Jag känner inte igen mig själv, vart är jag på väg?


I would travel the world over and over again.


Waiting is wasting for people like me.

Så sjukt skönt att komma bort från kylan hemma i Sverige! 
Sitter nu på hotellet i Jordanien i Aquaba med Corrny och Albin. Vi lyssnar på musik och tar det lugnt efter att ha gått runt idag. Ätit glass har vi också gjort som ni ser på bilden ovan. Jag tog mango och bläbär. Sjukt gott faktiskt. Vi ska snart gå ut igen och gå och shoppa lite kanske och äta middag. Här är klockan 2 timmar frammåt. Så den är 17.40 här och inte 15.40. Så nu ska jag bara ut och njuta av värmen.
PEACE OUT!

Everything was easy, everything was simple.

Idag har jag och Rebecca bakat hela dagen känns det som. Vi har bakat lussekatter, banankaka, siraps/kolakakor och kladdmuffins. Himla charmerande och mysigt. Hon var ledig både igår och idag, så vi har som umgåtts bara vi för Kalle har varit och jobbat. Himla goda blev kakorna. Som vi har skrattat, lussekatterna vart jätte fula måste jag erkänna. Hahahahaha, och jag och rebecca stod och valde ut vilka som var fulast. Känns lite tråkigt att sista kvällen jag är här så är dem bortbjudna på kalas(planerat långt innan de vart bestämt att jag skulle hit).
Imorgon skjutsar Kalle mig vidare mot nya aväntyr. Kommer nog bli bra, men jag är så sjukt nervös. Nu ska jag ta och fortsätta med mitt pluggande för Open water diver dykat certifikat! Önska mig lycka till!
PEACE OUT! 
 

Let me be the one that can take you from all the things you've seen.

God Morgon! 
Eller, god dag är kanske ett mer passande ord. Sitter och väntar på att Rebecca ska bli klar. Vi ska gå på stan och ba ha det trevligt och få umgås! Var sjukt länge sen vi gjorde något bara vi. Ska luncha på stan också, komemr bli mysigt.
Det här med att vända tillbaka dygnet denna vecka känns bra. Skjutsade Kalle till jobbet imorse, snäll som jag är(igår skjutsade och hämtade jag Rebecca), så jag har sett filmet Chocolat medan Rebecca sov vidare. Men nu börjar hon vara klar. Så nu ska vi dra iväg.
Hoppas ni får en himla bra dag. Det ska jag ha.
PEACE OUT!

Jag längst till vänter, och Rebecca är nästlängstbort till höger♥

Yann Tiersen - La valse d'e Amelie

Musiken från Yann Tiersen's Amelie är ju fantastiskt fängslande. När jag hör dem låtarna så dras jag med. Jag åker som in i en liten fantasivärld och föreställer mig olika saker. Vissa låtar känns som dem förmedlar en känsla. Och den känslan för mig målas upp med bilder, folk som dansar, folk som springer omkring, skrattar, får som upp värsta  världen i huvet när jag hör låtarna. Underbara är dem. Så har ni inte hört dem lyssna på dem!
 

Another star has fallen without a sound, another spark has burned out in the cold.

Sitter nere hos syrran och Kalle här i Uppsala och dricker te. Jätte trevligt att få träffa dem och ba umgås lite. Inte så ofta det händer! Så verkligen roligt att få vara här nere. Åkte ner i söndags och jag stannar här tills på lördag, då drar jag vidare. Mot nya äventyr! Tror det kommer bli kanon. Kommer hem sen till jul. Eller, jag jobbar från den 21a. Sen så är det massa planer som jag inte riktigt bestämt mig hur jag ska göra efter nyår. Men det löser sig nog på ett eller annat sätt. Tror der kommer bli bra i slutändan. 
NU ska jag ta och vara social med syster.
PEACE OUT!!

RSS 2.0