I don't want to feel this way, but it's hard for me to not do it.

håller på att laga mat nu, blir pasta och typ tomatsås, eller nått. haha vi får se hure blir. Sen så ska jag faktiskt ta och städa mitt rum, eller försöka till ialalfall... vet ba int vart jag ska he allt... ganska irriterande.
menmen, sen taggar vi för innebandymatch kl 5 med grabbsen! Hoppas det går bra !
PEAcE OUTSERIESEGRARE - KUNG!

Just haft match mot rönnskär och vinst med 8-1 känns fan jävligt bra! Men att det gjorde så vi vann serien känns mycket bättre! Och sen en assist och ett mål känns också bra. Men tjejer -  verkligen BRA SPELAT!  Nu taggar vi matchen imorrn med grabbsen och hoppas att det går lika bra!
Nu sitter jag och äter billyspizza, det är inte heller så fel.!
PEACE OUT!

skulle inte sitta helt fel

There's no changing things that we regret, the best that we can hope for is one more chance.

NU är muntliga nationella i svenska bortgjort, fyfaaan vad skönt det känns att det är bortgjort. Men jag kan säga att det var så sjukt jobbigt! Jag ville ba dö och det känndes som jag stammade och allt möjligt. Nu kommer nervositeten för vad vår lärare ska tycka och tänka om det. Sen så måste jag bara säga att jag är sjukt imponerad över killarna i klassen och deras tal, man vart ju nästan lite rörd.

Nää nu taggar jag bara för att fara hem och lägga mig i sängen och typ sova. För har itne kunnat sova mycket alls inatt har haft så sjukt ont i magen och varit nervös, somnade typ 5. Så jag försov mig imorse och missade idrotten.

Nu ska jag försöka se om mitt hjärta kan lugna ner sig.

PEACE OUT!

kärlek

I thought by staying, trying to change you would be worth it baby, but now I see that trying to change you, only changed me!

Jag borde verkligen verkligen sova. Men jag vill verkligen verkligen inte. Vill inte att det ska bli imorgon, vill verkligen inte hålla mitt tal. Jag har ont i magen och typ panik. Jag VILL INTE. och jag kan gärna säga det än en gång så -  jag vill inte!
ska nog se nå serieavsnitt nu och se om jag somnar till det.
PEACE OUT!


You've got to put the past behind you now. What's dead is dead, and life is for the alive my dear.

Sitter och har just börjat se sweeney todd, och finns det någon coolare än Johnny depp? TYP INTE. Jag är typ kär på riktigt haha, han är fan bäst!

Jag borde egentligen plugga på mitt nationella tal, men bara tanken på det får mig att få panik och magont. Så sjukt stressad och nervös inför morgondagen. Jag kommer fan inte klara av det. Och sen så är alla jätte gulliga och hela tiden försöker peppa mig och få mig att känna mig bättre till mods, men det spelar ingen roll vad alla säger för är så sjukt rädd. Men tack alla ändå, det betyder typ ändå mycket att ha ert stöd.

Nu ska jag fortsätta se och förmodligen kommer jag poppa lite popcorn också,


PEACE OUT!
Vi är snygga, vi är stygga.

You're helpless now and you're about to fall, you wanna change yeah you want to remember it all.

skola idag, bara idrott kändes typ härligt. på idrotten hade vi fotboll och innebandy. Jag kan säga att jag suger i fotboll, det är inte kärlek på det! Men det är kärlek på innebandy.

Sitter och funderar över håret. vill klippa det, men vågar inte. eller det är ju så sjukt långt. och jag skulle typ se helt sär ut är jag rädd för... men ska fundera påre där lite till.

Ligger iallafall i sängen nu och gör inget värt, lyssnar på musik och ska läsa det nya naruto avsnittet. sen kanske checka lite tv eller spela massa spel på x-box

PEACE OUT

taggar sportlovet då vi ska ner till Uppsala och häla på syrran.
sen kanske dra ner till Stockholm också? huvudstaden ftw?

åh, magkatarren släpper aldrig helt.

Okej, min mage håller just nu och ta död på mig. Har sjukt ont  uppe vid revbenen - magkatarr ont. FYFAN säger jag bara. Ska klä på mig och gå till campus och där får vi se hur mkt jag kommer kunna vara med på idrotten.

Färgat håret.

Ja, så blev då mitt hår.

PEACE OUT

If I never had got to know you, how would I be? Because you have made me to me.

Sitter nu och pluggar, eller jag skriver ett pm till svenska nationella. Det ska vara minst 150 ord, jag har skrivit 20. Bra början!
Hade innebandy idag med grabbsen, var inte många där så vi spelade 2-2 med en avbytare... asså vi var 7 pers och förra veckan var vi 13. YAY... Gjorde typ ändå många mål haha.
Sen så har jag träning med laget kl 8, och det kändes smått drygt att måsta gå dit, när det är typ -25 ute... Det suger, så vi får se hur jag gör där, är ju ändå en bit att gå - tar typ en halvtimme.
ajja nu måste jag bli klar med det här pmet..
PEACE OUT!
just ja, jag har färgat håret. btw lixom

If I haven't told you, would we still be friends?

Jag är sjukt trött, jag skulle mest av allt bara vilja henm och sova igen. Men sitter på skolan ialalfall och lektionen som vi ska hålla i hade vi tänkt hålla kvart i 11 så är inte så mkt folk här. Och varken Jonsson eller Anton är här heller... så vi får se hur det går. Nu ska vi gå bort till lärarrummet och se om dem skrivit ut det vi bett dem om.

PEACE OUT!

Jag tappade kraften som gjorde att jag kunde stå på benen, jag blev förstörd och har fortfarande inte blivit normal

Nä nu blir det sängen.
Är sjukt nervös inför svenska- muntliga nationella på fredag, fast har lyckats få en text som tog knappt 2 minuter att bli 5-5.30 min utan att skriva dit saker, eller asså jag bara improviserar och utvecklar mina meningar. Ingen som fattade det där säkert, typ inte ens jag fatta... men jag skyller på att jag är trött.
Sen så imorrn ska vi troligtvis hålla i en lektion för lärarna(snälla säg att dem kan!) om tankefällor, är typ nervös där också i och med att våran grupp har verkligen inte gjort ett bra arbete om man räknar med hur många lektioner vi har haft på oss. Menmen, nu ska jag sova iallafall.
PEACE OUT!


Well if not so complicated and if not so self-assured. If it's not the life you wanted well it never lets you go.

Sitter på skolan nu, har pedagogisk ledarskap men pelle är sjuk så vi har åsa. fast hon har försvunnit haha. Vi ska ju som sagt jobba om tankefällor. Sen efter det så slutar vi, så det är ju inte helt fel! Sjukt skönt.

nu ska jag vara en duktig elev och fortsätta jobba på - sitta vid fb, skype, blogg, spela.se haha.

PEACE OUT!


sommar - jatack
!

bra uppdatering och så vidare.

oj vilken bra uppdatering jag haft i helgen, beror delvis på att vårat internet har danp och inte funkar men okcå på att bogg.se inte fungerat.

Sitter iallafall hos Thess nu, och deras skrivbord har typ damp, hahaha, eller det är randomt. Thess är nere och äter så jag passar på att låna datorn.

Ska vara här till typ 5-6 sen så kommer mamma och hämtar mig oich jag ska och spela innebandy med hydrato. VAr ett tag sen nu faktiskt för jag har alltid match på söndagar men nu var vi "lediga" från det. Typ ändå slönt.

ajja PEACE OUT!

Svenska Nationella B, jag vill fan inte!

Sitter på svenskan nu och skriver på mitt muntilga tal som är vårat muntliga nationella prov i svenska B, vi ska hålla oss inom ämnet "relationer och starka band". Och kan säga att jag har typ smått panik över nästa fredag då vi ska prata. Jag är så sjukt nervös för jag vill verkligen inte! VERKLIGEN INTE!

ajja, nu ska jag iallafall försöka skriva

PEACE OUT


vi hade tjejkväll igår, och såg film och åt massa gott till.

Give me something to believe in, 'cause I am living just to breath. and I need something more, to keep on breathing for.

Sitter nu i klassrummet och ska se BONES, första säsongen, första avsnittet. WIHOOO det är fan kärlek på det! Igår på hemmakväll så köpte jag hela första säsongen - så jag är fett med glad nu. Fast jag är så sjukt sugen på mat... skulle typ kunna äta vad som helst.

nu ska jag se ialalfall-.

PEACE OUT!

iuyt

Kul att vår mentor informerat mig om att vi ska vara på skolan idag och inte på campus. Kändes ju sjukt kul att gå dit och frysa sen stå där i typ 5-10 minuter innan jag ringde och frågade vars vi skulle va. Och då kändes det inte värt att fara till skolan nu till idrotten för jag skulle ha kommit till skolan typ kvart över 10 och vi slutar typ halv 11... så då känns de värdare att fara hem och sen fara till nästa lektion som börjar kvart i 1.
nu ska jag sluta va emo och ta och spela spel med mamma. Sen ska jag försöka övertala mamma att övningsköra med mig
peace out

eheheheh

Ska nu spela xbox med corrny, sen blir det träning med grabbsen sen träning med laget.
PEACE OUT

Jag orkar inte fly från något som alltid följer efter och som alltid hinner ikapp.

ensamhet
"det är bara ett ord vi önskar hade en annan innebörd.
vi alla är rädda för den, rädda för att bli klassificerade,
rädda för att bli uppslukade av den och aldrig mer få
en chans att återvända. vi är rädda för ensamhetens
gråa atmosfär och ihåliga väggar. vi klamrar oss fast
vid ting som vi försäkrat oss om inte går att förändra.
kärlek, vänskap, familj och kanske till och med jobb.
Vi vet att så länge vi har folk omkring oss är vi aldrig
förlorade i ensamheten och vi kommer aldrig behöva
övertyga andra om det heller. Men när vi väl sitter

ner och funderar och det är alldeles tyst runt omkring,

vet vi alla att ensamheten omsluter oss alla - på något vis."


Fly from the inside.

Sitter på skolan nu, har historia. Vi håller på om mellankrigstiden, asså mellan 1a och 2a världskrigen... och kan ju säga att vi har 1 lektion på oss att göra klart det, och alla andra har haft 4 iochmed att vi varit på prao, så det känns ju rättvist..

ajja nu ska jag fortsätta vara duktigt och ehhm.... jobba haha

PEACE OUT!

tråååk i ps.

When I met you my heart went knock knock, now the butterflies in my stomach wont stop

Blev att jag somnade när jag kom hem, och det var sjukt skönt! Sov i typ 3 timmar, var ganska trött haha. Sen så fick jag övningsköra till träningen, gick lika bra som vanligt. Sen träningen gick super, eller typ. Fast det var drygt att vi typ hade "teori" eller larry och micke gick igenom massa saker vilken bara blev drygt.

Och nu sitter jag här, funderar på att äta nått är så sjukt hungrig... men jag orkar inte kliva upp från soffan, så sjukt skön. Men det kommer nog bli det ändå.dagens eller nått...
skjorta - Gabbs
jeans - corrnys
linne - mitt
fyfan vad jag älskar att man kan låna kläder av syrrorna, då slipper man ju köpa dem själv!


In case you didn't know I really care for you, I just wish you all the best.

sitter på skolan nu, har rast. vi håller på att planera en lektion som vi ska hålla i för vilken "folkgrupp" vi vill, typ klasser, idrottslag osvosv. Vi ska hålla i om "tankefällor" jag taggar inte.

Vill ba hem men som tur är slutar vi halv 12, och då ska jag hem och sova - powernap, sen så blir det träning. Och jag är typ taggad! Ska höra med mamma om jag får övningsköra dit, hoppas! känns som om det var år sen jag körde, fast jag körde igår.

PEACE OUT!

jag taggar sommar!
Snälla ge mig - sol, värme, bad, strand, berrsanglass, vbb, pommes, spårade nätter, älven, nattbad, gbg!

Don't you worry baby, we will fix it all.

Hade som sagt match i innebandy idag med grabbsen, vi förlorade med 5-8 vilket sög för vi missa massa chanser. Och dem hade typ bara tur mål... Fredde vår målis var jätte gullig och åkte en omväg bara för att hämta upp mig - TACK! Sen så fick jag skjuts av Mange hem - tack för de med. haha men det är jag så van vid så där känns det inte som lika mycket tack för han åker ändå den vägen.
Glad alla hjärtans-dag förresten.

Failure is the only way to learn till you've come undone.

oj sikken bra uppdatering jag haft dem senaste dagarna, men det är som sagt för att vi håller på att få hem ett nytt modem för att vårat förra trådlösa inte funkar... Sjukt drygt. Så tur att jag får låna mammas mobilabredband!
Jag sitter och taggar för innebandy match imorrn med grabbsen, har inte spelat sen förra onsdan för att jag varit sjuk. Kändes sjukt drygt att missa våran match i onsdags med vanliga laget... vart typ deppad på riktigt.
Sen så har jag lekt massa i photoshop för jag hade tråkigt, testade göra massa olika ögonfärger
lifehouse - we'lll never know
kärlek!

I would fall asleep, only in hopes of dreaming. That everything would be like it was before.


 I couldn't make you see it
That I loved you more
Then you will ever know
And part of me died
When I let you go


fghjklöä

Har nog aldrig sovit så här mycket och ätit så här lite på hur länge som helst. Kan bara säga att jag hatar de, har haft feber sen i måndags och är inte helt frisk än. Typ så fort jag står uppe i mer än en halv minut så börjar allt snurra, fast jag tror inte jag har feber längre...
sen så funkar inte vårat internet för de har damp.. så lånar mammas mobila bredband
menmen, jag orkar fan inte skriva mer.

I don't wanna break your heart, I just want a brand new start.

fixade hem filmen "casper" igår, och den är så sjukt söt! Älskar den filmen, störtskön! så har sett den idag.

Sen nu ska jag allddeles strax gå och handla, ska bara sätta poå mig lite seriösare kläder först. Marcus hade sagt att han skulle följa och handla men han svek mig och for iväg med lina istället... så nu ska jag gå själv, kändes drygt med de behövs. Haha nu blire då att köpa lättmjölk nu när jag får bestämma, sjukt mycket godare! tror marcus kommer bli lite sur så jag köper nog lite vanlig mjölk också.

PEACE OUT!How many special poeple change, how many life are living strange.

God morgon världen.
eller ja, morgon och morgon, jag har iallafall nyss stigit upp.

Blev kanske lite för sent igår, borde ha gått och lagt mig tidigare. För kommer typ inte kunna somna ikväll och då kommer jag inte få mig upp imorrn när jag har prao. Menmen jag får väl skylla mig själv.

Nu ska jag gå och göra mat för jag är fett med hungrig.

PEACE OUT!


She put him out like the burnin' end of a midnight cigarette, she broke his heart, he spent his whole life tryin' to forget.

Helt okej kväll igår, mycket skratt och härliga kommentarer. Imorse när jag kom hem från aljh så gick jag och la mig dirr och sov till typ 2 tror ja, vilket har resulterat i att jag inte komemr kunna sova på ett tag hahaha. men de var de värt sjukt hälrigt att sova. Och nu är man 500 kr rikare, de var ju  inte fel! Känndes rätt så värt på en kväll.

HAr dessutom gjort en ny design idag, så vad tycks?

PEACE OUT!

I thought you were different
I thought you had changed
I wanted to believing


You give me hope, you give me strength, you give me someone to hold someone to love.

skulle ha publicerats igårmorse
Sitter i köket och äter faktiskt frukost! Brukar jag aldrig göra på morgon(eller jo på helger för då kliver man upp så sent), har inte gjort det på länge faktiskt.

När jag har ätit klart blir det att packe duschgrejer, sovkläder och andra kläder som jag ska ha sen ikväll. För efter paoen så ska jag duscha där borta för att sen möta upp Linnea i stan d'är vi ska köpa nått att äta sen så ska vi jobba på en firmafest som typ seritriser? elelr ja hjälpa till att dela ut maten och så. Sen så sover jag förmodligen hos linnea. Kommer typ ändå bli en kanonkväll får vi hoppas.

NU ska jag fortsäta äta

PEACE OUT!


I never thought that it be easy, cause we both so distance now. And the walls are closing in on us, and we're wondering how.

Somnade typ tidigt igår.. eller för att vara jag.Somnade typ tio över 12. Det är bra för mig, brukar vara uppe till typ 2.. haha.

Träningen igår gick väl bra, fast den var sjukt jobbig... Sen så idag på max flöt som allt på, tyckte de va mindre folk idag, men det va tydligen mer... måste ha känts så för att jag har blivit bättre, jag börjar ju få kläm påre där nu! Sen så kom mamma, gabbie och corrny förbi och sa hejdå för dem far ner till syrran i uppsala idag. Och sen kom även pelle - vår mentor dit och kollade hur de gick för mig.

kom hem för ett tag sen, hålelr på att hänga upp massa tvätt nu -. oj så duktig jag är. sen så blire väl att försöka väcka marcus och fråga han vad han tycker vi ska laga för middag. Fast det kommer förmodligen bli jag som får laga maten... 
Sen så ikväll vet jag itne riktigt vad som händer, skulle egebntligen vara med thess, men hon kom på idag att hon redan hade lovat nån annan kompis. så det kändes jävligt drygt.

aja nu ska jag inte fortsätta skrvia för då kommer de inte bli ett glatt inlägg längre.

PEACE OUT


skulle ha publicerats kl typ halv 4..?
men blogg.se har damp så jaa...

Sometimes you think you'll be fine by yourself cause a dream is a wish you make all alone, It's easy to feel like you don't need help, but it's harder to walk on your own.

blir att fara till mia och hjälpa linnea att passa ville när dem ätit. nu ska jag själv ta nått att äta och fortsätta spela "Legend of Zelda - WindWaker"
jätte nödvändig information.

PEACE OUT.


Dina ögon, din blick skulle kunna krossa glas med ett ögonkast.

Nu taggar jag fan träning med laget. Fattar ni, TAGGAR. har jag inte gjort på typ 3 veckor...! har varit så sjukt oopeeeepp påre så det är itne sant! Men nu vill jag inget anant än att sätta mig i bilen och övningsköra dit för att sen få spela och röra på mig! Åh vad glad jag blir på något sätt! Känns skönt.

nu ska jag ta på mig mina innebandykläder sen fara.

PEACE OUTTAGGAR INNEBANDYYY

And I can't run away from myself like yesterday and I, I'll change my ways someday

TJENA BLOGGEN.. eller nått...


nää men fick sms igår av Jörgen om att det inte skulle bli innebandy idag med grabbsen, vart typ jätte ledsen. Hade sett fram emot det skit mycket. Så det sög rejält

Idag var jag ju framme i köket igen, gick mycket bättre idag än igår tycker jag faktiskt, eller jag blandade inte ihop lika mycket och jag glömde inte så mkt som igår. Fast nu blire dusch för jag luktar hamburgare igen. kommer typ börja knapra på armen snart annars!

PEACE OUT!


hade sjukt tråkigt så jag lekte i photoshop och försökte fixa så att man kunde lägga in hår.
men gick inte så bra, men ändå ett ganska bra första försök. haha


Life is not about what I`ve done, what I should`ve done, what I could`ve done... it's about what I can do and what I will do.

Ibland önskar jag att jag verkligen kunde släppa saker, låta dem passera och sen inte bry mig mer. Inte lägga mer tid på att ens ligga och tänka pårom. Sömnlösa nätter med alldeles för mycket tänkande kan man gärna få slippa. Orkar inte med allt, inte med det och inte att gå runt och fundera på det. Jag vill inte, verkligen inte. Jag hatar att jag tänker för mycket på saker och kan inte låta bli att tänka på hur det kunde ha sett och och om jag hade gjort på ett visst sätt hur det hade sett ut då.


Och jag är alldeles för trött, fattar inte ens varför jag skriver de här på bloggen, inte värt att veta...

PEACE OUT!låten, artisten, sången, spelet = kärlek på hög grad ♥

when the feeling comes, i won't know what to do.

Gick faktiskt bra idag, fick stå och packetera och jag tycker jag blivit både snabbare och bättre. Immorn komemr jag stå och dressa och det blir nog elin som packa?, tror jag. Men vi är typ ändå duktiga! För att ba varit där framma i 2 dar.

Nu ska vi skjutsa corrny till berssan så jag och marcus kommer väl få turas om att få köra... åh vad sur jag blev när mamma sa att han också måste få följa med, jag frågade ju först.

AJJA PEACE OUT!

sommar . jatack!

Don't stay up for me, don't wait for me. It's not worth it.

Har just kommit in, och kan säga att mina kinder är kalla som 2 frusna torskar.

Jag och bästaste aljh gick i typ 2 timmar, nästan 6-7 km tror vi...  Kan säga att det blev mycket prat och skratt och för mycket prat om ehhmm... sexuella fantasier...? Spårade ut där lixom, men fan va kul om man skulle görare...

Funderar på att lögga mig snart. sjukt trött... fast inte egentligen...

ajja.. ändrade planer, ska hjälpa att diska sen ut och övningsköra.KANON!

PEACE OUT!

slitna lirare


Spend every second of every day together as a moment that could never be replaced.

Kan bara säga att jag älskar aljh's impulsiva ideér, så nu ska vi bege oss ut på en promenad. Får be gabbie eller nån ta upp min tvätt, väntade på gabbie som också ville tvätta så blev att jag stoppa inren för typ en timme sen, för hon är seg.

Men nu ska jag och bästaste ut och gå promenix snart.

PEACE OUT!

How many special people change, how many lives are living strange.

Är sjukt trött, vill ba lägga mig och sova. Plus jag fryser!

GIck ändå hyffsat bra idag, gjorde inte allt för många fel faktiskt. Och jag glömde då aldrig köttet som tydligen är det vanligaste misstaget nybörjare gör. Så jag är rätt nöjd över mig själv. Och just nu sitter jag och "pluggar" Hamburgare. Dem har typ över 20 stycken som jag ska lära mig, så lycka till! Kan typ 3 stycken nu, men dem är sjukt lätta...

Och mitt hår luktar hamburgare och mina händer luktar också hamburgare.... så snart blire dusch, vil ba ha nått at äta först.

nus ka jag ner och tvätta!
PEACE OUT!nöjda nu christer och anonym? Jag både ler och har inte photoshopat.

I know I wasn´t there, when you needed me the most. I know I didn´t care, I was afraid to get so close.

God Morgon!
Igår hade jag ju som sagt match, vi förlorade med 1-6 tror ja. Vi spelade ändå sjukt bra i början sen tappa vi massa... inte bra. ajja.

Sjukt trött idag, och sjukt nervös. För är som sagt på Max och praoar, och idag ska jag få gå fram i köket... asså dit fram där man gör maten, känns som om jag kommer klanta till allt och jag kommer känna mig sjukt mycket ivägen.
Nu ska jag börja ta fram några kläder jag kan ha idag, jag h¨ller på att frysa ihjäl, såre bli nog täxkisar sen när jag går ut!

cornelia kommer in  på mitt rum : " HannaH JAG DRÖMDE ATT JAG HADE SKÄGG, DET VAR JÄTTE HEMSKT!!!"
ahahhaha jag dog...

PEACE OUT!


SVAR PÅ FRÅGESTUNDEN!

Här kommer svaren på alla frågor, samlade ihop 36 kommentarer med 79 frågor.! mycket mer än vad jag trodde jag skulle få! Sjukt jobbigt atts vara påa lla, och vissa var sjukt intressanta att läsa och många fick man tankeställare av.

PEACE OUT!

Postat av: carrrros

Vilket innebandylag spelar du i?(:
Vad går du för linje?:)

2010-01-24 @ 16:16:44

Svar: - Jag spelar i J18 – hammarängen/skellefteå Innebandy och med grabbarna i RO IBK.

-       JAg går idrott och hälsa – innebandy 2a året.

 

Postat av: malin

vad vill du bli när du blir stor?
visst ska du fortsätta spela innebandy?

:]

2010-01-24 @ 16:21:53 
URL:
 http://malinneriksson.blogg.se/

Svar: - Jag vet Jag har faktiskt ingen aning, tänkte bli advoket men då skulle jag måste plugga+praoa i typ 15 år så det kändes sjukt drygt... så nu vet jag inte.

-       Jo självklart tänker jag fortsätta! Jag älskar innebandy och det är det roligaste som finns, det går bara lite uppochner ibland.

Postat av: Cornelia<3

vem var din första bästa vän? ;D

2010-01-24 @ 16:25:05 
URL:
 http://chokladpraliin.blogg.se/

 

Svar: - Marcus skulle jag måste säga, alltså min bror, för när vi var små lekte vi med varandra hela tiden! men om det inte får va nå syskon tror jag de är elin.

Postat av: Cornelia<3

vad är det galnaste du någonsit gjort?
vad ångrar du mest av allt?
vilken färg ska du färga nästa tjejkväll? :D:D

2010-01-24 @ 16:26:40 
URL:
 http://chokladpraliin.blogg.se/

Svar: - Hmm... det beror väl på vad man tycker är galet, men jag måste nog säga att cykla med linnea till tobbe som bor på getberget kl 4 på natten.

-       Finns egentligen inte så mycket som jag ångrar, är ganska nöjd med hur mitt liv ser ut idag. Men det jag är minst nöjd över är att jag ljugit för mamma.

-       tror jag ska färga det samma färg, asså typ mahogny.

 

Postat av: Dennis

gillar du ost?

2010-01-24 @ 16:28:14

Svar: - haha sikken fråga! Beror på till vad, men i stortsätt ja.!

Postat av: adde

vilken är din bästa film du har sett? =D

2010-01-24 @ 16:30:56

Svar: - Den bästa film jag sett skulle nog utnämnas till "The boondock saint"! Den är min absoluta favorit film!!Postat av: Svea

Vad är de pinsamaste du gjort ? <3

2010-01-24 @ 16:45:44 
URL:
 http://HonKallasSvea@blogg.se

Svar: - hmm... svår fråga, för jag tycker inte att jag gjort så mycket pinsamt.. eller jag då inte komma på något.

Postat av: SimoRn

Vad tycker du egentligen om korpen-gänget? ;)

2010-01-24 @ 16:54:40 
URL:
 http://simorn.blogg.se/

Svar: - Jag tycker sjukt bra om det! Alla är störthärliga och kan verkligen få mig på bra humor oavsett om jag var ledsen eller arg innan. Fast visst äre vissa som man tycker borde prata lite mer och så men jag älskar alla. Sjukt bra grabbar är ni ju!

Postat av: Wårtan wård

Vad...Skulle du...göra!...om en pandabjörn attackera dig?...menar ger du den en kram/skircker eller går till anfall med morsans våffeljärn?

2010-01-24 @ 17:22:04

Svar: - HAHAHA SIKKEN JÄVlA FRÅGA, jag dog fan när jag läste den... ganska klurigt, skulle nog valt alternativet att skrika. Men jag har för mig att pandor är snälla?

 

Postat av: kralle

vad skulle du anse va det pinsammaste sättet att fråga om någon ville ha sex med dig? :D

2010-01-24 @ 17:55:00

Svar: - svår fråga, fick mig värsta tankeställaren nu. Men det beror ju också på hur väl man känner personen som frågar. Men det pinsamaste skulle nog va att dra en av dem gamla goda "raggningsreplikerna" typ - "Det krävs 134 minuter aktivt sex för att förbränna alla kalorier från en chipspåse. Jag har precis ätit 5 påsar, vad gör du ikväll?!" haha sånt är bara pinsamt om man är seriös.

 

Postat av: Christer

Vad är det galnaste du har gjort i hela ditt liv? :P
Varför gjorde du det? ;)

2010-01-24 @ 18:57:00

Svar: - finns en sån fråga där uppe så ^

 

Postat av: Christer

Vilken fråga skulle du allra helst vilja få under den här frågestunden? :3

2010-01-24 @ 19:21:48

Svar: - svar: Sjukt fundersam fråga egentligen.. jag vet inte riktigt, ville som egentligen inte ha frågestund utan de var thess som övertalade mig så jag förväntade mig inte så mycket. Men en fråga jag skulle vilja ha är nog - " HOW YOU DOING?" hahaha nää men seriöst, jag vet faktiskt inte.

Postat av:

när ska du bli min?:D

2010-01-24 @ 19:50:08

Svar: - Bra fråga,! hade varit lite enklare om jag visste vem den va från.

Postat av: Gabbie

Varför har du ens en frågestund? ;P höhö

2010-01-24 @ 21:11:39 
URL:
 http://gabriellalindgren.blogg.se/

Svar: - gumman gumman, det hade du fått svar på om du läst inlägget. Men tar det igen såru fattar Gabbie… Thess ville jätte gärna ha frågestund och hon tyckte verkligen att jag skulle ha det jag med. SÅ efter massa övertalning gick jag med på att ha frågestund med henne.

Postat av: Christer

Vilken är din godaste maträtt? :D
Favorit dryck? :D

2010-01-24 @ 23:34:26

Svar: -grillat eller flygandeJacob,

-       Favvo dryck är cola eller vatten typ.

Postat av: emily♥

varför började du blogga ? ,
och vad tycker du är det roligaste med att blogga ? :)

2010-01-25 @ 07:07:18 
URL:
 http://emilysa.blogg.se/

Svar: - hmm... jag skaffade en blogg 07 som jag skrev typ några inlägg på för att jag var så sjukt arg på en kompis som hade svikit mig och jag ville ha någonstans att skriva det på. Sen så glömde jag lösenordet och gjorde en ny blogg i början av 2008 för att jag precis som då, ville skriva ner saker och jag hade inget liv haha.

-       Och vad jag tycker är roligast och blogga vet jag inte riktigt, tycker det är roligt att lägga ut bilder och få respons pårom typ.

Postat av:

är du kär?
vad vill du bli när du blir vuxen?
bästa skönhetstips?
bästa vän?
bästa resa du gjort?
är du nöjd med dej själv?

2010-01-25 @ 10:50:06

Svar: - en liten del av mig vill säga ja, men nej inte egentligen.

-       vad jag vill bli när jag blir stor har jag svarat på ^

-       Bästa skönhetstipset skulle nog vara att dricka mycket vatten, det får man fin och len hy av

-       Bästa resan jag gjort är sjukt svårt att ta ut för att jag har varit på så många resor runt hela världen, men den bästa skulle jag nog säga var 07, då vi åkte till england och sen ner till spanien.

-       Jag är nöjd över mig själv, och det gör väl det lättare för mig att vara nöjd med mig själv. Visst kan jag tänka att det finns vissa saker man gärna skulle ändra, lite fett här och där! haha nää men i stort sätt är jag nöjd med mig själv

Postat av:

Varför skriver du "Peace out"& "Yo, What's up" ?
hur många gånger i veckan tränar du?
hur många har du haft sex med?
Är du Bi?
 
va går du för linje?
trvis du bra i klassen?
 
ska du ha barn som äldre? isf när vill du ha ditt första? hur många?
 
favorit accessoar?

2010-01-25 @ 16:35:59

Svar: - Vet faktiskt inte, började med "peace Out" det innan sommar och det har som hängt kvar sen dess. Sen varför jag har "yo, whatäs up" har jag faktiskt inte en aning om

-       Om man räknar med det jag tränar på skolan så är det 8 gånger. Sen om jag inte räknar med skolan så äre 5

-       alldeles för lite ;) haha nää men den frågan går nog in under "för personligt"

-       Nej jag är inte bi?

-       Jag idrott och hälsa - innebandy och jag trivs bra, men det finns vissa dagar då man gillar klassen mer och andra då man inte gillar den alls.

-       joo jag vill nog ha barn när jag blir stor. Jag vill ha mitt första när jag känner mig redo, vi får se när det blir. och hur många vet jag inte

-       Min favorit accesoar är nog breda skärp, eller räknas det som accecoar? Annars är de väl halsband

Postat av: Nyfiken

Varför har du aldrig lite tajta byxor på nån bild så man får spana lite på din snygga rumpa? ;)

2010-01-25 @ 20:25:19

Svar: - hahahah faan vad jag skrattade när jag fick den här… Har inget annat att säga än att jag har inte snygg rumpa?

Postat av: ToveSteinwall

1. Hur har du kunnat bli så jättebra på att redigera bilder?
2. Varför bloggar du?
 
3. Varför är du en sån bra kompis?<3

2010-01-26 @ 22:39:11 
URL:
 http://differens.blogg.se/

Svar: - Jag har övat och övat och jag gillar det verkligen så det har väl gett mig lite mer motivation till att inte ge upp när inget funkar. Så har lärt mig allt själv.

-       Har svarat på det längre upp ^

-       Haha för att jag har så underbara kompisar som är lätta att vara med

 

Postat av: oliv

Yo, what's up?

2010-01-27 @ 22:08:38

Svar: - yo, nothing much

Postat av: Ollibolli

vad tycker du om att jag och madelené karlsson tar över världen och alla godis fabriker och ger allt till I-länderna och styrde upp hela ekonomikrisen, och sen blir vi världskända och alla dyrkar oss. Sen så kirrar vi att vi blir odödliga, men alting går fel så vi dör och det blir KAOS på hela planeten och yttre rymden sprängs?

2010-01-27 @ 22:25:21

Svar: - HAHAHHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHHA OLIVA DU ÄR FAN KUNG! Jag tycker det låter kanon (Y)

Postat av: NeliFavoritteveprogram?
 
Solsemester vs skidsemester?
 
Blek vs brun?
Är du trött på kylan och snön?
Hur mycket längtar du efter värme och sol? =)

2010-01-27 @ 22:44:11 
URL:
 http://nelilicious.blogg.se/

Svar: - Favorit program är nog supernatural! OCH NAVY CIS

-       Solsemester lätt!!

-       BRUN!

-       Jag är jätte less på kylan och snön, verkligen!

-       JAG SKULLE KUNNA DÖDA NÅGON FÖR ATT FÅ DET VARM OCH SKÖNT OCH SOL!

Postat av: allebabba

avslöja något hemligt som du inte tror folk vet om dig ? :)

2010-01-27 @ 22:45:55

Svar: - hmm…. Något hemligt som jag inte tror att folk vet om mig… nu måste jag ju fan tänka. Men om jag avslöjar något hemligt så blire ju inte hemligt längre!

Postat av: Tild!

vad har du för skostorlek?

2010-01-27 @ 22:47:09 
URL:
 http://coopertrooper.blogg.se/

Svar: - haha jag har fan stora fötter, jag har typ 40-41 beroende på vad det är för skor. Men jag skyller på att det är för att jag är så lång.

Postat av: Ebba- Vad vill ni läsa i en blogg?

2010-01-28 @ 07:09:02 
URL:
 http://ebbagratte.blogg.se/

Svar: - roliga saker men mycket bilder. Tror jag haha.

Postat av: linnea

favoritkläder?
bästa tips när man känner sej fulast i världen?
hur många personer hatar du?
vad har du för drömmar i framtiden?

2010-01-28 @ 14:17:11 
URL:
 http://ghostflower.blogg.se/

Svar: -Favoritkläder är mjukisar!

-       Att ringa kompisar och beklaga sig och få höra att man inte alls är ful!

-       Hata är ett sjukt starkt ord och tror inte att jag hatar någon. Men det finns många jag ogillar.

-       Bra fråga, att träffa någon som jag verkligen gillar, få ett bra jobb som jag verkligen gillar och resa mycket utomlands!

Postat av: Sanna

vilken är din favorit kanal?
vad tkr du omk min blogg (A) , ingen press på att svara ^^

2010-01-28 @ 15:09:26 
URL:
 http://picti.blogg.se/

Svar: - Min favvokanal är 5:an, bäst program där

Postat av: kent

vad vill du helst göra festa lr ta en lugn hemma kväll :)

2010-01-28 @ 18:27:31

Svar: - Beror helt på vem jag är med, finns personer jag hellre vill festa med och personer jag hellre skulle sitta hemma och ta det lugnt med.

Postat av: thess

Varför är du så otroligt fin och rolig gumman?! Man blir alltid glad av dig! <3

2010-01-29 @ 00:28:06 
URL:
 http://mcrthess.blogg.se/

Svar: - för att det är jag inte haha. Du kanske bara har dålig humor?

Postat av: LinneaN

vad är det första du faller för hos en kille? ;)

2010-01-30 @ 19:32:52

Svar: - Om du menar utseendemässigt tror jag det skulle va leendet, det säger mig så sjukt mycket. Och ögon som man bara kan förlora sig i. Men om  det är egenskaper så äre väl humor och att han kan få mig på glatthumör även om jag är nere…

Postat av: JL

vad är det bästa med dej som person?

2010-01-31 @ 16:35:39

Svar: - hmm.. bra fråga… det bästa med mig är väl att jag inte dömer någon för det den gjort tror jag att jag måste säga. Eller att jag alltid ställer upp för mina vänner.

Postat av:

varför photoshoppar du alla bilder?

2010-01-31 @ 17:55:50

Svar: - Nog att jag photoshopar många bilder, men inte alla. Och anledningen till att jag photoshopar många bilder är för att jag tycker det är sjukt kul att leka med bilder och sen ser dem mer livliga ut för det krävs så sjukt lite för att få bilder mer livfulla och roligare.

Postat av: Laban

- Vad föredrar du? Svarta eller vita underkläder?
- Är det många som kommenterar dina ögon?
- När tar du körkortet?
- Vart bor du?
- Singel eller i förhållande?
- Vad tänder dig?
- När grät du senast?
- Om du fick en miljon, vad är det första du skulle köpa?
- Pyjamas, nattskjorta, underkläder eller näck?
- Var Hans den rätte Robinsonvinnaren?
- Tandborste eller El-tandborste?
- Tycker du om dig själv?

2010-01-31 @ 21:48:23

Svar: - SVARTA HELT KLART, hatar killar som har vita kalsonger ser fan förjävligt ut…

-       En del gör det, men inte så jätte många. Får mer kommentarer för mitt hår

-       Jag kommer troligtvis tare nu i sommar då jag fyllt 18 !

-       Jag bor i Skellefte, i stan

-       Singel, förhållande är överskattat haha

-       Vad som tänder mig, bra fråga… MYCKET MUSKLER, TATUERINGAR OCH SEXIGA KOMMENTARER HAHA

-       För någon dag sen då jag såg ”i taket lyser stjärnorna” med gabbs

-       Skulle köpa massa kläder(L)(L)

-       Har inte sett robinsson alls, så jag har inget att tillägga om saken

-       Vanlig tandborste

-       Jag tycker då inte inte om mig själv…

Postat av: emma

emmis frågar:
Palt vs korv
 
Hur många kuddar ha du i din säng?
 
Funderat på att klippa pash? Tro du skulle bli fin.
 
Favo låt?

2010-01-31 @ 22:57:17 
URL:
 http://emmagu.blogg.se/

Svar: - PALT

-       3 stycken

-       Haha nej aldrig en ända tanke. Troru? Jag tror jag skulle se helt sepe ut och sakna mitt långa hår!

-       Favvolåten just nu är "I don’t need your medicin"

 
      


RSS 2.0