innebandy match.kommer gå KANON

Ska nu packa innebandysakerna och sen klä mig för att sen gå och möta upp mange i stan som jag ska få skjuts av till matchen. Wish me luck? Det lär behövas.

PEACE OUT!

FRÅGESTUNDEN AVSLUTAS IKVÄLL.

SISTA CHANSEN TILL ATT FRÅGA NÅTT PÅ VÅR FRÅGESTUND!
AVSLUTAS IKVÄLL!
http://hannahli.blogg.se/2010/january/fragestund.html#comment
klicka länken eller på bilden!


Don't care so much about what poeple thinks of you, the important is what you think of yourself.

så jävla dum jag är. haha när jag vaknade fick jag panik och trodde att jag försovit mig till kl 12 och att jag var sjukt sen till praoen. Hann få på mig kläder innan jag insåg att det faktiskt är söndag. Bra jobbat hannah!

Ikväll blire match med grabbsen, taggar typ lite iallafall. Sen äre träning med hydrato dirr efter och har inte bestämt mig om jag ska va med på den eller inte... tar nog med mig duschgrejjer så om jag inte orkar fara dit så åker jag med nån av grabbarna hem.

Nu ska jag ta mig nått att äta.

PEACE OUT!


ba för att christer ville att jag skulle lägga ut en bild då jag log istället för att se så sorgsen ut.
NÖJD?

She has no place to go, to dry her eyes broken inside.




without it, there would be less problem for all.

Har just kommit hem efter en kanon kväll med brudarna. Vi pratade, skrattade åt massa skämt, kollade på tobbe i en annan del av köping, kollade bloggar, åt kladdkaka/äppelpaj för att fia att hjalmar varit duktig, såg film: Rec, Fan vad stressad man blev i den filmen. Sen så var moster jätte snäll och skjutsade hem mig fast hon inte skulle hämta mathilda. Tack.

PEACE OUT!





"vad sa gud när hans kapade sin andra nager?
-fan jag brände en till"

"Vad hade hitler för rignsignal?
-han hade ljudlös"

"Vad har en nerslagen jude gemensammt med Mc Donalds?
Livet har sina goda stunder."

"Hitler var och besökte Auswich, då radade man upp alla fångar på ett led.
När Hitler går förbi en liten flicka stannar han upp och säger:
-lilla flicka hur gammal är du?
Den lilla flickan ler och säger:
-jag fyller 5 imorgon
Då ler hitler ännu mer och säger:
-Nej det gör du inte...."


"En neger hittades drunknad i en insjö i Alabama med 10 meter kätting runt sig. i polisrapporten stod det: The nigger stole more than he could carry."

"-Jag gillar verkligen inte kineser.
-Varför då?
-De kollar alltid snett på mig."


If you want something really bad, then you have to really fight for it.

God morgon världen!

Ligger i soffan nu i pyjamas, pyjamasbyxor är lätt skönaste byxorna i världen. Har sett på ett tag då gabbie spelat Link och hon for nu så funderar på om jag ska ta och köra och klara ut mitt spel. eller så ska jag spela bilspel igen, är ju kung på det ! funderar till och med att gå upp på hard för jag tycker det är smått tråkigt att ligga först hela tiden. *host*"skkrytarN*host*.. haha!


Ikväll blire att va med Linnea, Linnea, Lovisa och colette hos linnea förmodligen. Komer nog bli filmkväll och jag tror det kommer bli riktigt kanon. Var ju ett tag sen man träffade dem.

Nää nu ska jag nog spela tv-spel.

PEACE OUT!

ps. Glöm inte vår frågestund, gå in och fråga påpåpå! avslutas imorrn ffs!
http://hannahli.blogg.se/2010/january/fragestund.html#comment
http://mcrthess.blogg.se/2010/january/fragestund.html#comment
ds.

For every Ending there is always a new beginning.

Helt okej dag på praoen, har typ lärt mig hur man gör allt: sallader, kyckling, pumpa osv. Så allt går som på rälls. Och fortfarande så äre härligaste människorna som jobbar där. Och nöästa vecka ska jag få gå över till att vara i köket, asså där fram vid maten och slippa stå bak och diskaaaa. WIHOO!

När jag kom hem idag vart jag fan överlycklig, kom på att jag har massa muffins som jag bakade igår/inatt.  Så har ätit en nu soch ska snart börja på min andra ♥ Jag är ju kung på baka, till och med gabbie tyckte att dem var jätte goda.

Nu vet jag inte riktigt vad som händer, vi får se vad kvällen bjuder på.  nu ska jag iallafall spela x-box!

PEACE OUT!



Sometimes on the way to a dream, you get lost and find a better one.

Sitter i köket, kom hem från ett tag sen. Typ kanon dag idag, gick skit bra på APUn och fick veta att jag ska få jobb KÄNNS FAN KANON! lite extra pengar är ju som sagt aldrig fel! och alla är störtsköna! Sen så blev det stan ett tag med Jenny (som jag praoar med) och sen så kom thess så vi gick på stan ett tag. Sen mötte vi upp Tommy, Kent och Johannes och fick skjuts hem till mig och grabbarna for förbi nån kompis till dem medan jag och thess typ åt. haha.

nää men sen kom dem tillbaka och vi satt och pratade och bestämde oss sen för att fara och bowla så sagt och gjort vi for dit, jag sög! och Johannes vann, han var typ duktig!  fast alla lyckades iallafall på strike. Ja som sagt, det var en toppen dag/kväll och nu väntar typ film och sen sova.

PEACE OUT!

Här kommer lite pics.
                                  


update. jag ska göra muffins nu!
update. har suttit i över en timme och laddat upp bilder
för internet kan gå och ta sig!

after all i've been throug, it's a miracle that i'm not totaly broken.

Ligger i sängen och funderar på att leka massa i photoshop för har tagit ner massa nya penslar som jag tänkte testa. Men då måste jag starta om datorn för den är så seg, och det kändes lite drygt så ja.. vi får se. Kommer troligtvis bli det.

Sen så är jag så sjukt trött jag vill ba sova! har känt så dem senaste dagarna.. hmm.. kanske arbetat för hårt på max!

Blev innebandy idag med grabbsen, Jörgen var snäll och hämtade upp mig sen så körde vi massa övningar jag tagit fram och sen evighetsstafett och det är fan det jobbigaste som finns. Sen spelade vi sista halvtimmen. Sen så var Erik snäll och skjutsade mig hela vägen hem så jag slapp gå från stan! Typ massa chaffisar jag har hära.. HAHA..

ajja ska nog starta om datorn nu tror ja.

PEACE OUT!

just ja, massa köpte semlor idag.


I'm going to leave this behond me now, and only look forward

oj, insåg att jag sovit i typ 3-4 timmar, inte så bra. Visst jag älskar powernaps, men då man inte kan somna efteråt är det INTE OKEJ.Både jag och Gabbie somnade på soffan typ 5 och jag vaknade 9. fast skillnaden mellan mig och Gabbie är att hon kan somna ändå, kommer inte jag kunna...
komemr itne på nå mer att skriva så
PEACE OUT
älskar låten <3

(skulle postas 22.30 men laggade)

what you want isn't what you get.

åh vad jag är trött, haft typ fullt upp idag på APUn. Sen så ärom typ störtsköna där borta. Jätte härliga.
NU ska jag ta mig nått att äta för jag är fett hungrig. Sen blire nog att chilla och bara tare lugnt och lägga mig tidigt.
PEACE OUT!


sommar - jataack!


ps. Glöm inte vår frågestund, gå in och fråga påpåpå!
http://hannahli.blogg.se/2010/january/fragestund.html#comment
http://mcrthess.blogg.se/2010/january/fragestund.html#comment
ds.



En räddande ängel som ska bringa glädje och sätta ett leende på mina läppar.

Har corrny breve mig i sängen, hon trodde verkligen inte att hon skulle kunna somna alls inatt så jag sa att hon gärna fick sova hos mig och hon somnade direkt hon stängde ögonen! Åh vad glad jag blev, det behöver verkligen hon, ♥ nu ska jag också försöka somna.

PEACE OUT
bästaste corrny ;*

You don't even know me, and yet you judge me so fast.

sitter hemma och äter glass nu, otroligt gott för er som ville veta. APun funkade, inte allt för jobbigt men fanns inte allt för mycket att göra ibland så det blev lite långtråkigt och man kände sig bara ivägen typ. Sen så fick jag sluta tidigare, typ halv 3,(slutar egentligen 3) SÅ blev hem och spela xbox... (A).
Sen så råkade jag somna och sov i typ en halvtimme skönt men var tröttare när jag väl vaknade för att fara på träning. Träningen gick hyffsat känner mig ändå mer pepp. Så det är ju sjukt bra.
Nu ska jag ialalfall äta något för jag är så sjukt hungrig!
PEACE OUT!

photoshop♥

There's a place downtown, Where the freaks all come around.

God morgon världen, eller något sånt.
Jag är så sjukt trött och vill bara lägga mig i sängen och sova liiiite till, och det hade jag typ gjort om de inte vore för lillasyrran corrny som försöker få in i min skalle att om jag går och lägger mig nu så kommer jag somna helt igen.
Som sagt - nu blire APU på max, haha!  SÅ kom och ät där.
Nu blire att hitta nå kläder att ha på.

PEACE OUT!


ps. Glöm inte vår frågestund, gå in och fråga påpåpå!
http://hannahli.blogg.se/2010/january/fragestund.html#comment
http://mcrthess.blogg.se/2010/january/fragestund.html#comment
ds.


It's better to have loved and lost than never have loved at all.

Kom nyss hem från matchen, vi vann med 9-5 eller 9-7 haha bra minne HannaH.... Matchen gick bra, fast jag fick utvisning för felaktigt avstånd vid frislag, kändes inte coolt. Hade kännts mycket bättre av att bli utvisad för typ för hård tackling eller nått... inte felaktigt avstånd, kanska fult.

Ajja, övningskörde iallafall dit, gick skit bra, mamma sa inte ens något alls för hon vet att jag vet precis vad och hur jag ska göra + jag kan vägen dit utantill. Har både åkt bil, cyklat och åkt inlines dit. Så ganska lätt att hitta. Sen så fick jag åka med Mange hem, behövde itne ens fråga lixom. Han ba kom fram : " Hannah, skaru åka me mej hem eller?". Så har ju typ min egen lilla chaffis hära!

Nu ska jag ialalfall göra mat, pizza från ica typ. Hawaii såklart, den godaste ♥ Sen blire att fortsätta spela gitarr och göra klart min låt och sen sängen. Börjar ju APU'n imorrn och ska vara på MAX, så kom och ät där?! Börjar imorrn och ska va där i 3 veckor..

PEACE OUT!

gitarr♥


Design till Tove

har snabbgjort en design till Tove, va tycks?

even the best fall down sometimes, even the wrong word seems so right.

Spelar gitarr och skriver på min låt, sjukt härligt att ba spela och så. FAst synd att man inte sjöng bra för då hade man kasnke vågat spela upp den för folk.. HAHA. Nää men väntar på att klockan ska bli 8 för då kommer mamma hem och då ska vi ut och övningsköra sen blir det match med grabbsen. Är ändå rätt så taggad på innebandy nu vilket känns bra.
Försöker peppa för träning imorrn med laget och malin hjälpte mig lite med det för fick en söt kommentar av henne när vi pratade på msn. Det gjorde typ min dag.
nu ska jag fortsätta spela och skriva.

PEACE OUT!


FRÅGESTUND

Thess tyckte att vi skulle ha frågestund på våra bloggar.. så efter lite övertalning så gick jag med på det, "so here we go"
Jag kommer svara på det mesta så länga jag tycker att det inte blir allt för personligt så sånna kommer jag ej svara på. Thess vet jag inte vad hon kommer svara och inte. (tror inte ens jag kommer få några frågor.. HAHA!)
Ajja som sagt, ba att fråga på! ni har till nästa helg på er AVSLUTAS 31/1.

PEACE OUT!

Most of us start out just thinking it's easy, when the hardest thing you'll do is remember how to smile.

Sitter här med Thess och ska kolla igenom bilderna som togs under kvällen. Ganska rolig kväll, blev som sagt att åka madrass på vb med Tommy och Johannes. Fast jag vågade inte åka längst uppifrån så jag gick hahaha fail..... Men det var roligt ändå.

Sen for jag och Thess hem till mig där jag duschade och thess sminkade sig och hon plockade dessutom mina ögonbryn - fan vad ont de gör! Jag plockar dem aldrig, har plockat dem 2 gånger... Ajja, sen kom grabbsen hit och då var även Kent med så medan vi fixade oss klart pratade dem med min mamma..  och ni skulle ha hört Kents kommentar...! den ska inte ens skrivas här.

Sen drog vi till Tommy i ingenstans... eller bortanför skråmträsk nånstans. Där såg vi en skräckis - Orphan. Den var inte läskig, men den var ändå bra. Fast jag och Thess fick typ psykbryt ett x antal gånger.... Man ville ba döda flickan....

ajja nu sitter vi iallafall här och väntar på svar om vi får lägga ut bilder.(ligger på mitt rum och pratar)

PEACE OUT!

















livet är fanimig till för att bjuda på sig själv^


nus ka vi och åka på vb!

Bästaste Thess har kommit, vi ska och åka madrass i vb nu med Thess's vän tommy och hans kompisar...

Så nu blire att sätta på sig massa tjockiskläder och sen bli hämtade av tommy.

PEACE OUT!


i sommras då vi målade


I could only se the sides of you I liked, In the end I know it wasn't right.

Var uppe till typ 7 på morgon igår eller idag eller hur man nu ska säga. Satt bara och skrev och spelade. Kan säga att det behövdes, hade alldeles för mycket tankar i skallen. Gitarr ♥. Nä men det kändes jätte skönt att kunna sätta ord och meningar på det jag kände, för det är ett sätt för mig att "bearbeta" saker. Så det blev en ny sång, fast inte en hel.. men iallafall med refräng och verser.

"I could only se the sides of you I liked
In the end I know it wasn't right"


PEACE OUT!

lekt massa i photoshop

I could only se the sides of you I liked
In the end I know it wasn't right

You have infected my mind, my soul, my heart.


- FAN, jag hatar dig....





Förövrig så är min kusin coolast i världen
och hon är sjukt duktig på sjunga och spela.!
LYSSNA NUNUNU!

If you told me to stay, I wouldn't. BEcause you have hurt me in so many diffrent way, and I don't want that to happend again.

Chill dag, Camat och pratat i skype med aljh, hon spelade GH medan jag satt och klinkade på min riktiga gitarr. Undrar vem som är coolast... Nää men, sen blev det att övningsköra, fick skjutsa syrran till berssan och sen åka tillbaka. Gick bra som vanligt fast vägen mellan "zone" och berssan suger KUK...

Ja just ja, jag har lekt massa i photoshop, försöker fortfarande få det verkligt med att "byta" ögonfärg och jag börar ju nästan få kläm påre. Check it out!!

och ja jag redigerade lite mer också, det är roligare så



PEACE OUT!




We could keep trying but things will never change.
So I don't look back still I'm dying with every step I take.
But I don't look back, everytime I try to fly, I fall

It's hard to remember who I was when this began...

Sitter hemma nu, jag och corrny ska göra mat - Pommes och kyckling, påhittigt va? eller cornelia hålelr på med maten jag sitter och spelar dator.

Blev att jag ehmm... försov mig i mosre så blev ingen idrott utan bara svenska där vi skulle läsa upp våra föreberedelse tal för nationella. Kan säga att jag var så sjukt nervös att jag knappt kunde prata och jag tycker det gick bajs och att de var jätte dåligt och allt. Men det är för att jag är perfektionist när det gäller vissa arbetsinlämmningar. Så jag taggar verkligen inte då vi ska hålla ett tal i 5 minuter! För jag gör allt så sjukt personligt.. de suger.

Sen så blev det att gå på stan med thess ett litet tag och jag köpte mig en tröjja, med typ världens härligaste färg!  



nää nus ka jag hjälpa corrny
PEACE OUT!

dagens eller nått



ÅH TAGGAR SOMMAR!

ÅH vad jag vart peppad på sommar då jag kollade igenom H&M's sida, sjukt taggad. Snälla kan inte någon bara ge mig sommar? så man slipper alla stora och tjocka kläder? så man slipper frysa, så man kan sola och bada.

PEACE OUT!


nån annan som taggar?


EN SÅN DÄR HEMLIS -SCHHHHH



Nu komemre en sån där hemlis igen, eller ja hemlis och hemlis...

JAG ÄLSKAR TV-SPEL
YEs, så äre, har gjort de ända sen jag var liten, mitt första tv.spel var "Zelda - Ocarina of time" som jag fick när jag var 7, fast hade spelat många innan som vui hade gemensamt.  Vårat förtsa tvspels enhet var "super nintendo" SJUKT GAMALT.... och sen så har vi haft "sega mega", " nintendo 64", "game cube", "play station" och nu har vi "x-box 360". Så tv-spel har varit en stor del av min "uppväxt" typ. Sjukt kul och jag älskar det iallafall.. Då vet ni det.

Ska fortsätta spela bilspel på 360 nu

PEACE OUT!

Do you still remember how we used to be. Feeling together, believe in whatever .

Kul att komma till skolan och få höra det : " vi har inge lektion". Så då blev det bara att ta bussen hem igen, men så jävla drygt de där kändes.....

Blev innebandy med grabbsen igår, och inte ens dem lyckades få mig på bättre humör... Eller jo erik fick mig på lite bättre humör då han tyckte att övningarna jag valt ut verkade toppen och att jag skulle få hålla i dem typ nästa vecka...

Skippade träningen med laget för jag har verkligen ingen pepp på det just nu, känns jätte konstigt. Men hoppas det känns bättre nästa vecka iallafall, vi får ju se hure blir.

Nu ska jag ta och städa lite tror jag, det behövs. eller så blire att spela gitarr. FAst det är inte så smart eftersom jag fixade franskmanikyr igår... Varför blire alltid så att när jag fixat naglarna så DÅ får jag världens längtan av att spela.. Sjukt jobbigt...

PEACE OUT!

Fick låna corrnys myströjja
-tack gumman ;*


bra jobabt hannah...

Har försovit mig 2 dagar i rad nu, duktigt hannah.... eller hure nu va. Assså grejjen är typ den att jag kan inte sova länge, jag gick och la mej före 12 dem senaste dagarna och det är då jag ahr försovit mig.... SÄMT för jag brukar svara uppe till typ 2-3..

ajja nu har vi engelska iallafall och håller på med att plugga inför prov,

PEACE OUT!

Have you heard of what i've said?

Har övningskört idag, gick jätte bra. Marcus körde först till stackgrönnan där han skulle va med en kompis, så fivk jag köra hem, fast vi körde längre väg än genom stan.
Nu ska jag iallafall gå på promenix med min babe ;*
PEACE OUT!

sommar - ja tack!

Zelda - ocarina of time

Har inte skrvit på en dag, är fan ovanligt för att vara jag. Har skrivit på en annan "blogg" där jag vet att ingen läser mest bara för att få skriva av mig. Känns skönt.
Idag har jag iallafall haft skola, först nå lektion med elin där vi läste om tankefällor och ska skriva om vi tycker vi är i sånna. Sen historia, jag och emma jobbade på bra... ehhmm... vi satt och chattade med folk.
Igår nötade jag tvspel och övningskörde.
nu ska jag spela ännu mer "zeda -ocarina of time"!
PEACE OUT!

So go on say what you wanna say, and save me from this misery. Cause I know what you're getting at.

Hade ju som sagt innebandy match igår, förlorade med 8-10 och jag fick göra en assist och missade 2-3 målchanser..... men grabbsen lyckades iallafall få mig mer pepp på innebandy. Dem får mig ALLTID på bra humör, så jävla härliga dem är. Det första jag möttes av var Erik som vinkar glatt till mig, sen när jag kommer förbi han så säger han : " va roligt att du kom!" och så värsta smilet! Man kan ju inte annat än att älska dem, för oavsett hur dåligt humör jag är på så muntrar dem alltid upp mig oavsett vad.!  Så som sagt, blev lite mer pepp på innebandy nu och det känns ju bra.

Sen så övningskörda jag med mamma och hämtade gabbie på moröbacke, sen blev de att köra till hemmakväll och vi hyrde "snuten i varuhuset", gabbie fick välja film för hon får typ aldrig det.. Sen så fick jag köra hem också. Och jag måste säga att rondeller.... det är det hemskaste som finns! Körde i rondeller minst 6-7 gånger igår! Hur läskigt som helst, särskillt då man ska göra en vänstersväng, då ska man lägga sig i innersta filen och sen byta för att lägga sig i yttre..... Jätte äckligt, jag tror typ man ska bli påkörd.... plus man kan itne gasa så mycket för då får man typ sladd.


nu har vi pedagogisk ledarskap och ska snart göra en uppgift.

Sen så när vi slutat, typ halv 12, så ska jag övningsköra mer. Antingen så kommer mamma och hämtar mig och vi övningkör härifrån, eller så far jag hem först och sen far vi ut.

PEACE OUT!

ge me sommar,
ge me värme,
ge me vbb,
ge me spårade nätter med aljh ;*

det är inte vilken dag som helst,

för idag fyller syrran år!
GRATTIS REBECCA!!
hoppas du får en jätte bra födelsedag där borta i thailand!
Saknar dig rebecca <3

That was everything I lived for, and now I don't even have that.

jaadu, dagen har bestått av match vi vann med 3-2 mer behöver vi inte prata om, mat på max med mamma och gabbs, och sen har jag övningskört med mamma i kanske 2 timmar - var faktiskt sjukt roligt och kan säga att de behövdes. Sjukt roligt och få tänka på annat kändes skönt. sen så har jag suttit vid datorn och sett på film.


Sen så försöker jag tagga för innebandymatch imorrn med grabbsen men det går inte så bra. Har inte nån pepp på innebandy alls, vikket suger för jag älskar det ju. Innebandy har varit det bästa som finns men nu känns de bara förjävlig.

nää, nu ska jag gå till gabbs och höra om hon vill göra nått med mig.

PEACE OUT!

That was everything I lived for right now, and now I don't even have that.



kärlek

You'll be okay, come out of the rain. Let me take you back were everybody knows your name. You don't have to run it's a bright new day.

ligger i sängen nu och lyssnar på massa bra musik. Taggar och peppar matchen som vi har mot rönnskär kl 2! TRor det kommer gå kanon och vara jätte rolig. Det som har varit så skönt de senaste matcherna är att det har gått så sjukt bra och alla har gjort sitt så matcherna har varit jätte roliga! Verkligen jätte roliga!

Hoppas den här matchen blir lika bra och att vi vinner!

ajja, nu ska jag ta me nå mackor och äta

PEACE OUT!

norrlandsmästerskapen - 07(tror ja?)


kärlek

You have become a thief and stolen my heart. Please don't be a vandal and break it.

ligger med linnea här i hennes säng och båda sitter framför varsin dator - och bloggar såklart!
Kvällen har varit helt kanon, vi gick och mötte malin på ica och sen köpte vi glass till moster också. Sen blev det massa prat och glassätande med hemmagjord kolasås - supergott.

Sen så såg vi också skräckisen "toolbox murders", den hade jag och linnea sett förut(förra året) och den tyckte vi va jätte läskiga då och jag fattar inte riktig hur vi tänkte då för jag tycker inte den var så läskig....

Sen så blev de massa mer prat, och en random sak är att jag och malin har likadant på subbanmackorna! och så har vi båda så att då vi ska sova eller se skräckis att vi måste ha täcke runt fötterna (A)!! nää men sammanträffanden, särskillt på mackorna, där finns de hur många som helst olika kombinationer....

PEACE OUT!






Look in my eyes and tell me if you can se a change, at least I know that I do.

Sitter @ linneas place just nu, och sen kommer malin hit efter hon ätit. Så kvällen kommer spenderas med dessa underbara bruttor!


Efter skolan for jag och mamma och hämtade syrrans säng som vi sen ska köra ner till uppsala när hon och kalle flyttar till sin nya lägenhet. Och efter det var mamma gullig och bjöd mig och corrny på max. Där träffade jag förövrigt tobbe, kul att träffa han typ haha. och det var fan skitläskigt för hans kompis har jobbat med pappa, och visste att jag var hans dotter.... hur visste han att de va jag!!? LÄSKIGT SOM BA DEN!



nu är malin på väg, så nu ska jag och linnea gå och möta henne på ica.

PEACE OUT!

finaste linnea<3


finaste malin<3
dagens outfit:


på skolan -> innebandy

sitter på skolan nu, nu ska vi ha innebandy <3!


PEACE OUT!


jätte bra tjejer!
vi måste ju hitta på nått snart,

THEEEEEEESSSSSSS

Sitter här med thess i köket, vi ska göra amt just nu. Vi har kolalt på massa youtubeklipp och spelat tv-spel.
Kommer bli en kanon kväll och vi komemr få otroligt roligt tycker jag.
och thess pratar om att hon fått snygga armar, tog ett tag innan jag fattade hur hon menade - hur hon håller armarna när hon dansar. haha epicfail..
citerar thess: " Det känns som om armarna är en del av min kropp."
jag: "öhh.....det är det?"
HAHAHHAHA!
ajja nu ska vi fortsätta med maten
PEACE OUT!



fyfaan...

Fy och fan vilka äckliga och riktigt sviniga människor det finns ! Blir så sjukt förbannad.  fyfaaan assååå.!

Linnea - kötta blir av!

jävla magkatarr mage....

Asså åh vad jag hatar min mage, eller inte magen men att jag ska få så förbannat ont i den. Eller magkatarren som aldrig helt vill släppa, kan få tvär ont då och då och det jobbigaste är att det gör så förbannat ont!

övningskört !

efter träningen for jag och mamma och övningskörde, var faktiskt jätte roligt.  Sen så for vi till ica och handlade massa, sen blev det att fara förbi världens bästaste aljh och skämde bort henne lite <3
Sen så nu har vi ätit massa god mat - jätte god fralla med grillad kyckling och mimosa/potatis sallad. Sjukt gott kan jag berätta för er!
sen så nu spelar jag och syster GH.
PEACE OUT

innebandy <3<3<3<3<3<3<3<3<3333

nu blire första träningen för mig på typ en månad på grund av juluppehåll och för att jag var i tärna. SÅ kan ju säga att jag är sjukt peppad! Taggar lixom, hoppas det går bra med tanke på att jag typ har lite ont i bena sen slalomen HAHAHAH!
ajja nu ska vi snart åka.
PEACE OUT!


första dagen - check

Då var första dagen på skolan efter lovet avklarad, kändes skönt att bara ha pedagogisk ledarskap men lite drygt. Men det jobbigaste var att få veta att på fredagar kommer vi sluta 4 när vi tidigare slutat 11 typ...... menemn måndagar kommer bli sköna, bara pedagogisk ledarskap.

Nu ska jag spela lite xbox.
PEACE OUT!

skidor.

Tjenna allihopa... eller ja...

Kom hem för ett tag sen, jag och linnea har varit och åkt i backen. Vi vågade också hoppa i dem här jätte små hoppen breve railersarna(?haha)jag föll en gång för jag fick inte balans då jag hoppade, men dem andra gångerna gick de jätte bra, haha. Linnea är och duschar, sen ska jag också och duscha och sätta på mig kläderna jag ska ha i bussen så jag kan börja packa sen.
Om ni vill ha update om dem senaste dagarna kan ni kolla in linneas blogg. För hon har avrit lite duktigare p att uppdatera.
ajja idag åker jag och linnea iallafall hem, hem ljuva hem. min säng <3
PEACE OUT!

snodde bilden av linnea!
ute i över 30 minus....

trååkigt

Matvanor:
Bästa maträtt?
flygande jacob eller grillat!
Bästa dryck? cola
Hat dryck och maträtt? risgrynsgröt och Dr.Pepper
Bästa alkoholdryck?
dricker inte alkohol
Använder du smör på smörgås?
Ja
Smågodis eller färdiga påsar? små godis 
Favoritglass? vanilj


Shoppingvanor:
Hur mycket shoppar du för varje månad?
beror på
Har du mer skor än kläder? nej
Favoritplagg? mitt breda nitskärp<3
Hatplagg? vet inte, baddräkt?

Arbete, utbildning:

Jobbar eller pluggar du?
pluggar
Vad vill du bli? vet inte,
Trivs du med ditt jobb/din utbildning? den funkar
Är lönen viktigast?
-


Boende:
Lägenhet eller hus?
lägenhet
Framtidsplaner med boende? -
Litet eller jätte stort? Lagomt
Drömboende? utomlands
Landet eller mitt i stan? beror på
Mysigt eller sterilt? mysigt

Lite allt möjligt:
Har du barn?
nejnej
Älskar du någon? -
Betyder familjen mycket för dig? ja, dem är mitt allt typ
Är du lojal? ja
Tycker du om att dricka dig full? nej
Hemmafest eller gå ut på krogen? hemmakväll.


MiSSA iNTE - Paow.se har en tävlling!

Paow har en gigantiaskt och otroligt jätte cool och spejsad tävling. Finfin priser, lätta att vinna... ja om det inte vore för att det är så många som är med i den... menmen finns olika sätt att delta i beroende på vad man vill.
men priserna, ja ojojojoj!!
Man kan vinna :
en handsmycke från emmelist,
Linnen och tröjor från kan dee
och en dell bloggdator!

Helt sjukt
så om jag var nu så skulle jag gå in på hennes blogg(klicka bilden) och anmäla mig direkt, för man vill ju inte missa chansen? Det tänker då jag inte göra!
http://paow.se

Kinesiska zodiacs - apa

Har läst massa om typ kinesiska zodiac - typ stjärntecken osv , jätte intressant faktiskt. Men jag hatar när vissa saker faktiskt stämmer... för det är jätte läskigt...


THE WATER MONKEY 1932 AND 1992

Water gives this Monkey sensitivity. He is easily hurt by the words or actions of others. For protection, these Monkeys usually wear a game face, preferring not to share their emotions or feelings with others. If they play their cards right and pay attention they can be quite successful. However, if they become distracted, these Monkeys can become consumed with gossip or meddlesome activities.

 

CANCERIAN MONKEY

Cancer gives the usually out and about Monkey a sense of domesticity. This Monkey enjoys a quieter life than most and treasures his time with his family.


alldeles för kallt, geme sommar

sitter med linnea uppe, vihar just sett american pie - hte wedding, vi har också sett G:I JOE, den tycker jagavr sjukt bra. sen så ahr vi gått på promenad idag också. Vart å klä sig jätte mycket för de är så kallt. Nu ska vi går ner och lägga oss men förmodligen så kommer vi ligga uppe och prata ett tag.

PEACE OUT


Look in my eyes and tell me if you can se a change, at least I know that I do.

32 minus idag, .... så de blev inte att åka idag heller. Så jag och linnea sov till typ 2 halv 3 nån gång tror ja och då gick vi upp och åt frukost, sen gick vi ner igen och så har linnea berättat massa roliga historier, skit många som är roliga. men hon är och duschar nu...
Just ja, inatt så har vi typ läst hur många roliga historier som helst, linnea la upp några på sin blogg så tänkte ta och sno från henne därifrån
så här kommer några stycken roliga historier:
PEACE OUT!

Det var en man som var riktig sugen, men hade inte så mycket pengar. Han gick till horhuset och frågade bordellmamman vad han kunde få för 20 kronor. Bordellmamman tog 20-lappen och sa till honom att gå till rum 542. När han kom till rummet var det en riktig fet dam som låg naken på sängen. Då tänkte han:
- Äh, va f-n, ingen ser mig, så han satte på den feta damen och gick hem. 

Nästa dag gick samma man till horhuset igen, han frågade bordellmamman vad han kunde få för 10 kronor. Bordellmamman tog tian och sa till mannen att gå till rum 247. När han öppnade dörren låg där en riktigt gammal tant, säkert närmare 100 år, naken i sängen. Då tänkte han:
- Äh, va f-n, ingen ser mig, så han satte på den gamla damen och gick hem.

Nästa dag gick samma man till horhuset igen, han frågade bordellmamman vad han kunde få för 1 krona. Bordellmamman tog kronan och sa till mannen att gå till rum 3. När han öppnade dörren såg han en höna som stod mitt i rummet. Då tänkte han:
- Äh, va f-n, ingen ser mig, så han satte på hönan och gick hem.

Följande dag gick mannen till horhuset igen och frågade om han kunde få något gratis? Bordellmamman pekade mot ett rum längst ner i korridoren. När han kom in i rummet så såg han ett långt led fram till ett titthål i väggen. När det äntligen blev hans tur att titta i hålet, så ser han två lesbiska damer genom hålet, som har vild sex.
- Wow! säger mannen. Det här är riktig god underhållning för att inte ha betalt något. Då säger en man bakom honom:
- Visst, men du skulle varit här igår. Då var det en snubbe som satte på en höna!




Det kom sig som så att tjejen befann sig på ett nakenbad, och när hon låg där och solade sig så fick hon för sig att hon även skulle sola insidan av låren. Så när hon hade legat där en stund med benen brett isär så kom det en humla och flög rätt in i muffen på henne. Hon drabbades genast av panik eftersom hon inte kunde få humlan att flyga ut igen. Så hon fick gå iväg till doktorn. Doktorn funderade en stund över hennes problem. Till slut sa han:
- Du kan ju prova att be din kille att doppa pitten i lite honung och sedan sticka in den. När han sedan känner att humlan har satt sig på ollonet så är det bara att dra ut den.
- Det låter ju som en bra ide, svarade flickan. Men det är ett litet problem, jag har ingen kille. Så doktorn frågade om inte han kunde få hjälpa henne, och det fick han. Så han smörjde in ollonet i lite honung och stack in den. Efter en stund började han att röra sig ut och in i henne med hög hastighet. Då frågade flickan vad det vad han höll på med? Doktorn svarade:
- Jag ångrade mig, jag tänker skjuta ihjäl den jäveln!





En svensk och en finne sitter på krogen och skryter om sina framgångar hos det täckta könet. 
Båda anser sig var ena riktiga potenshejare och lär hinna med så många nummer per natt att skrytet börjar knaka i proportionerna. 
Så småningom kommer de med förslaget om en privat landskamp.
Sagt och gjort. De skaffar var sin villig flicka, tar en taxi till ett hotell och hyr var sitt rum.

Innan de skiljs gör de en överenskommelse att skriva resultaten på svarta 
tavlan i hotellvestibulen. 
Svensken går ut hårt. Men efter tre vändor är hans ork slut. Han tassar ner till vestibulen och antecknar tre raka streck, återvänder till rummet och sussar.

På morgonen kommer finnen nedför trappan med skakande knän och svår andnöd. 
Han går fram till tavlan för att skriva sitt resultat. 
Vid åsynen av svenskens tre prydliga ettor utbrister han bestört, 
- Etthundraelva! Perkele..!!! 
- Slagen med fyra...




Lille Pelle kommer till skolan på morgonen och frågar fröken:

- Kan man komma till himlen med benen före?

- Nej, Pelle lilla, det tror jag inte att man kan.

- Det var konstigt, fröken! För när jag kom hem från skolan igår så låg mamma med benen rakt upp i vädret och skrek "Ohhh Gud, jag kommer! Ohhh Gud, jag kommer!" Och jag tror faktiskt att hon hade gett sig iväg om inte brevbäraren hade legat ovanpå och hindrat henne!






En pojke kommer hem sent en kväll klockan 10. Hans far blir förbannad då han egentligen skulle vara hemma senast 7 och ber sonen förklara sig. Sonen säger då tyst...

- Far, jag har haft min sex-debut. Då smalt fadern och sa med sin mjuka stämma:

-Det är OK, kom hem när du vill och om det är någonting så vet du att det bara är att fråga. Sonen och fadern gick och la sig. Senare samma kväll väckte sonen sin far och frågade lite tyst...

-Hur länge ska man ha ont i röven efter att ha gjort det första gången?

 


 

Det satt 3 ensamstående mödrar och fikade när de kom in på ämnet om vad deras söner skulle bli. Första mamman:

- Jag vill att min son blir en astronaut! Han ska bli den första som åker till mars! Och hela världen tittar på när han tar första steget på mars och blir historisk!
Andra mamman:

- Jag hoppas att min son tar magisterexamen i medicin och blir den som hittar botemedlet mot AIDS! Hela världen kommer att hylla honom och han blir ihågkommen som mannen som räddade mänskligheten från en av de värsta sjukdomarna genom tiderna!
Tredje mamman:

- Jag vill att min son ska bli en känd fotbollsspelare! Han ska spela i landslaget, och landslaget har tagit sig till ett VM-final inför en fullsatt arena med över 100 000 män som jublar!! Och det står 0-0 när det är 1 minut kvar av matchen då min son tar bollen på egen planhalva och dribblar förbi 1, 2, 3 (!!) spelare och börjar närma sig motståndarmålet! Han tar sig förbi 2 backar med bara målvakten kvar!! Alla i publiken är i EXTAS! Han dribblar förbi målvakten och står med öppet mål på 3 meter! Och SKJUTER! OCH MISSAR!!!! Och 100 000 tusen vilda manliga fotbollsfans vrålar: "DIN DJÄKLA NOLLA, JAG SKA KNULLA DIN MAMMA!!! Och då ska jag springa ut på plan och ropa till alla i publiken:

"DET ÄR JAG! DET ÄR JAG SOM ÄR HANS MAMMA!!"

 


 

 

Den lilla 4 årige pojken är med sin mamma 
på badstranden och sitter och leker med sin hink och spade . 
När en Välsvarvad blondin med stora bröst går förbi. 
Pojken skriker allt vad han orkar " Mamma kollá vilka stora bröst"
Alla inom 25 meters radie tittar upp och 
Mamman blir både ledsen och arg . Pojken ser att mamman blir ledsen . 
Efter en liten stund går han fram till Mamman och viskar DINA är Längre.






så roade var vi inatt... HAHAH!

TRÅKKKKK

OM JUST DIG
Namn: Hannah
Bor: skell
Smeknamn: -
Skola: JB

HAR DU UNDER DENNA MÅNAD
Saknat någon: ja
Ångrat något:

Ljugit: nej de tror jag väl inte
Svikit någon: nej inte va ja vet
Kännt dig sämst: njaaa
Gråtit: ja
Skrattat: jämt!
Varit sjuk: ja
Varit utomlans: nej men vill
Träffat någon du chattat med på datorn: ja, mina kompisar? 

KÄNSLOR
Gråter du ofta: för ofta
Skrattar du ofta: Skrattar jämt,
Hur känner du dig just nu: bra men trött
Hur har du mått senaste tiden: olika
Har du funderat på självmord: nej
Har du någon/några hemligheter för dina föräldrar: ja
Blir du lätt förälskad: typ inte
Är du kär i kärleken: nej
Tror du på ett föralltid: vill men kan inte
Ska en kille vara lång eller kort: helst lång men i slut ändan bryr jag mig inte
Ska en kille vara blond eller brunett: helst blond men i slut ändan bryr jag mig inte
Får du många killar: nja

UTSEENDET PÅ DIG
Brunett eller Blondin:
rödbrunt
Långt eller Kort hår: för långt
Snygg eller Ful: alltid ful
Nöjd över dig och ditt utséende: Jag är nöjd över den jag är
Har någon sagt att du borde bli model?: ja
Har du långa naglar: ja
Sminkar du dig: ofta men inte jämt

grattis till mig på namnsdagen eller nått.

jag har tydligen namnsdag idag, grattis på mig lixom! och på alla andra som heter hannah också.



And I'm there, looking up at the sky. And I'm scared, thinkin' about the way that I Don't understand anything at all.

Ligger i sängen och har aljh breve mig i den andra. VI åkte ju som sagt buss igår i typ ett år, nää men 7-8 timmar. Var sjukt drygt och man fick ont i rumpan. Fast haha.... jag lyckades då somna på bussen för jag var så sjukt trött. Typ pinsamt och stackars linnea, men hon sare va okej och smsade glatt med sina 1000000 kompisar.
Vi tänkte åka idag, men det är typ -27, så det sög lixom! så jag och linnea gick upp tidigt i onödan och linnea ligger och försöker somna om, jag kan inte det så jag passar på att spela lite dator haha.
men nu ska jag läsa bloggar
PEACE OUT!

håller med linnea,
vbb skulle sitta sjukt fint!

You called me strong, you called me weak, but still your secrets I will keep. You took for granted all the times I never let you down, you stumbled in and bumped your head. If not for me then you would be dead, I picked you up and put you back on sol

Nu har jag packat klar allt. Eller inte allt, inte handbagaget, alltså min väska. Har fyllt 1 liten bag med massa kläder och handdukar och sen så en stor blå med pjäxor, hjälm, jacka, täckisar och kläder jag ska åka i. Jag är nästan förvånad att jag lyckades få ner allt, för jag är verkligen inte bra på att packa... Jag är verkligen kass!

Sen så har jag även tagit fram skidorna och stavarna, och jag kan säga att dem inte är dem snyggaste i världen, verkligen inte! Men vaddå, åker jag typ skidor 1 gång om året så bryr jag mig faktiskt inte så stort, och dessutom, blått och lila är jätte spejsade färger? eller hur...... ehmm...?

Jag behöver mer hårklämmor, det måste jag köpa när vi far föbi coop. Om ungefär en halvtimme ska vi bege oss mot linnea där vi ska hämta henne. Då blire coop och handla, sen skjutsar mamma oss till bussen som kommer ta oss först till lycksele?, däre blir bussbyte. Bussen går från stan kl 1, vi kommer vara i tärna typ 7 eller 8? ajja, jag och linnea kommer troligtvis spåra som vanligt !

Vi båda ska dessutom ha med våra datorer dit upp, snacka om datanördar.... !

men nu ska jag packa färdigt det sista, typ vad jag ska ha med mig in på bussen.

PEACE OUT!

hade inte tackat nej till sommar,
men de här duger också!

I want you to want me, I need you to need me.

Håller på att packa nu, har kommit så pass långt att jag har 3 par mjukisbyxor som ska med, sen så ska jag åka i mina gråa imorrn. Längre än så har jag inte kommit hahhaha, epic fail eller vad?

Såg nyss "my life in ruins" me familjen, riktigt roligt faktiskt, och de roligaste är att ställena där i grekland har vi besökt och jag kände igen dem. Så de väckte lite minnen, och nu till sommarn hoppas jag att vi far utomland, verkligen! Sen så snart ska vi se en till film, kommer nog bli kanon. Mamma var gullig som köpte mandariner till mig!

PEACE OUT!

haha jag och linnea för typ ett år sen haha!
TAGGA IMORRN! PEPPA!

What hurts the most, is being so close, and having so much to say, and watching you walk away. And never knowing, what could have been.

thess kom med den goda nyheten att hon fått jobb och att jag kanske kunde få jobb där med, typ kanon! så jag ska skicka in CV till dem, och de är ju ba de som är grejjen... CV.... jag är så sjukt dålig på det för jag tycker det är jätte svårt med att typ "skryta upp sig själv".... För jag tycker inte det är så mkt med mig som är så bra. Men vi får se, hoppas det blir bra. Kommer bli kanon om vi får jobba tsm igen(vi har gjort det i 2 år, så vi trivs som med varandra!) och extra pengar är ju aldrig fel..

Sen så ikväll ska ha "myskväll" med familjen. Och nu under dagen så ska jag packa massa för jag och min aljh drar ju till fjällen imorrn, TAGGA lixom! komm3r ju bli helt nästan kanon, först 7 timmar på buss - inte så kanon, sen så blire 5 dagar tsm i deras stuga - SUPERKANON!

Fast jag har lite problem med vad jag ska packa, har alltid så sjukt svårt för det. Tycker det är jätte.. ehhmm.... jobbigt typ. Ba att fråga aljh, när vi skulle till gbg så packade jag typ kvällen innan.(eller okej, de va typ aljh som packa åt mig, ahhaha) Gör de jämt, hatar att packa, typ de värsta som finns. Jag kan inte komma på vad jag ska packa, har kommit på några saker:
- utekläder(alltså jacka, täckisar, vantar, mössa)
- pjäxor och skidor kan ju va bra,
- tandborste
- pyjamas
- kläder,  och där är själva grejjen, vafaan ska jag ta me mej för kläder....
- pengar
Sen då? vad mer kan man behöva....

ajja nu ska jag jobba på mitt cv 
PEACE OUT!



I know I promised you forever, Is there no stronger word I can use? To reassure you when the storm is raging outside,you're my safest place to hide.

kom just hem efter stan,hittade ett sjukt snyggt(enligt mig) skidsett, med jätte cool jacka och jätte sköna täckisar. Perfa lixom! så här slängs de upp en bild pårom, va tycks?


Nu ska jag börja fundera ut vikka kläder som jag ska ha nu, funderar på lackleggings, tubtopp och svart/vit randig tröjan som jag hade på julafton;


eller så ska jag ha lackleggings, tunika och svart nitskärp... kan inte bestämma mig, älskar skärp, så tror nog att de blir det i slutändan hahaha. Måste dessutom sminka mig och fixa håret lite grann, brukar alltid bli så att vi tar gruppbild. och varenda år tar det ett år att ta för att vi har typ 8 st barn ellan 1-8 år..... såå jaaa....
nu ska jag iallafall börja göra mig iordning.

PEACE OUT!


Never gone, never far. In my heart is where you are. Always close, every day, every step along the way .

ska alldeles strax bege mig in mot stan där jag och syster ska möta upp mamma. För jag behöver nya täckisar och nya skor iochmed att jag och min bästaste linnea drar upp till fjällen på måndag. Så det kan ju vara en idé att ha täckisar och skor, för man evt aldrig vad vi kan hitta på haha.

Sen efter det så blire "släktträff", ska ändå bli kul att träffa alla igen, tradition som nu, Fara och äta mat runt jul nån gång. Fast det här är då första gången som något barn/ungdoms "respektive"(ordet som alla vuxna använder) komemr att vara med, t ex; brorsan tar emd sin tjej, syrran sin kille, och sen evt jag inte om kusinerna tar emd deras killar? ajja vi ser ju där borta.

Ganska mysigt faktiskt med dem här träffarna tycker jag, eller det kan ju ha och göra med att jag är så dragen till familjen, de betyder lixom allt för mig. Så det är gasnka självklart att det ska kännas bra när man träffar släkten, för dem är ju ens familj också? right?  Jag är faktiskt smått peppad. Men nu ska jag klä på mig, kan ju inte gå på stan i pyjamas! (jag går i mjukisbuxor...)

PEACE OUT!



love it!

Hittade den här på Linneas blogg, så klockren....!

En ung kille från en by i Norra Norrland flyttade till Stockholm och gick till ett stort köpcentrum för att söka jobb. Chefen för köpcentret undrar:
- Har du någon säljerfarenhet?
- Nåååå, jooo, nok har ja jobbat som säljare hemma i skogarna.
Eftersom chefen tyckte killen verkade trevlig och framåt bestämde han sig för att anställa honom.
- Du kan börja imorgon bitti, sa han. Jag kommer ner efter vi har stängt imorgon kväll och ser hur du har haft det på din första dag.
Killen hade en tung dag, men till slut var den till ända. Efter stängningsdags kom så chefen ner som han lovat dagen innan. 

- Hur många affärer gjorde du idag? frågade chefen.
- En.
Då blev chefen lite fundersam och sade:
- Bara en!? Våra försäljare brukar normalt göra mellan 20 och 30 affärer på en dag. Hur mycket pengar rörde sig affären om?
- 1 911 138 kronor.
Chefen blev mycket överraskad och upprepade beloppet:
- 1 911 138 kr?! Vad sålde du då till honom?
- Först sålde jag en liten metkrok. Sedan sålde jag en mellanstor metkrok.
Därefter sålde jag en stor metkrok. Sen blev det ett metspö.
När jag sedan frågade vart han skulle fiska någonstans svarade han att han skulle åka ner till kusten.
Då sa jag att han skulle behöva en båt, så vi gick ner till båtavdelningen.
Jag sålde honom den stora Baylinern med dubbla motorer.
Därefter visade det sig att hans lilla Honda Civic inte fick dra den stora båten,
så jag tog med honom till bilavdelningen och sålde honom den där 4-hjulsdrivna Chevrolet Tahoen. 

Chefen, som nu var i chocktillstånd sade:
- Så du menar alltså att en kille kom in för att köpa en metkrok och du lyckades sälja honom en båt och en bil?
Då svarade killen glatt:
- Nej, nej! Han kom in och skulle köpa tamponger till sin fru, och då sa jag att han lika gärna kunde åka och fiska, eftersom helgen ändå var förstörd!

After all that we've been through, I will make it up to you, I promise to. And after all that's been said and done, you're just a part of me I can't let go.

har just filat och målat naglara, och det är sjukt hur fjortisaktigt jag tycker att de låter... helt sjukt för jag vet att det öär inte de minsta fjortis att bry sig om sina naglar, daaahh.. nää skojja ba men ändå.


tog ett år innan jag bestämde mig vad jag skulle ha, prövade typ minst 4 st olika färger/kombinationer innan jag bestämde mig för blått med smycken på tummarna. Så på min högra tumme äre nu 2 stycken "diamanter", och på män vänstra ett rött hjärta. Det sjuka är att dem typ "betyder" olika saker för mig,  eller för mig käns dem ändå speciella på nått sätt. Kan inte förklara det.


gullit va?

PEACE OUT!

osminkad och söt



2010

nu äre 2010, nytt år. Nya möjligheter, nya chanser. Hoppas det här året kommer bli bra. Med tanke på vilken dålig början det blev haha.
Nää igår låg jag och såg film, sen så åt jag middag framför tv:n, mamma hade gjort en jätte god kycklinggryta och potatis i ugn och sallad. Jätte gott.! Sen så blev det massa tv och dator, sen blev det faktiskt att spela tv-spel med mamma och hennes kille. Vi körde "midnight club" - ett bil spel, och jag var bäst.... haha mamma och urban blev imponerade, något måste man ju vara bra i.
jag och mamma igår, va tycker ni, är vi nå lika? haha

RSS 2.0