Köpt i uppsala punktslut.

klicka för större bild.
new yorker:
svar t-shirt - 49;-
kjol - 50;-
bikinitrosor - 50;-
linne -99;-
monki:
skor - 50;-
randig t-shirt -
kofta -

Children of the night, raise your fists high.

kom just hem från en toppenkväll! Jag och Thess for och spelade discgolf och där borta mötte vi linus och massa av hans kompisar så vi gick med dem och spelade. Sen så blev det att vi följde med dem tilll stan och vi drog ut på krogen. Alla drog till station och dem lyckades få med oss in också(det är 20 årsgräns, wihooo!) Mötte även Hanna och Ana där, hur mysigt som helst fast - alla killar dem såg mig med hotade dem med "att skära av kuken på" om dem inte skötte sig haha... typ bra raggningsteknik vafaan! Sen så blev det as mycket dans, hur kul som helst! Sitter här nu, jag är verkligen inte trött, men jag borde sova för imorrn blire att spela discgolf igen - förmodligen.
PEACE OUT!


Jag är rädd för förändring, men känner att jag måste vara beredd på en ändring.

Sitter här nere hos syster, vi ska alldeles strax fara till nån strand här nere och vara med massa av rebeccas och kalles kompisar. Vi ska typ bada, spela volleyboll osv. Kommer nog bli kanon! Igår hade vi det jätte trevligt, vi hjälptes alla åt att laga mat - potatisskivor och fläskfile med fyllning och bacon - HUR GOTT SOM HELST ! Sen så kom kalles syster och hennes kille hit och åt med oss. Och sen kom två av kalles kompisar sen och spelade trivial med oss. Jätte trevligt. Men nu ska jag sluta skriva.
PEACE OUT!


We got nothing left together.

Vi anlände imorse hit till syster. Vi åkte hit på 7 timmar, lyckades inte sova så mycket i bilen så var hur trött som helst när vi kom fram. Har just kommit hem efter att vi varit på stan, blev massa nya köp för mig, köpte en t-shirt, ett linne, nya bikinitroser och en läderkjol. Hur coola kläder som helst, lägger väl upp bilder på det sen när vi kommer tillbaka till skell. Syster och Kalle(hennes grabb) är och jobbar, dem for ungefär när vi kom hit. Syster kommer nog hem om kanske 1 timme. Ska prata med henne och höra om hon inte vill gå ut med mig, det skulle va himla coolt att gå på krogen här med min storasyster! Det skulle faktiskt va nått. Men nu ska jag inte skriva mer.
PEACE OUT!

gammal bild, orkade inte ladda upp nån.

Scream it out loud, what generation? !

Just kommit hem från trästocks. Jag och corrny såg crasdiet och enemy within. Nu håller jag på att packa för vi ska fara ner till Uppsala och hälsa på storasyster. Sen så kommer vi också fara till vår huvudstad Stockholm. Och jag vill jättegärna shoppa där nere men jag borde spara pengarna till körkortet! Vi kommer iallafall tillbaka på måndag. Snör upp lite bilder från idag iallafall. Men ska forts'tta packa nu.
PEACE OUT!






Jag har ingen rubrik att skriva.

Tänkte skriva ett inlägg men jag kom inte på nått värt att skriva. Så snör upp några bilder på vad jag fick i present och vad jag handlat för dem pengarna. Sen så försöker jag få tag på thess, men de går inte bra! för flickan svarar inte!!
PEACE OUT!



klänningen och skjortan är köpt på gina!

första besöket på krogen.

Har just kommit hem efter ett besök på krogen. Första gången blev nu med discgolfgrabbarna på station, wihoo lixom! Nä men jag hade en toppenkväll och blev runt visad av dem bästa typ haha. Sen så blev de småttdans och chill och gå runt osv. Men nu blire dusch sen sängen och sen så imorrn blire kanske discgolfen eller fara och vara med ww, evve och linnea. Vi får se vad som dagen bjuds på! Nu ska jag duscha!
PEACE OUT!


You took for granted all the times that I never let you down.

ska packa min väska nu för snart bär det av mot falkan där jag ska bada med ww. Bli packa ner handukar och sen mycket kläder. Men vi ska mötas alldels strax så måste skynda mig.
PEACE OUT!

haha, gammal fjortisbild!

bleach.

Har sett klart alla bleach avsnitt som finns, och nu blire så där jobbigt att måsta vänta varje vecka på att det nya ska komma. Hur jobbigt och drygt som helst. Menmen, det är iallafall så sjukt bra! vill inte vänta varje vecka! ajja. Bleach ♥
PEACE OUT!

kenpachi är min favvogubbe :]♥

Min 18årsdag kortfattad.

Har haft en underbar en helt underbar 18årsdag! Helt toppenkanon, tack alla som gjort min dag!
Tänkte kortfatta dagen lite.
Morgon (kl 9):
Blev grattad i husvagnen och sen så for jag och systrar och mamma till stan. Jag köpte en skjorta och en jätte söt klänning.(kan lägga upp bilder sen)
Dagen efter (kl 12):
Mötte upp paps med systrarna. Vi köpte fika och dricka och gick och satte oss vid älven nedanför parken. Hur mysigt som helst! Sen så gick vi till coop bygg och jag och corrny fick cyklar. sjukt bra cyklar! Sen så blev de hemfärd.
Middag (kl 17):
Ana kom och åt med oss, blev grillat och potatis skivor med sallad och baguetter. Hur gott som helst. Sen så sminkade Ana mig och gjorde i ordning mig i håret osv.
Kvällen (kl 20):
Linnea, linnea, tove, thess, mia, olivia och erica kom förbi och vi spelade "bibeln" och "våghalsen" och fikade och pratade och hade hur mysigt som helst! Verkligen! Var som så skönt att alla mina vänner ändå gick så bra ihop!
och tack för en underbar kväll!
18 år nu, wihoooo!!!

It makes me wonder, what have I done to deserve this?

Åh herre, jag är 18. Jag måste typ säga det högt för att kunna intala mig själv att jag faktiskt är det! Kan som inte fatta det!
Jag och systrar sovde i husvagnen bara för att jag alltid har fått vakna upp där iochmed att vi alltid varit utomland typ. Hur mysigt som helst med prat och så. Nu ska jag alldeles strax bege mig till stan med mina systrar(rebecca vi syns på torsdsg/fredag!!!) och mamma. Kommer nog bli kanon.
PEACE OUT!
Min första outfit som 18. wihoo!
linne - gina
shorts - bikbok
skor - wedins
brillor - bikbok

Snart smäller det!

Sitter här nu och det är bara några minuter kvar av mig som 17åring. om 2-3 minuter är jag 18 och det känns så otroligt bra. Ska alldeles strax gå och lägga mig för vill faktiskt inte bli gratulerad nu innan jag har fått somna och sen vakna upp. Så ska alldeles strax sova.
PEACE OUT!

Så glad och taggad är jag!

It's like I can't breath, it's like I cant' see anything.

Om 12 timmar blir jag 18. Det är helt sjukt! Jag är as taggad! Men så samtidigt känns det inte bra. Tiden går för fort på nått sätt. Känns som det var nyss jag började 7an. Känns jätte läskigt att tiden bara flyger iväg. Snart så måste man ju börja tänka på vad man ska göra efter skolan, vad man vill jobba med, vad man ska göra med livet. Och jag har ingen aning vad jag vill göra. Men jag är ändå as taggad på att bli 18!
PEACE OUT!

för exakt ett år sen låg jag och aljh på vbb och stekte!
(jag är blå på tungan för jag ahr ätit blåsockervadd!


När hoppet har tagit slut, vad ska man då göra?

Kom just hem. ska alldeles strax duscha. Thess sovde ju som sagt hos mig inatt. Vi kom hem kanske vid 4 och då blev det mat. Så vi kom i säng efter 5 och skulle upp halv 9 typ för våran buss gick 20 över 9. Och vi lyckades försova oss till 9. hehe, bråttom! Sen blev de jobb, jag har stekt hamburgare hela dagen och Thess har varit i "garderoben". Sen var det prisutdelning idag, grattis och bra jobbat alla som vann! Sen så gick ine min buss från berssan förän om en timme så jag gick till älven vid bron och badade! Hur skönt som helst, fast var ganska kallt att stå och torka i underkläderna sen och att sitta blöt på bussen haha. Men nu blire dusch!
PEACE OUT!

fick Nikko Locastro's autograf. wihoo!

ingen rubrik / Thess

Hejhej alla! Sitter här vid datorn hos HannaH. Ja, ni hörde hos HannaH. De är Thess här. HannaH hoppade just i duschen och jag sitter som sagt här. Hon bad mig att gästblogga så jag gör väl det. Idag har både jag och HannaH jobbat på Discgolfterminalen i Bergsbyn. Vi har för övrigt gjort de typ hela veckan! ;) Måste bara säga att alla personer där är huuuuuur trevliga som helst! Förutom en man som kommer från England.... han är läskig...
Efter att jag slutat jobba for jag hem för att duscha och fixa mig lite sen så for jag tillbaka till discgolfen för att vänta in middagen där. Det var nämligen så att alla spelare under tävlingen och alla jobbare fick en gratis tacobuffe och kladdkaka. MUMS! :D
Vi fick sen skjuts av Emil till HannaH! Tack Emil!! =) När HannaH är klar så ska vi gå på lång promenad. Ska sova hos HannaH i natt. =) Säger bara att vi har mkt att prata om! Så det är ju bra att vi har tid med de!

I have lost myself, i don't know who i should be anymore.

Gick och la mig tidigt, hade lyckats somna innan 11. Sen så kommer syster hem så väcker hon mig för att folk skriver på msn. Kul. Somnade om, vaknade av att jag höll på få en hjärtattack av rädsla när bror min väcker mig och petar på mig och står lutat över mig. Jag hoppade till i sängen. Lyckades somna om igen och sen blev jag väckt igen av systeryster. Och nu sitter jag här i köket för nu vart jag pigg och syster håller på göra mat.
PEACE OUT!

gamaaaal!

You've got your own way of looking at it baby and I guess that proves that I got mine.

Kom hem för ett tag sen, gick jätte bra idag. Satt i kassan till hamburgarna och när det typ var 20 minuter kvar tills jag slutade så skulle jag steka hamburgarna, och tror ni inte jag lyckades bränna mig?! På mitt högra långfinger. Gjorde jätte ont... Menmen vi får se vad kvällen bjuder på. Ska iallafall inte sitta vid datorn nu så hehe.
PEACE OUT!




saknar er<3

I really want to belive in you this time and get to have right.

Är typ förvånad, lyckades ju somna igår innan tolv. Första gången på länge kan jag ju säga. Nu sitter jag här i köket i pyjamas och funderar på vad jag ska äta. Dessutom äre typ jätte kallt här inne, så jag gissar på att det kommer vara ganska så kallt ute också. Så idag blire nog långbyxor och tjocktröjja igen! Siter och fryser haha. Nä nu måste jag göra frukost. Och sen ska jag fixa naglarna sen blir det buss och jobb.
PEACE OUT!

jag var lite bättre på hoppa än dig linnea, nananananaaannaaaaa.!


I don't care what you have done, my feelings for you won't change.

Pia for just. Vi såg två och ett halvt bones avsnitt. Sen så kände jag att jag var alldeles för trött och behövde sömn(woaw!) och jag ska verkligen försöka somna tidigt ikväll. SÅ nu skare fan bli tidig kväll och imorrn väntar jobb på discgolfen igen. Då ska jag ialalfall få göra något som jag inte blir rastlös av: steka hamburgare me monica ! hoho. GONATT.
PEACE OUT!


You are confusing me like hell. I don't know what to do.

Kom alldeles nyss hem. Jobbade till halv 4. Gick jätte bra, kan dels ha att göra med att jag ba satt där och gjorde typ ingenting? menmen. Stannade kvar och såg på närom kastade med kippe sen gick vi och va sociala med thess som satt ensam i garderoben(det jag gjort under dagen.typ det värsta jag varit med om). Hjälpte Thess så hon fick sluta tidigare och hon följde mig till bussen och vi pratade lite, välbehövt snack kan jag säga. Sen så här sitter jag nu. Väntar på att Pia ska bli klar, blir spendera kvällen med henne. Typ  bada älven eller vad vi nu kommer hitta på.
PEACE OUT!


Det är bättre att inte räcka till när man vill hjälpa sina vänner, än att räcka till och inte göra det.


Why do we sacrifise the beutiful ones?

Funderar på en tidig kväll nu idag. Kommer kanske lägga mig så fort jag har skrivit klart detta inlägg. vi får se.

Idag har jag haft en underbart mysig dag med mina två systrar och mamma på stranden i boviken. Vi har spleat kubb, spelat volleyboll, ätit god mat, fikat och badat och haft det helt underbart. Har som inte mycket mer att skriva.
PEACE OUT!

Och jag vet mycket väl att jag en dag kommer le.

Ja, då blire att dra till en strand med systrarna och mamma. Ska äta där borta också, kommer nog bli kanon! Sola och bada och äta mat i solen och värmen, det kan som inte bli så mycket bättre för mig. Det är typ livet haha. Nä men nu ska jag packa och vi ska alldeles strax bege oss.
PEACE OUT!

underbara <3

There are many people I care about, but there will never be someone who I value and care about more than you.

 




Dry your tears baby, he isn't worth crying for.

Kom hem för ett tag sen. Gick jätte bra att jobba och Johanna som jag satt med i entrén var ju klippanjohanna! Hon är så sjukt härlig och jätte snäll och hon kom ihåg mig. Så vi har skrattat sjukt mycket idag och jag jobbade lite längre, var ju egentligen bara tänkt att jag skulle jobba till 10 men stannade där till typ kvart över 11 kanske. Nä men seriöst gick jätte bra och var kul! Och jag fick en hamburgare - awesome! för blev lite småhungrig haha. Nä men var roligt att träffa allt folk och trevigt att träffa grabbara + vivi och emelie och petra som jobbar där iår igen(hon jobbade med mej och thess förra året!) + hela jag luktar myggmedel, till och med i håret och mina naglar har bliiv blåa efter alla stämplar(typ sadface, fixade dem innan jag for... ), så blir att göra om dem inatt eller imorrn beroende på. ska nog se bones eller bleach nu.
PEACE OUT!

så där lagomt risig

så där fina var mina naglar innan, nu är det blått och svart överallt...

No it doesn't hurt, I dont feel the pain.

Nu ska jag alldeles strax börja bege mig mot stan. Bussen går 20 över 6, och jag tänkte tvär hinna förbi lite på stan också. Tänkte också bjuda på hur jag sett/ser ut idag. Men nu ska jag skynda mig.
PEACE OUT!
jeans - hm
linne - gjort själv i 8an.

Just dont deny it, don't try and fight this and deal with it.

Jag är aptrött, sitter nu nyduschad och käkar smörgåsrån(HUR GOTT SOM HELST!). Det blir typ min middag haha. nää och, min halv lunch. Ska väl äta nå mer iallfall. sitter och funderar på hur varmt det kommer bli ikväll och om man kommer kunna ha shorts eller om man måste ha långbyxor eller nått. Ska som sagt jobba i entrén ikväll på discgolfen. Får se hur det kommer gå, har lyckats övertala mamma att hämta mig så jag slipper vänta 1 timme på bussen hem. Men jag kommer ändå komma dit typ en halvtimme tidigare. Menmen, nog om det. VAD FAN HÄNDE MED VÄDRET?!
PEACE OUT!

kom hem gumman, saknar dig redan ♥
hahahahhhahahha

.


In my darkest moment you are always there by my side.

Idag ahr jag inte gjort någonting alls, hur skönt som helst. Ba tagit det lugnt, sett film, chillat på balkongen och sovit haha. Ska just börja på ett nytt bones avsnitt sen så måste jag prata med mamma om skjuts imorrn. Ska jobba eller hjälpa till på discgolfen och bussarna går pissdåligt så jag måste vänta i typ 1 timme om jag ska ta dem... Undrar när hon kommer hem. Ska iallfall se nu.
PEACE OUT!

hahaha charmig bild, naaat.

You can not live without knowing.

Nu äre så här att nu är min Linnea på väg ner till Gotland. Hoppas du får en as bra vecka där nere! Och tappa inte bort dig själv på flyget näru ska hem, eller i visby. Håll dig nära folket och prata inte med främlingar. HAHA! ♥
PEACE OUT
.... hjärta ♥

When I see you, I can't stop smiling.

Har haft en toppen dag med aljh på vbb, verkligen toppen! Det har bjudits på mycket skratt och roliga tankar som blev lite allt för spårade nästan. Var verkligen jätte skönt att va ligga och steka sen gå coh doppa sig och fortsätta steka. och jag säger bara DU SKA SKICKABILDERNA, och inte åka till nå gotland... :(! Men tack för en awesome dag cooling ♥!
Sen så åkte jag med mamma och handlade och jag fik även övningsköra, kändes bra haha.
PEACE OUT!


Why is it always you, and never me..?

Gick på stan med aljh idag, blev inte så där jätte länge och jag köpte inget förutom mat. Aljh köpte handklovar(?) med svart päls haha. ganska så roligt! Undra när dem ska användas!  Sen så vart vi båda lite små sugna på att köpa underkläder där det man fick trycka text på fram eller baksidan. Kändes som lite små coolt. Sen så blevre myskväll med glass och film och tvspel med Corrny. Myspys och chill!
PEACE OUT!

bilder från fotopromenad/bad med aljh.

10-07-09


Love is the greatest feeling you will ever have, yet it is also one of the greatest sorrows. There is so much suffering.

Ska möta upp aljh snart, vid brooon, för vi ska dra på stan. Ska hjälpa till att hitta kläder typ, eller ska visa några saker som måste köpas! Så får vi se vad som händer sen haha. Nu ska jag klä mig och göra mig iordning, jag tror jag kommer frysa i shorts men vill ha de hmm...
PEACE OUT!

gammal bild

Trying to forget someone you love is like trying to remember someone you never knew.



And I don't know why, I just can't seem to dry the rain on my face and all the tears I've cried.

Kom just hem, jag och aljh gick som sagt till Mobacka, fast innan det åt vi på frasses. När vi väl var där borta kom freddy och joinade oss också och vi 3 badade! Jätte äckligt vatten btw, så blir dusch nu snart typ. Sen så kom Victor också dit, och han när vi for så skjutsade han oss till stan, tack ! Och jag och Linnea gick hem. Ska göra mer pommes nu. Vart råa hungrig!
PEACE OUT!

. <--      hjärtat ♥

HAHAHHAHAHA !

Det var en kille som var överviktig. Han viste inte hur han skulle göra för att gå ner i vikt. Men så en dag fick han ett numer av en av sina kompisar. Han sa:
-Ring det här numret så kommer du gå ner i vikt, det lovar jag. Jag har själv prövat det.
Han var först lite tveksam till att det skulle funka men sen ingde han.
-Ja hejsan, hur mycket vill du gå ner?? svarar någon i telefonen. Det kostar 25kr per kg du vill gå ner.
-Ehh jag vill gå ner 1kg, svarade han.
Nästa dag ringde det på dörren. Där stod en snygg blondin som sa:
-Om du fångar mig får du sätta på mig.
Hon sprang och till slut fångade han henne och satte på henne. Nästa dag vägde han sig och mycket riktigt hade han gått ner 1kg.
Nästa dag ringde han igen och sa att han ville gå ned 5kg. Dagen därpå stod en snygg mer vältränad blondin och sa:
-Om du fångar mig får du sätta på mig.
Som vanligt funka det o han gick ned 5kg. Nästa dag ringde han o sa att han ville gå ned 25kg.
-Är du säker? Jag menar 25kg är väldigt mycket åt gången, sa de i telefonen.
-Nejdå, jag är säker, svarade han.
Nästa dag ringde det på dörren o det stog en jätteful och hårig bög som sa:
-Om du inte springer så fångar dig och då kommer jag suga av dig

Paradise will wait another year.

Har just kommit hem efter en kanondag på stadsfesten. Åkte karuseller, paps vann playboy kanin, jag och corrny fick coola playboytändare och gabbs fick en manchester halsduk. just ja,! Paps köpte en cigaretthållare med inbygd tändare! SKit cool!. Sen så åt vi där också, var hur gott som helst, vi tog alla lite olika. Paps och Corrny åt langos, Gabs åt grekisk pitabröd, och jag tod en fläskfilé sandwich och majskolv(som typ jag och paps delade på). Sen så åt vi också sockervadd, det är så sjukt gott! Och bara pratade och myste. Det bevhöves, tack för dagen! ♥
Sen nu ikväll blire troligtvis att vara med aljh och bada och fotopromenad! Så nu ska jag försöka få tag på människan!
PEACE OUT!



Letting go doesn't mean giving up, it means accepting that some things weren't meant to be.

Sitter här och tänker på att det regnar ute, jag vill att de ska va sol. Jag, corrny och gabbs ska alldeles strax gå in till stan och möta paps, för vi ska gå till stadsfesten sen. Jag tappade suget av att gå på stadsfesten och skulle hellre va inne och göra nått. Men nu ska jag iallafall klä mig.
PEACE OUT!


Ingen vill ju ställa sig mot mig, så bäst ni drar fort.

På senaste veckan så har Fronda dykit upp lite här och där för mig, på bloggar, på systers spotify, hos emily osv. Och jag hade typ helt glömt han, men han är ju faktiskt sjukt bra! Så sitter just nu och lyssnar igenom hans låtar. Och han är lika bra som han var förut haha.
Dessutom så gjorde jag om mina naglar igår när jag kom hem från stadsfesten, allt hade typ försvunnit. Så nu klär fransk manikyr mina naglar igen, wihoo!
PEACE OUT!
åh vad mycket jag lyssnade på den där när ja va liten haha.

Even Though I Hold The Weight Of The Whole World On My Shoulders.

Har varit på coop med corrny och köpt glass och daimkulor. Nu ska vi se film och ha värsta myskvällen med ansiktsmask sen. Kommer nog bli kanon. Nu ska vi iallafall se film.
PEACE OUT!


värt inlägg - naaaat. ahha.

Jag tänkte skriva ett inlägg, men jag kom på att jag kommer inte på nått att skriva alls... haha, fail. Så jag bjuder på en bild på en sjukt bra tjej.
<-- den sjukt braiga tjejn.

If you had one phone call to make before you died, who would you call, what would you say.

Kom just hem efter en toppenkväll. Kvällen spenderades med Pia, och sen hamngänget typ haha. Orkar inte skriva allas namn. Jag och Pia drog iallafall till stadsfesten, mötte upp grabbarna, gick runt lite och träffade folk. Sen så blev vi lämnade vid öltältet för jag är ju inte 18 än... Kändes drygt! Så då drog vi och åkte karusell och mötte jeppes och hans kompisar. Men dem lämnade oss också för öltältet... känns ju bra haha. Sen så när Pia drog så kom aljh och joinade mig och hamngrabbarna kom då med! Sen så där vi ägnade typ mest tid var vid klogrejjen, där man kan ta upp mjukisdjur osv. För killarna var ju så bra på de där! Så jag fick en SPIDERMAN och 2 PLAYBOYKANINER av Lidman. Tack grabbar:]! Nu ska jag vara social med grabbarna på msn.
PEACE OUT!



folket som kvällen har spenderats med


Please don't tell me cause it hurts.

Nu sitter jag och väntar på att Pia är på väg hit, blir att dra på festivalen ikväll. Så hoppas det blir kanon! Orkade inte fixa håret nå alls, så det är ba duschat och föntorkat. Och smink är typ mascara och aplite ögonskugga, lite så där små naturlig sminkning tycker ja. hoho. Sen så ska jag ha Corrnys linne och mina shorts och leggings. Nu ska jag leta reda på min väska.
PEACE OUT!
Dagens eller nå.

I don't know what to do, we've allways been friends. I've allways been there for you.

Har just duschat, sitter här i handduk runt kroppen och runt håret FIY. Väntar på att Pia ska äta klart för kvällen ska spenderas med henne. Vi får se vad kvällen bjuder på. Kommer nog bli kanon, det brukar sluta så när det gäller oss HAHA! Nä men vi får se vad som händer. Ska alldeles strax börja klä mig och se om jag orkar sminka mig och fixa håret. Kommer nog inte bli så jätte avancerad fixning.
PEACE OUT!


so i gave her my soul tonight

Det var tänkt att jag skulle bada idag, men imorse när vi vaknade så regnade det och var jätte molnigt. Så vi bestämde oss för att inte fara. Utan vi sov vidare istället. Sen så har jag lyckats få ett myggbett under foten, det måste vara de jobbigaste som typ finns! Nu ska jag göra något att äta, ska typ göra kyckling eller nått. För jag är ju så awesome på laga mat.
PEACE OUT!
gammal bild

I can't seem to erase all the memories of you. No matter how hard I try it's something I can't do

Jag är typ hur trött som helst! Vad äre för fel på världen? jag ska inte va trött innan 12... jag ska börja bli trött därvid 4-5 på morgon om ens de! Ska och bada imorrn med aljh på vbb, så blir att gå upp tidigt. Men om jag somnar snart vilket ja tror ja kommer göra så borde det inte bli några problem, de ända jobbiga är att det förmodligen blir att gå dit... Men nu ska jag fortsätta va social me alla.
PEACE OUT!

So am i still waiting, for this world to stop hating. And I wonder if I'll live to feel a smile, Cuz I'm knowin that it's been awhile.

After all the roads we take
We make the same mistakes
All over again

I was just a boy who turned to a man.

Har just kommit hem efter att ha varit på marknaden i Burträsk. Man fick värsta sommarkänslan då jag och systeryster gick där. Det kändes som att man gick på en zouk utomlands(eller hure nu stavas) Och sen så gick vi också och badade där vid campingen. Var stört skönt att bada! Corrny köpte massa t-shirtar och ett rå snyggt nitskärp. Jag tyckte inget var tillräckligt snyggt för att det skulle köpas haha. Sen så tärffade man massa folk där, var jag inte beredd på. Typ folk från klassen, innebandyn osv. Men nu ska jag låta syster blogga också, gud vad jag är snäll.
PEACE OUT!


A heart breaking isn't always as loud as a bomb exploding.. Sometimes it can be as quiet as a feather falling.. And the most painful thing is, no one really hears it, except you..

Har ingen aning om varför jag är uppe nu ! Jag gick och la mig igår efter att vi hade sett film, eller film och film, vi såg två hem till midgård avsnitt hahahahaha. Det är så typiskt våran familj att skratta åt det. Nä men seriöst, jag lyckades somna där vi hmm, va kan de ha varit typ vid halv 1 - 1 nån gång. Och har småvaknat hela tiden från kl 5 och nu kunde jag inte somna om igen... vafaan! Det är lov, jag vill sova. Jag vaknar inte ens så här tidigt när jag har skola. Men nu när jag ändå är vaken blire kanske följa mamma till Burträskmarknaden och få övningköra dit, beroende på hur länge hon har tänkt att stanna där... så ja vi får se haha. Nä ska nog se bones eller bleach nu.
PEACE OUT!
kärlek♥

Kärlek på hög grad.

Det här var en av dem bästa sommarkvällarna på riktigt. Hur mysigt som helst! fast blev inge grillning, men var lika härligt ändå! Man fick världens semester känsla när vi spelade kubb. Och jag var den ända som badade, ochd et var hur skönt som helst! Dem andra banga, fattar inte varför var jätte härligt! Nu ska vi se film.
PEACE OUT!













Nu drar vi till sjöbotten hela familjen - så otroligt mysigt!!!

Nuy drar vi hela familjen till sjöbotten och ska bada och grilla och mysa ioch fika på stranden. Och satan vad man saknar storasyster rebecca. du är saknad!

Fina instrument covers på metallica. Lyssna vettja.

Jag kan bli helt tagen av bara instrument låtar. Alltså sånna som det inte är sång med i haha. Och har hittat två stycken låtar med nothing else matters, och jag tycker dem är så sjukt störtsköna och verkligen jätte härliga! Lyssna pårom vettja. Den första är med cello och den andra med piano. Jätte dina tycker jag.
PEACE OUT!


Jag älskar hela dej och inte bara ditt utséende, din personlighet och ditt underbara léende.

Kollade igenom massa kläder som var i en soppåse i min garderob, var massa gamla kläder från mamma och några vi fått från anna-karin och andra "gamla"kläder, tyckte de va rå roligt att prova haha. Tänkte lägga ut lite bilder. Och om ni inte gillar att jag lagt ut bilderna, kommentera då gärna, men skriv namn vettja! oseriöst lixom. Och kan säga att lite ben och mage kommer synas. men vad gör det om hundra år? :D Och om ni inte tål det, kolla inte.
PEACE OUT!
Jag har alltid varit så fachinerad av typ skjortor och kavajer tillsammans,men även i allmänhet. tycker det är RÅÅ snyggt. Men har aldrig vågar ha de, för tycker man ser ut som typ en advokat eller seriöskontorsdam.




min favorit kofta när jag gick i typ 6-7an tror ja, för kort i midjan nu ... men fortfarande lika skön!




en blus ja tyckte va skitcool i 8an som jag verkligen ville ha, men vågade inte. Och då räckte den ner till byxorna, fattar inte vad som hände, så mycket har jag INTE växt sen dess...




linne som jag älskade och hade typ jämt i 7-8an, de räckte också ända ner... allt krymper va fan!




Mammas gamla mjukisar, dem är inte gråa, dem är lilarosa! men de syns inte. dem är jätte sköna, ska ha dem nån dag ute hahaha. alla kommer dö av skratt.




pappas gamla mjukisar, jätte härliga men skitstora(!) i midjan, notera min fina tofs som jag gjort där på vänster sida!




Har som alltid varit faschinerad av amerikanska och brittiska skol"dräkter". tycker det är jätte häftigt och skulle ha velat ha det här också, asså typ kjol och skjorta och kofta med skolans namn på. Haha, men skulle säkert bli less efter ett tag. Men skulle va coolt att prova! Inte för att de där är riktiga sånna, men typ nått sånt där haha!




Nån dag, ska jag ha modet att våga ha det där ute. Utan leggingsunder och med dem klackskorna! Fast det kommer jag inte våga, före där känns så naket! Men kommer kanske bli på nån fest eller nått, inte vardags tror ja. Men jag vill ha det!

Right here is the place where I belong.

Har haft två jätte underbara dagar och kvällar. Gårdagen bestod av bad, film, bad, bra folk, sova gott i hamn, mysa, jätte god middag osv. Sen så idag har jag och Thea myst hela dagen och haft det underbart. Bad, solat på deras båt, bad på sandstrand i hamn(!)  ätit underbar middag igen, njutit av kvällssolen osv. Helt underbart! Kom just hem, och typ ingen är hemma, vart jätte tråkigt haha, Och är väl inte så många som vill hitta på nått den här tiden...Sitter och väntar på att bilderna ska laddas över, men det går jätte sakta så de här inlägget kommer inte riktigt bli postat då jag just kom hem haha.
PEACE OUT!

typ ända bilderna som togs haha.

Same it feels, the way it was before, the frame might change, but I can't forget your remains

Ska alldeles strax till vbb och bada me thea och stefansson. BADA. Så har just packat klart min fina väska. Jag var typ just jättetaggad på att bada haha. Sen så är pommeslådorna är nomnomnom! Och stefansson ringde just och han är på väg att fara från hamn alldeles strax, så ska väl göra mig iodrning.
PEACE OUT!



i don't need any proof when it comes to trust in you.

Uppdaterar från våran gräsmatta. Ligger ute i solen och dricker god saft och käkar melon. Fy vad livet är underbart bland. Hur härligt som helst att jag bor i stan men ändå kan ligga och sola på en gräsmatta där typ ingen ser mig. MOAHAHAHA.
PEACE OUT!

you're not even worth the fight

Jag ska fan bli enstöring. fara till Bagdad och leva själv i en lerhydda mitt ute i ingenstans.

MELON

Ska försöka somna tidigt ikväll, kan behöva vända tillbaka dygnet som sagt. Får se hur det går.
PEACE OUT!

Forget the risk and take the fall, if it's what you want then it's worth it all.

hade tråkigt, så detta är det som pryder mina naglar just nu. Ändå stolt över att jag lyckas måla sådär utan att använda maskeringstejp eller nått, utan att ja ba målar på fri hand.
PEACE OUT!

Another time, another place. Someone tried to break me down.

Försöker vända tillbaka på dygnet, går inte så bra. haha. Är uppe alldeles för sent och sover alldeles för länge. Och såg just på fb att Lukas Rossi's nya låt Hollywood har kommit ut, vart typ jätte glad!!! WIHO! Ska nöta den,kommer lyssna påren hur myckket som helst just nu. ÄLskar hans röst som ba den!
PEACE OUT!



suprise!

Hittade den här på facebook. Fan va jag skrattade !
20 amerikaner och en kines kraschade på en öde ö och dom kunde inte ta sig därifrån så för att överleva bestämde en amerikan att alla skulle bli chef över nånting som dom måste skaffa. När alla amerikaner hade blivit chef över något så sa en amerikan till kinesen:
- You're going to be chief of supplies.
Så kinesen gick ensam ut i djungeln.
Men efter några timmar så började amerikanerna att undra vart kinesen tog vägen.
De gick ut i djungeln och letade.
Efter ett tag så hoppade kinesen fram från en buske och skrek:
- SUPPLIES!!!



I try to make it through my life, in my way.

Har sett bones med syrran, och har snackat me chill folk. Sen också lärt Linnea hur man poppar popcorn(???!!) hahahaha, gulligt eller vad? Och lillasster har färgst håret typ brunsvart, jag gillade de bättre näre va brunt.
nu ska jag se bleach eller bones.
PEACE OUT!
kärlek typ♥

Why are you trying so hard to fit in when you were born to stand out?

Kom just hem från discgolfen, spelade med kippe och det gick pissdåligt haha. Kan ha med att han psykade mig nästan hela tiden! Men den här gången lyckades jag faktiskt psyka tillbaka, YES! haha, efter de blev det chilla där på altanen och rickard och emil komde också dit. Masserade emil och visade lite strechningsövningar som han kunde göra för han hade ont i axeln. Sen så fick skjuts hem av emil, tack! och ska nu hjälpa olivia med hennes design.
PEACE OUT!


Nobody wants to be the last one standing.

Sitter och käkar frulle och kikar på när gabbs spelar zelda och ger henne lite hjälp för hon kan inte hahaha. Nää hon är faktiskt duktig. Jag gick typ och la mig halv , ändå lyckades jag vakna typ halv 9? RANDOMT.  somnade om och vaknade 10, också randomt. haha, trodde jag inte. Ska börja gå till bussen på typ 20 min, för blir att spela discgolf! Fick lite småbråttom för jag trodde bussen gick senare haha fail. Ska skynda mig och klä mig nu.
PEACE OUT!


Don't worry about poeple in the past, there is a reason they didn't make it to your future.

Sitter och lyssnar på nomy. Fyfan vad hans texter är awesome och man känner igen sig i dem. och hans röst är sjukt bra.
You lying fucking whore
I dont want you anymore
I dont need your fucking lies thats for shure
Mark my words

No matter if you cry
I dont care if you would die
so go fuck yourself you bitch cause you're the glitch

But it hurts to sing this song
and in my heart I know I'm doing wrong

.Can you let go baby please stay away
everything that you said it you just fucked up my head
You made me crawl and bleed over something I dont need

so greetings antichrist
you made yourself my kryptonite
If I would like some cola you'll be cola light

Your doing is not right
you're not even worth the fight
cause honey I want cola but you're cola light

It was writting on a paper what I once felt you see
can you tear that shit and burn it up for me
I hope you find your sorrow and brake down as I did
I hope you never fall in love so god forbidd

I made this song for you but nothings true
I'm missing you But that I think you knew
Ok I made this song but it's for me
self therapy self therapy

No more secrets, no more lies. No more worries about goodbyes.

Jag och Pia gick till mackarna och köpte dricka och glass. Och vi hade jävligt tur med tanke på när vi gick, för påväg tillbaka när vi har kanske 200 meter kvar så börjar det regna. Och just när vi har kommit inanför dörren så hör man riktigt hur det spöregnar! Så om vi hade gått typ 10 minuter senare så hade vi gått i spöregn och inte varit torra någonstans. haha så tur typ.
PEACE OUT!




RSS 2.0