allt jobbigast i hela världen, fyfaan.
promenad med aljh, kommer förmodligen kännas bättre då! får vi hoppas. emohannah!

I hate everything about you, why do I love you?

vaknade kl 10 imorse, randomt för att vara jag, jag brukar sova till minst 12! 

idag ska jag och corrny och träffa pappa och malin på dallas, är typ peppad. var ett tag sen man såg han. så jag längtar typ.
sen så ikväll kommer mormor och morfar hit och bjuder på middag, ganska så gulligt!
nu ska jag ialalfall göra mig iordning.
PEACE OUT

Everywhere I go I get so confused, you're the only thing that's on my mind.


All I know is I'm lost without you I'm not gonna lie How am I gonna be strong without you I need you by my side If we ever said we'll never be together and we ended with goodbye Don't know what I'd do I'm lost without you




But you're not my god and you're not my friend, you're not the one that I will walk with in the end.

Igår for jag, gabbie, mamma, mammas kille och hans barn - linus, och linnea till bygdsiljum där vi spenderade helda dagen i backen. Jag hyrde snowboard och kan säga att det var inte så lätt som jag trodde haha! Eller jag ahr åkt förut, då jag var typ 8-9 och det minns jag inte nått av alls. Men jag tycker ändå att jag var himla duktig, ahr typ kommit på ett helt eget sätt att åka på. För jag är lite rädd då man ska som svänga innåt.. eller då man måste stå på tårna. För jag är rädd att falla haha. Sen så vet jag inte riktigt åt vilket håll jag vill åka, så just nu åker jag lite åt båda hållen... men i liften åker jag med vänster ben fram och när jag åker i backen känns det typ bättre att åka med höger... hmm....  randomt.

När vi kom hem vid 5 halv 6 gick jag och la mig dirr, somnade typ dirr också. Sov tills jag blev väckt vid halv 8 och åt, sen gick jag och la mig och lyckades sova till 10. Eller vaknade nån gång då och då men ändå! känns sjukt skönt att ha sovit i över 12 timmar. ! Nu taggar jag för innebandy match med grabbsen idag.
PEACE OUT!

sommar skulle inte sitta helt fel!

det här med stärntecken och sånt är fan läskigt!

"Moderlighet, vilket ger stort behov av att sköta om andra. Impulsiva och möjliga att påverka. Känslighet och omtanke, vilket kan övergå i överkänslighet och självömkan. Kräftor är otroligt hemkära och de älskar sina närmaste med fel och brister och tål inte att någon kritiserar dem. Kan utåt sett verka hårda och självsäkra, men är i själva verket känsliga och extremt lättstötta. Gott minne, hög intuitiv förmåga och fantasirika. Tendens att bli osjälvständiga i sina åsikter. Känner ofta bekymmer utan egentlig anledning. Romantiska och varmhjärtade och ofta goda föräldrar."

Åh vad jag hatar när saker faktiskt stämmer. Sjukt äckligt på nått sätt...
jag och corrny på vädret HAHAH
geme brunfärgen tack!

bloggsvar.se/Mallorn

har joinat linnea och malin med att skaffa www.bloggsvar.se , kändes sjukt värt, så ba att fråga på !
ni kan antingen skriva frågan dör till vänster
<----------------------
eller gå in på www.bloggsvar.se/mallorn
sen så fråga frågor hos malin och linnea genom att gå in på: www.bloggsvar.se/maliner och www.bloggsvar.se/sugminanka
PEACE OUT

Cause I've never been the kind to ever let my feelings show, and I thought that bein' strong meant never losin' your self-contro

Solen lyser ute och det är ungefär 0 ute. Helt kanon, nu börjar det faktiskt kännas som att det kommer bli sommar nån gång, man började nästan undra!
Set ända minuset nu är att jag fortfarande är sjuk, eller har fortfarande sjukt ont i magen. men de börjar faktiskt kännas bättre nu än vad det gjorde igår så det är ju lite bra iallafall.
Håller just nu på att se filmen " road trip - beerpong" och ska fortsätta se den nu, så

PEACE OUT
sommar -> resa till göteborg -> sol ->värme -> nya kläder --  skulle inte sitta helt fel nu!

rubrik

Är så sjukt less på att vara hemma och ha ont i magen, hatar det. Asså vill typ fara till vårdcentralen och ha medicin för jag klarar inte av att ha så ont längre.
ska se film nu iallafall.
värt inlägg

can't I get fucking frisk?

åh vad jag hatar min mage och att magkatarren aldrig kan släppa helt. Vaknade imorse med så sjukt ont så tänkte att jag skulle stanna hemma och vila och se om de kändes bättre till efter lunch, men nej det gjorde de verkligen inte. typ sämre. Hatar det verkligen för ena dagen har jag hur ont som helst och andra dagen känenr jag den inte alls, och ibland ligger den och gör små ont i flera dagar. Jag pallar inte!

And it's a kind off twisted world, were people think of themself as strong - when they really aren't.

RADERADE inlägget jag skrev inatt. Vart lite mycket information där och insåg att det inte gjorde nått bättre(snarare tvärtom.). Jag skyller på att jag var sjukt trött igår och att jag hade alldeles för mycket tankar i hjärnan. 
Förlåt.

RSS 2.0