What makes you think you know anything about me?

Just tonight I will stay
And we'll throw it all away
When the light hits your eyes
It's telling me I'm right
And if I, I am through
It's all because of you
Just tonight

Just Tonight

Do you understand who I am
Do you wanna know
Can you really see through me now
I am 'bout to go

But just tonight I won't leave
I'll lie and you'll believe
Just tonight I will see
It's all because of me

Vadå söta... vadå randomt..

hhahahah, lagomt charmiga!

haha lite bilder från dagen .


Standing in line to see the show tonight and there's a light on - Heavy glow.

Tjabba tjena hallå!
Idag fyller mamma år, så vi har firat henne. Blev först på stan och köpa presenter åt mamma med mina två småsyrror. Hon fick 2 olika teer: "Citron/lakrits" och "världens bästa mamma", sen fick hon också två blomkrukor med smårosor i, + två par string hahhaa. Tror aldrig mamma har skrattat så mycket som när hon öppnade paketerna. Smarta som jag och cornelia är så slog vi ju in stringen runt tepåsarna(i) KACHIIINg, så hon dog av skratt när hon öppnade dem. Sen blev det godgod middag som mamma gjort. Och kust nu sitter jag ute på balkongen och dricker te - rå mysigt! Mamma drog till hennes kille och kommer vara där ett ganska bra tag, sen blire förmodligen spela kubb och spel med henne och systrarna när hon kommer tillbaka.
PEACE OUT!
min "fina" utsikt från balkongen. haha...

Grattis världens bästaste mamma!


I have risen from ashes and fed on flames, but even so I still fear I have played a game.

Kom just hem från stan, gick jätte bra på banken för både mig och linnea - var en rå snäll farbror som gav oss sin nummerlapp på 115 när vi hade 134, SÅ HUUUR GULLIG GUBBE SOM HELST!(det var på 110 typ). Sen så blev det mat på subban, fyfan vad det är gott - nu taggar vi mat där igen på torsdag men då nere i ume. Köpte även med mig 2 par örhängen och 2 tröjjor. Ganska så nöjd över mina fynd. Vi får se vad kvällen bjuder på.
PEACE OUT!

mobilkvalla ahha...

Lead me away from the fear, I don't want to be scared anymore.

Ska dra till skolan strax och lämna datorn och lite andra böcker. Sen drar jag vidare till stan för att kriga mig fram med denna bruttan ↓ - kommer nog bli kanon! Vi ska båda besöka banken(typ vuxna och duktiga!) Sen typ gå och ta en fika och sola. Kändes toppen - då slipper jag va så blek haha. Menmen, nu ska jag fortsätta göra mig iordning.
PEACE OUT!

How many times will it take for me to get it right?


withdrawn i step away, just to find myself

Kom just in efter en lång och härlig fotopromenad som har bjudit på så sjukt mycket skratt. Både jag och aljh hade varsin kamera, så ska få dem bilderna sen också. Jag tog iallfall över 1200 bilder, och hon tog säkert över 700 bilder... och med 3 olika objektiv och stativ för oss båda blev det ganska intressanta bilder. Så ja, kommer bli svårt att välja och vraka vikka, men kommer få jävligt mycket redigeringsmaterial - wihoooo!! Kommer väl sitta och redigera nu sen slänger jag antingen upp bilder inatt eller imorrn.
PEACE OUT!

min käre kompanjon

One fine day in the middle of the night, two dead boys got up to fight.

Blev en  helt och håller spontan tripp in till stan för att möta upp linnea. Det blev glass nere vid älven, massamassa prat och handla(som vanligt!). Wihoo! Nää men det var mycketmycket trevligt, tack för dagen linnea ♥. Ikväll blir det förmodligen vara med aljh? Hoppas jag då, kommer bli toppen det också - superduper lixom. Här kommer iallafalll det jag köpte haha.
PEACE OUT!




Smile - you have your whole life in front of you.


hahahhahahhahahahha skjut mig.

va fin va fin!!!!!!!!

världens finaste


Fotopromenad med corrny.


Trust me, I swear - I will never let you down.




Lite mer bilder från thailand 11-03-23.


världens bästa mamma, nanananaaananananananaaaa.


You don't have to be afraid of what you are.

hmm, tjena bloggen - eller nått...
Sitter på skolan, är sjukt less - vi ska snart se nån random film. Sen så skulle vi prelliminärt sluta vid lunch- Hoppas på det, för då blire gå och sola! Jag ska fan bli brun innan studenten kan jag ta och tala om för er. Särskillt när typ hälften av tjejerna är utomlands nu haha.
Men nu ska jag vara social med linda.
PEACE OUT!

Everything will be okay, everything will be alright - If I can get away from her and save my worthless life.

pluggpluggplugg, guuu avd jag är less! TRöstar mig med att jag kommer vara med värsta bästa mandiish ikväll! Och ska nog trösta mig ännu mer med att äta massa bullar(mammas hemmagjorda är dem bästa!) Så nu in i köket - sen åter tillbaka till plugg...
PEACE OUT!

Massa massa bilder från amandas 20årsfest.


Ser du glaset som halvtomt eller halvfullt?

(mobilkvalla - wihoo)
Jaa, dagen har spenderats i stugan. ÄLskade stugan, fiske och pizza stod på schemat. Har fått lära mig en ny knut på hur man knyter dit taffsen(hahhahhaah...?) så nu kommer drage förmodligen sitta kvar hoppas ja. Var iallafall hur mysigt som helst. Längtar redan tillbaka!
Och igår var huuur kul som helst. Tack allihop för en underbar kväll! Nu ska jag börja fundera på om jag ska följa gabbs på innebandy eller inte.. hmm... ajja.
PEACE OUT!

GÄSTBLOGG ALA JULIA!

Hannah är grymm på att sminka.
Men det vet ni säkert, ni som läser den här bloggen.
Det är inte Hannah som sitter och skryter om sig själv om ni trodde det. Det är hennes allra bästaste vän i hela världen(or not) Julia :D
Vi ska alldeles strax ut och parta som fan!
Till Amanda och fira henne för att hon fyller 20. Skitkul!
Där ska vi träffa en massa härligt folk. Känner bara typ 4 personer som ska dit och jag antar att det kommer komma hur många andra som helst men det är alltid skönt att träffa nytt folk.
För er som inte vet vem jag är så jobbar jag och Hannah tillsammans på max. Vi lärde känna varandra på max, skitrolig människa är hon, den där Hannah ;D
Men det vet ni redan. Shit vad borta jag känner mig, nej vi har inte börjat dricka än men jag och Hannah snackar samtidigt och jag kan inte göra två saker samtidigt xD.
Anywho... Ska försöka hitta lite musik nu.
Glöm inte titta in på min blogg också: reddreams.blogg.se
Inte för att den är något rolig att läsa för folk som inte känner mig, eftersom det mest är en publik dagbok där jag skriver vad som händer mig. Men det är alltid roligt med läsare (oftast anyways)
Hare gött allihopa, jag måste hålla koll på Hannah, hon sprutar hårspray på sig själv, istället för i mitt hår. Toker.
Hoj
"Fylleri är frivilligt vanvett."

Cause these are the confessions of a broken heart.

Har varit och firat älskade mormor som fyllde 73 år idag - var rå mysigt med alla småkusiner där! Roligt att träffa alla igen kan jag ju tala om för er. Nu sitter jag här, har just duschat och ska snart börja göra mig iordning. Julia kommer väl på typ 10-20 min så då ska jag sminka och fixa hennes hår också. Sen blire 20 årsfest för amanda som fyllde i veckan! Grattis pårej igen gumman ♥! Sen blire förmodligen mollys ikväll - wihoo. Nää men nu måste jag börja fixa mig om jag ska va klar innan julia kommer!
PEACE OUT!


Get ready for the next battle.

Sitter och spelar tekken6 med gabbs, vi kör teambattle - och vi håller just nu på att vinna haha. (kanske, prelleminärt, man vet aldrig) Iallfall så sitter jag och väntar på att aljh ska komma hit, vi ska spela lite mer spel och kanske se nå film och ha råå mys. Sen så blir det jobb kl 12 inatt. Kommer typ vara död då, fast jag sovit jätte länge idag haha... ifl nu äre min tur.
PEACE OUT!



Systeryster wihooo.

Sitter här med systeryster och vi har äntligen färgat vårat hår. Var verkligen på tiden - min utväxt är rent utsagt förjävlig! Hade egentligen tänkt att oliviasom färgade mitt hår blont, som färgade det första gången och har gjort de massa gånger därefter skulle få göra det - men kunde verkligen inte vänta längre så here we go!
lite alla möjliga hårfärger jag haft haha.

Naruto och bleach ♥

Wihoo, nya naruto och bleach har kommit ut! Så nu vet jag vad mina närmsta 20 minuter kommer bestå om!
PEACE OUT!

Everytime I look inside your eyes, you make me wanna die.


I wait for the postman to bring me a letter.

Har insett att den här kvällen också kommer bestå av att sitta hemma vid datorn och plugga. Ioch med att jag fick tillbaka min dator i måndags(har haft lånedator sen i början av december) där jag hade alla mina uppgifter - trodde jag - alla mina dokument är borta, så har typ 10 uppgifter som jag ska hinna göra klart(igen). Yaaay, så kul... NAAAT. Menmen, ska iallafall börja skriva om genteknik nu.
PEACE OUT!


I know I make mistakes, but I'm living life day to day, It's never really easy - But it's okey!

Som sagt, pluggandet går ej bra haha. Började titta på gamla bilder istället. Och guuuud vad jag tyckte det var roligt vid halloweeen så fick man redigera så otroligt mycket och så kul haha. Vet att det är massa bilder som ser "overkliga" ut, men lixom - det roliga var att redigera dem - inte att dem skulle se riktiga ut. Menmen, den sista bilden är faktiskt bara redigerad med kontrast, det andra är färg. Och den 3e bilden - den var typ roligast att göra ! Älskar den bilden haha. Nää men usch, hoppas det här årets halloween blir lika roligt som förra årets!
PEACE OUT!

Hade tråkigt - resulterade i detta.... hahaha

Borde egentligen plugga, eller sitter och försöker göra det - med de går inte så bra... Allt för mycket annat som distraherar. Kommer iallafall sitta hela kvällen/natten och skriva klart skoluppgifter. Så det är hur min kväll kopmmer se ut - roligt va?
PEACE OUT!

Grattis systeryster!

Grattis gabbs!!! NU äre ba ett år kvar! (<- jag, gabbs, corrny ->).
HOPPAS DU HAR VÄRLDENS BÄSTASTE FÖDELSEDAG GUMMAN! ♥

You learn the hard way in the end.

Fotograf: Corrny
Sitter och spelar tv-sel med systrarna! Kan man spendera kvällen bättre? Tror inte de!
PEACE OUT!

We have to be broken, so we can be whole again.



Look into my nephews eyes, i see myself back when i didn't care about nothing

Gillade färgen på bilden, tycker den vart så där charmig haha. Ser lite gammaldags ut, eller jag tänker då på gammaldagsafoton. Men inte så konstigt i och med att grinden är ganska så gammal. Älskade stugan! Önslar att jag hade tagit mer bilder när vi var där!
PEACE OUT!

We shouldn't even think about tomorrow.

Gjort en ny kategori med photoshop haha. Kändes värt, för ska börja lägga ut mer av de jag redigerar hade jag tänkt - typ. har massa inlägg sen åren tillbaka med ps bilder - men orkar inte sortera ut alla för har typ 2000 inlägg(orkar inte leta bland alla dem...). Menmen, det blir nog kanon.
Ikväll nalkas volleyboll och grillning med värsta bästa olivia och gänget där! Kommer nog bli toppen bra hoppas ja! Så nu ska jag börja lyssna på tagga musik och sen ser vi när jag drar.
PEACE OUT!

<- vackra systeryster!

Life is too short to be anything but happy, and life is too beautiful to be wasted on unimportant things.


If there something you really want, then keep on fightning til you get it. There is nothing you can't do.


Let them know that we really tried.

Sista dagen på calles idag, kändes nästan sorgligt i och med att jag nästan varit där 2 dagar i veckan sen i Januari! Får fara dit och äta någon gång och träffa dem då! Ikväll blire bara att ta det lugnt emd systeryster och spela tv-spel och se film. Så det kommer nog bli kanon! På tal om syster så kom hon in i mitt rum och ba:"HANNAAAAAAAH!, Jag vill fota - åfr jag fota dig? Kom vi går ut!" så blev en LITEN photoshot igår - blev jätte konstig på alla bilder tycker jag, men hade mycket med blixten och att de va så mörkt ut att göra.
PEACE OUT!

To be free once more - That's worth fighting for.

Vikken gillar ni bättre?
Jag älskar dem här två bilderna från stugan(okej är en och samma bild, men olika redigeringar). Älskar verkligen hur den undre bilden får ljuset att se ut på ett helt annat sätt - tycker det blir huuur fint som helst. Och gillar dem här "ljusplättarna", vilket man inte ser på den övre bilden lika tydligt. Så verkligen kul att redigera bilden också. Jag blir så lugn då jag får sitta länge med att photoshopa haha, nörd eller nått - men jag gillar't.
PEACE OUT!

Jag räknar dina andetag och ditt hjärtas sköra slag.

Såg att mitt förra inlägg väckte lite uppståndelse, har fått massa sms om att folk bryr sig. Och det där är inte något som jag känner nu, jag vet att jag har världens bästa vänner som bryr sig och som alltid ställer upp. Var bara en text jag skrivit till en berättelse jag började på för ett år sen, och den kändes som passande till bilden som jag gjorde när jag lekte i photoshop för att det är kul. Så det är inget att oroa sig för. Ba för det bjuder jag på en gladglad bild från stugan!
PEACE OUT!


Wait til you hear from me, i'll be back - i'll be a better person.


Just one last dance, give me one last chance.

Var igår och grattade linnea som fyllde 18 år, var hur mysigt som helst. Hennes mormor och morfar var också där, åsså jacob och elias. Vi fikade massa gott fika först, och sen spelade vi "med andra ord", jag och linnea mot elias och jacob och helene och hennes kille. Gissa vikka som vann? haha. Sen så gick vi och lekte i lekpartk(standard!) och sen spelade vi ett annat strategispel som faktiskt va ganska kul. Och hoppas du hade en bra födelsedag linnea och kommer gilla din present från mig hihi.
PEACE OUT!


Grattis Linnea!


Grattis på 18 årsdagen, var på tiden!♥

Nu varte många inlägg här, men som sagt - photoshop ♥

>
Dra musen över bilden för att se skillnaden.
vikken gillar ni bättre?

Olika toner.

NU vart jag helt photoshop galen, eller galen och galen - har suttit konstant vid ps i typ 1-2 timmar och bara lekt med olika toner och ändra dem. Hur roligt som helst att ba ändra färgen, för det är typ det ända jag ändrat på(+ ändrat lite kontrast ba för att de ska smälta in). Och fortfarande helt sjukt, jag kan verkligen inte säga vilken av bilderna jag gillar bättre(på någon av dem) - för att dem säger så sjukt mycket olika. Jag får olika känslor av bilderna, och jag gillar båda känslorna jag får. Så jag gillar helt enkelt alla bilderna lika mycket.


Fotograf: Cornelia

Cold or warm - what would you choose?

Bild från i söndags när vi var i stugan. Tyckte det blev lite intressant hur mycket toner kan göra i en bild. Den kalla tonen är hur bilden såg ut från början medan den varmatonen är nått jag har fixat i ps. Jag tycker dem som är så fina på olika sätt - kunda inte bestämma mig vikken jag gillar bäst - så blandade haha.
(ps. min 30 dagarslista går inte så bra haha )
PEACE OUT!

RSS 2.0