TYp så här taggad är jag på jobb!

Mitt fina ärr jag fått på jobbet, charmigt va?
Nu blire jobb från 17.30-04.30 typ eller nå sånt. Wish me luck?
PEACE OUT!

Pictures of you, pictures of me - Remind us all of what we used to be.


Jag saknar sommaren!

Några bilder lånade av :"ALJH"
(på bild: Hannah och Linnea - mycket fagra(linnea är den bloooondaaaa söta lilla saken)!)

inte bra inte bra :D

Man vet att det är illa då inte ens glass hjälper, utan jag slänger ett helt paket i soptunnan....

Simons cat.

Efter att ha sett denna så vill jag verkligen ha en katt(eller okej, jag har velat ha de innan också. Så där lagomt mysigt med en mysipysikatt!) Dem är ju vekrligen hur söta som helst! så måste typ börja kolla om det. Skulla va skönt att inte va så ensam här i lägenheten! Nu ska jag kolla på katter...
peace out!

You shine brighter then every star on the night sky.

Haft en kanondag! 
Gick in till tanläkaren i spöregn(okej, mindre bra) och jag hade fkatiskt inga hål(!!!) Vilket var jätte bra. Sen efter det vare tänkt att jag och Nadja skulle lunchdejta på stan. Men hon fick kortare rast så det blev inte så, men jag satt med henne under hennes lååånga 30 minutersrast ändå.(usch så snäll jag är)
Efter det blev det att gå in till stan och möta Linnea och vi gick på waynes, hon köpte iste och jag en caffelatte(jag ska lära mig att dricka kaffe - okej?) Men vi vart så hungriga så vi gick vidare till subban och köpte med oss varsin macka och traskade vidare(i regnet) till Mia och åt där. Sen blev de lite mer gå på stan och sen kom Jääns och hämtade oss och skjutsade hem mig(TACK SKARU HA!)
PEACE OUT!

Sometimes, it's not enough words to speak.

Bra att när jag känner mig ensamast i hela världen och tänkte tröstäta
- så glömde jag min glass hos mamma...

For the first time.

Sitter nu här soffan, nyduschad med teet i högsta hugg. Behövs verligen och är jättejättegott! Är ledig nu flera dar i rad faktiskt! JObbade faktiskt många dagar förra veckan:" måndag, onsdag, fredag,lördag, söndag och även måndag igår! (PENGAAAAR!) Nu väntar ag på att evve ska komma hit(cirkuus om typ en timme) och vi ska bege oss in mot stan och ta en fika! Kommer bli kanon och rå mys! Men nu ska jag dricka upp mitt te sen börja sminka mig och göra mig klar.
PEACE OUT!
tee - omnomnomnomnomnomnom!

problemproblem.

Det jobbigaste när man jobbat natt(till 5 på morronen) på fredag och lördag, och sen när man inte jobabr sent på söndag - då kommer man sig ändå itne i säng förän typ 6... VILL BA SOVA!

En intensiv jobbhelg väntar!

Ja, idag har jag varit med Amanda och käkat på max, väl där så joinade Linnea oss också. Efteråt blev det att fara hit hem till mig så dem fick se min fina lägenhet! BLev massa prat, och vi hade det jätte chill och mysigt! Fick skjuts hem till mamma efter det och umgick lite med min lillasyster. Var också myspys - vi såg robinson(Hon såg..) Sen så nu sitter(ligger) jag hemma och funderar på om det är dags att sova snart. Känns lite ovärt för ska jobba från 17.30-04.30 både fredag och lördag, sen söndag 17-21? Så om jag lägger mig nu kommer jag vakna tidigt och hinna bli för trött! Så blir nog se nå Angel avsnitt.
PEACE OUT!
HOW U DOIN'?

mycket till fritid...

Skrivit alfabetet på under 3 sekunder - mycket till fritid? NEJ

Everybody come and get in the rhythm, music will take you high.

Jaaaru, är alldels slut efter 6 innebandy tärningar/matcher på 3 dagar. Så jaaa, kroppen behöver vila - så blir ingen tärning för mig imorgon(har mycket med att göra att jag är förkyld också) - men jag kommer iallafall fara dit och titta på tror jag. Igår så kom Evve förbi ett tag efter innebandyn och hade med sig inflyttningspresent - var två ljus med ljuslyktor och ett stort grönt äppelljus som jag ba vill käka upp då jag ser det - TACK EVVE ♥! Sen så idag har jag haft besök av Sofie och Julia - var jätte mysigt och roligt. Vi såg knocked up, den är charmig. Jag och Julia skrattar typ jämt, samma dåliga humor!
Imorrn väntas jobb från 11-18.30 så blir väl en tidig kväll ikväll haha. HAre bäst ni alla.
PEACE OUT!

Svartvit eller färg - Det är frågan.

I can be strong, i need to be strong.

Why are you sitting waiting for the other person to love you, when the one that loves you most is reading this post? Stop searching, start living.

I wouldn't change even if it brings me down.

Ojoj, har redan varit vaken i typ 10 timmar, känns som klockan är typ 9 på kvällen  ba för att man varit uppe så länge. Kroppen är typ helt slut efter lte sömn och två stenhårda matcher. Första förlorade vi, men andra matchen taggade vi igång mer och lyckades vinna - jag fick till och med göra mål som back(Kändes kanon!). Nu har jag duschat och har ingen aning om vad jag ska göra ikväll. Blir förrmodligen fara hem till lägenheten igen och städa(har sovit hemma för det är mycket närmare till edda om man skulle upp 6 på morron...). Blir nog kanon! Och så hoppas vi att vi får spela finalen imorrn!
PEACE OUT!

så där lagomt charmig, min första innebandysäsong -2005

Goodbye doesn't always means goodbye.

Ska nu på andra avskedsfesten på 7 dagar, känns sjukt sorgligt. Men önskar dig all lycka i Australien Erica gumman ♥ Hoppas du får det kanon!
Håller just nu på att hålla på att göra mig iordning - duschade för ett tag sen och håller nu på sminka mig och ska strax fixa håret. Kommer nog bli en bra kväll, fast inte så lång för min del. Ska upp 6 imorrnbitti så jaaa.. lycka till att somna tidigt Hannah!
PEACE OUT!
Jag och världens finaste Erica för nästan ett år sen!♥

I believe in being strong, when everything else seems to go wrong.


åttonde september

mormor och morfar har nu varot här, dem for just. Var jättemysigt, och dem älskade också lägenheten! Verkligen jätte fin är den! Nu väntar jag på att paps ska komma och hämta mig för vi, gabbs och corrny ska och se jag saknar dig. Så jag ska byta om nu.
PEACE OUT!


Fixar och donar och fixar och donar!

Typ lagomt glad, lagomt sliten och lagomt trött. Fixat och donat i lägenheten idag, haft träning, sen så har jag packat upp/packat bort 8 flyttlådor, och har inte ens knappt börjat med kläderna... har 3 fulla sopsäckar, 2 banankartonger och en jättejättestor bag med kläder som bara väntar på att få plats.(har packat upp typ 3 sopsäckar redan...) Så nu börjar det faktiskt kännas mer som "mitt place" för jag börjar få upp bilder och mina grejjer! Känns toppen, typ så där toppen ↓.
NU ska jag fortsätta mysa i soffasn med massa täcken, kuddar, surroundljud, och angelavsnitt!
PEACE PUT!

Some things are better left unsaid.


Jag står på egna ben, helt självständig och jag ska bo helt själv för första gången - det känns toppen!

Ja, då har jag mitt alldeles egna place! Känns jätte bra, men är lite smått nervös också. Är så sjukt van att alltid ha folk omkring mig och att det aldrig är en tyst stund. SÅ jaa, vi får se hur det här kommer sluta! 
Har iallafall fått ganska så mycket ordning, kläder i garderoberna, böcker i bokhyllan, filmer i hyllorna osv.
NU måste ni bara komma och hälsa på mig massa!
PEACE OUT!
Hallen ↓
Vardagsrum/sovrum ↓
Kök ↓
SÄÄÄNG ↓
Altan ↓
och så har jag självklart en toa(MED BADKAAR - AHHH!!) men det orkade jag itne gå och fota.

Ny design! Ha kvar eller byta tillbaka?

Gjorde en snabb ny design, kommer säkert bli jätte less på den fort och byta tillbaka till den andra. jag gillade den andra... så ja - vi ser väl hur länge denna stannar kvar! (om den inte syns uppdatera sidan, eller tryck f5!)
Va tycks? Flipp elelr flopp? Ris eller ros? Bra eller dålig? Ha kvar eller byta tillbaka?
PEACE oUT!
Gamla designen:
Nya designen:

Varit med linnea och stina nere i ume och plåtats.


Var en mycket läskig, nervös, pirrig och jätte kul upplevelse! 
Men det var jätte kul och värt!

RSS 2.0