I belive that you are near, when the memory flashes by - i got no fear.

Har haft en rå mysig dag, vaknat upp bredvid en av världens bästa(!), varit och ätit med familjen hos moster, haft girltalk med kusinerna, sett film med syster, spöat hon i tvspel osvosv. Nu (när man sovit) är det sista dagen på året 2010. Känns helt sjukt, men jag är taggad som faaan på festen imorrn!
PEACE OUT!

Nothing lasts forever, and we both know that hearts been changed.

Jag och linnea har sminkat varann och tagit massa kort. Here they are.
ENJOY!
FÖRE:
Efter:




I'm having troubles breathing, you're jumping on my chest.

KOm just hem(blev inte så just nu när jag är klar...), hade det HUUR trevligt som helst! God mat, goda drinkar och jätte härligt folk. Gick in mina nya skor, fick faktiskt inte ont. Men ifs har jag typ bara suttit, kommer bli helt andra puckar på nyårs då man ska dansa och hålla på så jaa... blir väl ta med sig extra skor då. Menmen, nu har jag inge värdare att skriva så bjuder på hur jag såg ut ikväll.
PEACE OUT!

We're on a road to nowhere.

Har varit på stan idag med Amanda och Rasmus(han var med lite). Var roligt, fast man lyckades inte hitta så mkt. Men de man ville ha var jätte dyrt.
Men jag lyckades iallfall komma hem 800kr fattigare. Nu ska jag snart göra mig iordning för att jag ska äta på allstar för fira linnea som fyller år imorrn. Så det kommer bli asnicenice! Sen kommer de ta år för mig att välja ut kläder kan jag ju säga. menmen.
PEACE OUT!
Det som fick följa med mig hem var:
armband - bikbok
rött och genomskinligt nagelack - bikbok
t-shirt - gina
as skön tröjja - gina
skjorta - gina
skor - dinSko

I wanna know, who ever told you I was letting go?

Blev ju som sagt att dra till hamn med thess, vi stannade inte så länge. Men vi lyckades missa vår buss, så oliver och kevin kom och hämtade mig och thess och vi drog till max. Satt där ett tag och åt och chillade, var trevligt haha, sen blev det skjuts hem. Nu ligger jag och thess i sängen och funderar på om vi ska slå igång nån film eller ba ligga och prata. Ajja vi får se vad som händer.
PEACE OUT!

thess<3

You learn the hard way in the end.

Oliver drog för ett tag sen, så nu blire att fördriva tid genom se film eller nått fram tills jag får skjuts av mamma till Thess vid 7-halv8. Så ja, ska ju hinna fixa mig också, men de är ju en annan femma haha, eller de tar inte så lång tid. Nää men ska typ slå igång nån film nu eller nått och sen så taggar vi ikväll då min Thess äntligen kommer sova här, var jätte länge sen! ♥ vi syns snart gumman.
PEACE OUT!

bild jag tagit på emily
rååå charmig tkr jag!

Mot stjärnorna genom svårigheter.

Tjena!
Ligger i sängen nu och fryser som ett as! Hur kallt som helst!
Just nu sitter jag som met bara och fördriver tid i väntan på att paps ska komma och hämta mig, gabs och corrny kl 4. VI ska till han och ha trevligt.
Efter det blir det förmodligen innebandy? Eller ja jag vet inte, har inte så stor koll haha. Och sen blire jobb kl 00.00.'

Igår var det också natt jobb, typ det jobbigaste jag varit med om... (tack evve för promenaden hem en bit)och innan det var jag med oliver, vi såg "black knight" och "madagaskar" haha, dem båda är riktiga skrattfilmer - hur roligt som helst.

Och på julafton vare också jätte trevligt och mysigt, med storasyster och hennes kille här och mormor och morfar!
PEACE OUT!

kläderna jag hade på julafton, haha.

God Jul vettja.

Även om jag inte är så taggad på jul så -

bjuder på den, osminkad och risiiiig. haha.

Why do you break a heart of gold?

Helt sjukt att jag lyckades  vakna före 12! Och ganska rolitg att jag haft mer besökare kl 11 än vad jag hade igår... hmm.. haha. Nää men ligger i sängen och dricker choklad och fryser. Jätte kallt äre! Ingen aning om vad dagen bjuder på, men det blir nog bra ändå. Nu ska jag krypa ner under täcket och se film.
PEACE OUT!
4 Tvserier
- supernatural, navy, gossipgirl och heroes
4 saker jag gjort idag
- sovit, gjort/druckigt choklad, druckit te, smsat massa
4 saker som jag längtar efter
- studenten, utomlands veckan innan studentveckan, nyårs, fest med thess
4 saker på önskelistan 
- ny mobil, systemkamera, merkläder, pengar
4 saker som jag avskyr 
- risgrynsgröt, falskhet, vintern, folk som inte fattar.
4 saker jag tycker om att göra
- vara med vännerna, spela innebandy, shoppa, leka i ps.
4 saker jag ätit idag
- godis, te, choklad, pass.


Can anybody hear her, can anybody see that she is running hundred miles in the wrong direction?

Oliver och kevin drog just, nu blire lägga sig i sängen och ba se serie eller nått och försöka se om man lyckas somna. Imorrn äre dagen före julafton... Wihooo, eller hure nu va ahha. Nää men nu blire sängen, ska ba borsta tänderna först. Och försöka hoppas på att jag vaknar innan 2 imorrn.
PEACE OUT!

Is that a deer`??

Liggandes 3st i en 90cm säng måste ju vara ett mirakel pga att jag ligger ju här, jag är typ 90cm i bredd själv, hur går detta ihop? Snälla svara någon på detta?!
//Oliver Gustafsson

Winter go away, I don't love you anymore!

Åh vad jag längtar till sommaren! Vill inte ha vinter - är för kallt för mig! Vill ha sommar, vill va brun, vill kunna gå omkring halvnaken utan att frysa, vill ah solen, värmen, vill bada och sola!
Typ det där ska vara det ända man behöver ha på sig!

Ny design - typ tillfällig

Har gjort en ny "tillfällig" design, vart så less på den andra och började tycka den var ful. Kom iallafall hem för ett tag sen, ska duscha och sen så blire att dra på stan och handla julklappar. Har inte så mycket mer att skriva just nu så...
PEACE OUT!
va tycks?

Sjukt bra låt förresten!

Design till Oliver

Har gjort en design till oliver, kika in hans blogg genom att klicka på bilden vettja!
va tyck?

In loving memory

Med klagerier från evve så skriver jag ett blogginlägg nu, har väl inte haft så mycket att skriva egentligen och inte heller världens lust och ork heller. Men vi får se hur det blir på den fronter. Vill iallafall göra en ny design, men måste ta nya bilder - Evve, lust att ha en "photoshoot" me mej (A)? hahaha, nää men typ, behöver verkligen nya bilder ser tapig ut på alla jag har.
Men taggar nyårs hur som helst, kommer nog bli kanon!!
PEACE OUT!!

älskling♥

I've sunk so deep, you won't believe, I can't proceed with this over me.


It's partytime, and where the fuck are you?

Har somnat före 8 varje kväll nu sen i typ måndags - känns jätte skönt att ha sovit så mycket. Sitter nu i köket och funderar på om man kanske ska ta och göra sig nån lunch. Kan som vare en idé för börjar bli hungrig haha. Sen ikväll får vi väl se vad som händer, inget planerat men lika skönt det.
PEACE OUT!

snart är de jul vettja!

RSS 2.0