valborgs parteeeey - ses i dimman? haha.

Nu ska jag alldeles strax bege mig mot thess, där vi ska sminka oss, sen så ska vi dra till robin i hamn som sagt. Kommer nog bli awsume. Sen typ på kvällen dra in till stan på nån annan fest. Kommer nog bli kanon de med! nus ka jag packa ihop mitt smink.
PEACE OUT!
kvällens outfit:
leggings - gina
tubtop - gina
tröjja - cubus


Mina minnen är det som håller mig uppe varje dag.

Kändes inte kul att vakna av att höra corrny säga: " ÅHHH DE SNÖAR HANNAH!", så jag tittade ut gnom fönstret och ja det snöar!... wtf... vid den här tiden förra året så var typ all snö borta och det var sol. Idag äre iallafall valborgs, kvällen kommer spenderas med Thess och vi ska dra på fest i hamn, sen så skulle vi och möta några av hennes kompisar sen på kvällen typ. Men om de typ regnar i natt så kommer jag bli jätte emo.

Sitter nu på skolan iallafall, alla andra är i tältet och har fotboll. Men jag håller typ på att bli sjuk känns de som, vaknade med ont i halsen, snorig och nästan hostig. Så jag for dit och dem skickade tillbaka oss till skolan så vi får jobba med skoluppgifter som vi har ogjorda. Fast jag ska nog se supernatural!
PEACE OUT!


Snälla ge mig sol och värme, varma kvällar och sol och bad.

Åh vad jag vill ha sommar nu,
vill ha värmen,
solen,
va brun,
spårade nätter,
sena kvällar,
personer jag älskar,
grillning,
slush,
vbb,
bada,
sola,
bikini,
jeansshorts,
and so on. Skulle kunna räkna upp hur mycket som helst, men igår då jag provade klänningar så kunde jag inte annat än att bara tänka på vilken kanonsommar jag hoppas att de här kommer bli. Och att jag verkligen vill att de ka börja bli varmare.
PEACE OUT!

It's gonna be hard when I'm gone, and wish that I could explain exactly what you mean to me.

Just rakat benen, och det är alltid lika skönt att slänga sig i sängen och dra på sig täcket. Det är typ bland det skönaste som finns, hahahaha... nää men seriöst - DET ÄR SKÖNT! Tjejer, visst håller ni med? Blev pizza på dallas med anna, bästa lunchen på ett tag. Blev stan ett tag också och jag och anna har typ shopping problem, jag fik med mig en korallfärgad tröjja hem och anna tvåtröjjor. Sen så blev de chill med massage och massage teori, på skolan men jag och emma spelade mest bubble på teorin haha. Sen så var jag och emma gulliga och bjöd våra tjejer i klassen på fika. Ganska romantiska va? Men nu taggar jag för innebandy ikväll, och får se hur mycket jag kommer kunna spela.
PEACE OUT!
tröjja - gina 49;- AWSUME!



Don't think too hard about it, cause you never thought I would get this far.

Har gjort skriftliga nationella i Engelska idag, gick väl hyffsat. Fast jag tror jag kommer få typ ig hahaha. Idag är det soppa till lunch, så jag och Anna ska typ dra in till stan och äta på dallas istället. För att på soppa och typ 1 macka överlever man inte på. Så vi tar kvart i elva bussen in och sen kvart över tolv tillbaka.
Har ny design btw, va tycks?
PEACE OUT!

GRATTIS LINNEA!! En vän är någon som känner dej som den du är, förstår var du har varit och accepterar den du blivit!

Nu har det inte blivit någon vanlig dag, utan det är världens bästa Linnea Almgrens födelsedag. 18års dag till och med! Verkligenverkligen grattis gumman! Hoppas att du får den bästa födelsedagen i världen och att du får åtminstone några saker som du önskat dig. Och nu kommer jag slänga in massamassa bilder på minnen som jag har med linnea, för det är verkligen jätte många. För vi har känt varandra från vaggan, och de kommer bli till graven!
GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA! ♥♥
från vaggan till graven! GRATTIS

Now you have lost the only thing, that ever made you feel alive.

blev inte ner och tvätta, vart otroligt hungrig så jag gick och gjorde mat istället. Kyckling och potatis med sallad. Hur gott som helst! Jag är typ ändå hyffsat bra på laga mat. haha.
PEACE OUT!


She laid her heart and soul right in your hands and you stole her every dream and you crushed her plans.

Kändes jättekanon att vara ledig idag. Verkligen jätte skönt. Är nu inne på mitt 14 avsnitt på säsong 2 av supernatural, och jag måste säga att de verkligen är superduper bra! Alla borde se det! Rekomenderar de starkt! Men nu ska jag vara duktigt flicka och gå ner och tvätta tror ja.
PEACE OUT!

don't look back, keep on walking.

Kom nyss hem från en promenix med mamma. Vi var typ ute och gick i 2 timmar, över 1 mil. Var ändå härligt att gå, men de vart sjukt varm.  Tidigare idag så var jag med Thess, vi pratade, fixade hennes naglar åt mat och hade allmänt trevligt. + vi planerade lite inför valborgs också som kommer spenderas i hamn. Blir nog awsume.
Nu ska jag typ se film och sen sova för jag är faktiskt sjukt trött.
PEACE OUT!


Maybe I was stupid for telling you goodbye and letting you go.

Värsta bästa emma var ju så snäll och gästbloggade åt mig. Hon bjöd på skämt, typ de sista är JÄTTEROLIGT! Nu sitter vi på historian, och jobbar med våra fördjupningar. Emma är kissnödig som vanligt! Hon säger jämt då hon är det, ganska roligt. Oavsett när hon är på skolan, stan eller hemma på msn. HAHAHA... det är många gånger på msn då man skriver med hon och helt randomt skriver hon ba" Jag måste kissa!" och man ba: "men gå och gör de?" hon ba: "jaa snart, eller jag orkar inte" Sen så slutar de alltid med att 5 min senare ba: " nä nu måste jag gå på toa!!!" haha, Emma är förjävla härlig! Keep on going girl!

"Ibland brukar jag till och med datorn på toan för jag vill inte lämna den" /emma.

nää nu ska vi väl fortsätta jobba.
PEACE OUT!



dagens:
jeans - gina(corrnys)
linne - hm


Gästbloggare!

Emma här! Vad ska man skriva när man gästbloggar? Ska man skriva om sig själv och ens egen dag eller ska jag skriva om Hannah och hennes dag det är ju ändå hennes blogg, hmm svårt. Men eftersom jag och Hannah går i samma klass så har väl våran dag gått ut på samma sak så det går väl ihop i varandra. Men känner inte trycket för att prata om ens dag, låter lite utjattat.
Ett skämt

Det kommer en man och cyklar. En äldre dam frågar mannen på cykeln.
Damen - Hur är det?
Mannen - Jo det är väl bra.
Damen - nej det är det inte alls! Det rullar!
Okeej den där sög... Vi pröva den här ist. 

Mannen kom hem och körde upp på uppfarten. Hans fru kommer ut uppjagad och frågar.
- Vad har du gjort med bilen?? 
- Jag råkade köra på en neger. 
- Men varför har du massa kvistar och grenar i grillen på bilen? 
- Den jävel sprang in i skogen... 


Ja med dem fina historierna får jag väl avsluta mitt inlägg, ha det vackert! ;) 


xoxo www.emmagu.blogg.se

Mental wounds don't heal.

Hade tråkigt så jag fixade naglarna lite, blev rosa för de kändes så somrigt och jag taggar verkligen sommaren! Det är inte länge kvar nu! Imorn ska jag då lägga upp en dagens, fick in lite klagomål om att jag inte lagt upp under helgen. Nu ska jag städa klart tror ja. Eller se supernatural.
PEAcE OUT!

Åh så sjukt fränt!

Undrar hur länge dem tränat påre där och hur många gånger dem måste ha tagit om... hmmm... och om alla saker är "verkliga" eller typ klippta haha.

If the hope is gone, what should we then belive in?

Tog mig en liten powernap när jag kom hem, hade tänkt sitta ute och sola men det var så molningt och så mycket blåst. Så jag la mig i sängen och såg film och råkade somna... haha. Ska alldeles strax ta och åka och handla och sen köra till bure. Var typ länge sen jag körde känns de som fast ja körde igår... så jaaa. men nu ropar mamma på mig.
PEACE OUT!


Under the right circumstances everyone are capable to kill.

Sitter på skolan nu, har pedagogisk ledarskap. Vi sitter och jobbar och ska svara på massa frågor. Och de måste ju vara det drygaste som finns! Snart är de lunch, kycklinggryta med curry och ris - lät typ gott. Sen slutar vi, och hoppas det är massa sol sen när vi slutar för då blir de att sitta på balkongen att sola! men nu ska jag jobba så vi får lunch snart.
PEACE OUT!

bara 6 veckor och 2 dagar kvar skolavslutning.

Children shouldn't play with dead things.

Kom alldeles nyss hem från pite, har haft en kanon helg där uppe. Det är underbart med sol och vädret kunde inte ha varit bättre, eller jo, kunde ha varit varmare. Men ananrs finns de inget att klaga på. Ska försöka få tag på thess sen så ska jag också städa  mitt rum. De behövs.
PEACE OUT!


GRATTIS THESS

<--GRATTIS THESS PÅ 18års DAGEN!
SUP LUGNT!
och hoppas du får en kanondag!

You turned your back, now you have nothing left.

Sitter just nu på bussen på väg till pite, tur att jag tog emd datorn så att jag kan se supernatural. Annars hade typ jag varit död och haft typ hur tråkigt som helst! Hur som helst, jag är inte ute på internet, utan de är min kära lillasyster Corrny som publicerar de här åt mig. WIHOOO en eloge till henne. Men jag ska va här i
[16:57:02] Hannah: till åtminståne imorrnkväll. får se när jag väljer att fara hem. Hoppas att grabbarna är snälla med migdär uppe nu när jag kommer upp för deras skull faktiskt. ajja. Nu ska jag slluta plåga er med detta inlägg. PEACE OUT
Sitter just nu på bussen på väg till pite, tur att jag tog med datorn så att jag kan se supernatural. Annars hade typ jag varit död och haft typ hur tråkigt som helst! Hur som helst, jag är inte ute på internet, utan de är min kära lillasyster Corrny som publicerar de här åt mig. WIHOOO en eloge till henne. Men jag ska va här i till åtminståne imorrnkväll. får se när jag väljer att fara hem. Hoppas att grabbarna är snälla med mig där uppe nu när jag kommer upp för deras skull faktiskt. ajja. Nu ska jag sluta plåga er med detta inlägg.

PEACE OUT
Puss // Cornelia<3

anna är bäst

Sitter på svenskan nu, vill ba dö. Det är jätte drygt, litteraturhistoria suger. snart rast ialalfall. Kan inte komma på nå mer att skriva, eller jo jag och anna lyssnar på musik från Giovanni Pierluigi da Palestrina, en kompositör från renässansen. Lyssna vettja.
Giovanni Pierluigi da Palestrina – Missa Papae Marcelli: Sanctus
Oxford Camerata – Missa Papae Marcelli: Kyrie
Giovanni Pierluigi da Palestrina – Stabat Mater
haha erkänn att det är fint och stillsamt! Nää jag skulle dö om jag ba fick lyssna på bara sån där musik hela tiden!
haha oj så snygga vi är!

My heart keeps falling faster!

Idag blire fara upp till pite, kommer nog bli roligt får jag hoppas. Men bussfärden kommer bli sjukt tråkig, så ska nog ta med datorn och se film, men då kommer jag typ missa då jag ska av. HAHA. nää men ska gå och möta upp emma nu.
PEACE OUT!
dagens
linne - bikbok
väst - cubus
shortsh - hm
legging - gina (som inte syns haha.)
jacka - new yorker

We all want what we can't have. Then once we have it, we take it for granted.

Just duschat, stört skönt. Gick ändå hyffsat idag på innebandyn. Men hade kunnat gå bättre haha. Men jag säger då bara de... skjut mig HAHAHAH... Nää men nu blire att äta för jag är jätte hungrig!() och se supernatural sen sova nån gång inatt.
PEACE OUT!


haha, tycker den här är sjukt rolig!


Well my friends, the sad story is over. But remember, all that's well ends well.

for inte på idrotten imorse för min katarrmage hade förjävla ont. Men for sen efter lunch, och då hade vi handmassage hela lektionen. Det var typ skönt, alla låg typ och halv sov. Nu försöker jag tagga för innebandy ikväll, får se hur de kommer gå. Måste hitta mitt knäskydd! för de måste jag verkligen börja använda igen!
PEACE OUT!

dagens
jeans - hm
linne - thailand

If you belive in yourself, others will to.

Blev att gå broarna nu under kvällen med anna. Trevligt men typ jobbigt. fick ont i knäet.... Är iallafall sjukt trött, och ikväll kommere förmodligen bli en tidig kväll tror ja. Fast vi får se. Komer säkert sluta me att jag ser supernatural. ajja
PEACE OUT!

Dagens:

Dagens humör: Glad men trött
Dagens borde: göra historian
Dagens frisyr: uppsatt under dagen, men nu utsläppt
Dagens smink: inget
Dagens klädsel: byxor och tröja
Dagens planer: gå broarna me anna
Dagens längtan: sommaren♥
Dagens fundering: undrar hur mycket dem som jobbar på 118 800 skrattar åt alla random frågor dem kan få.
Dagens beroende: musik
Dagens personer: typ emma för att har inte skrattat så sjukt mycket på länge! + jag fick kondomer av henne (A) :] HIHIHIHIHIHI. 
Dagens roliga: EMMAAAAAA
Dagens låt: smurfarna - smurfar gör inte så
Dagens skönaste: haha... no comment
Dagens oskönaste: att måsta stiga upp så tidigt
Dagens klantiga: då jag typ skrämdes ihjäl av våran granne


Fan va jag älskar smurfHITS!

haha jag och emma sitter och skickar massa smurflåtar till varann på msn, och kan säga att jag älskar dem hahaha.!

TACK ÄMMA!



FREEESTYLER ROKKA MAKKA FON!!!

Sitter på skolan nu, har gjort muntliga nationella i engelska med Anna. Det gick ju typ ändå bra, eller inte dåligt iallafall tror ja. Nu ska jag och linda träna på våran musik uppvärming. 
PEACE OUT!


dagens
t-shirt - toppen
jeans - köpta i kroatsien

Every feeling that I get But I haven't missed you yet.

Jag borde sova, men jag hatar att somna. Vill inte somna, ligger alltid och tänker i typ 1 timme innan jag lyckas somna. ajja fyfann.
PEACE OUT!

Tråkigt kallas det!

10 favoriter:
Färg:
röd!
Mat: flygande jacob eller grillat!
Band: lukas rossi
Film: the boondock saint
Bok: bra fråga
Sport: innebandy♥
Årstid: Sommaren !
Veckodag: lördag, då kan man sova hur länge man vill och va uppe hur länge man vill!
Glassmak: vanilj
Tid på dygnet: natten

9 för tillfället:
Humör: glad men trött
Smak: ?
Kläder: pyjamasbyxor och linne
Bakgrund: på vad? datorn? isåfall på gaara.
Nagellack: inget
Tid: 20.28
Omgivning: ?
Irritationsobjekt: alla äckelungar

8 första:
Bästa vän:
.
Screen name: ?
Husdjur: har inte haft nått
Piercing: öronen
Förälskelse: tobbetrollkar!
Musik: smurfhits
Bil: har ingen
Kyss: ...

7 senaste:
Cigarett
: röker inte
Mat: spagetti
Dryck: mjölk
Biltur: igår från mormor och morfar, fast ja körde.
Kyss: ...
Spelad låt: Gotthard - and then goodbye
TV-program: bra fråga!

6 har du någonsin:
Dejtat någon av dina bästa vänner:
nej
Brutit mot lagen: ja
Blivit arresterad: nej
Badat naken: ja 
Varit med på TV: ne
Kysst någon du inte känner: beror på

5 nej tack:
Kläder:
byxdress eller baddräkt!
Mat: RISGRYNSGRÖT!
Musik: Dansband
Dryck: dr.pepper
Personlighetsdrag: Players

4 saker:
Du gjorde igår kväll:
musik, åt, dator, plugg
Du kan höra just nu: musik, syster, bror, tangenterna
Du inte kan leva utan: Familjen, vännerna, mobil, dator
Du gör när du har tråkigt: märks inte de?

3 personer:
Du kan berätta allt för:
Finns ingen jag berättat allt för, men sugminanka får nog veta mest
Du tycker om: Min mamma, och alla vänner, och syskon
Du hatar: borde inte skrivas här

2 val:
Kaffe eller te:
te
Vår eller höst: Vår

1 önskan: Man borde inte få va intresserad av någon som inte var intresserad av en själv och tvärtom!

Ladies and Gentlemen, here is a story of a poor boy, who through ambition and desire, sold his soul to the devil.

Håller på att laga mat, känner mig som värsta mästerkocken! Jag är typ jätte duktig. haha.. NAAT. nää men de blir väl gott.  Hade väl inte så mycket mer att skriva. så Lägger ut en bild jag redigerat.
PEACE OUT!

gammal, men vi kör på den igen.

Jag är en vampyr, jag suger och spyr. Låt mig komma in jag vill bli din.

Nu var den är skoldagen avklarad. Och jag räknade just ut att det är 36 skoldagar kvar! max. Helt sjukt. Tiden har gått jättefort, känns som de va nyss jag började i 1an. Ajja, det spårade iallafall, jag och emma satt på rasten och körde chatroulette, det var förjävla roligt kan jag ta och tala om för er. Och vi lyckades få prata me svenska killar i våran ålder 3 gånger. Stor chans! ajja, nu ska jag nog se ett supernatural avsnitt sen får vi se vad kvällen bjuder på för mina andra planer blev förstörda.
PEACE OUT!

Don't you wish you could go back to when you hadn't lost anything?

Fy vad jag är trött, jag vill ba lägga mig ner och sova igen. Det är så frestande. Har kommit till e10 på supernatural s1. Och DAMN it's good.! Nu borde jag göra mig iordning klart..
PEACE OUT!
Outfit.
skinnjacka - mammas gamla med typ axelvaddar, så får se om jag kommer våga ha den haha.
tröja - bikbok
"läder"byxor - gina

It is better to fail aiming high, then to succeed aiming low. Set your sights so high, in fact, that even failure will have in it an echo of glory.

Har sett massa supernatural denna kväll, är nu på mitt 5e avsnitt. Och det är så otroligt bra. Jag älskar de, sen så kan de ju också ha att göra med att huvudpersonerna är sjukt snygga också - men de är en annan femma de.
PEACE OUT!



Superduper tjej->

Just by living people hurt others without even realizing it.

Har just tankat ner hela första säsongen på supernatural ♥, så ska se första avsnittet nu! Håller även på att få 2 nu, sen så är 3,4 och 5e på G!
nu ska jag se.
PEACE OUT!


But it's not so bad, you're only the best I ever had.

Fan va jag hatar mig jävla magkatarrmage. Hade så sjukt ont i morse när jag vaknade att jag stannade hemma från skolan. Ska kanske gå och ta mig nått att äta, kan ju som va en idé. Undrar vad vi har för amt. Kommer förmodligen bli typ pasta eller nått. haha som vanligt.
PEACE OUT!
lagomt seriös
osminkad och ser mini ut.


He's everything you want, he's everything you need. He's everything inside of you that you wish someone could be.

Just duschat efter en kanonträning med obtronic(elelr de är typ 2 st som jobbar där fortfarande haha). Nä men de var verkligen jätte kul för man tog verkligen i. Och jag älskar den där halvsvimmande känslan man får när man verkligen har kämpat och blir slut. Synd bara att mitt knä har blivit dåligt igen, så då äre ba att börja om med knäskydd. Nää men har haft en toppen dag med thess, mycket skratt har det bjudits på.
PEACE OUT!


outfit

corrnys och min outfit.

groda.
ja e ninja.

I gotta break out 'Cause I can't stand it anymore, no more.

Köpte nya stora örhängen på stan idag, för dem jag fick från sugminanka har jag tappat bort. Sen så när vi kom hem hjälpte jag mamma att byta till sommardäck, och jag kunde inte annat än att tänka på pappa och att jag alltid fick hjälpa han när jag var liten. Det var varje gång så sprang jag ut och frågade om jag fick hjälpa till och så satte jag alltid på mig en blå mekaroverall och kände mig jättejättecool! Det var som min och pappas grejj, att byta däck tillsammans. Haha, va mycket minnen man har. Sen så for vi och handlade på coop och jag fick köra, blev inte så långt men ändå. Nu taggar jag på att Thess ska komma hit.
PEACE OUT!

kanske inte snyggaste bilden menmen, paps och gabbs

Nu blire stan me syrran.

så seriösa.

I don't want to see you walk away, stay with me. Don't go.

Åh, är så sjukt trött. Ska snart följa syrran på stan för hon ska köpa hårvax... haha. Sen så kommer thess hit, så då blire att vara med henne. Har typ inget att skriva, så kan tipsa en film! Jag tycker att den är sjukt bra, så alla - SE DEN!
"The condemned"
"Jack Conrad väntar på dödsstraffet i ett korrumperat fängelse i Centralamerika. Han ”köps” av en stenrik TV-producent och förs till en avlägsen ö där han måste slåss till döden mot nio andra dödsdömda mördare från världens alla hörn med frihet som pris till den ende överlevande. Producenten filmar hela evenemanget och visar morden utan censur över Internet"

HAHAHAHAHHAHAHHAHA, stackarN


You never gonna be alone! From this moment on if you ever feel like letting go, I won't let you fall...

Blev väckt typ 10 imorse och gick och gratta brorsan, vart typ sur för de va så tidigt haha. Nää men sen gick jag och la mig igen. Sov tioll typ 12 -1, och då möttes jag av blicken ute att de snöar! SNÖAR!!!! Så inte okej!  Övningskörde och hämtade Corrny i berssan sen for vi och handla. Och sen så har jag varit duktig och städat lite faktiskt. Men de gick inte så bra för datorn var mer inbjudande! ajja de va typ min dag hittills.
PEACE OUT!

dagens kläder eller nå.
ganska så skönt.

GRATTIS !

Grattis kära bror som fyller hela 19!!

i remember every look upon your face, the way you roll your eyes, the way you taste

Jag och anna jobbade på bra på svenskan, nästan klara. Eller inte mkt kvar iallafall. Sen så blevre att köra till kiosken på degerbyn där vi skulle sitta. Thess kom dit och hängde med mej, sen så drog vi hit och har suttit och snackat och diggat musik. Nu väntar ja att aLjH ska komma, så blire att spåra och ta promenix. Kan behövas prata om allt möjligt!
PEACE OUT!



All the girls and the boys - people making noice. Let me here: " BRING 'EM OUT! BRING 'EM OUT!"

Solen lyser ute och jag vill verkligen inte ha skola. Vill ba hem, men vi MÅÅSTE verkligen jobba på svenskan för vi har redovisning nästa vecka. Och vi har inte kommit så långt. Orkade inte se klart filmen igår, så ska nog se lite på den nu.
PEACE OUT!
<-- ikväll blire denna kanonbra tjejen!

Unbeing dead isn't being alive.

Duscha och sen hudkräm måste ju vara en av dem skönaste sakerna som finns!, och nu blire att se filmen "brothers" som Emma tipsade var jätte bra! och sen blire nog att sova. Spelade innebandy med grabbsen idag, och för en gångsskull så tyckte jag att jag spelade sjukt bra! Har nog aldrig spelat så här bra... hmmm... ajja.
PEACE OUT!
jätte seriös!

må bra lektion

VIlken lektion vi hade nu på förmiddagen.. eller ja lektion och lektion. Vi ska ha "må bra-lektion" Vi får göra vad som hellst i 3 timmar som får oss att må bra.! Så vi for och åt mjukglassglass, och nu sitter jag hemma och väntar på mamma, för vi ska baka sen! haha lätt värd lektion, mer sånna borde vi ha!
PEACE OUT!


Don't leave her lonely too long 'Cause then she'll be gone.

Sitter nu på skolan, har just ätit. Ikväll vet ja inte vare blir, skulle va me linnea men hon måste plugga såre få vi ta en annan dag. Men jag vill typ ut och springa igen. Tror jag ska göra det. En till runda runt broarna. Hmmm.... undra hur långt de är. Det är typ 5 km, kanske längre. Men nu ska jag typ se film, ska se klart filmen jag somnade till igår. "Body of lies".
PEACE OUT!

jag och systrar på plattan i stockholm.
att vi är coola!

i'm afraid to know the ending, how will this end?

Lyckades somna till filmen igår, när kan de ha vairt... typ innan 10 iallafall? tror ja. Var skönt de behövdes. Sen så vaknade jag typ vid 7 och gick ner och tvättade. Och jag ska äta frukost idag, sensation! Jag brukar aldrig göra det. Sen så blire idrott nu på morgon, först fys och sen innebandy. Men nu ska jag äta.
PEACE OUT!
härmar syrrans pose

I'm weak, it's true I'm just scared to know the ending. Do you see me too? Do you even know you met me?

Asså jag älskar att springa när jag är arg eller har för mycket tankar i hjärnan. För när man springer är det enda jag tänker på att andas och att jag ska fortsätta springa och typ "klara det". Man tänker på annat lixom. Så den där springturen var behövd. Sen så bestämde jag med malin att vi ska ut nästa onsdag och springa också. Jag ska typ börja fara ut och springa en gång i veckan nu när det går att springa utan att frysa ihjäl! 
tror att ikväll kommer bli en tidig kväll, för är jätte trött redan nu. Och imorrn ska jag upp 6 och tvätta... så
PEACE OUT!


Ska springa broarna!

Jag är förbannad, så nu ska jag och springa broarna!

Legat ute och solat.

Anna drog just, vi gick hem efter skolan där vid kvart i 1, sen så kom vi väl till mig typ halv 2. Och har suttit ute på balkongen och sola sen dess. Egentligen skulle vi plugga, men de gick inte så bra haha. nää men vädret är helt toppen och det är typ 15 i skuggan. ! Men både jag och anna har redan fått lite färg, de tycker jag är coolt.
Nu ska jag fortsätta sola.
PEACE OUT!


I'm tired of looking for sympathy, I've got to learn to stand on my own two feet.

Skolan nu, vi har engleksa och går igenom nationella prov för dem tre kommande veckorna så ska vi ha nationella. Jag är inte taggad. Känns som att det kommer gå jätte dåligt. Snart slutar vi engelskan och då blire lunch - soppa, ovanligt.. nee. Och sen har vi ingen idrott för vår lärare är i fjällen så vi ska göra en aktivitet., så anna ska komma hit och sen så ska vi gå in till stan. Sen så ska jag och anna plugga, eller vi ska göra klart våran svenska uppgift. Så de kommer troligtvis göras på balkongen så man får sol på sig också! Sen så ska jag kanske slinga annas hår, är jäte nervös för de har jag aldrig gjort förr. Men nu ska jag läsa på engelskan. Läsa naruto!
PEACE OUT!

bild från google.

Cuz I want it all Or nothing at all, there's nowhere left to fall. When you reach the bottom it's now or never, Is it all or are we just friends?

blev inte grillat! !!! sadface. grillen gick inte sätta ihop så vi var tvugna att afra och byta och de blevre alldeles för sent. men blir grillat till veckan!  Blir promenix me aljh, ! yes. typ kort promenad nu baram, inte lika långt som vi brukar gå. eller ja vi får se. Ska ba sätta på me byxor.
PEACE OUT!
fantastisk.

Låt tips!

Emma fick göra en spellista åt mig med låtar med fina texter. Och jag kan säga att den här är jätte jätte fin!! Jag älskar den.

There are things that should be easy to say
When you know you love someone
While waiting for the moment to come
Another day has gone 

The stupid fears I keep inside
That only heaven knows
They scare me every time I have to
Face those simple words 

And then goodbyes are round the corner
And then goodbyes don't last one day
So I'm scared the time is running out
And I see you walk away
There are goodbyes that no one cares about
N' others so hard to face
So I'm trying to sing this song for you
For the words I need to say... 

I learned my lesson once
I thought I learned my lesson twice
And I know how bad it feels inside
When I can't make up my mind 

Senseless words and sleepless nights
And my life's just falling apart
Oh tell me Lord why's it take so long
To let my heart speak out 

'Cuz then goodbyes are round the corner
Then goodbyes don't last one day
So I'm scared the time is running out
And I see you fade away
There are goodbyes that no one cares about
N' others so hard to face
So I'm trying to sing this song to you
'Cause it's time for me to say,
I love you

Och när hon går förbi står pojkarna på rad. Dom visslar och ler och trugar och ber. Kom med oss ut ikväll, kom med oss inatt.

Åh sitter på historian nu, och jag är SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ less. Vill ba hem. Men vi är typ ändå snart klara. Hoppas jag. Men solen lyser och vädret är jätte fint! OCh jag har tighta jeans på mig... har typ inte hänt på skitlänge! nu måste jag jobba.
PEACE OUT!
solaaaa

this must be fake, 'cause this can't be for real?

Kanske dags att sova nu... Borde det. Svamlar bara då jag skriver på msn hahaha. Nä men de spårar. Allt spårar, eller hur aljh? Nää men ahr suttit och nötat "Teenage dirtbag" hela kvällen, för den är JÄTTE AWSUME(ja jag vet att de stavas awesome, coolare AWSUME...). nä nu blire duscha och borsta tänderna sen sovaaa.
PEACE OUT!
jag har nya brillz,
och syster är cool

i'm just a teenage dirtbag baby.

Åh så härlig låt!! fast de är jätte ranomt för den ba börja spela när jag lyssanade... och jag har den inte i nån spellista... RANOMT. Meanth to be typ !
sola♥

Hiss och diss

-SOLEN!
måste ju hissa solen och värmen. för idag har det varit så sjukt bra och härligt väder. åh vad jag älskar sol och blir så sjukt glad av det. Snart blire shorts och enkel t-shirt eller linne!
- SLASK!
Dissar slasken och det blöta. Det är bara jätte jobbigt.

I won't be the one you like, I won't be the chosen one. That's not what I'm here for.

Just kommit hem, det har bjudits på mycket skratt. särskilt när vi var på väg hem, då blev de massa skämt. Och vi alla har lika sjuk humor!! bilder sen.
PEACE OUT!
så här ser typ hela bron ut... sjukt irriterande att gå där varje dag.

nu blire fira kusin my och träffa paps.

Nu ska vi bege oss mot stan för att träffa paps och gratta kusin My. Och jag kan säga att redan nu ahr jag bytt kläder typ 4 gånger. HAHHAHAHAHA! nää men har redan nu haft 250 besökare, känns inte helt fel.
nu måste vi börja bege oss.
PEACE OUT!
"

Mjukglassen i Bergsbykiosken!!

" HELT KLART BÄSTA GRUPPEN!


GANSKA AWSUME. min och corrnys favvo glassar!






Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the one's you did

Kom just hem och sitter nu ute på balkongen just nu och solar. Helt superduper väder!

Skoldagen kändes inte så värd, for til skolan 9, drog hem sen med kvart i 10 bussen. Så jag och Anna har gått på stan, ätit på subban, köpt nya solglasögon och även ätit årets första mjukglass. Noisett och tuttifrutti bägare för mig, och choklad och tuttifrutti bägsre för Anna. Det satt inte helt fel lixom.

Sen så idag blire att träffa paps och dra till malin för my(lill kusin) fyller 1. Hon är seriöst jätte söt! fast de är alla småbarn, men my är verkligenjättejätte söt.
men nu ska jag fortsätta nuta av det finfina vädret.
PEACE OUT!

Seriöst, jag är kär i klänningen, snälla kan nån ge mig pengar?
för min ekonomi ligger inte så bra till... (A)

Månadens blogg hos Rebecka.

Jag är med att bli månadens blogg hos Rebecka, så rösta på mig (A). Jag är nr 3.

Sleep tight.

Kanske dags att sova. och syster - inte okej!

PEACE OUT!

du är så awsume

Ny design.

Gjorde ny desig, eller den är inte så komplicerad eller så speciell. Men jag ville ha en ny och enkel. Va tycker ni? Den här eller den förra?

I don't want to see what all these people have seen, they all seem lost with what they've found.

över 400 besökare kändes ju inte helt fel. FÅMER BESÖKARE - KLICKA!lovar, de funkar!  Värvade linnea, och jag kom upp på hennes sida, ändå rätt så coolt (A)! HAHA. nää men har sett film, "all about steve" och jag blir så sjukt deprimerad då inte tjejer fattar när killarna inte är intresserade. Jag får damp haha. Se inte den!
Men kan däremot rekomendera "the boondock saints" Den är sjukt bra, kan se den typ 100 gånger i rad. SE DEN!
och nu är lovet slut, inte så okej, blir tillbaka till klassen då. Inte pepp.
PEACE OUT!'


She went down to the river, and into the river she dive.

Har just duschat, störtskönt! Träningen gick hyffsat, tog sjukt defensiv roll men gjorde iallafall våra första mål. Sen så for vi och hyrde film och köpte pizza - hawaii ftw. Så nu blire fil, pizza och cola.
PEACE OUT!

saknar dig

i didn't mean to run away, i just got scared.

Nu ska jag börja packa för innebandyn som är ikväll med hydrato. Tagga tärning lixom. Nää men jag är trött... så får se hur bra jag kommer spela. Och måste säga att DET HÄR! är jätte värt, har haft över 240 läsare nu. SJUKT
nää men peppa innebandy!
PEACE OUT!


Mer besökare! Lätt värt.

KLICKA HÄR! Jag brukar ha typ runt 30, nu har jag haft 188! och de blir bara mer och mer... LÄTT VÄRT.

Design - Moa

Har gjort en design till moa. Va tycks?

Säger bara det, få mer besökare!

KLICKA HÄR!

Be prepared for the unexpected.


One of the most frightening thing in the world
is for me is to be let down
to think that noone care
to think that they don't want to

Wherever you go, whatever you do - I will be right here, waiting for you.

Att jag lyckades somna igår vid 10 är ju helt otroligt! sjukt. IDag äre sista dagen på lovet, det känns inte okej. Så jag ska typ ba tare lugnt idag, för sen ikväll äre innebandy med hydrato. Det ska typ bli skönt att springa sig slut och sen ba däcka i sängen!
nu har jag inge vettigare att skriva så.
PEACE OUT!


Tidig kväll!

Funderar på att sova reda, kl 10 på en lördag kväll... va fan hände med världen.?


I can't remember if the lies were true, Well, I hope time might help me win this game.

Gick och mötte erica, vi drog och lyssnade på när Nomotive - kusins band. Totalt grymma som vanligt. Spelade på Chrystal Castles... tror jag de stavas. Sen så stannade vi ett tag och lyssnade på AnnorlundaRandoms också, och nog är den annorlunda och random! Spårat lixom. Nää men vi vart less när vi hörde dem så vi drog. Och nu sitter jag här och leker i photoshop.
PEACE OUT!


asså seriöst kolla skillnaden!!!!
Vi måste bli så där bruna igen...!

Should've known better than to fall in love with you, now love is just a faded memory.

bilder från i fredags. punktslut.

Mer besökare?

Vill du få mer besökare till din blogg? bli då medlem på bloggtrafik! Klicka på bilden/bannern och bli medlem dirr. !

It does not do to dwell on dreams and forget to live.

Sitter och leker i ps, och har sjukt roligt med webcam och musik! hahaha. nää men ska ut på promenix me erica sen, för de är ju gudomligt väder nu! Jätte varmt och skönt!  Såre blir nog kanon, och vi får hoppas att solen fortfarande lyser då vi sticker ut. Nu ska jag spåra med syster.
PEACE OUT!
syster ♥

You got a lot to learn about livin', It's a different world down here.

Jag är inte pigg, mamma väckte mig typ halv 8, alldeles för tidigt. Jag går inte ens upp s tidigt då jag har skola... Blev att sitta i kiosken på korpen, vi hade 2 kunder och fick sålt för 160 WIHOO... nää men jag låg typ och sov där i slutet. Fick köra till berssan där vi hämta corrny först, sen handla på ica sen till degerbyn. Nu sitter vi alla här hemma jätte trötta och ska alldeles strax bege oss bort till mormor och morfar för morfar fyller år idag. Så blir att gratta han.
Nää nu ska jag vara ett sött och snällt barnbarn och rita en fin teckning till morfar.
PEACE OUT!


Sweet dreams.

ojoj, nu borde jag ju fan sova. ska upp om 4 timmar... hehe ouupps. Nää men nu blire sängen. Älskade säng! Så godnatt.

Dirty little lady with the pretty pink thong, every sugar daddy hitting on her all night long. Doesn't care about the money, she could be with anybody.

Sjukt bra låtar, sen ska nötas sjukt mycket.


Jag har redan varit här, jag vet hur det känns.

Vart jätte ensamt här hemma då typ häften av alla drog ut på station, vilket resulterar i att jag känner mig JÄTTE liten! och resten for hem. Inte okej. Nää men kvällen har varit jätte rolig och som vanligt med dem här grabbsen... så spårade det! Lyckades förresten slå Peder i bilspel, typ stolt (A) Nä men seriöst, kvällen har bjudit på sjukt mycket skratt. Så ska väl se film nu.
PEACE OUT!

collage som sugminanka gjort till mig,
typ ändå illa, dags att buta pose.

Imagine me and you, I do. I think about you day and night, it's only right

Just kommit hem efter att ha handlat. Nu blire sminka sig och göra sig iordning för ikväll äre FEEEESSST! Så jag ska skynda mig, för dem komemr typ 7... så jaa. HAr lite bråttom.
PEACE OUT!

All I know, is everything is not as it seems.

God morgon världen säg vad som står på.
Vad skönt det är att sova, vaknade typ nyss. Eller klev upp nyss, har legat och halv sovit i typ 2 timmar haha. Ska städa nu, de behövs. Sen så ska jag duscha och sen så ska vi göra nått med familjen. Se så ikväll så kommer grabbsen hit och det bli lagfest. Eller, respektive kommer också komma. Så det kommer nog bli kanon!
PEACE OUT!

Stjärntecken - Kräftan eller cancer som det heter på engelska

22 juni – 22 juli KRÄFTA

"Är kräftan ditt stjärntecken? Då är du förmodligen en ganska känslig, emotionell personlighetstyp. Kräftor kan ha lite dåligt självförtroende och tycker ofta att de är otillräckliga, att de kan göra bättre ifrån sig eller att de kan hjälpa till mer. De behöver bekräftelse, behöver höra av andra att de duger

Kräftor har en stark anknytning till hemmet och familjen. Som föräldrar är de hängivna men de tar även gärna hand om sina vänner. De är väldigt empatiska och omtänksamma, har lätt för att kunna sätta sig in i andras situationer och se saker ur andra människors synvinklar. 

Kräftan har en stark nostalgikänsla. De är lite konservativa, gillar att hålla fast vid gamla traditioner och samlar gärna på sig gamla minnessaker som de vägrar slänga. 

En del kräftor kan visa en kall och lite opersonlig sida utåt medan de innerst inne är väldigt känsliga, så känsliga att de ogärna släpper andra inpå livet. De kan också vara lite labila till humöret och är snabba till känsloväxlingar. Kräftor oroar sig mycket och ofta i onödan och de behöver andra människors stöd."

Sånt här är också läskigt. Stjärntecken och sånt, att de också kan stämma. Finns typ inget där som inte stämmer. Åh, jag blir sepe för jag fattar inte hur det funkar... visst det stämmer väl inte in på alla heller. Men typ alla sånna här grejjer stämmer in på mig. Och de skrämmer mig på nått sätt.
NU har de nya naruto kommit ut, så ska läsa de sen sova.
vad är du för stjärntecken?

15 Interesting facts about dreams

Kollade runt på fb och hittade en sida med "15 Interesting facts about dreams". Kände att kagvar tvungen att gå med för att jag tycker drömmar är jätte intressant. Vet inte om allt det här är sant, men det är sjukt intressant att läsa. Jag skulle vilja kunna tyda drömmar. Det vore awsume!

PEace out!

"1. You Forget 90% of Your Dreams

Within 5 minutes of waking, half of your dream is forgotten. Within 10, 90% is gone.

 

2. Blind People also Dream

People who became blind after birth can see images in their dreams. People who are born blind do not see any images, but have dreams equally vivid involving their other senses of sound, smell, touch and emotion.

 

3. Everybody Dreams

Every human being dreams (except in cases of extreme psychological disorder). If you think, you are not dreaming, you just forget your dreams.

 

4. In Our Dreams We Only See Faces, That We already Know

Our mind is not inventing faces – in our dreams we see real faces of real people that we have seen during our life but may not know or remember. We have all seen hundreds of thousands of faces throughout our lives, so we have an endless supply of characters for our brain to utilize during our dreams.

 

5. Not Everybody Dreams in Color

A full 12% of sighted people dream exclusively in black and white. The remaining number dream in full color. Studies from 1915 through to the 1950s maintained that the majority of dreams were in black and white, but these results began to change in the 1960s. Today, only 4.4% of the dreams of under-25 year-olds are in black and white. Recent research has suggested that those changing results may be linked to the switch from black-and-white film and TV to color media.

 

6. Dreams are Symbolic

If you dream about some particular subject it is not often that the dream is about that. Dreams speak in a deeply symbolic language. Whatever symbol your dream picks on it is most unlikely to be a symbol for itself.

 

7. Emotions

The most common emotion experienced in dreams is anxiety. Negative emotions are more common than positive ones.

 

8. You can have four to seven dreams in one night.

On average, you can dream anywhere from one or two hours every night.

 

9. Animals Dream Too

Studies have been done on many different animals, and they all show the same brain waves during dreaming sleep as humans. Watch a dog sleeping sometime. The paws move like they are running and they make yipping sounds as if they are chasing something in a dream.

 

10. Body Paralysis

Rapid eye movement (REM) sleep is a normal stage of sleep characterized by rapid movements of the eyes. REM sleep in adult humans typically occupies 20-25% of total sleep, about 90-120 minutes of a night’s sleep.

 

During REM sleep the body is paralyzed by a mechanism in the brain in order to prevent the movements which occur in the dream from causing the physical body to move. However, it is possible for this mechanism to be triggered before, during, or after normal sleep while the brain awakens.

 

11. Dream Incorporation

Our mind interprets the external stimuli that our senses are bombarded with when we are asleep and make them a part of our dreams. This means that sometimes, in our dreams, we hear a sound from reality and incorporate it in a way. For example you may be dreaming that you are in a concert, while your brother is playing a guitar during your sleep.

 

12. Men and Women Dream Differently

Men tend to dream more about other men. Around 70% of the characters in a man’s dream are other men. On the other hand, a woman’s dream contains almost an equal number of men and women. Aside from that, men generally have more aggressive emotions in their dreams than the female lot.

 

13. Precognitive Dreams

Results of several surveys across large population sets indicate that between 18% and 38% of people have experienced at least one precognitive dream and 70% have experienced déjà vu. The percentage of persons that believe precognitive dreaming is possible is even higher, ranging from 63% to 98%.

 

*Precognition, also called future sight, refers to perception that involves the acquisition of future information that cannot be deduced from presently available and normally acquired sense-based information.

 

14. If you are snoring, then you cannot be dreaming.

This fact is repeated all over the Internet, but I’m a bit suspicious whether it’s really true as I haven’t found any scientific evidence to support it.

 

15.You can experience an orgasm in your dream

You can not only have s e x as pleasurable as in your real life while dreaming, but also experience an o r g a s m as strong as a real one, without any wet results. The sensations felt while lucid dreaming (touch, pleasure and etc..) can be as pleasurable and strong (or I believe even stronger) as the sensations experienced in the real world."


Fortfarande sjukt läskigt, men äre slumpen?

Åh vad jag fortfarande hatar sånt här för att de får för sig att stämma varje gång. LÄSKIGT... kan som inte va slumpen heller tycker jag. eller de är säkert de, men de är sjukt randomT!

En som är värd dina tårar skulle aldrig få dej att gråta, men när du ändå gråter - kom ihåg att hålla huvudet hört så att dina tårar inte faller så lågt som den du gråter för.

nu ska vi se film med familjen, "The battle of Red Cliff", typ en krigsfilm. Marcus valde... Så vi får väl hoppas på att den är bra. Menmen, nu ska vi se.
PEACE OUT!
jättesne

Ge aldrig upp, för det kommer en ny dag, med nya möjligheter att börja om.

Har just kommit hem efter innebanadyn med grabbarnaaa. Var helt kanon, var jätte skönt att springa och så som alla kämpade. Är helt slut nu, så där slut som man bara blir då man kämpat hårt. Nu ska jag äta nått för jag vart jätte hungrig.
PEACE OUT!
christer klagade på att jag inte ler på bilder så.! NÖJD?

It always seems impossible, until it's done.

Har just kommit hem från mormor och morfar, och ser att aik ligge rnu under med 0-3... inte okej!  Menmen, nu ska jag packa ihop innebandysakerna sen blire fara och handla sen innebandy med grabbsen.
Så PEACE OUT!

tvspel

Har spelat massa mariokart och supersmash med syrrorna, typ ändå roligt. Fast jag blir bara förbannad då jag förlorar (A) AHAHHAA
PEACE OUT!

Vad väljer du hellre, aldrig hitta någon som tycker om dig, eller aldrig hitta någon som du tycker om?

Igår när vi var hos sanna så spelade vi ett spel där man var tvungen att välja mellan två alternativ. Då kom typ världens jobbigaste fråga upp "Vad väljer du hellre, aldrig hitta någon som tycker om dig, eller aldrig hitta någon som du tycker om?" Alltså seriöst, en jätte jobbig fråga. Va vill man hellre...? Jag valde att aldrig hitta någon som jag tycker om. Eller så känns det då iallafall. För jag tror inte jag skulle klara av att bara hitta personer som jag gillade men som inte gillade mig, det skulle man ju bli helt förstörd av. Men å andra sidan så är det ju inte kul om man aldrig hittar någon som man tycker om. Så ja, det är en sjukt svår fråga men jag hålelr ändå kvar vid att aldrig hitta någon som jag tycker om. Vad skulle ni välja? "Aldrig hitta någon som tycker om dig, eller aldrig hitta någon som du tycker om?"
PEACE OUT!

jag har tråkigt.

Har sjukt tråkigt, så snodde den här  från corrnys blogg.

 

VEM

Vem är i rummet med dig? - Världens bästa ludde
Vem fick du senast sms av? - LinneaA
Vem tänker du på nu? - (a)

Pratade du senast i telefon med? - LinneaA
Vems hus var du senast i? - mitt? annars sannas

Sa du senast jag älskar dig till? -syster
Vem önskar du var med dig nu? - ...

Vem är din favoritsläkting? - ...
Vem i din skola går dig mest på nerverna? - kanske inte bör nämnas här

 

VAR
Var går du i skolan? - John Bauer
Var är din telefon? - ligger på mig
Var är din mamma? -hos urban
Var sover du? - i min säng
Var handlar du mest? - gina typ.
Var fick du tag i tröjan du har på dig? - från HM
Vart åkte du senast bil? - körde hem från mormor och morfar
Var i ditt rum är du? - i min säng

 

VAD
Vad åt du senast? - mat
Vad drack du senast? - O'boy
Vad är det för färg på dina byxor? - har inte byxor på mig, har svarta shortsh
Var är den närmaste saken som är blå? - en tröjja som ligger på golvet
Vad gillar du mest med skolan? - ...
Vad har du på fötterna? - sockar?
Vad är din favorit färg? - RÖD!<3
Vilken film såg du senast? - alice in wonderland
Vad hör du just nu? - takida - tear it up

 

HAR DU NÅGONSIN
Hånglat i mer än 3 minuter? - ...
Sovit i en annan säng? - ja
Hånglat i skogen? - nej
Tyckt att din kusin är het? - nej?
Sovit naken? - säkert
Kört över hastighetsgränsen? - hehe jo
Målat om ditt rum? - nej
Dansat framför en spegel? - ja
Fått hicka? - ja
Dumpat någon? - ja
Stulit pengar från en kompis? - nej
Hoppat i en bil med folk du just träffat? - nej

Varit i slagsmål? - nej
Smugit ur ditt hus? - ja
Haft känslor för någon som inte känt detsamma? - ja
Hånglat med en främling? - nej
Älskar eller saknar någon nu? - ja



I never need your sympathy cuz i got my own money and there ain't nothing you can do to me.

Har just kommit hem från bergsbyn där kvällen spenderades med att se tv, massage, prata och spela spel. Men jag måste säga det att när jag var på väg till bussen på väg hem,(fan vad konstigt de känns att säga att man är på väg hem från bergsbyn...), så började jag tänka jätte mycket på hur konstigt det kändes. Jag har typ inte gått runt i bergsbyn sen i somras då jag fortfarande bodde där. JAg har varit där, men då har jag blivit avsläpt och hämtad precis framanför huset... så ja det var en helt annan känsla att gå runt.
Måste säga att jag saknar det, sjukt mycket. det har ju sina fördelar att bo i stan, men bergsbyn var ändå mitt hem och där jag bodde, där jag alltid bott.
ajja nu ska jag tröstäta bullar för att jag inte bor i bergsbyn längre!
PEACE OUT!
bergsbyn♥

you've got a smile that can light up a whole room

kvartersgårdsbrudarna here we come!♥

There can be miracles when you believe, Who knows what miracles can achieve.

Sitter i köket nu, ska göra mat. Är fett hungrig. Ska göra nå pasta och typ ägg och bacon, eller blir pasta iallafall. Har inte bestämt mig på det andra. Har sett veronica mars och läst naruto hela dagen. Efter att jag ätit blire dusch och sen förmodligen kvartersgårsbrudarna!Kommer bli awsume var jätte länge sen det blev nått med dem. Men våra linneor har varit duktiga och dragit ihop det.
Men nu måste jag sköta min mat.
PEACE OUT!

You may fake and you may lie, to get you where you can.

Pia har just farit, och mia for tidigare. Vi har gått till coop och köpt massa gott - popcorn, glass, grädde(till kladdkaka som vi bakade) och dricka. Sen så for vi hem och bakade kladdkaka, den vart jätte mättande... Sen så såg vi alice i underlandet. ÅH Johnny Depp<3<3<3
PEACE OUT!
KÄRLEK ->>>>

En vän är någon som känner dej som den du är, förstår var du har varit och accepterar den du blivit!

HAr nu mia här , vi har sett lite "sailor moon" HAHAHAHHAHHAHA! Det är faktiskt jätte bra. Men vi ska gå och möta pia nu, men vi kommer typ tappa bort varann för har ingen aning om vilken väg hon tar hahah.
PEACE OUT!

Can you tell me that I'm wrong? Don't keep your broken heart too long, deep inside you growing strong.

Kom nyss hem, blev inte att vi fikade på waynes(stavas de så?), utan vi fikade på "kitchen" på ck. Himla gott faktiskt!
Håller just nu på att svettas ihjäl, direkt jag kom hem blev de att sätta på sig shortshen och ta av sig tjocktröjan. Sitter nu och lyssnar på massa musik. Har inte så mycket att skriva. Så jag bjuder på en bra låt istället.
PEACE OUT!
emma, kajsa och anna
Hold your head up high
And this pain will die
Somehow, somewhere, just try
You're living in the dark
Where no one can see your tears
But hold your head up high

I thank you, I'll always thank you. More than you will know, that I could ever show. and I love you, I'll always love you. There's nothing I won't do to say these words to you.

Fick känna mig som ett litet barn igen då jag och syster låg och grät i mammas knä och mamma sjöng för oss. Kändes himla bra att hon kom. Som om hon typ visste att vi va ledsna som syster sa igår.

Nu idag på morgon så har jag övningskört till mormor och morfar och hälsat på dem, för mormor har ju opererat sig. Och det gick tydligen jätte bra och mormor var så glad och pratade på som vanligt. Och jag måste säga att jag har världens sötaste mormor och morfar!
Nu blire att snabbduscha för att sen bege sig in mot stan och möta upp tjejerna i klassen, eller kajsa, emma och anna, och fika med dem på typ waynes. Kommer nog bli kanon.
PEACE OUT!

Sometimes we expect more from others bacause we would be willing to do that much for them.

Sitter med syster breve mig och har deeptalk, eller vi sitter mest och gråter inge mer. blir som sagt inte så mycket prat. Vet inte vad jag ska skriva, borde egentligen inte skriva när jag är ledsen, brukar bara bli så att jag sårar människor då men jag behöver skriva något iallafall. Så nu får jag väl såra alla, för nu tänker jag på mig. Jag behöver få skriva av mig för att själv kunna må bättre. Så förlåt om jag sårar någon, men just nu skiter jag i det.

Jag mår inte alltid bra, jag mår dåligt jag med. Jag tror alla gör det, men visar det bara olika. Sen så äre alltid på kvällen som de kommer, på kvällen alla tankar kommer. Jag önskar att jag för en ändå dag kunde få slippa dem där tankarna, en ändå kväll då jag skulle kunna somna med ett leende på läpparna och bara vara lycklig.

Jag önskar verkligen att jag någon dag ska kunna lita på någon så pass mycket att jag kan berätta varför jag är ledsen, berätta om det där som tynger ner mig varje dag. Som kan få mig att sluta skratta mitt i ett skämt oavsett hur roligt det var. Men som de känns nu tror jag inte det kommer hända, jag vill verkligen inte att det ska va såhär. Nä nu ska jag sluta skriva innan jag skriver något dumt.


Tänk dig en värld som rasar
Tänk dig människor jag älskat, lärt mig hata
Tänk alla gånger som jag varit ensam
Tänk alla gånger som jag stannat kvar och väntat
Tänk dig ett liv i tårar, när man blivit sårad

Tiden läker alla sår men ärren finns kvar, för att påminna dig om vem du en gång var.

 

 

Det här är till dig som förlorat allt, men rest dig upp efter varje fall..
och kämpat dig hit.
Det här är till dig som mist en vän, och till dig utan hem..
som bor på gatan.

Ge aldrig upp, för det kommer en ny dag, med nya möjligheter att börja om.
För idag är början på resten av ditt liv.

Det här är till dig som tappat tron på dig själv, och alla andra.
Du är inte ensam.
Det här är till dig som blivit lämnad av någon du hållit kär..
som faktiskt var hela din värld.
Det här är till dig som sökte tröst, som ropade på hjälp.
men inte fick något svar.

Ge aldrig upp, för det kommer en ny dag, med nya möjligheter att börja om.
För idag är början på resten av ditt liv.

Det här är till dig som har växt upp för fort, som levt en vuxens liv..
trots att du är ett barn.
Det här är till dig som stod vid klippans kant och tänkte hoppa..
men istället tog en hjälpande hand.

Tiden läker alla sår, men ärren finns kvar..
för att påminna dig om vem du en gång var..

Så ge aldrig upp, för det kommer en ny dag, med nya möjligheter att börja om.
För idag är början på resten av ditt liv.



Please come now I think I'm falling, I'm holding on to all I think is safe. It seems I found the road to nowhere, And I'm trying to escape.[;

Aik förlorade med 2-3 i sudden, åh !!!!! Inte okej.
Sitter nu och diggar musik och leker i ps och funderar på om jag ska se veronica mars eller inte. Har inte sett de sen i lördagsnatt! Så ja jag är taggad! Fast för varje avsnitt desto närmare slutet av säsongen kommer jag. Det är tråkigt!
PEACE OUT!
världens bästaste bror!
gör aldrig om de där


aik - hv71. Kom igen aik!

KOM IGEN NU AIK. Dem leder med 2-1, håll de här nu!

Although you're trying not to listen I bet your eyes are staring at the ground.

HEJ KÄRA DATOR, JAG HAR SAKNAT DIG.!
Kom nyss hem, igår drog vi och handlade jag och mamma, sen så åkte jag till aljh och mamma till urban typ vid 6. Så blev ju som kanon.
Direkt bestämde vi oss för att gå ut på promenix, och vi bestämde att vi skulle gå till ica kvantum(idiotiskt för coop ligger typ 4 meter från aljh) Men på vägen gick vi förbi richard och jeppe och bestämde att vi skulle se film emd dem sen för dem ville inte följa till ica. Men när vi kom fram till ica ( vi hade hunnit bli jätte frusna, för det var varmt när vi gick så vi hade bara tjocktröjjor och inga jackor.) Så var de ju stängt för att de va påsk... Så de kändes lite drygt.
Då vare ba att traska hem igen, och richard och jeppe kom och mötte oss vid parkbron och vi gick hem till aljh.  Vi såg film, och som vanligt när man är med richard och jeppe spårade det direkt! Dem drog kanske vid 12 halv 1 nån gång.
Så jag och linnea la oss och pratade och hon intervjuade mig till nå skol grejj och sen somnade vi vid typ halv 4. Sen så idag vaknade vi typ vid halv 1 och har pratat, spårat, smsat och gud vet vad! Nu ska jag iallafall äta middag och se hockeyn som börjar halv 7. KOM IGEN NU AIK.!
PEACE OUT!



i'm sorry, this illusion has caused you a lot of pain. And I have no solution, I'll try to never be back again.

And we were happy until it came too close one day.
Suddenly I faced the truth of my dream,
my love had only been a picture, a scene.
I suppose I needed to believe,
didn't want to see you had never been close to me.

She's got an army of saints armed with her prayers.

Har haft en toppen kväll med tjejerna ikväll!!!
och sen tack mia för pratstunden, tror vi båda behövde de <3
nu ska jag se veronica mars sen sova. 
PEACE OUT!
bästaste<3

GRATTIS OLIVIA!!!

GRATTIS OLIVIA ->
VERKLIGEN GRATTIS PÅ 17 ÅRSDAGEN.
HOPPAS DU HAR EN SKIT BRA DAG!

Let me be myself, so I can shine with my own light.

Har göljt corrny på coop och också handlat grädde åt mamma där. och kan säga att corrny är jätte smart! Halvägs hem stannar hon och skriker högt "FUCK, köpte jag en champis?!" Jag ba "jaa? vare inte deru skulle ha?" och hon utbrister då" NÄÄ JAG SKULLE HA EN TROCADERO!" Bra corrny, bra! HAHAHHAHHA.
Nä men snart kommer mia, pia och tove hit. Mia och Tove är snart här. Typ nu.  så
PEACE OUT!

I try to make my way to you but still I feel so lost, I don't know what else I can do.

Ligger i sängen nu, har just duschat och ska nu se några veronica mars avsnitt. Är på säsong 3 nu, vilket känns dåligt för de är den sista. Ikväll så kommer tjejerna hit - pia, mia och tove. Kommer nog bli kanoners!! Tagagr, har itne sett Pia på hur länge som helst, typ inte sen förra året!!! Så peppen! Sen så har jag inte varit med mia och tove på skit länge heller så jag längtar fan.
menmen, nu ska jag se.
PEACE OUT!

When I close my eyes I see me and you at the prom, we've both been waitng so long for this day. To come now that it's here lets make it special.

Nu har ana och hanna just farit, och jag kan säga att kvällen har bjudit på sjukt mycket skratt! Hur trevligt som helst, och sen så har vi spelat mycket rockband också. Nää men de här måste göras om. Imorrn blire att va med bästa Tove och Mia, de kommer nog bli kanon. Men vi har inte bestämt vad vi ska göra än haha, elelr när eller vars. Låter ju som ehhm... bra.
PEACE OUT!


snart äre sommar!

I been up against ropes, everything you're going through - I been there before, seen them all come and I seen them all go.

över 10 + i solen och ska alldeles strax ut på promenix med erica. Vi ska gå broarnaaa! Så solglasögonen på och vårjackan fram. Sen så kommer Ana och Hanna hit och äter middag och ska va här hela kvällen! Kan de bli mer kanon? Nää typ inte.  nu ska jag klä mig.
PEACE OUT!


I been through the storm, had dirt on my name but i'm still holding on, champion of the game.

HAr serr 1 Veronica Mars avsnitt, vart jätte hungrig så jag ska göra mat. HAHA. Äter typ jämt på kvällen, mycket godare då.  Ska göra potatiskroketter och typ korv. SVÅRT VA?!  nää men det blir nog kanoners. Sen så ska jag nog se lite mer veronica mars, men jag vet iten vi får se. haha lyckades lura 9 pers idag. eller vet iten om mamma räknas, jag skulle berätta för mamma att jag hade lurat en kompis och hon trodde de hade hänt, så vet inte om hon räknas...?
Nää men lite dum känner jag mig över att jag lurade hanna och larsa att jag var gravid. Dem dog typ,haha stackarna.
lite taskig känner jag mig faktiskt (A). Men kul vare.
PEACE OUT!

I know you've seen a lot of things in your life, i got you feeling like this can't be right but I won't hurt you.

Har nu gjort klart mitt träningprogram som vi hade i läxa idag för att få vara lediga nu på morgon. Lätt värt. Jag gjorde ett bålstabilitetsprogram, och jag hoppas verkligen att johan(lärare) inte väljer att köra dem där på idrotten! Då är jag körd, kommer aldrig orka... haha. Skulle kanske gjort nått som jag skulle orka... Näää men jag har träningsvärk i magen för att jag har bestämt mig att jag ska bygga upp magmusklerna skit mycket. Så ska göra magdödaren 50 gånger varannan dag typ. Började i söndagskväll, och har då gjort 150 stycken nu. haha. intressant att veta va?
PEACE OUT!

corrny

Skellefte aik

Ser hockeyn med syster och mamma. och jag måste säga att aik suger i pp!dem ska spela så himla svårt, göre enklare för er! Nää men kom igen nu skellefteå!!

Bearing the burden of a secret storm, sometimes she wishes she was never born.

Önskar att jag hade nå värt att skriva men de har jag inte... failure. Nää men ikväll blire att se hockey, aik-hv71. Nu ligger jag i sängen och läser bloggar och diggar till musik.
PEACE OUT!
så här lättroade var jag och aljh när vi satt och planerade aprilskämt.
HAHAHAHA, lättroade som ba den!

Through the wind and the rain she stands hard as a stone, in a world that she can't rise above. But her dreams give her wings and she flies to a place where she's loved.

Känns fantastiskt bra att ha lov. Har sovit till nu, skönt som ba den. Idag är det även första april, så sen robin störtlurade mig inatt så kommer jag nog vara lite skeptiskt emot vad alla säger... tänker inte bli lurad igen! Men har faktiskt lurat 7 pers, hahhahaha. Känner mig typ lite stolt eller nått. Här hemma luktar de nybakta bullar, så ska nog gå till köket och sno nån.
PEACE OUT!



åhh fyfaan, gåshud, tårar i ögonen!
men ändå så himla fin

RSS 2.0