I used to stand so tall, I used to be so strong .

Så här har jag sett ut idag när jag har promenerat runt på stan med finaste Erica! 
Vi gick runt lite och kikade, men det var så kallt så vi orkade inte gå runt så länge utan satte oss på wayne's och drack varm choklad och te istället. Himla mysigt att få prata med henne om att mellan himmel och jord. 
Det var lika bra att jag inte shoppade så mycket idag, för jag har shoppat jätte mycket på senaste tiden. Typ allt som jag har på mig på bilden är nytt och inköpt senaste månaden. Kavajen och byxorna är nyast, dem kom i mitt paket från hm igår! 
Sen efter att jag och erica varit på stan så mötte jag upp Nadja och vi gick till Wokk&Roll och köpte mat och ba umgicks. Bra mysigt var det också! Nu ska jag se massa bleach(började om från början igår) så har typ några hundra avsnitt att se framför mig. Men det blir toppen.

PEACE OUT!

It's easy to believe someone if what s/he's telling you is exactly what you want to hear.

Tjena!
Var ett ganska bra tag sen jag skrev ett riktigt inlägg, men här kommer de! 
 
Det känns som det ända jag gör är att jobba-sova-äta-sova-äta-jobba. Det består typ mina dagar av känns det som haha. Har jobbat 40 timmar denna vecka, och imorgon har jag kvar 9 timmar. Jag ser knappt mina systrar och mamma längre. För när dem är hemma så jobbar jag, och sen så sover jag elelr så är dem i skolan då jag är ledig. Saknar dem lite grann. 
 
Sen något jag gjort väldigt mycket på senaste tiden är att jag spelat gitarr. Strängade om mina två gitarrer förra veckan tror jag det var. (båda saknade varsin sträng!) Och det känns så sjukt skönt och befriande att få spela. Håller på med en låt jag skrev för två år sen, jag skrev den. Sen blev det inte så mycket mer av den. Men nu när jag tog fram gitarren igen så börjar den låten faktiskt låta bra. Spelade den för Nathalie på jobbet(världens sötaste!) och hon är förmodligen den ända som får höra den. Lagomt charmerande va?

Nu ska jag ta och lägga mig och se nån serie eller något, för imorgon väntas också jobb som sagt. 16.00-01.00. Pengar är bra. (och på tal om pengar, så har jag shoppat massa nytt på senaste tiden. Kläder, skor, sjalar, mugggar, mer kläder, jacka, smycken... så ja, att jag jobbar mycket är bra. Men nu är det här inlägget för långt såååå)
PEACE OUT!

Giv kärlek åt det hjärta som ingen kärlek får. Vänd bort all sorg och smärta, du vän som allt förmår.


RSS 2.0