sola,

Nu ska jag ut och sola med världens bästa Gabbie! <3
vi ska bli bruna (A) 


hare gött alla andra som sitter vid datorn och inte njuter av de härliga vädret.

lixom.

okej, jag är väldigt aktiv på den här bloggen! (noooot! ;O)

De känns hur trist som helst med detta skit dåliga väder, första sommaren man tillbringar i sverige och så äre SUPER KALLT! GE MEJ VÄRME! Eller ta mej utomlands igen!

har köpt en ny bikini, en sån där gul däre står sverige på, mest bara för "sverige andan". Tro de elelr ej jag älskar fotboll , fast bara titta på, men jag tycker inte om att spela.  De var as synd att sverige förlorade mot ryssland. Vi skulle ju lixom vinna. Menmen, nu kan jag fortsätta heja på spanien utan att ha dåligt samveta för att inte heja på sverige. Allvarligt jag älskar David Villa i de spanska laget. HAN ÄGER ALLA.!
      
Jag SKA se deras match på torsdag.


Jag kommer sakna min klass så otroligt mycket lixom!
9a1 2005-2009.           
ångrar ingenting med er,
ni varem bästa klassen ever!

solarN,

Solade igår med mamma och Gabbie, skit mysigt! hade jätte trevligt, satt och pratade och bara njöt av den underbara solen. Jag bara ÄLSKAR sommar och sol.

Har sprungit idag med "laget" de är bara jag, isabell, olivia och yaoskah som inte har fotboll som springer. MEn idag vare bara jag yaoskah och våran tränare Siv, De var as trögt men de kändes bra att jag orkade hela passet iallafall. NU blire snart att gå och lägga sej och gå upp tidigt imorrn och plugga! NO:prov, not fun! Jag fattar typ inget :S menmen, de löser sej nog. HK:uppgiften är iallafall klar och inlämnad, hoppas den blev bra. ÄR SÅ NÖJD ÖVER MITT MVG I HK SOM BARA DEN!

image44


RSS 2.0