Ibland är livet bara underbart, så där helt utan anledning!JENNAAAAAAA MOOUUUREEEYYY ♥


Förra årets halloweeeeeeen, då är ba frågan hur kommer man se ut iår.


sadface

Dricker te.

och beklagar mig över att linnea gjorde ett jack vid mitt öga...
Serruuuu varu gjorde...
Men vad gör de om 100 år!

The water is risin' quick, and for years I was scared of it.

Gårdagen var mycket trevlig. Först mötte jag upp linnea på stan, följde henne och pierca sig och sen gick vi på stan lite och shoppade, och sen tog vi en fika på waynes. Efter det bar det av hit hem till mig, vi åt massa gott, sen fick hon sminka mig inför kvällens bravader sen skulle hon möta upp sin grabb.
Sen så kom det  massa trevligt folk hit, vi spelade sanning&konsekvens(gissa vem som vann) Sen blevre utgång på mollys, massa dans och sen så gick vi och åt på max. Mycket gottgott!
Och nu sitter jasg här hemma, väntar på att Papps ska komma med pizza - kommer bli omnomnomnom!
Sen så blire nattjobb, från 12 till kanske halv 5-5, för att sen kliva upp tyo halv 8 för att vara på edda och ta en buss haöv 9 som går ner till Ume för match. Kommer va pigg, eller så inteeee.
PEACE OUT!

lagomt pigg så där.

PARTAAAAAAAAAAAAJ


Kanske ska ta och testa det här imorron kväll...

...eller va säger ni, tror ni att de funka ? hahahhaa.Störtskön brud iallafall!

Tagga för fredag!


Så där lagomt trött och pigg tjej! Tagga om, tagga rätt!

har nog alrig varit så drygt(okej, tagit lång tid) att stänga någon natt som den här. Helt slut. Gör det inte bättre att nu ska jag baka inför att sälja fika på matchen imorrn. Vi spelat på Edda mot täfteå, kom och titta vettja? Den startar 11.30! Ska nog baka snoddas tror ja. Men kommer va helt död! För det är samling 10,(jag ska få komma en halvtimmesenare - wihoo) Sen blire gå på stan med Olivia, sen typ inflyttningsfest hos Viccan och Sebbe. Kommer nog bli kanon! Har inte sett dem på år och dar(sara kommer också va där - ännu mer wihoo)
PEACE OUT!


There's always something different going wrong.

Hemma hos mamma(älskar deras dator... NAAAT), ska dra iväg med gabbs och ha tvspelsturnering borta på Kågevägen. Kommer nog gå bra, förutom att jag kommer störtloooosa! Lika bra att vara beredd på de nu...
Iallafall så fyller evve år idag, så grattis till henne♥!!
Nu ska jag och gabbs öva lite, så vi har större chans att vinna...
PEACE OUT!
Sampe och evve, wihooo!(+ mina skor där i hörnet)

Jag vill tillbaka till Thailand!


Till stockholm tillbaka till Skellefte igen!

Hade det superduper nere i stockholm! Lärde mig sjukt mycket, och det var jätte intressant och framförallt så vare huuuuur kul som helst! Hann även träffa Linnea där nere, var sjukt kul. Och lyckades dessutom ta mig dit jag skulle helt själv med hjälp av en mycket fin karta! Var iallafall en sjukt bra upplevelse, men skönt att komma tillbaka till skellefte!
PEACE OUT!
'

It's like a dream, no end and no beginning.

Gillar att jag lyckas somna före tolv, men vaknar 3 och är pigg. Försöker somna om - en halvtimme senare bestämmer jag mig för att faktiskt gå upp och börja packa. Frukost och 1½ timme senare sitter jag nu här och ahr packat klart! (eller okej, nästan helt klar) Ska snart fara hem och lämna bilen, sen kvart över 7 beger jag mig mot jobbet - börjar 8 yaaay! Sen efter det så blire att fara till amanda och på måndag gör vi Stockholm osäkert!
PEACE OUT!
Frulle bestående av två tomatmackor, bullar och te blåbärste,  Och mina fina packade väskor( +ska ha med dataväska också!)
ba för att det går assnabbt att ladda upp cambilder (i)!

RSS 2.0