I thinking about everything we done, i don't want those memories to dissapear.


så där lagomt trött och söt...., så nu väntar sängen på mig.

och imorgon peppar jag för tältning med kvarters brudarna?!
Hoppas det blir, för det blir alldeles för sällan nu.


PEACE OUT!

Still, I standing here and persuade myself that everything will be okay

Ny design igen, som sagt kunde inte hålla mig. fast har faktiskt itne gjort en ny design på typ två månader...(brukar byta varannan vecka typ. HAHA!)   Vet att min förra var mer "komplicerad" eller vad man nu ska använda för ord, men jag ville ha nått nytt och enkelt den här gången, vi får se om jag ens har den hgär länge, kanske byter tillbaka igen elelr gör en helt ny igen .. pinsamt.

ajja , har iallafall städat lite på mitt rum idag, nu går det faktiskt att gå på mitt golv(någorlunda iallafall...) .

orkar itne skriva mer utan bjuder på en jätte härlig låt med lifehouse istället.


PEACE OUT!

No matter what I say, I will always love you.oja, dum som faan.


haha så jävla klockren!

Here I am, might keep falling down.

Seriöst, jag älskar Takida. Fast vissa låtar har blivit uttjatade bara för att dom spelades på radion hela tiden förra året. Men ´nu lyssanr jag på typ deras nya låtar och kan itne annat än att älska dom. Hel skön röst har grabben ju, love it.

'


when you think nothing could get worse, then you will notice that it just is the begining of hell

åh, förbanand som fan, orkar itne ens skriva.

peace out.


people will be people always.

tack till linnea som var gullig och skrev ett inlägg åt mig om vad vi gjorde på kvällen! <3

toppen kväll igår, -> hämtning till boviken -> båt till bergskär -> tälta på ön -> mys,prat, utforskning av ön -> sova, -> vb nu idag - tack aLjH ♥

palla skriva mer, haha!

 PEACE OUT!
 

och alla de nätterna jag ligger vaken för att vänta på att en ängel ska flyga ner, en räddande ängel som ska bringa glädje och sätta ett leende på mina läppar

eYYYY allesammans
linnelito här, hannah befinner sej för tillfället i boviken, där hon kommer att sova inatt vad jag vet, kanske någon fler, men information om det senare. jag och hannah spenderade först kvällen ensamma vid grillringen på alhem, med godis och cola, inte helt fel! sedan fick vi sällskap av mina bröder hjalmar och alfred och deras kompis cajsa, så det blev korvgrillning och poängjakten. vi tog huuur många bilder som helst, men tyvärr så har min dators anslutning till internet gått i kras, så mobilt bredband och jag är rätt tighta nu, dessvärre går det så jävla långsamt, och jag ska upp och jobba imorgon. så, jag kommer bara att ladda upp ett fåtal av bilderna, men ni hittar några fler på min blogg, så kika in där om ni är intresserade. PEYZZZZ.
måste sova nu, men som sagt, kolla min blogg efter fler bilder, och hoppas ändå att det blev bra såhär hannaaaaah :$ puss, och tack för ikväll!

I hate to not have controll, and now I really don't.

sitter ute med linena, hon plockar ögon brynen, sen så ska vi typ ut på promenad..

Blev väckt av mamma typ 8-9 imorse för dom ville ha hjälp emd något, jag bara skrek åt dom att lämna mig ifred och somnade om. Jag är inte glad på morgonen om man säger så,: "ge faan imej, jag ska fan sova, jag har sommar lov.! sluta störa mig, jag ska sooooovaaaaaaaaaaaaa!!!!" typ argast då det är mamma eller nån av syskonen. Glad_tjej_92, onej!

Sen där vid 10 (elelr så vare 11) kom monika och rolle och skulle fixa med huset så då var vi tvugna att fara där ifån så vi inte skulle vara ivägen. Så vi drog till mammas kille och mamma tyckte jag skulle väcka aljh och fråga om hon skulle med på vb(för alla er som inte fattat det än, är mamma ihop med aljh's pappa. ) men jag ville inte väcka aljh så mamma gick upp och väckte henne, så vi fopr till badet typ halv 12 . Sen vare hur lång kö som helölst, och jag och aljh har årskort så vi gick bara förbi alla! om blickar kunde döda....

Sen kom thess och joinade oss när vi badade och aljulle vara med massa och h drog till falket vid ett för hon skulle vara med massa. Jag och thess stannade till kanske kvart i 4 innan hon skjutsade förbi mig hit till linnea. !

Så nu när vi har fått god mat, hamburgare, så är man ganska nöjd och belåten och kan inte annat än att njuta av det otroligt fina vädret vi har här i skell just nu.


ja vi är sveriges coolaste brudar, kolla killar är vad vi gillar.

PEACE OUT!
Every time I se you I smile, from the bottom of my heart.

I want you to like me for me, not someone I'm trying to be.

Forsan drog just. Så himla roligt och mysig kvällen ahr varit, for och spelade discgolf, en gul slinga, fast inte så seriöst. Orkade itne ens räkna haha! Sen så drog vi hit och gjorde te och satt oss i husvagnen och bara pratade om allt mellan himmel och jord. VAr så sjukt länge sen man sågs hade nästan glömt hur härligt vi har det då vi är med varann!. Så snart igen elelr hur?!

Ajja , nu sitter jag här och har inget bättre för mig så sitter vid datorn. sikket liv jag har, pinsamt typ.!PEACE OUT!

so long no seen, so why now?

ojojoj vad dåligt jag har sovit inatt, gick och la mig kl 2 för at datorn/inernet laggade sönder. Lyckades inte somna förän vid tre, sov itne bra. vaknade halv 6 och kunde inte somna om, där vid 8 gick jag upp och typ la mig på kökbordet. 9 givck jag och la mig igen och lyckades faktiskt somna om! så lev inte att städa utan sov till 12 istället.

 sen vid 1 drog jag till discgolfen och jag och kippe gick en röd runda, sen föjde jimmy (?) också med. Fick 3 bättre än förra gången,  102-98-95 och nu 93. wihooo förbättring!sen gick jag och kippe en gul runda efter det. gick inte så bra, han bråkades och psykade mig hela tiden!

 Nu väntar iallafall mat , så ska äta nu,


oj vad thess och jag var gangsters förra året!
PEACE OUT!!!!!!

I'm so afraid to not see your face again

Okejokej,m ska typ gå och sova snart. Eller jag har sommarlov igen, så kan vara uppe hur länge jag vill! men ska upp imorrn och städa lite innan jag drar och spelar discgolf med kippe, typ 1. och då bör jag gå upp typ 10-11 för att jag är inte bra på att städa mitt rum och det 'r som typ ett bomb nedslag. ! Seriöst, inte rent någonstans, haha!  För någon gång nu i veckan ska Samme komma och ta kort på huset som ska ut i tidningen och ut på internet. 

Menmen det var ett tag sen jag la ut yt klipp så nu blire några bra låtar här.(jag har sjukt olika stilar, kan gilla svensk rapp, heavy metall, klassiker och typ ja.. ALLT.!)
 


nu sa mamma att hon tänker väcka mig halv åtta imorrn, men glöm! jag lär itne gå upp då, och om jag gör dwt komerm jag inte vara glad!
ajja, peace out!

I throw myself into the sea.

Har just kommit hem, mötte upp mange på discgolfen där vid två, Så vi bestämnde oss för att gå röda slingan isdag igen. IDga gick det faktiskt bättre, spelade på 98 (igår 102... men det var första gången jag spelade den!) så förbä'ttrade mig faktiskt. Sen bestämde mange att vi skulle gå en grön slöinga också, men det gick så ra för han så han bestämde att vi skulle gå röda igen... HAHA. Rickard kom och joinade oss vid 7 hålet. Jag börjar faktiskt få till rikgit bra kast när jag itne tänker för mycket och slappnar av.  Gick på 95 nu nyss. Förbättring igen, snart kommer jag juh få skit bra. AHHA!

Ajja äter iallfall plättar nu, dety är egentligen itne gott. HAr ätit det för mycket så jag blivit less typ elelr nått, Ensam hemma iallafall så högsta volymen på musiken och jag som kan alla sångtexterär det som gäller! 


( så hääääääääär glada var vi när vi åkte!->> Linnea, Jag, Gabbie och Cornelia)
PEACE OUT!

Varje gång jag behöver dig, Vet jag att du finns här hos mig.

Har just kommit hem, jobbade idag. Började halv 3. och det var inte mkt folk där alls idag. Så jag och petra satt typ och ritade och skrev lite dikter. ahha elelr jag skrev dikt. Som sen Larsa läste .... PINSAMT! 

Ajja sen vid 9 så sluitade jag och följde : Rickard, Mange och Kippe på röda slingan. Första gången jag spelade den, måste säga att den inte var så lätt.
 Dessutom så psykar Kippe mig hela tiden! och han mobbas också. För jag räcker ut tungan lite grann när jag koncentrerar mig..... pinsamt jag evt. HAHA men han mobbar mig för det då jag ska kasta .( haha sa ju att jag skulle skriva om att du mobbade mig!)

Ajja sitter här och äter kall pizza, dom åt det idag till middag och eftersom jag bara hade en halvtimmes rast på jobbet så vare som inte så lätt att fara hem och äta. Menmen pizza är gott, och så länge det är god mat skiter jag i vad jag äter oavsett hur mkt fett de är i det.!

ajja nu orkar jag itne skriva mer,


PEACE OUT!

You end up hurting all of your friends.

idag äre förresten min sista dag på jobbet, känns jätte härligt med att få sommarlov igen, men käönns också lite tråkigt för det är så jävla roligt dr borta. Men lurre som, kommer ju fortsättsa vara där, ska fan vara där ofta! OJAA! och nästa år, då jävlar!

Sitter här med syster just nu, hon smsar, sms-nörd! hon smsar alltid och har inget liv. hahahah förlåt cornelia, men det är ju sant. SLUTA SLÅ MIG KVINNA!  ajjaa hon är söt ndå, dessutom har hon klippt lugg på sig själv nu när mamma varit i norge, vi får se vad mamma kommer tycka om de, HAHA ägd!

nej nu orkar jag inte skriva mer utan ska och gå och duscha och göra mig iordning.


PEACE OUT!

I can tell by the look on your face that you have been crying.

Imorgon/idag väntar discgolf mer Forsan! och den morgontrötta jäveln behöver väckning! så ska ringa halv 11. Sen ska vi och sepla gula slingar där vid halv 12.

 Förresten , har jag berättat det att jag ska ha säsongskort där nåsta år? eller jag och thess ska satsta på den rejält näösta år, så det kommer förmodligen spenderas många timmar där nästa år. och jag som inte fylelr 18 förrän mitt under ssongen behöver bara betala 300(istället för 600) YES,. det har sina fördelar att fylla år sent. HAHA.! ajja hur som hellst så var jag och thess och selade igår och örrgår, hade väl gått bättre vissa gånger och andra gånger inte. Men det börjar ta sig, VM here we come... elelr ja skämt åsido. Vi har iallafall fått många bra tips och hjälp från massa snälla SDG:are! och jag har typ fått alla roliga där borta att spela med mig, typ: " haha emil skaru inte spela med mig?" -"kippeeee, när ska du spela med mig nästa gång då?" - "imorrn är min sista dag, så hela nästa vecka kan vi spela, skaru hänga med rickar?" --." latsa, när ska vi träna nå mer då?" . haha men seriöst, jag älskar discgolf, hur roigt som hellst. I just love it!.

ajja egentligen borde jag lägga mig och sova, jag behöver sömn, men det är så tråkigt och jag hatar att somna, sova älskar jag . Men det är två heöt olika saker, för när man sover drömmer man massa härliga drömmar(eller dom flesta gånger) men när man ska somna är det en helt annan sak, då tänker jag för mycekt på allt. Det är då alla jobbiga känslor och allt det komemr fram, alla bilder huvudet och hjrnan skapar och alla minnen - vissa bra men dom flesta dåliga. Och hjärnans versioner och visioner av allt. fan vad j ag hatar att somna. AJJA, nu börjar det här inlägget bli allt för långt så nu ska jag sluita skriva .


PEACE OUT!Okej, eftersom blogg.se laggade sönder igår när inlägget skrevs så skickar jag det nu istälelt. skulle väl skickas där runt ett.. HAHA! epic fail.

You stole my heart, You took a part.


When you smiled at me,
 I smiled back
 Ever since that,
I never get back on track
the angels comes to me at night, to protect me.

haha jag glömemr alltid bort att jag har varit brunhårig, haha fail. Jag gillar mer mitt hår när det är blont . AJJA, utan smink på  bilerna också, menmen, så ser jag ut utan smink och jag är inte rädd för att visa mig utan smink, för det är fan så jävla härligt att vara utan smink och slippa tänka på det. ahha aajjjjaaaaaa....

 så så¨g det ut iallfall i typ nåfgra månader, från typ oktober till mars tror jag, då blev det den här färgen istället.


och så äre även än idag, fast lite ljusare , solblekt nog haha!

Jag sprang efter dig tills jag förlorade mig själv.

Har just kommit hem från att ha varit och spelat en runda med Rickard. Vi gick gula slingan, ibörjan vare cäl ganska roligt trots duggregnet, sen på slutet så regnade det lite mer och då blev det mer och me r svårt att spela för det gick inte att hålla discen torr alls, ajja. NU väntar iallafall mat och dusch. ska bara komma på vad för mat jag vill laga. hmm.... ska nog göra något gott, för jag är ju mästerkock!ungefär så hääääääääär torr är väl jag nu, puss på värsta bästa MIA OCH PIA!
PEACE OUT!

I found it hard to find what you think of me

nu äre så att min kusin, MATHILDA ALMGREN hon är så sjukt JÄVLIGT bra på att sjunga och spela. jag blir ju tårögd och allt, hon är så otroligt duktig på att tolka låtarna och "göra dom till sina egna" hon gör dom på ett eget och ett specielllt sätt, kanske man ska säga istället. Kan inte förklara känslan man får när man hör henne, det är som att hon öppnar upp själen för en och släpper in en där och man ser all hennes godhet och hennes fina insida och vilja. Det att hon vill alla väl och vill ingen nått ont. Hon är så otroligt fin hon, min kusin, ! Skulle kunna sitta och skriva om och om igen hur sjukt duktig hon är på det hon gör, men det känns som meningslöst att skriva om samma mening om och om igen. Men hon är så sjukt bra,


Mathilda, sluta aldrig med det du gör, du sprider glädje och får en verkligen att förstå saker när du spelar och sjunger.

Never cheer before you know who's winning .

jobabr igen, jag och thess bytte lite, så jag jobbar inte hela dagen imorrn. jobabr 12-4, sen blire nog att sopela med discgolf. HAHA jag vet jag ahr blivit nörd1

Menmen, jag christer och niklas gick gula slingen idag iallafall,m gick hyfsat bra på vissa, sen på några gick de FAAAN SÄMST! ajja, fick 85 iallafall, vart 1 bättre än igår när jagf och kippe gick men jag är ändå inte nöjd.
Blir att träna mermermermemrrmemr och nötanötanötanötas tills jag kan de. Kom och spela med mig?
ahar dessutom f¨år typ hälften av alla roligfa agtt lova att dom ska spela emd mig1 YES! YAY!


PEACE OUT!

don't let them think what they think off you.!

va på discgolfen i 11 timmar isträck igår. 11 drog jag hit och spelade med Kippe, vi gick gula. gick på 86, inte direkt bra, men dom förstya 2 gick jag på 3 iallfall, hyfsatt nöjd över det. sen när vi kom tillbaka satt vi och chilalde ett tag sen kom lrasa och han "tränade" mig, typ teknik och sånt i typ 1 och en halöv timme. Sen så kastade jag och stod och putta osv. sen när thess slutade 8 gick vi först några av dom svarta hålen med niklas, sen gick vi gröna slingan. Sen for jag hem och somnade före 12! sjuikt! ahr ietn hänt på typ skit länge..Sen idag for hjag ochb thess och kastade gröna slingan, vissa bra kast och vissa litre sämre bra... menemn, christer ska kanske komma hitr nu så sa kanske vi spela gula., HOPPAS på de.

Sen börjar jag jobba 4 för jag ocgh thess bytte lite.


PEACE OUT!

Så där lagomt seriös nere i Göteborg.Without you I'm free
Without you I can see
That in my life
It's me who throws the dice
Without you I'm free


Spots before my eyes!

imorse halv 11 for jag och sopelade discgolf med Niklas, första 9 hålen gick väl bra, ELELR bättre än igår , Sen gick det lite sämre på resten av dom 9 hålen.    Under min rast så stod jag bara och nötade hör utanför huset. Kastade och kastade och tillslut blev det några jtäöte fina och typ raka kast! (är alltid påväg att skriva slag/skott för tänker innebandy termer. HHA!) Mange visade lite och Larsa hjälpte mig cokså!Ajjaaa... imorrn blire att spela igen med Kippe och Niklas kl 11, det kommer fan bli kul!. Sen ska Larsa ha en träning med mig för jag ska bli skit bra! OJA lixom!

ajja ska gå och fylla på scorekort!PEACE OUT!

what did I do wrong?

kom just in från att ha vrit ute och motionerat, ahha vikket äckligt ord. jag och syrran "sprang" elelr joggade kanske är rätt ord för vi sprang inte fort, viadukten idag, nyss för en stund sen. den är 4 km, och vi tog det på kasnke en halv timma. haha duktigt dukgit.

ajja nu ska jag äta och sen hoppa in i duschen för att sen ska massa folk komma hit.


syster <3
PEACE OUT!

17 år idag, grattis till mig eller nått?
-92


-06


-09Så är man 17, känns väl inte så stor skillnad men det känns ändå bra. HAHA har som sagt redan sen jul(asså ett halvår) börjat s'ga att jag snart är 17, gulligt va? men nu ska jag avra social med familjen och så!
PEACE OUT!

try as I may I can never explain.

har just varit och sett Harry Potter - halvblodsprinsen med Syrran och Mamma. Ganska bra, men eftersom man läst böckerna förstör det ganska rejält! 

ajja fylelr 17 imorrn, elelr nu idag eller hur man nu vill se de. men jag ser de då inte som en ny dag förän efter att man har sovit. HAHAH!   ajja

PEACE OUT!

Älska mig mest när jag förtjänar det minst, för då behöver jag det mest.

gpårdagen hade ju sina b'ttre och säre struder. Inget att prata om.


Ajja idag blev det iallafall VB med aljh, skit mysigt och jätte roligt opch vi kom fram till att "om jag skulle suga av någon och sen hångla med den skulle den inderekt ha sugit av sig själv" . JAg vet vi har sååååååå normala samtals ämnen.  Sen lev det egengjord pizzza här hemma och nu ska jag och se bio med syster och mamma. Harry Potter och fenixorden.

(bild från GBG, aljh's bild. snodde från hennes BLOGG"!)
PEACE OUT!

Sveriges nya enkrona 2009 - hyllning till grannlandet Finland

"Det har snart gått 200 år sedan den svidande förlusten av Finland.

Det firar Sverige med att hylla grannlandet i öst med ett motiv på baksidan av den nya enkronan.

Dess prägling avbildar symboliskt havet som förbindelselänk mellan Sverige och Finland och som omskrift citatet "DEN UNDERBARA SAGAN OM ETT LAND PÅ ANDRA SIDAN HAFVET", hämtat ur Anton Rosells bok "Studentbesöket i Finland".

Myntet väger exakt sju gram och har en diameter på 25 millimeter.

Cirka 40 miljoner enkronor med nya motivet kommer att präglas. Nedan kan du se hur myntet ser ut".


http://www.affarsvarlden.se/hem/graddfilen/article541566.ece

don't try to hurt me, you will not make it.

sitter på jobbet med petra, och ett tecken på att vi har alldeles för lite att göra är att vi just har tejpat ihop pallen(jävligt ringelkantig och svingasr och svänger hit och dit då man sätter sig på dwen) vi "lagade" den! och ssen så har vi suttit och kastat hyrdiscar till varandra, så vad tycker ni? har vi mkt jobb eller? HAHAHA fail lixom.   MEn ändå chill, har ändå inte varit så många här, men snart kommer ett fotbollslag, möröns herrlag, att komma hit och spela. Så vi har förberätt 20 dagskort och 20 discar som dom sak få.

Petra hälsar alla btw! ? haha eller jag tycker iallafall att hon borde de, hihi.


ajja nu orkar jag iten skriva mr plus att det kom kunder.


PEACE OUT!

WIHOOO!

Går kvällen var kung! Amber Oak var så otroligt bra, Scen närvaron, scenspråket och allt! Sjukt bra. TUMMEN UPP!!!

Sen hängde jag lite med Hanna och några av hennes vänner, sen blev det PIA! asså år och dar sedan man såg henne, oja, vart hur glad som hellst när jag hötrde att hon var i stan!

ajja nu ska jag äta för jag börjar joba om en halv timme. Solen skiner och jag är peppe, PEACE OUT!

When you look me in the eyes, and tell me that you love me.

Trästock here I come, ska se Amber OAK! tack till Mahilda som förklrade vart det var så jag vevt vart jag ska gå. OJAA! !!! KUNG lixom. hahahah

PEACE OUT!!!

bloggkoll..

385 nya inlägg på bloggkoll -> markera alla som lästa!   FY FAAAN AVD BRA DET KÄNDES ALLTSÅ.

When you belive in yourself, your true colour will shine through.


Det handlar inte alltid om hur man ser ut, utan hur man beter sig.
Det handlar inte om hur många vänner man har,
utan vilka som alltid finns kvar.
Det handlar inte om vart man vill, utan om hur man tänker ta sig dit.
Det handlar inte om vad folk tycker om en, utan vad man tycker om sig själv.
Det handlar inte om att få den alla vill ha,
det handlar om att få den man själv vill ha,
och det handlar inte om att hitta någon du kan leva med,
utan någon du inte kan leva utan.

I missing a part of me, would you help me restore it?

jobbet fortfarande, seg dag inte mkt folk, men jag och Thess har pratat.

Snart rast, väntar bara opå att vivi ska komma och lösa av mig så jag kan dra hem,.  Sen jobbar jag tuill halv 9 och sen blire trästock. HAr bara plannerat in att se ett enda band. "Amber OAk"! dom är king, dessutom är gitarristen, albin, linas storebror. (lina är min vän och brorsans tjej...) Så ska höra om hon också sjka se honom så kanske vi akn träffas där borta. Sen så måstye jag fråga henne varte är dom ska spela, för de har jag ingen aning om. Men dom är iallafall kung1 Lite aå där smått, dom spelar inte samma msuik som alla andra vikket är bra, . dom spelar i krafttältet(vars faan är de? ;S )

ajja finns inte så mkt mer att ssäga. Peppa ikväll bara!


PEACE OUT!

Nokia 5310 Xpress Music

Jävla sepe mobil, blir sepe, nu haren stängt av sig ochjag får iten igång den. YAY!    Nån som vill byta?

För i min värld lever människor lyckligt och utan besvär.

sitter på jobbet nu, eftersom regnet ÖSER NER så är det ine folk som är här och spelar.... Så de är ganska lugnt här. De vill säga inge folk här alls utom jag och Thess.  

AHHA Linnea tack för igår, mycket roligt!  Och Jeppe gav oss världens skratt. : " asså idiot jeppe, trodde du jag stavade med H på sluteet dför skojjs skull?" han ba: " jaa (A)"    Gulligt, vi dog av skratt_!.


ajja PEACE OUT!

when I first saw you I didn't think you should mean this much to me.


va faan hände häär?
" HannaH ta kort på mig!"


'GANGSTAH!

Tårka dina tårar baby.

sitter hos linnea nu, heltrandomt frågade hon om jag ville vara med henne och klart jag ville de! så jag är här nu och vi har just varit på en kort men härlig fotopromenad.

Idag har det varit härligt att vara ledig och sova länge. Sen så for jag förbi jobebt för var tvungen att skriva av mitt schema för jag hade det på datorn och den har pajjat.   Sen så kände jag mig duktig och for ut och joggade,! kände mig jäte duktig. sprang viadukten (kanske 3-4 km.)

Sen igår var jag med thess och hennes pappa till ume och chillade där. Köpte en gul stor kill t-shirt.!  Hur härig som hellst. Sen på källen varte att fara till jobbet där vi blev bjudna på middag för vi hjälp tuill under tälingen. Satt med Emil, Thess, Mange, Linus, petra , tobbe och monica. Och det blev mycket skratt och skämt.  Sen varte pardiscgolf och jag och thess bestämde oss för att vara med. JAg ahmnade med Kaouto och vi skulle möta Monica och emil. OCh jag fick faktiskt till jätte bra kast under rundan!  Och under kvällen blev det mkt skämt och psykningar mellan mig och emil, fast han lyckades inte så bra . haha jag lyckades bättre, då vart han inte alltför glad. Så nu framöver kommer jag vara beredd på tacklingar vilket han sa då att han skulle göra.. HAHA.!  Vann dessutom en stor pommac flaska! chill, nu har linnea hittat sin sladd som hon sökte och jag ska ta och runda av detta inläg.


PEACE OUT!

When you say nothing at all

sitter på jibbet nu, har jobbat sen 12. inte så mkt att göra. Är själv här, thess och petra är lediga och vivi jobbar så är helt själv. Siitter ensam i shoppen och inga kunder så tänkte bara tvär skriva ett blogginlägg.

Igår for jag till aLjH typ 10 och natten spenderades där, vi tänkte fara ut och g men vi ahr ju varuit överallt som gåtr att gå till så då moppade vi till Lilleputtlandet och titytade förbi där, sen for vi till mobacka badet och spårade lite. Sen så sov jag där, på natten såg vi tv, sminakde oss, hade manikys och pedikys osh lite allmänt roligt. AHHA tack för kvällen ;*


Ajja nu komn det kunder så

PEACE OUT!

I'll look at the sun and I'll look in the mirror, I'm on the right track, yeah, I'm onto a winner

HAr nyss kommit hem från jobbet. Chill dag, inte mkt att göra, jag och thess städade först övervåningen, inte så jobigt för vi pratade lite och så. Inget man tänkte på (vi sopade och tvättade golvet..)   Sen så näre inte va nå folk där och vi ahde intget att göra så lärde Thess mig moonwalk, så nu akn jag dee! ;O COOLT VA!

Ja förresten så på jobebt när jag är glad och säger hej direkt får jag reaktionen(asså från dom jag känner, elelr dom jag känner som jobbar där) : " öhhh... hej, varflr äru så glad då?"   ochsen när jag inte säger hej drekt och dom säger hej först och jag ba "hej" lite smått tyst så blire reaktionen: " äru sur?" - jahaja.... ahha jävla kinkiga dom är på hur jag ska säga hej....

Blev iallafall inte mobbad av Kippe igår! haha första gången på hela helgen som han inte mobbade mig, vart typ glad. Han stod till och emd och pratade skit länge med mig och petra. Typ skit nöjd. För annars hare varit " sluta bråka me mej HannaH!"    

Asså seriöst, Larsa gav mig en hjärtattacjk på jobebt. JAg satt helt koncentrrad i det jag gjorde och så kommer han insmygandes och ringer i klockan(bjällra elelr vad de nu heter) rakt ovanfölr min skalle jag höll på att dö, vart ju skit rädd ! han ville iallafall bara säga hejdå och sov gott till mig,. HAHHA så jag förlät honom! gulilgt av honom faktiskt.

ajja nu ska gabbie få tillbaka datorn som jag lånat av henne...... för jag skulel egentligen ha gett tillbaka den för länge sen, men det kan inte hjälpas att jag har mycket att skriva. hihihihihiih!


den bjuder jag på... för livet är ju som sagt till för att bjuda på sig själv.!
PEACE OUT!

syster, jag älskar dig!


Gumman du är kung, jag älskar dig, tvivla aldrig på det! Du är stark och kan klara vad som hellst bara du vill det. Låt itne det här förstöra mig,!
Kom ihåg vad du lovade! ♥

You spin my head right round right round.

Sitter på jobbet nu med thess. Vi har städat hela övervåningen idag för att de hade bott massa folk där uppe och nu finns det inget att göra så vi sitter och pratar och bara tar de lugnt. VI siter och bara pratar och har de trevligt. 

Igår gick jag och la mig typ 10 och somnade innan 11. Rå skönt för har sovuit länge, jag borde lägga mig tidigare, märkler de nu att jag orkar itne med annars.
ajja nu ska jag vara sopcial med thess

kung
PEACE OUT!

Sometimes the weak become the strong.


So There's The Corner That I Sat On
The Road I Walked Home In The Rain
And There's The Star I Used To Wish On
It All Just Seems Like Yesterday

The way I am is the way I am

KOm, hem för typ en timma sen, min mamma som är så otroligt gullig hade gjort sallad  till mig(typå en av mina älsklingsrätter) för hon vet att jag älskar de . så tack mamma.

Ikväll ska jag inte göra någonting, typ sova haha. elelr vi får se. På senaste tiden har jag börjat bli så slut så tidigt, kanske kroppen som äntligen börjar säga ifrån att den behver sömn, vem vet?

ASjja orkar inte blogga er nu heller. och kan dessutom iunte stava och orkar aldrig änra.


PEACE OUT

remind me of yesterday

sitter här på jobebt nu, är ensam här för petra har slutat, och thess har rast.

Idag fick jag ocgh thess som sagt avra emd vid prisutdelningen, thess bar priswrna och jag gav dom blommor. SKit pinsampt dför jaG VISSTE ITNE OM JAG SKULLE GE DOM BLOMMORNA DIREKT EFTER ATT ANNA GETT DOM  BLOMMORNA ELELR OM JAG SKULLE VÄNTA ETTTAG- AHAH(oj caps... )

Skriver mer om dagen ikväll, emn man kan ju sägas att jag är en smörare iallafal...... " Rickard, du som är så snäll och stark kan inte du hjälpa oss att  bära dom där?" och han hjälpte mig faktiskt ahha (A)

ajja nu ska jag fortsätta emd de jag gör, alltså ingenting!

PEACE OUT

jag sprang efter dig tills jag förlorade mig själv.

aaaaaaaaaw tack till linnea som gästbloggade åt mig ;* du är också verkligen en jätte bra vän och jag älskar dig med.


Kom hem nyss från att ha sovit hos LInnea, käändes lite smått drygt att vakna... haha, jag tror jag somnade igår medan jag och linnea pratae men vet itne säkert, så förlåt linnea om jag gjorde de!  Nu har jag iallafall duschat och ska alldeles strax gå ner och äta för att jag börjar 9.
Idag ska jag och Thess dela ut priset för dom som vann SM i discgolf, och jag och Thess har kommit överrens om att vi ska ha : mörka tights, svarta shorts, en vit skjorta/blus. Sen ska vi försöka fixa en fin frisyr ockås1 hähähä och fint smink, för vi fick inte komma i mjukisbyxor, en stor t-shirt och osminkade (a) hhähäähäh.


Ajja nu borde jag äta om jag ska hinna med de, så PEACE OUT, och kom och kolla kl. 3 när jag och Thess ska dela ut priset ! och tack till Linnea som gjorde min kväll igår så otrolit bra!tack gumman !


från vaggan till graven

om du inte vet var du ska, är det ingen idé att skynda sej, man vet ändå aldrig när man kommer fram

tjena tjena, linnea/sugminanka/ghostflower här som gästbloggar. kärt barn har många namn, men jag är då densamma så;-) nu kanske ni undrar vart hannah håller hus, men hon är i tryggt förvar här bredvid mej här @ my place, och här ska hon även stanna till 08.15 imorgon bitti, för då ska hon upp och jobba, och jag är en lagomt fin kompis som stiger upp upp på min lediga dag, men vad gör man inte?

jag hade ingenting på G ikväll, så jag hörde av mej till hannah, och hon var fit 4 fight, så vi gav jäääärnet! vi har chillat bredvid tuböleskolan denna kväll, umgåtts med rebecca, jeppe och richard. kallt som satan var det och myggen ville hugga oss blodiga, vilket dom gjorde... man är väl alltför go ha-ha-ha. sedan har hannah varit världens finaste och tröstat både mej och min syster mathilda som haft det jobbigt ikväll, för ni ska veta, att hannah har förmågan att verkligen lysa upp människor och tala om att man duger precis som man är, när man behöver det som mest, och det är en väldigt unik gåva.

jag har känt hannah i hela mitt liv, ni kanske inte visste det, men vi är nämligen kusiner också, så hon blir inte av med mej i första taget. finns ungefär hundratals bra saker man kan säga om hannah, men jag ska börja tänka på morgondagen, så jag har inte tiden att rabbla upp precis allting. något som jag verkligen uppskattar med denna tjej är att man får verkligen vara sej själv, man behöver inte vara perfekt inför henne, för hon dömer aldrig någon om man gör misstag, utan stöttar en genom svårigheterna och skulle aldrig överge en människa för en sådan sak. man får visa hur trasig man egentligen är, och ser något bra i alla människor, och hon lyssnar alltid.

nu ser jag att min älskade vän börjar bli trött, så jag ska slänga upp några bilder från kvällen. kort och gott, ni alla har snubblat in på en blogg som är skriven av en av världens finaste diamanter, som är värt endast det bästa. jag älskar dej hannah, och bli aldrig någon annan än den du redan är.

världsbäst, verkligen!
/ från din linnea

When nothing else is true, at least I got you.

Sitter hos sugminanka nu, hon är och sminkar sig för vi ska träffa rebecca. Så jag sitter här och chiller och kollar igenom hennes bilder. KAn då passa på att sno några av hennes bilder från nån dag sen då hon va hos mig.!


bra träff lixom?


linnea är söt!


jag är seriös.


som sagt..


vadå bresarn ->?


bra bild.


hon är ganska så bra att ha, hon min vän.


söta...


alla är vi sådär lite smått emo .


favo mössan, den är BLÅÅÅÅjajaj nu orkar jag oitne ladda upp mer bilder. och nuhar ni fått se hur roade jag och linnea är med en kamera....


PEACE OUT!

sleep tight

ajja nu ska jag sova. orkar inte vara vaken, allt för jobbigt.

god natt ocha ov gott allihopa.

I can see through you, See your true colors.

har varit hemma nu i ungefär en timma.

Asså på jobbet "mobbar" typ alla mig, eler itne mobbar men kippe t ex. när jag säger hej så han ba: hej... slutaa bråka me mej!    Jag typ jaha....

ajja orkar itne skria mer, är så sjukt trött och börjar kl 7 imorrn, så blir väl att gå upp halv 7 elelr nått oc duscha.


tack för at du är just den du är
PEACE OUUT!

på jobbet (;

jag och Thess sitter här åpå jobabet nu, och regnet bara ÖSER ner! assås erislöt! !
det finns typ inge jobb så jag och thess sitter bara och spårar som vanligt. hähä men vad förväntade ni er?

ahha bara en liten update, orkar inte skriva mer. Nu kom Petra också. haha!

Hampus står och hänger med oss här i kiosken chillfaktor!


PEACE OUT!

I’m not ashamed to be the person that I am today.

bara för att ni är dom jag litar mest på och vet att ni alltid ställer upp! ♥Tack för att ni orkar med mig dom dagar då jag beter mig förjävligt också ;* ♥


Just let me be myself, So i can shine with my own light.


You have my heart
at least a big part
I love you but the same time I hate you
So just one question, have I done anything wrong?
Cause I thought you loved me to.


something close to my heart

tack för kvällen igår ;*


så här söt var jag i gbg!


gulligt va? med blomma som luktar gott och allt

åttonde i sjunde 09 - "the baby's room."

HAr just sett skräckis med Linena, asså sjukt vad bra den va! "The baby's room" hette filmen.

"En ung familj flyttar in i en nyrenoverad lägenhet. De är lyckliga, men mamman har en föraning om att något kommer att hända. När mannen kollar monitorn i barnkammaren innan han går och lägger sig, är allt som det ska. Men lägenheten döljer mörka hemligheter, och snart börjar skärmen visa reflektioner av en mystisk främling inne hos barnet. Vad som först tycks vara en synvilla, eskalerar snart till en terror utan dess like! Lägenheten visar sig vara en portal till en annan dimension, och vad händer när man träder över gränsen?"

Sjukt bra film asså, jag och LInnea skriker aldrig uder skräckisar, dom flesta skräckisar är vi inte ens rädda för, men här satt vi spända hela tiden (och hll handen, haha pinsamt) men så sjukt bra var den. elelr ljudet och basen gör ju också sitt. Dom hade verkligen bra ljudeffekter. Så reckomenderar filmen starkt. SE DEN, fast ne utan nån att sitta och hålla handen med! aldrig själv.!

Idag jobbade jag, Victor kom förbi och sa hej och han slkulle spela  Var typ 2 år sen jag så honom, så de va ju lite kul men pinsamt. haha-! . Vi drev på jobbet. Det är så himmla härligt att dom som jobbar där är inte stela utan dom går tt skämta och skratta med + på dom lixom!Sen så ska jag jobba 3 timmr imorrn så börjar jag 3 på g istället. Känndes som lite värt. Ska vara i kiosken för dom ska typ öppna 9 då. lätt värt! Sen blire nog att vara med linnea på kvällen! va ju länge sen man såg henne. har itne sett henne sen innan jag drog till gbg typ.

Ajja nu orkar jag itne skriva mer
(bjuder på en bild på jag och linnea frå 2006-pinsamt!)

PEACE OUT!

what the fuck have happened?

sitter här nu,. har rast. börjar om halv 5 . så har rast i en timme. For hem och ska äta. LÄÅTT VÄRT att far hem. Igår vare en hyffsad lugn dag. Mn idag så har varit jobbigt, elelr drygt och långtråkigt. Har laminerat typ 200 papper och satt och mätt.


Så var skönt att komma hem och chilla lite.

ajja nu ska jag äta maaaaaat! ♥♥♥♥♥♥♥

PEACE OUT♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

åttonde i sjunde 09 - andra dagen på jobbet

Sitter här nu och har just gjort mig iordning för att dra till jobbet, drar på typ 10 min. Börjar 11 . Så kom och spela och säg hej vettja? dom öppnar kl 12 .

Första dagen avklarad igår, började 8 -> fick följa med och handla inför SM i helgen-> städade -> hackade lök och grät med thess->åt lunch-> vässade penor(så lite hade jag att göra) sen hem. slutade 5 och kl 78 så somnade jag och sov HEEELA naten till 9. sjukt!

ajja PEACE OUT

sjunde i sjunde 09 - with the will of fire

Blev inte så mycket natts sömn, kom hem typ 2 - > kunde itne somna före typ fyra AYY. så jobbet here come a trött HannaH!
Nää med serri, börjar jobba idag kl 8-17 på discgold terminalen -> så välkomna dit i detta regn och spela och hälsa på mg vettja?

Ska gå och ta mig lite mat och sen klä mig, har inte bråttom direkt före tar typ 5 min att cykla dit. Kanske till och med mindre.


(dessutom pratar jag typ göteborgska nu så alla komemr störa sig på mig och hata mig - sikket liv)
PEACE OUT!

I thought I was your friend.


va hände med oss?


Have I done anything wrong?

femte i sjunde 09 - when you say nothing at all

Kom nyss in, jag och Linnea skulle gå och lämna tillbaka filmen vi sett (hade 10 min på oss innan dom stängde )"Wild Child" såg vi,den har sina roliga stunder! Fast jag hade sett den redan fast utan text!  så det blev lite annars  haha

Jag och Linena gick iallafall till slottsskogen(lasså inte slottsparken, -> HannaH skrev fel...) Så vi gick dit, tog lite spårade kort osv. Btw så glömde linnea sitt andra minneskort så hon hade bara 30+ bilder kvar på det hon hade i kamera. Så jag sprang tillbaka till lägenheten och hämtade det andra oh sprang tillbaka. Gissa om jag svettades när jag kom fram!

Jag och Linnea plockade en bukett var med förgätmigej   - romantiskt vavava?
aja- vi måste packa ikväll för vi åker tillbaka till Skell imoorn för jag börjar jobba på tisdag YAY! elelr lite kul skare bli att träffa allt folk som var där(jobbade där förra året så känner alla och vet vad som ska göras. hähääh!)

ajja nu orkar jag inte skriva mer, jag tycker inte om att skriva långa inlägg.
men för vidare information om hur resan varit besök .-> Gabbie, aLjH, elelr Cornelia 's bloggar!

femte i sjunde 09

Igår var vi på picknick i slottsparken - > HUR MYSIGT SOM HELLST. typ som vårat rovön elelr kyrkholmen.   Vi hade iallafall säkert roligast i hela parken dära! seriöst, skulle inte förvåna mig. alla typ skrattade åt oss och tyckte vi var helt sepe! Men vi brydde oss inte. Efteråt hyrde vi ilm - Eagle eye - den funkade, men jag och Linena hade typ sett den -  eller linnea trodde bara hon sett början för i slutet kände hon inte igen den.

Sen hade jag och Linena världens mest spårade samtal på kvällen, - hur faaan kan man ha en sexig rygg? (vi fick en frågan av några kompisar vem som hade sexigast rygg av dom två och vi ba: " öhh.... vadå sexig ryg?" ) HAHAH AFAIL LIXOM. Så nästa gång vi är med dom så ska vi fråga vem av mig och linnea som har sexigast fot!

Chill dag idag - bestämde igår att bi ksulle och bada, men det var så molning så vi for itne utan jag sov till typ 3, pinsamt...
Ajja hoppas vi hittar på nått ikväll!
nu orkar jag inte skriva nå mer.!


PEACE OUT!

fjärde i sjunde 09 - picknick i det gröna och blå!

chill dag, sov till typ 2. Sen mer chill och kjag och Linena for ut typ 3 -halv4 och gick random väg. Slutade med att vi satt oss breve älven och tog kort, gjorde blombuketter osv. Vi blev kvar där i över 1 timme och kom på att vi ville ha picknick i det härliga vädret. Så vi gick hem och åt pizza Hawaii som vi deöade på!


Så nu skaa vi snart dra ut på picknick i slottsparken, har med oss gifflar, chokladfingrar, marie kex och cocos bollar! OYEES. gottigottgott!


(förra året i götet med klassen)
PEACE OUT!

fjärde i sjunde - 09

liseberg igår med, vart mest att åka alla andra som man åkte i förrgår. Orkar itne skriva nått mer.

PEACE OUT!

tredje i sjunde - without you I'm free

Imorse gick vi upp typ 9 och gjorde oss iordning och tog spårvagnen in till lilla bommen för att därifrån åka till "nya älvsborg fästning," med båt. Mysigt och guppig liten färd på 25 minuter. Mycket fint där faktiskt, välbevarat för att stått i 300 år, allt håller mycket bättre från förr i tiden ahha.

Sen åkte vi fel när vi skulle ta spårvagnen hem så vi fick typ gå en bit, jag och LInnea stannade och frågade en snäll mam om vägen och vars vi var.. ahhaha. !

Så nu sitter vi här typ halvnakna, för att vi håller på att svettas ihjä,l och väntar på att pizzan ska bli färdig. Jag och Linnea delar på en HAWAI! YAY, den godaste pizzan evvah!
aja, nu orkar jag inte skriva mer.


PEACE OUT!

asdfghjklö

just läst 214 blogginklägg - från bloggkoll...... inte lurre, eftersom jag inte läst på typ 2-3 dagar. YAAAY, jag är typ less och ahr kramp...

GONATT, SOV GOTT!

andra i sjunde 09 - liseberg!

Vart och gå upp tidigt för att fara på universeum kl 10 då dom öppnade var det som tänkt, ,men vi sov lite längre och tog god tid på oss så vi var kanske i stan 10. Och jag känner ju till "allt" här i GBG så jag gjorde upp en plan för hur vi skule ta oss till UNIVERSEUM(som förövrigt just ligger brevid liseberg som vi skulle in på sen) Med att vi skulle gå in till stan -> köpa gbg passet -> ta spårvagnen till universeum. Och mamma fattade först itne hur det skulle gå till så jag vart skit arg, sen insåg hon att jag hade rätt  haha. Så vi köpte gbg passet som gör att man får massa rabetter och får åka gratis med lokaltrafiken och fritt inträde på gbg och universeum.  Så då for vi på universeum och det var typ ändå intressant och lite små roligt. Yog typ hur lång tid som hellst känndes det som. Där vid 2 kom vi till liseberg där vi köpte 2 dagars åkband! och så gick vi runt och åkte massa banor, här kommer ordningen och lite kommentarer.:
Lisebergs banan - tycker itne att den rä så jätte farlig eller läskig, den funkar.
Upp swinget - en av dom härligaste baborna på liseberg, är typ som en gunga och man åker så man ser typ 50 m ner till marken(okejokej jag kanske överdriver lite men schhh!)  jätte jätte härlig, och jätte "läskigt" att man bara sitter fast över typ höften, det är inget runt överkroppen. (gabriella ville aldrig mer åka den. )
Frittfall - "jag vill ner, jag vill ner, jag vill ner, ........ elelr vänta nu lite, jag vill inte ner!!!" är typ mina tankar när man åker uppåt, jätte härlig känsla när "magen kommer efter, att den som inte hänger med." fast den åkte inte gabbie eller linnea. så jag och cornelia begav oss av upp dit. (gabbie och linnea åkte pariserhjulet)
Hanghai -  rolig, fast lite tråkig, inte så mycket "läskig"
Släng gungan - bara linnea som hade åkt den och peppade emd oss andra. Cornelia började bara må dåligt och jag tyckte den var "härlig" men iten så rolig direkt ahha, jag vill att det ska gå fort och man ska få den där "kittliga" känslan i magen.
Balder - Älskarälskaälskar banan, så otroligt härlig och rolig och har ingen dålig kommentar. ( elelr det enda är att det är lång väntetid)
kanonen - den enda bana som man åker upp och ner och den enda berochdal bana som jag någonsin skrikit i. ÄLskar den LOVE IT.! ( gabbie och linnea gick ocj åkte flumride.
Spin rock - man snurrar runt runt och upp och enr, kung!
Juke box -
bilar som snurrar runt runt runrt runt medan man får lyssna på gammaldags musik.
Kållerado -  vattenbana där man blir blöt...... I dislike... men den är ändå king"
Kaninturen - mysig liten "kärleksbåt" som åker runt i en liten "älv" haha mysigt mysigt!

Aja , sen så köpte jag en ROSA COWBOY HATT! alla glodde som faaan på mig när jag gick förbi och alla gammlingar kolalde på mig som om jag avr typ ett missfoster.... haha sen fick jag världens busvisslingar av ett italienskt fotbolls lag som vinkade till mig hiihhi, busigt lixom. 

Sen så fot vi hem och vi skulle ta spårvagnen, och när vi gick på spårvagnen så vare en kille som ba : "du har en rosa hatt på skallen!" jag ba: " nää har jag?" och så satt vi breve killarna typ och dom började kaxa jätte mycket så jag och linena kaxxade ju tillbaka. sen så ville dom ha en ursäkt av mig och sa hela tiden:" ,säg förlåt, säg förlåt!", men hallå? vad hade jag att säga förlåt för?! så jag bara kaxxade tillbaka. Sen sa dom ba:" du ser ut som en snäll liten häst"    Jag ba: " jag är inte hästen, jag är den som rider.!"  och dom fattade ty ingenting och ba : "jaha...?" ahhaha fail så vi ba: "hur gammla är ni egentligen?" dom ba: "fjorton"   .. HAHA så jag ch Linnea tyckte inte de va konstigt att dom inte fattade, för dom var ju för små, men dom sa att dom fattade. Dom tyckte att vi hade härlig dialekt och undrade vars vi var från och dom var tydligen från Karlstad, och vi ba: "vars ligger de?" haha geografin ♥!  ajja dom kunde iallafall inte släppa att jag hade en rosa hatt och tyckte det var skit kul. Dom var hur som hellst as härliga och stört sköna! OJAAA LIXOM! fast dom var små haha.

Sen så for vi och handlade och åt kvällsmat/middag ich här är jag nu och har som sagt skrivit allt för långt för att någon ska orka läsa det, så jag aavslutar här och nu genom att säga :

PEACE OUT!


 

första i sjunde - götet. Don't try so much, you are as good as you are.

King dag, OJA. Jag och Linnea åt som sagt glass på "Lejonet & Björnen" där hade dom väl ändå en hyffsad god glass, jag tyckte inte om smakerna. Linnea började just skrika på mig typ :"vadåååå hyffsat!!!" HAHAHA. Nää men linena dom var faktiskt ganska så goda, men jag gilalr mer smakerna som finns på AINAS i Skell. Jag tog "blåbär Cheescake" &" Peacan Kola" Medan Linnea tog "Nutello". Så vi satte oss där ute och bara chillade och hade det skit mysigt.! Sen så började vi bege oss till stan . och vi tog massa kort och sånt. När vi kom in mot stan så började både jag och LInnea att känna igen oss, Så då visste man typ exakt vars vi var, (vi använde karta först(A) haha failure) Vi hittade en skit härlig affär som hette "Toppen" där hade dom jätte snygga kläder till jätte bra priser. Jag köpte en vit T-shirt med en jätte söt pingvin på. Linnea köpte ett par skit snygga vita shorts och en knallrosa linne med samma pingvin på som jag.  Sen så givk vi runt mer och tittade oss omkring. Sen så köpte jag ett par skit härliga jeans shorts på BikBok(det var rea YEEES!)  Sen så stossade vi omkring mer och drog oss till "kompassen" och köpte isvatten på Mc Donalds, för vi höll förövrigt på att dö av svett och värme slag.  Sen så gick vi in på Lindex där vi köpte trosor , "3 för 2 - bjöd på det billigaste."  Jag härmade LInnea på 2 av trosorna för dom var så otroligt snygg, - förlåt linnea. haha. Sen så köpte jag en blå/turkos "bad hair day" mössa på rut m flera.! King, har alltod velat köpa en sån men tyckt att dom varit så dyra i Skell, Så nu ahr jag äntligen en sån.  Sen ringde mamma och vi gick och mötte henne och Gabbie på Mc. Donalds och åt.

Efter det så upptäckte vi att allt typ började stänga och kl var redan 7. Så det sög ju som lite. menmen.
Så vi började bege oss hem, men jag och Linnea hade inte alls bråttom utan gick runt och utforskade lite. Till slut kom vi till en lekpark, fast det var stängsel runt för den hörde till en skola. Så lite grindsklättring med korta kjolar är ju bara helt "great"! aha sen så skojjade vi oss där, tog mer kort. Självutlasöre är ju kung. Sen så vinkade vi till alla på spårvagnarna , men det var typ 1! som vinkade tillbaka. taskigt läge lixom. Sen svassade vi omkring lite mera innan vi bestämde oss för att gå hem och lämna grejjerna i lägenheten och dricka lite. efter ett tag kom mamma och gabbie tillbaka och mamma for ut och sprang och gabbie följde på mig och Linnea på fotovandring. Vi gick en jätte konstig väg upp till ett torn . Där satte vi oss och tog massa söta kort, Sen så var vi typ en timme på kanonerna och hopp bilder, jätte härliga var dom. Och nu sitter vi här, vi har just ätit kvälls mat. Sitter här och skrattar. HAHA vi har rokligt. imorrn blire tidig morgon gå upp och duscha typ kl halv 9, kändes dryg. Ska till Liseberg imorrn och vara där typ hela dagen(L)

ajja, nu känns det som om detta inlägg har blivit allt för långt så

PEACE OUT!!

götet - ut och ränna på stan med linnea ;*

Vi kom fram till göteborg igår vid typ 2 tiden efter bilfärd från kl 6 på morgonen.

Nu ska jag och linnea dra ut och käka glass på " lejonet och björnen" där linnea säger att dom har världens godaste kulglass. Jag tror vi kommer gå vilse...... Sen så skulle de va bra om vi hittade ett ställe där man kan få en karta så vi kan hitta bättre......  

Ajja nu ska jag och linnea dra ut och spåra och bara ha allmänt roligt som bara vi kan.


PEACE OUT!
PUSSHEJ!;*

RSS 2.0