Det finaste någon kan få.


Let us just be?

Lite bilder från igår(elelr i förrgår, asså fredags). Att jag och Thess är söta vampyrer :]? hahha, och felle som va lady gaga, raaawr!
Sitter hemma nu, och klockan har ju ställts om, känns randomt för jag jobbade till halv 5 typ, men nu är kl halv 5 också - lixom de går inte ihop. Men man får iallafall sova en extra timma. Nu blire sängen.
PEACE OUT!

Guess what?

gissa vad jag ska va ?

You will never be alone.

ja, frukost och påklädd. Snart blire att fara iväg till skolan. Är inte så taggad, men jag behöver prata med lärarna innan lovet ifl kan jag ju säga. Är trött som fan, och förkyld som bara den - inte rolig kombination.
PEACE OUT!
cornelias "bullethole"

PÅ TORGET, VID KUKEN, DANS - NI SKA SE?

förövrigt, jag som gjort "affischen", va tycks ?

Snart halloween - nu taggar vi fredag!


I live just to see you smile, but i know that it could take a while.

Ba för att jag gillar denna nya iställning så kör vi på ett sånt igen. OM ni läser det här(just när det publicerades) så är jag på jobbet. Jobbar natt nu ikväll. Började 12. Så jag har alldeles just börjat. Ni får gärna komma förbi vettja muahaha. Nää men kom inte på nå mer att skriva(förutom att den här inställningen är AWESOME)
PEACE OUT!

mitt fina ärr som jag fått på jobbet, wiiiooooooiii.

I'm not afraid to bleed, but i won't do it for you.

Sitter just nu och ser på hockeyn med mamma, urban och gabbs. Aik gjorde just ett till mål så jag blev just döv. Yayyy. Kom igen nu aik, nu vinner ni det här va? Iallafall, har bara tagit det lugnt ikväll och idag,. Är helt slut. Men ska fortsätta ägna mig och hockeyn nu.
PEACE OUT!


I will give up everything to not be on my own again.

OM ni läser det här ligger jag förmodligen och sover. HAhahah, eller tror jag då om jag har fattat denna funktion rätt. WIHOOO, vi får hoppas på det. Nää men jag håller tummarna för att jag fattat rätt, håll dem ni med? För lixom, jobba natt sen vara vaken vid 12(?) funkar lixom inte, inte för mig haha. Nää men ska försöka somna till någon film eller nått. Men kan också sääga att jag hatar all den snö som har kommit nu idag !
PEACE OUT!

Bland det bästa jag vet.

Bilder från fotopromenad idag med corrny.


Even though she doesn't speak much, doesn't mean she don't have anything to say.

Har sett film med syster ni ikväll, vi såg "the longest yard"(benknäckargänget) och den är alltid lika rolig. Både jag och cornelia trodde att kl var typ 11-12 näe vi sett klart filmen - gissa om vi blev flrvånade när den bara var 8... Ska nu redigera bilder som kommer komma upp i nästa inlägg.
PEACE OUT!

Stoppin' tears when crying is your only desire is impossible.


Wasn´t it her who kept her tears away,
only to be not as weak as you.

Silent tears, runnin so loudly,
it´s impossible not to hear them.

You can only be free when you got nothing to loose.

Sa ju att jag skulle lägga upp kläderna jag har köpt, så här kommer dem.
Köpte 7st plagg av Amanda som hon inte använder/använt och jag är rånöjd!
fick allt för 400spänn, rätt så värt.(en av tröjorna är inte med, den ligger i tvätten)

Klänning från bikbok - 299;-
parfym - 249;-
sen köpte jag också 3st tunna leggings, men dem orkade jag inte ta kort på haha.

And why does everyone seem to forget, what it´s like to be all alone

Har köpt massa nya kläder, kan visa er imorrn eller  nått. Har jobbat idag sen sett film med systrar och mamma. Nu funderar jag på att gå och lägga mig och förska få sömn så man ska orka skolan imorrn. Lyssnar nu på musik och fösöker komma fram till vikken min favoritlåt är(skolarbete), och kan säga att det är hur svårt som helst.
PEACE OUT!

You don't have to be afraid of what you are.

Då vare gjort! Tänkte göra det redan sista september,(då jag köpte det) men då blev det itne av. Men igår så hjälpte syster mig och det känns förjävla bra! Men ska ändå göra om det, vill ha det ännu mörkare. Så blir förbi stan en tväris innan jobbet. (5-9). Nu ska jag se om jag kan hitta nån film eller nått annat att fördriva tiden på innan lektionen börjar.
PEACE OUT!
Före:
Efter:
va tycks?

You showed me another side of me, another side i never thought i could be.


♩♪♫♬ "You can say what you believe
Tell me I'm not worth it maybe I'd agree
Well I know that it's your stones
No they will not break my bones
You can say it all you want

I love myself today
No matter what you say
I love myself today
And it feels so good"

The smile on my face, noone can erase right now.

Har haft en toppenhelg med dessa tjejor! ♥
snart igen?

We can take down these walls, but the cracks remain.


It's not gonna change one thing.

Walk out the door, your eyes filled with tears
or stay and confront me and face all your fears
linger in silence neither distant or near
it's not going to change a thing

Lay down beside me and question my face
or hold me with all the love we have made
share all your secrets or hide them away
it's not going to change a thing


The picture is painted, the colours are bold
one for each season of life I suppose
it no longer matters, the story is told
it's not going to change a thing


Lie here and talk of whatever you want
or dare to compare all the things we've made wrong
what care the world when we're all dead and gone
it's not going to change a thing

Take your memories, I don't need 'em.

I underestimate people,
lie to myself, but I'm easy to see trough.
Used to be so proud, but take a look at these eyes, take a look at me now

Ny design, måste säga att jag gillar den!

Gjort en ny design igen, och erkänner faktiskt att jag verkligen gillar den(för en gångsskull!). Tycker den vart jätte ball och älskar bakgrundsfärgen också. Brukar mest ha svart eller typ beige. Men "marinblått" vart verkligen hur snyggt som helst. Har även bytt profilbilden som är till vänster, ser så liten ut på den gamla haha.
nää men va tycker ni, gamla eller nya?
PEACE OUT!


Never doubt yourself, just be.


In the end, some of your greatest pains might become your greatest strengths.


It is easier to resist at the beginning than at the end.


Vadå storm?

Blåser hur mycket som helst, regnar,  och allt. Det fulaste är att det började helt plötsligt.
Har legat och sovit ett tag och nyss sett vi fem med syrrorna och mamma. NU ska jag lägga mig och se mer film och försöka somna, kan behövas.
PEACE OUT!


It just don't feel the same.

Igår blev det att sova halva dagen,(förtjänade jag efter mitt 11 timmars långa arbetspass) och innebandy sen på kvällen.
Den här dagen är inte värd att nämna förutom att jag hatar att gråta inför folk, känner mig så sjukt svag. Menmen, nog om det - nu ska jag försöka få tag på Therese eller Linnea, behöver prata med dem känner jag.
PEACE OUT!


Always forgive, never forget. Learn from your mistakes, but never regret.

Kom just hem från jobbet, ligger nu i sängen med en jordgubbslyxshake och ska se klart min film som jag hålt på se i typ 3 dagar haha. Nää men blir dricka upp den, sen försöka få i sig nå mackor eller nått, sen blir det att sova. Imorrn blir det förmodligen min första dag på över en vecka som jag typ inte jobbar. Så ska njuta och sova ut imorrn.
PEACE OUT!


I'll always remember everything, there is nothing about you I will forget.

Kom just hem från jobbet, och kan inte annat än att säga att jag har en av världens bästa och finaste kompisar. Läste just hennes inlägg som hon skrev här på min blogg och vart jätte paff och jätte rörd. Med handen på hjärtat - jag älskar dig också. Du betyder otroligt mycket för mig.
Ska iallfall ta mig något att äta och sen sova. För imorrn väntas (troligtvis) mer jobb. Så...
PEACE OUT!
från då till för alltid.

i'll always be beside you until the very end, wiping all your tears away, being your friend, i'll smile when you smile and feel all the pain you do, and if you cry a single tear, i promise i'll cry too

Hej mitt snuttegull. Tänkte bara säga till dig vilken fantastisk människa du är och hur jäkla mycket jag älskar dig. Baby, det är vi mot världen, mot oändligheten som Buzz Lightyear säger. Låt aldrig någon trycka ner dig och glöm aldrig bort hur underbar du är, hur mycket du betyder och hur stor plats i mitt (och många andras) hjärta du har. Från vaggan till graven, nu och för alltid, med handen på hjärtat. JAG ÄLSKAR DIG, från hemlig f12a.


I fall on my knees, please tell me how's the way to be?

Kom just hem från jobbet, gick ändå bra att jobba men är jätte trött nu.Blir nog en tidig kväll tror ja, för har itne sovit mycket den här veckan.  Fast kom just påa tt jag har massa plugg för det är prov imorrn om riksdagen/regeringen och landstinget/komunen. Yaaay... nää kommer tydligen bli plugga halva natten.
PEACE OUT!


you just did what you though was right and I cried.

Kan säga att min rygg(nere vid svanken) inte mår bra nu, gör sjukt ont. Inte då jag bara står upp, men ligger jag eller rör ryggen så gör det HUUUR ont som helst. Så det är lite sugigt, vi får se hur det går. Menmen, skka göra te nu och sen typ lägga mig och se film, imorrn väntar jobb mellan halv 12-8.
PEACE OUT!

Children of the night ,soilders of our time - screamin out loud.

Har sovit några timmar, närmare bestämt 3-4, behövdes verkligen kan jag säga. Och kan  även, med handen på hjärtat, säga att jag har världens bästa mamma - hon kom och hämtade mig ute i skogen - TACK MAMMA♥.  Nu ska jag alldeles strax börja klä mig, ska brja fara till jobbet om typ en halvtimme. Får se hur det går, för kroppen är nästan helt slut efter att ha gått och släpat på den tunga väskan. Menmen, ska klä mig nu.
PEACE OUT!


They say that what you give is what you're gonna get.

Har just kommit hem efter typ den värsta natten någonsin. haha, har verkligen inte sovit bra! Så ligger nu i min kära säng ♥ och funderar på antingen sova eller se film. Sängen ska jag iallfall ligga i!
Men igår var det ändå hur mysigt som helst, satt vid elden ända tills vi la oss och skrattade och hade det jätte roligt och mysigt. Men nu ska jag sluta skriva och njuta av att vara hemma igen.
PEACE OUT!

Vandrar ut i skogen och sover i tält.

Ja, har just packat klart väskan med mat, vatten, sovsäck, kläder och spritkök - den vart fanimig tung... Jag kommer ju typ döö av att bara bära den. Sen så ska jag ha tältet också, fast det kasnke kajsa skulle bära, ajja vi får se. Jag är inte alls peppad alls typ som de känns nu. Men ska klä på mig nu iallfall.
PEACE OUT!

vi måste ses snart ♥?

It's dark at night, i miss the sunlight, miss saying things like thanks I'm alright.

Ligger i sängen och ser slutet på filmen som jag började se innan jobbet. Ska börja packa då jag orkar, (kommer typ bli imorrn om jag känner mig själv rätt). Menmen,känner mig verkligen inte peppad på att vandra i skogen just nu. Skulle hellre vilja jobba och tjäna pengar haha.Ajja, ska se klart filmen nu.
PEACE OUT!
gladtjej_92

I pray for a change.

Hade så ont i magen när jag vaknade så stannade hemma fram till lunch, för efter lunchen var det redovisning. Sen så nu väntar jag på att tiden ska gå, börjar jobba kl 5, sen när jag kommer hem efter det så blir det att packa för vi i klassen + 2orna drar och vandrar imorrn och sover i tält... så jaa. Ajja, ska se film nu för att fördriva tiden.
PEACE OUT!

oj, skulle ha publicerats för en timme sen.

If I ever need someone to come along, the who's gonna comfort me, and keep me strong.

Har jobbat idag. KL 11 hör jag att de ringer(notera att jag låg vaken då), det var jobbet som ringde och hörde om jag kunde komma och jobba fast jag hade jobbat natt. Så sagt som det är gjort, jag ringer papps och han kommer och lämnar lite grejjs som jag ska få låna och sen så äter jag frukost medan han skjutsar mig till jobbet. Har jobabt till nyss, kom just hem. Så blev inte många timmars sömn för mig, typ 4 timmar haha. Mnemen, nu ska jag dö på sängen och se film, är helt slut för det blev en hel helg av jobb.
PEACE OUT!
haha så glad

What a shame, to judge a life that you can't change.

Jobbat, kom hem för ett tag sen - helt slut -> snart sova. Bjuder på lite bilder från stan idag me erica.
PEACE OUT!

Jobb ikväll igen

NU snart drar jag och amanda iväg och gör något så att vi inte somnar, hon ska komma och hämta mig. Yea jag slipper gå sen inatt haha. Vi båda ska jobba natt nu, så det är awesome då kan jag åkla med henne. Fast hon börjar tidigare än mig men whatevvah. Iallfall jobb tills stängning, så kommer väl hem sent Iallafall så är hon här nu, fick just sms.
PEACE OUT!

The chaos that controlled my mind had finaly whispered goodbye.

Var på stan med Erica idag, hon ringde och väckte mig kl 2, bra det! För det var verkligen dags att kliva upp då. Fast innan stan blev det frukost på max - sådär lagomt nyttig. Sen så la jag undan en skjorta på BikBok som jag kanske ska köpa, fast vi får se... haha. Men ska sluta skriva nu.
PEACE OUT!
bilder från i somras. haha.

HUUUUUUUUUUUUUUR trött som helst.

godnatt. Är helst slut. var 24 timmar sen jag typ gick upp. Imorrn blire va med erica.
PEACE OUT!

repris

Everytime I try to fly, I fall without my wings, I feel so small.

Sitter och spelar bejeweled och snackar med folk på msn. Gick inte så bra att somna nu, skulle inte få mig upp sen av att bara sova 1-2 timmar typ. Så nu kör vi på det här ändå. gick ändå bra nu idag på jobbet, var inte så mycket folk som vanligt, men det kommer de väl bli ändring på nu under natten. ajja, hoppas det går bra att jobba nu också iallfall och att jag inte somnar - får dricka lite vatten då och då. Snart är det dags att dra tillbaka till jobbet, drar väl på 10 min ungefär.
PEACE OUT!

Because sometimes smiling and pretending everything is okay, is so much easier than admitting you're broken inside.

Nu ska jag leta reda på en kofta, sen dra till jobbet -> jobba till kl 9, -> fara hem och sova till 11 -> fara tillbaka till jobbet och jobba till halv 5 - 5. Känns awesome, kommer få pengar iallafall.
PEACE OUT!

funderar på färga håret mörkbrunt,
men sen såg jag den här bilden och vill ha det typ mörkblont.

Be a simple kind of man.

Hade ju som sagt tagit hål i tungan med lovisa, linnea och rebecca i onsdags. Men tog ut det nu alldeles nyss(trots ericas hjälp med byte till en längre stav) så vart tungan ännu mer svullen så mindre än halva kulan syntes uppe + jag började känna av stick och domningar längst ut i tungan så det blev att ta ut det. Känns skönt, men onödigt med pengar på något som man hade i typ 2 dagar... ajja känns ändå skönt att ha tagit ut den, nu kommer det förmodligen bli lättare att äta hoppas jag då. För har knappt fått i mig något sen jag tog det.
PEACE OUT!

nu vet jag iallafall hur det känns att ha piercing i tungan.
tror inte jag gör om det... ser ni hur svullen tungan är?!

sånna där tråkiga frågor och svar.

Kan itne somna, så tittar runt på bloggar. och det blir ett sånt där tråkigtnlägg med frågor igen. Så här kommer frågorna, haha.
PEACE OUT!

Du har gråtit för att du är kär i nån du inte kunnat få - nope
Du är kär nu - nope
Du har sårat nån så de börjat gråta- jeap
Nån har sårat dig så du börjat gråta - jeap
Du har haft ett förhållande som varade över 10 månader - nope
Du har haft ett förhållande som varade över ett år - nope
Du har haft ett förhållande som varade över två år -nope

ÄRLIGHET
Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra - jeap
Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra - jeaap..
Jag har smygit ut utan lov - ja
Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar - ja
Jag har en hemlighet som ingen vet - ja
Jag har fuskat i ett spel - antagligen?
Jag har struntat i ett prov - ja

DÅLIGA TIDER
Jag har druckit alkohol - ja
Jag dricker mig berusad minst än en gång i månaden - nej verkligen inte
Jag kan inte svälja piller - antagligen kan man de?
Jag har tagit mediciner mot depression - nope
Jag har anorexi och/eller bulimi - nope
Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det - ja hahaa, så trött
Jag har vaknat gråtande - nej
Jag har somnat gråtande - ja

DÖDEN
Jag är rädd för att dö - inte själva döden, men att lämna alla andra till att vara ledsna ja
Jag hatar begravningar - ja
Jag har sett någon dö - nej som tur är
Någon nära till mig har försökt begå självmord - nej
Någon nära till mig har begått självmord - nej

ERFARENHETER
Jag har tappat bort mig i min hemstad - hahaha, nej...
Jag har sett en fallande stjärna - jeap
Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna - jeap
Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas - ja
Jag har tryckt på alla knappar i en hiss - nej
Jag har sparkat en kille mellan benen - nej
Jag har varit i ett casino - nej
Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan - nej, skulle aldrig våga
Jag har lekt sanning eller konsekvens - haha antagligen?
Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme - tror jag itne
Jag har krockat i en bil - nej
Jag har medverkat i en teater - jo
Jag har fångat en snöflinga på min tunga - ja
Jag har sett norrskenet - jeap
Jag har suttit på ett tak på natten - jeap
Jag har aprillat någon - haha ja
Jag har åkt taxi - ja
Jag har ätit sushi - nej, blää, rå fisk??!
Jag har åkt snowboard - ja

RSS 2.0