You're a beautiful mess to me.

Ensam hemma, så har spenderat massa tid med paps för en gångsskull. Var i stugan igår, rå mysigt - fiskade, sköt med luftgäver(rättare sagt -spöade paps i att skjuta!), grillat och även fått testa röja med röjjsågsgrejjen haha.
Sen så idag har jag varit en mycket snäll och duktig flicka och lagat mat åt paps. Blev grillat så som vi alltid gjorde när jag var liten - majs, potatisgratäng(faktiskt god för att vara första gången jag gjorde de) grillspett med chorizzooo/bacon, grillspett med kyckling och grillspett med cocktailtomater/zuccini(?)/lök. Vart hur mumsigt som helst.
Sen så nu ska jag lägga mig i soffan och mysa framför en film och dricka te.
PEACE OUT!

glad och suddig tjej.

Då blire att börja om med innebandyn - wihoo!

Ja, då vare bestämt - jag börjar med innebandy igen! Denna gång i ett helt nytt lag, i div2 - kommer nog bli kanon! Är lite smått ledsen att mitt nr som jag haft på typ 3 olika matchtröjjor var upptaget(13#). Men jag valde 26 istället - vilket är det dubbla av 13(KACHIIING). Så jag är as taggad för en ny säsong! Sen så kändes de smått ovant också att spela, har som sagt inte spelat med ett riktigt lag på jättelänge! Men jag känenr taggen vafan!
Men nu ska jag, storasyster och bror dra till mormor och morfar och käka lunch.
PEACE OUT!
älskar att ja ser sjukt arg ut på sista bilden ahhah

Lunchade på stan med syrran.

TJENA!
Har varit på stan och käkat med syrran, ana och hanna - var mysigt, intressant och roligt haha. Sen blev de fara och handla lite nödvändigheter. Nu sitter jag och är nervös över att ha innebandyträning med skellefteibk(?). funderar på börja om med dem, och har inte tränat seriös innebandy på typ över 10 månader... så kommer bli intressant hur det kommer gå. Vi får hoppas på det bästa. Sara skulle komma och hämta mig, så vi ser väl när hon kommer. ska leta fram innebandykläderna iallafall.
PEACE OUT!


Kom hem fattigare idag med - jag + pengar + stan = dålig kombination.

Jag fortsätter att förvåna mig själv, somnade före tolv igår för 3e natten i rad och vaknade vid 9 och va pigg för 3e morgonen i rad... Så var en mycket snäll storasyster och skjutsade cornelia upp på solbacken så hon kunde köpa fika. Sen så där vid kvart över 12 hämtade jag upp min fina vän erica och vi gick på stan! Kom hem något fattigare idag också. Och nu orkar jag itne göra nå collage - de vart inte så fint.. utan lägger upp bilderna var och en för sig.
PEACE OUT!

3 par skor, jätte söta!
3 par skjortor, svart, marin blå och korall - HM
kunde inte bestäma mig vilka färger jag tyckte mest om - så jag jag köpte en av varje!
en jeans skjorta - JC
jeansshorts - Cubus

Var ett tag sen jag gick på stan, efter spontan shopping kom ja hem fattigare.

Shoppat massa nytt idag. Var inte tänkt alls, åkte förbi och så vips var jag fast!
Brills,
en kjol,
en jätte mysig röd tröjja!
ett par super snygga shorts!
2 par vita trosor,
ett par svarta knästrumpor.
fyndfynd fynd!

LIfe after people.

Vaknade kl 9 imorse av att jag hörde storasysters röst! Wihooo, hon hade kommit hem! Så sprang upp och kramade om henne och sa hej och efter de tänkte jag gå och sova igen. Men de lyckades inte så bra. Så jag klev upp och jag och rebecca(storasyster) for och handlade. Var kul, fast de var mindre roligt att vi hamnade i kassan där först världens segaste gamla dam var, och sen var det en man som inte hade prislapp på grejjerna - som var jätte seg.
Och nu sitter vi här och ser på tv tsm, ser på History Channel, Life after people. NU ska jag fortsätta njuta av att ha storasyrran här!
PEACE OUT!

jag, storasyrran och lillasyrran nere i uppsala för över ett år sen.

Don't try to fix me, i'm not broken.

sjukt fin låt!

Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.

har varit vaken sen 8, gick och hämtade min tvätt nere i källaren och vikte ihop den. Måste säga att jag älskar hur gott nytvättade kläder luktar. Jag borde tvätta oftare bara för att få stå nere i tvättstugan ahhahahha...
Förresten så kommer storasyrran upp imorrn! Kan säga att det kunde inte va en bättre vecka!
PEACE OUT!
Fick just ett samtal på mobilen från mormor som trodde hon ringe morfar. Hur söt är inte hon!

your silence tells me everything

sjukt gammal bild btw.

All the things one has forgotten scream for help in dreams.

I fredags så firades isabell (flickan nedan) För hon fyllde 19 - Så grattis än en gång bella!! Vart förfest med typ 30 pers i hennes lägga med massa bra musik, sen utgång på mollys. Där vare mycket dans och ännu mer härligt folk. Hade så sjukt trevligt och tack alla för en toppenkväll! Verkligen kanon! Igår latade jag mig bara, en riktig skön dag haha.
PEACE OUT!
charmig bild...
den va lite finare!

What to do, what to do.

Jag gillar verkligen inte detta dåliga väder. Regn och tråkig grå mulen himmel... Har bara varit inne hela dagen. Legat och sett serie, gick och satt mig i soffan och drack te och spelat tv-spel med corrny det första jag gjorde när ag klev upp - myspys osv. Lagade förövrigt en himla god lunch åt oss, även corrny tyckte den var god! Vet inte riktigt vd kvällen bjuder på, vi får se hur de går.
PEACE oUT!

sådär lagomt mysigt med filt!

Det där emd att vakna tidigt på morron kanske inte är en så dum idé!

Ja, nu har jag varit vaken i typ 2½ timmar... Och har redan hunnit göra massa saker:
-Druckigt 4 koppar med te+ honung =nomnomnomnom!
-Ätit frukost=pasta med tomatsås och kassler(som jag lagade och vart jätte gott!)
-Spelat ett parti LoL(förlorade... så bläää)
-Hunnit göra upp en plan för dagen/kvällen(Sugminanka nalkas ikäll!!)
-Sett 1½ avsnitt av the mentalist.
-och även hunnit duscha.
Så hmm, det här med att gå upp tidigt på morgon kanske inte är en så dålig idé! Jag har ju hunnit massor av saker. Så det här kanske måste tas och göra om! Börja stiga upp tidigt! Fast de lär nog inte gå så bra, för att jag brukar typ gå och lägga mig vid den här tiden om inte senare...
Menmen, nu ska jag ta och göra något annat, vet inte vad. Blir förmodligen att se mer serie eller spela eller nå.
PEACE OUT!


Har jag sagt att te med honung typ är det godaste som finns?


Taking medicine is not fun, but having fun is good medicine.

Sitter just nu i pyjamas, dricker te och spelar LoL... Fan illa! Men det är faktiskt roligt, men har lovat mig själv och några andra att jag ska inte bli nån NÖRD ba för de haha. Men nu ska jag spela.
PEACE OUT!

På onsdag ska jag vara med denna brutta!!

Usch va längesen de va ;*
Var på tiden!

Lycka till nere i gbg nu pia, och vi måste ses!

kommer sakna min fina vän som nu i sommar har flyttat upp till skellefteå efter 3 år i sundsvall, nu kommer hon flytta ner till göteborg alldeles själv och stå ännu mer på sina egna ben för att uppfylla hennes drömmar. Du är så sjukt stark Pia, lycka till där nere!
Älskar dig!

There’s a fire that never will burn out.

Har överlevt min 30 timmars jobbar helg! gick typ hur bra som helst faktiskt! Fast de kändes i kroppen igår och idag - har varit huuuur slö som helst och sovit mega mycket! Igår blev de äventyr med pia och vi drog på wok'n'roll och köpte med oss mat och satte oss uppe på vitberget och käkade.
Sen blevre att dra till ursviken och basta och bada med alexander, Mh och Tj(eller okej, killarna badade och jag blev islängd typ sista gången innan vi gick in och bastade). sen så drog pia för hon skulle upp tidigt idag och jobba.
Så efter de drog jag och grabbarna hem till mh och såg film, vi hade först tänkt se skräckis men de blev arthur istället - den var typ faktiskt hur rolig som helst! Tror den va slut typ kvart i 2, så då skjutsade jag hem grabbarna innan jag begav mig själv till min kära lägenhet!
Nu ska jag och gabbs typ se nån film!
PEACE OUT!


In case of emergencyyyyyyyy

Jaa, då vare andra jobbar mördarpasset avklarat! kom hem för kanske 45 minuter sen, det första jag gjorde var att ta mig en dusch, det behövdes verkligen. Duschade i säkert 20 minuter - HUUUR SKÖNT SOM HELST! Så nu känner jag mig "fräsch" igen. Imorrn kommer kanske paps förbi hit ett tag innan jag ska iväg på mitt sista jobb mördarpass som börjar 5. Vi ska nog ta en fika eller nått.

Sov förresten hos mormor och morfar i torsdags, dem kom och hämtade mig tidigt och vi drog och badade i havet(jag låg mest och sov under ett badlakan) sen så spelade vi spel osv. Råååå mysigt!
PEACE OUT!
(Ps.(!) Jag hade täckbyxor idag - illa! jag saknar redan sommaren...)
eyy saknar dig bruttan - hitta på nå?(skulle inte vi och fika i tisdags ? hahah eller?)

Taggad på jobb elleeer snarare taggad på att få pengar.


Har redan jobbat 24 timmar i veckan - nu äre bara 20 timmar kvar... 
jag kommer va HEEEELt död efter de här kan jag ju ta och tala om.

Ibland så river du muren som jag byggt upp, av rädsla svek och minnena från en tid.

Nu har mamma och mina två småsyrror åkt ner till uppsala till stora syrran, och brorsan och hans tjej har åkt ner till stockholm på nå grejjs så är helt ensam här hemma tills på söndag. Känns konstgit på nå sätt, har varit ensam hemma förut men då har dem alltid varit nära - nu ärom ju typ 10 timamr bort.
Så idag har jag vart med pappa och vi var i stugan och fiskade. Vi åt först kinamat som han ahde köpt med sig, sen så fixade vi mitt fiskespö och bytte rulle på den. Sen blev de ner och meta - fick mini aborre, sen också 3 gäddor. Pappa fick typ en mört hahahha. Luktar fortfarande gädda om händerna...
PEACE OUt!




Gäddan på pinnen var levande, därför jag höll den på pinnen för den sprattlade så mycket :$ (den och mingäddan slängde vi i)

Har tältat flr första gången i sommar.

Inte så mycket uppdatering nu på sista tiden. Känns mest som jag jobbar - sover och äter. Klämmer in vänner och familjen lte här och där också haha. Tältade iallafall igår med min kära kamrat aljh i hampen. Var hur kul som helst! Vi grillade n till sent och ak joinade oss då. Sen blev det spårat när vi gick in i tältet och pratade hahha... hur kul som helst iallafall! Fast det blev himla varmt i sovsäcken! Men nu lämnar min kamrat mig i en vecka - hur ska jag klara mig utan dig?♥
PEACE OUT!

så där lagomt charmiga!

RSS 2.0