Vaddå nostalgi?!1 ordslista, jag är sjuk och har tråkigt - okeeej?

På den här listan får du bara svara med ett (1!) enda ord.

1. Var är din mobiltelefon? Rummet

2. Var är din andra hälft? norsjö?

3. Ditt hår? uppsatt

4. Din mamma? vacker

5. Din pappa? Humor

6. Det bästa du vet? lycka

7. Din dröm inatt? hemsk

8. Din dröm/ditt mål? uppnå

9. Rummet du är i? stort

10. Din hobby? innebandy

11. Din skräck? ensamhet

12. Var vill du vara om 6 år? spanien

13. Vart var du igår kväll? hemma

14. Vad är du inte? frisk

15. En sak du önskar dig? resa

16. Var du växte upp? bergsbyn

17. Det sista du gjorde? drack

18. Dina kläder? inga

19. Din TV? platt

20. Ditt/dina husdjur? inga

21. Din dator? funkar

22. Ditt humör? dåligt

23. Saknar någon? ja!

24. Din bil? mammas

25. Något du inte har på dig? kläder

26. Favoritaffär? New yorker

27. Din sommar? bra

28. Älskar någon? familjen

29. Favoritfärg? röd

30. När skrattade du senast? imorse

31. När grät du senast? igår

 


Fyllde 19 i onsdags, men känner mig fortfarande som 7.


Cuz I want it all or nothing at all, there's nowhere left to fall.

Är helt slut, helt sjukt att jag kan sova så mycket(i söndags sov ja 12 timmar, inatt sov jag i tolv timmar... och ändå vill jag ba fortsätta sova. Fast jag tror typ de är så att jag sover för mycket. med tanke på jag är van och sova kanske max 4-5 timmar...
Iallafall, imorrn fyller jag fan 19! Tiden har gått alldeles för fort, minns förra årets födelsedag som igår! Minns min första gymnasiedag, minns första dagen vi började i 9a1, minns kroatien då vi hälsade på Ana, minns allt som igår. Vill typ stoppa tiden. Allt går som för fort fram.

All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them.

Ja, är egentligen alldeles för trött men ska alldeles strax ta och bege mig mot jobbet. KOmmer jobba till typ 18.00 tror jag det var, sen kommer de bli fara hem och sova typ. Är helt slut redan nu. Eller ska se lite make it or break it, Har sett de hela gårkvällen och det är så sjukt bra. Synd bara att det typ är sol och bra väder just nu, och så måste ja va inne och jobba(inte för att de hade något att göra med de jag skrev innan.. men iafl.)
PEACE OUT!

typ glad och suddig tjej


Tears are gonna fall, rolling in the deep.

haha älskar hur mitt humör går upp och ner och byts hela tiden. Vissa dagar är jag hur glad som helst sen så kommer en dag där jag tänker alldeles för mycket. I torsdags var en sån dag där det blev alldeles för mycket tänkande. Sen s idag är jag typ hur glad som helst. Livet leker, jag har tagit studenten, jag har jobb, jag har världens finaste familj och vänner - det kan som inte bli bättre.

jobbade natt igår, och var även tänkt att jag skulle jobba natt ikväll. Men blir isället så att jag ska öppna imorrn - alltså börja 8 på morgon... så det kommer bli en hel omställning - får se hur de kommer gå. hahahaha. ajja, nu ska jag göra nått vettigare än att sitta vid datorn.
PEACE OUT!

ett leende öga
tycker typ den här är stört skön
vikket är konstigt för de där är verkligen inte min musiksmak

i'm afraid of the emptiness in your heart. That it will take you so far, that you will be gone forever into the shadow.

"Jag är rädd för att somna,
för jag är livrädd att du inte
kommer vara kvar när jag vaknar.
Borta, för alltid - finns inte mer.
Inget mer skratt, inget mer någonting.
Att allt jag har kvar är bara gamla minnen.
Det skrämmer mig som bara den, att inte veta."

You learn the hard way in the end.


Bilder från hamptjärn idag.


I'm not pretending to be somebody else, i'm just being me.

Igår vare bad på vb på morgon med linnea, första doppet på vitbergs lixom. Vi for dit till typ 10 och sen vid halv 3 så fick jag skjuts av linnea på moppen till jobbet.
Sen efterjobbet(typ vid 11) så satte jag mig och pratade med jeppe, richard och emelie och vi bestämde oss för att fara och bada i hampjärn. Var riktigt mysigt med brasa och allt. En toppen kväll. Tror vi kom hem där vid 2.

NU ska jag däremot till boviken och bada med gabbs(har jag sagt att jag gillar att bada?). Hon ville till falkan men där äre så jävla mycket mygg och knott tycker jag - så då blir det boviken istället!

MEnmen, nu ska vi snart ta bilen och ge oss iväg.
PEACE OUT!


försök där jag och gabbs skulle se arga ut.
ÄLskar gabbs pekande finger:"du gör inte om de där" typ haha.

Remember to put back the light in my eyes.

TJena!
Har haft en rå härlig kväll! Bestämde med linnea att vi skulle nattbada borta i hamptjärn. Så innan de så for vi och lekte i lekpark(standard), och sen for vi till icamorön och köpte godis - nomnomnom.
PÅ väg därigrån kom linnea på den briljanta idén att vi borde grilla! och sagt och gjort så for vi till henne oc hämtade ved, korv osv. For förbi hos Ak på vägen där vi såg slutet av the ring med Ak, victor och jonny(?).
Sen så lyckades vi få med oss Ak och victor bort och grilla med oss. Vi "racade" dit, och där badade jag och linnea. VAr HUUUUR varmt och skönt som helst i vattnet. Sen så anslöt sig nå grabbar till oss också och badade och grillade med oss också. Mycket trevligt. Kom hem nån gång vid typ 2?

Ajja, nu blire sängen och sen bad imorrn med linnea (och prelliminärt Ak och victor också?). Sen efter det jobb hela kvällen.
PEACE OUT!

grillning(snodde bilden av magnus, en av grabbarna som kom dit)

Fick i "uppdrag" av linnea att sminka mig i dessa färger.

haha, hade tråkigt en kväll för ett bra tag sen, så då fick linnea säga 4 färger jag skulle sminka mig i(hon var snäll och valde hyfssat "lätta färger" att kombinera... Var jävligt skeptisk till orange från början, men så hysteriskt fult blev de ändå inte.

We try to be perfect, but we don't realize that we already are - in our own twisted little ways.

igår blev det kliva upp halv 7, träffa paps, pia och massa andra trevligt folk under dagen, sen middag i bure med mormor och morfar, + bror och hans tjej, och mamma och hennes kille. Sen efter det blev det jobb för hela slanten, från 8 och kom hem nån gång halv 5 tror jag. lyckades somna vid kanske 6(?) Och idag har jag varit på stadsfesten(karusell området) med först och främst Linnea, träffade även mia och tove där och åkte med dem. Sen så träffade vi även richard, robert och rasmus och åkte och gick runt med dem också. Sen 12 blev det jobb igen, och kom väl hem nu halv 6 typ. IMorn väntar också jobb från 12(asså natt) och vi f¨år se vad dagen bjuder på!
PEACE OUT!

jag och julia åkte batman!några bidler från igår/idag och i onsdags.
bilder snodda av aljh!

RSS 2.0