Nyårs lista.

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
- Jag tog studenten(något jag aldrig gjort och aldrig mer kommer göra) Och det är bland den mest underbaraste känslan jag haft - inge mera skola och inga läxor och inget som hindrar mig från att bara vara!



Har du några nyårslöften?
Nope, nyårslöften är överskattat.

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nej, dem är nog lite för unga för det. Dröjer nog nått år först!

Kusin My

Vilka länder besökte du?
Thailand♥


Vilka datum från år 2011 kommer du alltid att minnas?
23 januari... 22mars-8april, 3-5 oktober.

Vad var din största framgång 2011?
Sjukt bra fråga, men min största framgång måste nog vara sättet jag ser mig själv på. Fått mycket bättre självkänsla och tror mer på mig själv nu än vad jag gjorde för några år sedan. 


Största misstaget?
ojojoj, ingen aning. Jag gör inte så mycket misstag(tror jag då) Men att jag har råkat såra några jag verkligen älskar är jag väl inte så glad över. Så det är nog det ifall jag måste säga något.


Bästa köpet?
Gör många bra köp! Men måste nog vara pengarna jag la ut på körkortet(det är ju typ ett köp?)

Annars är det väl flygresan till Thailand!



Vad spenderade du mest pengar på?
Resor, hyra, mat, nöjjen haha.

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Jaa, resan till thailand och ner till uppsala/stockholm är bland det bästa jag gjort. Det gjorde mig verkligen jättesuperdupermegatoppenfantastiskt glad!

typ så glad↑


Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2011?

lady - modjo,  Monday morning - melenie Fiona. Dem är nog dem ända låtarna som jag kan tänka på speciellt. Dem gick jämt på radion när jag var och hade apu på Calles(carl victor) i typ 4 månader. Så då tänker jag på personalen där(världens bästa)

 

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

Måste nog säga att det var sjukt blandat. Vissa stunder var jag ledsnare än jag varit någonsin. Men samtidigt fanns det stunder då jag varit lyckligare än jag någonsin varit. Har varit som värsta bergochdalbanan, har aldrig vetat riktigt. Men har varit mer glad än ledsen definitivt!


Vad önskar du att du gjort mer?
Att jag hade lyckats spara mer pengar(shoppinggalen!), och typ njutit mer av livet och att jag är ung. Växer upp och mognar för fort.

Blev du kär i år?
Nej, inte kär. Blivit attraherad, men aldrig kär(det är överskattat).

Favoritprogram på TV?
Navy, how i meet your mother, merlin, the mentalist osvosv

Vad gjorde du på din födelsedag 2011?

 

Vaknade upp i vår kära husvagn, blev firad av familjen. Sen kom kompisarna förbi, jag lärde känna nya vänner och det blev utgång. En helt underbar födelsedag med andra ord!


Finns det något som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Finns många saker som skulle ha kunnat göra den bättre, men inget som kanske borde nämnas här.


Hur skulle du beskriva din stil år 2011?
Sjukt slapp, svart, vitt, skjortor, myskläder osv. Har som ingen direkt "stil", sätter på mig det jag tycker är snyggt och skönt.

Vem saknade du?
alldeles för många

Den bästa nya personen du träffade?

Träffade massor med bra personer, både i thailand, i stockholm och här i skellefteå.


It's a hard workwork.

Dags att öppna igen, har jobbat öppning sen i söndags & ska även göra det imorrn. Så kommer bli 4 dagar av öppning = pengar - klirrklirr! Haha nää men, är så sjukt trött - här har vi en som inte är van vid att jobba öppningsr(skämtar INTE) brukar jämt jobba kväll och natt(eller mest bara natt) så öppning blir som lite fel för mig som brukar lägga sig tiden jag måste gå upp nu haha. Hoppas alla hade det trevligt på toxic igår, själv låg jag och sussade sååå sött. Menmen, nu ska jag börja göra mig iordning för att fara till jobbet.
PEACE OUT!

go' jul allihopa!!


Ny design.

Bytte design, vart småt less på mig gamla och ville ha en lite "juligare". Så drog ihop en snabb design med rödbakgrund. Förjävlig blev den väl ändå inte?(kommer säkert byta innan mitten av januari skulle jag tro! haha, men sån är jag, lessnar jätte fort på allt och villbyta ut allt! ajja, va tycks?
Byta tillbaka till den gråa eller ha kvar den röda iallafall över jul?
PEACE OUT!

I believe I can guess your thoughts at this moment.

Har haft skitmysig kväll nu med mamma och familjen. Var och såg lillasysters julkonsert på atorp och när vi kom hem så satte sig jag och mamma och såg Pride and Prejudice(stolthet och fördom) från 1995 - vi båda älskar den filmen. Vi har inte sett klart den än har en bit kvar. Men nu kom mamma tillbaka så vi ska fortsätta se!
PEACE OUT!



With the heartbeat of my mind.

ÄLskar att sova på dagarna, mycket roligare än att sova på nätterna. Vaknade för typ en timme sen(bra jobbat) och nu sitter jag här och ba chillar och dricker apelsinjuice(intressant va?). Imorgon ska jag jobba 11-16.00 - typ jätte chillpass juee! Sen så har schemat för januari kommit, och det är typ jätte bra - är jätte nöjd. Fast har fått gurkpass, haha... Har inte jobbat ett gurkpass sen April i våras. Men annars brabra schema! 

Håller på planera helgen, den är fan fullt upp. Kommer knappt hinna andas mellan grejjerna... Menmen, det blir nog kanon!
PEACE OUT!
Gammal bild från 2008, behöver jag påpeka att jag älskar att jag inte behöver plocka mina ögonbryn!

Varför ser inte jag ut så här längre?

Åh, påminn mig om att försöka få tillbaka min vanliga hårfärg! och se ut som jag gjorde när jag var mindreeee! pz

Ba för attpåpeka det så ska jag vara med denna tjej snart

En Linnea i sin vanliga hårfärg, och en hannah i allt för blond hårfärg

Why does everything seems more alive in color?

Känner att det vart mycket photoshop nu på sistonde, men det är så sjukt kul. Jag blir som förlorad i det och kan sitta timmar och bara redigera bilder. Älskar det, och tycker det är så himla kul nu när jag kan färglägga svartvitabilder, för det blir en större och svårare utmaning än att bara ändra kontrast/ljus/förfina bilder. Så himmla intressant faktiskt! Så vad tycks? Min 3e bild som jag gör till färg.
Före↓:
Efter:↓
in progress:
klicka för större bild

Bells are ringing all over the world.

Var och såg lillasyrrans luciatåg idag kl 2, var himla mysigt. Fick också vara fotograf/filmare(dum som jag var glömde jag stativet hemma så blev skakiga filmer) - så kommer väl lägga upp nån bild och film sen. Har sen bara haft lucia mys med familjen och ätit lussekatter och druckit glögg. Nu är jag åter hemma i min lägga och överväger faktiskt att sova redan nu snart, är jätte trött. Ajja, lucia är himla mysigt iallafall och snart är det jul. Och på torsdag får jag lön - wihooo!
PEACE OUT!

Idag är det Lucia.


Another black and white turns into color.

Färgla en till bild, men måste säga att jag gillar inte hur ögonen blev, jag gillar dem inte alls!(så om man håller för ögonen är jag helt klart nöjd) Eller jaa, jag vet itne... gjorde om dem flera gånger men fick de inte alls att bli som jag ville - så jag gjorde klart bilden i övrigt och får väl gå tillbaka och ändra om igen nån annan dag. Menmen, va tycks?

från svartvitt till färg


Sitter och leker massa i ps(photoshop), det är jävligt kul. Och håller just nu på att färglägga en svartvit bild, är jävligt svårt och pilligt men är sjukt intressant och ändå roligt att se hur mycket man kan göra! Så tänkte lägga upp bilderna nu, både före och efter(bilderna där uppe) - men även lite av bilderna mellan "prosessen". Enjoyy.
PEACE OUT!
här är då några bildern mellan "transformeringen":




Rostat bröd.

Åh, kom på att jag saknar att ha en brödrost här i min lägga... Är jättesuperdupermegabaltamycket sugen på rostat bröd!! åhhhh... Jagvill ha den på 2,30min↓ Ba muuuums fillibabbbaaaa!! Ba så ni vet alltså. Nää men seriöst, det har ju sina föredlar att bo själv(jag har badkar) men det är massa saker jag saknar: Brödrosten, tv-spelen, sällskapet, spelen osv. 
PEACE OUT!
Toast Timer
Så, hur skulle ni vlija ha era mackor?
nån som är sugen på 3,45min?

Remember to put back the light in my eyes.

image

Don't you wish you could go back to when you hadn't lost anything?

Jobbade igår mellan 11-18.30 och det första jag gjorde när jag kom hem var att ta ett lååångt skönt och behöveligt skummbad. Var så sjukt skönt men när man klev upp var fingrar och tår som russin haha. Sen efter det somnade jag typ tidigt till Controlled Chaos där vid halv 10, blev att jag vaknade lite däremellan och jag klev upp 12 idag.
Har just ätit och fördriver tid nu bara. Jag och Evve(min otroligt fina jobbarkompis/granne) ska bege oss mot jobbet där vid kvart i 5 för vi jobbar båda mellan 17.30-05.00 så kommer bli en låååång kväll/natt. SO wish me luck?
PEACE OUT!

Can't hear you.

image

So why do I try, I know I'm going to fall down.


There used to be a greying tower alone on the sea.

Har jobbat hela dagen, och måste säga att jag har väääärldens träningsvärk i benen - helt sjukt! Aldrig haft så svårt att gå i trapporna som på jobbet idag. Paddlade ju som sagt kanot(kajak) i söndags på dagen, sen vid 7 hade jag innebandy med grabbgänget och igår hade vi träningsmatch mot IBS, och har jobbat idag och imorrn väntas mer träning. Typ inte ens lite okej. menmen - ska iallafall ta och se ikapp tjuvarnasjul - har lixom många avsnitt att se.
PEACE OUT!

saknar sommaren!

But you always find a way, to keep me right here waiting.


weeeiiiii.

Ja, nu blire fara och paddla kanot med Bella och hennes vänner - önska mig lycka till! hahaha.
ba för jag tycker bilden påminner om en båt med det runda fönstret i bakgrunden!

Tjuvarnas jul

Har jag förresten sagt att jag typ älskar den nya julkalendern?

Tekken 6.

Är helt slut. Blev inringd igår för att jobba natt natten till idag. Så slutade relativt sent och började relativt tidigt. Kom kanske isäng där vid 6, och började jobbet 11 på morgon. Kom hem för kanske 20 minuter sen. Sitter och dricker julmust och käkar pepparkakor - onnomnomnomn!
Nu ska jag ta och spela tv-spel och sen så kanske typ se film och vänta på att barnen ska komma hem.
PEACE OUT!


Usch va jag är en snäll storasyster.

guuu vad snäll jag är idag, nu ska jag skjutsa min andra lillasyrra och även hämta syrran jag skjutsade tidigare. Hmmm, måste ju akta mig så dem inte börjar tro jag är snäll på riktigt... hahaha. nää men typ!!!!

There's still time to turn this around.

Ska nu vara en snäll storasyster och skjutsa lillasyrran bort till Nordanå(ska ba klä mig först). Sen så får vi se vad kvällen bjuder på. Blir nog förmodligen lugn kväll för jobbar imorrn på dagen(cirkus elva). Menmen, jag hade en tanke bakom detta inlägg frå början, men nu kom jag inte på nå mer värt att skriva så
PEACE OUT!
så där lagomt cool i världens bästa stuga i typ världens mest coola kläder.

oléoléoléole´oleólé O Lá!!

Så där lagomt trött efter att ha jobbat hela dagen, jobbade mellan 10-19.30 så känner mig heeelt slut just nu. Sen så orkar jag inte att det ska börja spöregna(ännu mer) just när jag ställer foten utanför jobbdörren för att börja cykla hem. Så jag for förbi mamma som bor närmare i stället - och väntar ut stormen! Blir kanske va med Nadja ikväll(om hon inte är för less på mig ahhahaha) eller för trött där vid typ 10? så jaa, vi ser väl vad kvällen bjuder på. Juyst nu äre hockey saik-luke 1-0  GOO - dem gjorde just ett till mål - så 2-0! [update - 10 sekunder efter att jag publicerar detta inlägg reducerar lule till 2-1...]
Förresten har jag sagt att jag älskar min tröjja haha, den är störtskön!
PEACE OUT!

RSS 2.0