My life has been a nightmare, my soul is fractured to the bone. If I must be lonely, I think I'd rather be alone.

tjena!
Hade en awesome helg i sundsvall med olivia och pia - allt jag har att säga där - det rockade.
Var och gymmade med anna nu ikväll, var tänkt att vi skulle köra på core, men annas kort hade gått ut så hon blev avbokad. Sen så ska vi upp och träna imorrn innan skolan - så blir gå upp kl 6. Tror jag ändå kommer bli ganska skönt och awesome.
Sitter just nu nyduschad och duscha varmt efter att ha varit ute är alltid lika nice. Ska se how i met your mother nu.
PEACE OUT!


charmig bild från mina korta tid med hål i tungan haha.

Tidsinställt.

Tjena allihopa!
Sitter just nu på bussen med världens bästa ollibolliii påvä ner till sundsvall till värstasuperbraiiga Pia och Charlie där vårat hem unedr helgen kommer vara. Vi åkte med bussen kl 9.20 imorse, så vi är väl kanske en timme bort,(typ ö-vik?) Ajja, jag är iallafall HUUUR taggad som helst. Kommer bli en riktigt awesome helg hoppas jag!Så förmodligen kommer bussresan att spåra ur, förra gången vi åkte buss långt tillsammans så slutade det med cheeseballs i näsan, för mkt mosterdrickande, spårad sång, spårade samtalsämnen, onda blickar från gamla tanter, opassande blickar från andra passagerare osv. haha. Nää men seriöst - kommer nog bli bra!
PEACE OUT!
Foto: Klara Smink/assistent: Linnea
NU får ni två olika redigeringar på bilden, måste säga att jag bara älskar den fösrsta. Färgerna blir så fräna tycker jag.(mer intensitet och mer känsla i bilden dessutom typ) Har kommit på mig själv med att ändra alla bilder sådär. haha. Vikken gillar ni bäst?

who do you think you are, running around leaving scars.

foto: klara sminkning: Linnea

FYFAN VA ROLIGT!

AHHAHAHHA! Hittade denna på aljh's blogg - så jävla klockren!

Två kvinnor diskuterar sina pojkvänner:
- Min kille berättade att han fantiserar om att ha sex med två kvinnor samtidigt.
- Jo, det vill väl dom flesta karlar. Vad sa du då?
- Jag sa åt honom att om han inte kan tillfredsställa en kvinna, varför ska han då göra två stycken besvikna?

Sitter på skolan och pluggar kroppen, typ hjärtat, matssmältning osv. SNart blire prov, det kommer inte gå bra. Är alldeles för många olika saker och konstiga namn att komma ihåg.
PEACE OUT!


You gonna catch a cold, from the ice inside your soul.


Foto/Hår:
Klara Smink: Linnea


Tjena bloggen!

Var ett tag sen jag skrev ett "seriöst"inlägg, har mest bara lagt upp bilder med text som betyder nått för mig. Men nu skriver jag fan. Förvanad - ja lite.

Med tanke på att mitt liv har typ har blivit vänt helt upp och ner så måste jag säga att idag känns det faktiskt bra. Jag känner mig som glad på något sätt. (Kan ha att göra me att vi blivit masserade idag(typ 1½timme) - på riktigt. och då utsläpps hormotet oxytocin - vilket gör att man blir glad? Kanske...)

Nä men jobbade ganska mycket förra veckan, och var och fotade med Linnea och klara(bilden där uppe är en av dem som togs). Klara var jätte duktig tyckte jag, och det kändes lite obekvämt till en början - men efter att man har plumsat i snö och typ skrattat ihjäl sig med varann så kändes de bättre.
Och nu blire att fara till jobbet igen och jobba stängning, vi hörs då vi hörs!
PEACE OUT!


When you feel like you're alone in your sadness and it seems like no one else in this whole world cares, and you want to get away from the madness - you just call my name and I'll be there.
Det är trasigt och slitet här inne, men jag bär på en skatt, som ett ljust och vackert minne.


It's hard to be strong, when all you want to do is break down.


Sometimes, its okay to fall apart.


RSS 2.0