Don't leave me out here in the rain.

Igår så var jag med aljh, vi bestämde oss för att gå till bergsbyn via a-torp sen tillbaka genom stan, eller jag bestämde. Men de gills inte haha. Var skönt att gå, men man hade ont i fötterna efter att ha gått typ 2 mil. Sen så såg vi sniglar överallt också, helst sjukt! Sen så idag dirr efter skolan så cyklade jag till linnea,hjälpte henne med design, ba låg i sängen och pratade och såg film och åt jätte god middag där och bara tjollrade på. Sen så när jag for hem bestämde jag mig för att åka förbi thess, så jag fick prata lite med henne. Och de var också hur mysigt och trevligt som helst. Nu ska jag nog försöka somna till nå film eller nå.
PEACE OUT!


Bland det bästa jag vet♥

I don't think that you will ever see me for who I am.

Är hur trött som helst, kom nyss hem från jobbet, jobbade från 16.00 till typ 21.25 haha. Nää men nu ska vi se film med familjen och ha det mys! Och imorrn äre skola igeen, inte taggad. Men det kommer nog bli roligare imorrn än vad de är på fredagar - då vi har religion först fram till lunch, sen samhällskunskap tills vi slutar vid kvart i 4... DRYGT!
PEACE OUT!


The one you see is not me. The one you know isn't me either.

Min dag idag har varit ganska så bra, förutom skolan som var as seg med religion och samhällskunskap... blev att hjälpa mamma me jobbet, sen for jag på matfesten med paps, gabbs och corrny. Men jag hittade inget jag tyckte verkade gott, så jag övertalade dem andra att vi skulle fara på Tatung - HUUUUR gott som helst kan jag tala om för er! Sen nu så ligger jag här i sängen, har sugminanka i badrummet som tar ut linser. Sen så kl 5 nu på morgon blire att fara till Sundsvall me mamma. såå jaa, jag kommer vara trött.
PEACE OUT!

<-- du kommer alltid vara bland de bästa som finns ♥

Tjäna pengar på hel eller deltid//Maria

Alla som är över 18 år och intresserade av att tjäna extra pengar på hel eller deltid kom till Scandic Hotell tisdag den 31/8 kl 18 så får ni lyssna på en affärspresentation eller gå in på www.toppjobb.se kod 1023 //Maria.

It's like one step forward and two steps back.

Jag är verkligen inte taggad på skola idag, hur trött som helst är jag också! Så vi får se hur det här kommer gå. Ska få köra till skolan, fast innan ska jag och mamma och handla. Så det kanske är dags för mig att börja klä mig... kan ju som vara en idé. Jag vill gärna ha tillbaka värmen, för det är ju typ HUUUR kallt som helst. Så snälla, ge oss lite värme?
PEACE OUT!

charmiga

Don't you care about me anymore?

Kom just hem från jobbet, gick bra idag tycker jag. NU blir det att fara ut med världens bästa! Vi får se vad kvällen kommer att bjuda på. Kommer nog bli awesome som de brukar bli! Men nu måste jag verklgien börja klä på mig, jag glömde bort mig när jag satt och kollade mitt schema på jobbet. hahaha. Nää men nu måste jag bege mig.
PEACE OUT!

gladtjej_92

You can tell me what you want, but i know it all is nothing but a lie.

Hade första innebandyträningen för den här säsongen med grabbsen igår, var HUUUUR roligt som helst att få röra på sig och spela! Sen så sprang jag som en idiot och kämpade verkligen, ville verkligen spela så bra som möjligt haha. Nää, men verkligen jag har saknat att spela. Längtar redan till på torsdag då vi ska spela mermermermer! Sitter nu och väntar på att tiden ska gå, ska jobba lite nu idag. Mellan 16.00-20.00, så jag får tjäna lite moneymoney. Ska nog duscha innan, det blir av.
PEACE OUT!


har jag nämnt att jag kommer få ett äckligt fult ärr på armen... nu har jag.

jag har redan varit här, jag vet hur det känns.

Är hur trött som helst, och hade hur roligt och trevligt som helst igår. Riktig awesome kväll!
Men nu ska jag typ äta något och sen så ska jag hjälpa mamma med att jobba. Kommer bli drygt, jag vill ba lägga mig och sova igen. Sen så ikväll blire innebandy träning igen! Så himla roligt, jag är typ taggad, har inte spelat sen i typ början av juli, om ens de... Nä men jag är as peppad på få röra mig och på få spela!
PEACE OUT!


wihooo, jag flyger.

Don't break me down, you can't.

Kom just hem från jobbet, gick ändå jätte bra idag tycker jag. Och mitt hittills längsta arbetspass, haha. Nu ska jag duscha för ikväll blire partyparty. Försöker också få tag på thess som har ringt mig, men jag har ju jobbat så har inte kunnat svara, men nu svarar inte hon. Ajja, jag säger till syster att dem får svara om hon ringer medan jag duschar. FÖR NU DUSCH!
PEACE OUT!


Nu står jag här vid ett vägsjäl, en del av mig bort en del av mig vill va kvar.

Kom på halv 11 igår att jag ville vara med linnea, så vi for ut. Hade det faktiskt riktigt trevligt. Har just käkat och sitter och väntar på att tiden ska gå, börjar jobba där vid 11. Vill sova mer, men då skulle jag typ inte få mig upp sen haha. Det skulle va ganska fail. Dessutom har det börjat bli jätte kallt! För en vecka sen sov jag typ utan täcke, nu är jag sugen på att ta fram mitt andra täcke, och när man går ut har man inte en ända tanke på att bara ha shorts på sig... ge tillbaka värmen tack!
PEACE OUT!


It's just a day, just an ordinary day.

Blev väck av bror kl 12, för jag hade lovat att följa han till polisstationen. Kändes smått drygt för jag var jätte trött, men kände mig ändå hyfsat snäll som gjorde de. Och nu är han skyldig mig en gentjänst, MUAHAHAHAHAHA. Har spelat lite GH sen när vi kom hem, spelade med gabbs, jag på gitarren och hon på trummorna. Såg just på mina mejl att man nu kan skicka in till försvarsmakten om man vill gå lkumpen, så just skickat in min ansökan om att jag vill gå, så hoppas att jag får svar!
PEACE OUT!
systeryster <3

I've been living my life alone, just the way I want.

Idag vare skönt att sova ut, sov till 1. Fast kanske inte så konstigt med tanke på att jag satt uppe och pratade på msn till typ 6 på morgon. Sen så hade jag egentligen tänkt att följa mamma och hjälpa henne med jobb, men dem for utan mig haha. Så jag har sett massa serie och spelat GH tills Thess kom, men hon kunde inte stanna så länge för hon har dans, men var trevligt ändå. Men nu blire övningsköra och hjälpa mamma och handla.
PEACE OUT!

Idag är första dagen på resten av mitt liv-

Kom hem för en liten strund sen, det gick jätte bra att jobba. Just nu sitter jag i vårat kök och är smått irriterad, går inte duscha... för att vattnet är sepe(!!!???!!!) Typ damp, vill duscha hur mycket som helst! Känner mig jätte äcklig... duschade igårkväll(eller natt, var efter 00.00. ) Men känner mig ändå jätte vidrig. Ska iallafall äta nått nu.
PEACE OUT!

I wish I could take away your pain, I wish I could take away all your problems.

Har just sett klart 2 serieavsnitt med gabbs. Nu så blire jobb alldeles strax. Kommer jobba till 12, sen så får vi se hur de går. Hoppas de går bra, jag är lite smått nervös för det är min första "officiella" arbetspass. Wish me luck! Måste börja dra nu. Vart frågad om jag skulle på station ikväll, jag vart typ småtaggad påre ändå! Det sög! Menmen.
PEACE OUT!


It was good, but it's not anymore.

Är hur trött som helst, steg upp kl 8 imorse. Jag vill ba gå och lägga mig igen, menmen. Kom nyss hem iallafall. Ska nog ta och göra mig nå lunch nu, och sen så ska jag nog försöka städa mitt rum, de behövs.
PEACE OUT!

MÖRT!
systerystersbild från vårt besök i stugan i fredags.

systeryster♥








kära syster, du är såååå söt!
Gapa mer tack!

Jag lever, wihoo.

Bra att våran datasladd har gått sönder, så det går inte ladda datorn. Sitter just nu vid mammas bärbara och käkar frukost. I onsdags hade då jag hur trevligt som helst när jag for ut med Linnea, Mia och Jonas. Vi for på Olles sen for vi till calles. Hur härligt som helst. Alldeles strax så ska jag mamma och corrny bege oss till Folkparken där vi ska sitta och ha bord och ja jag vet inte vad. men nu måste jag dra.
PEACE OUT!


Life is to short to be anything but happy.

Varit på stan idag med sugminanka, mycket trevligt och man fick uppdatera i allt som hade hänt. Välbehövt prat. Sen nu så har jag just kommit hem från coop efter att ha handlat mat och sådant med marcus, det behövdes också. Nu ska jag packa klart det sista sen ska jag och världens bästaste fara och tälta. Kommer nog bli kanon, förutom att jag suger på att packa.
PEACE OUT!




Life is to short too dwell on the past.

Har just kommit hem efter en kanonkväll. Vaknade kl 3(hihi) av att Thea smsade, och hon hade ring mig tidigare. Så drog in till stan och vi gick där, Thea shoppade hur mkt som helst. jag köpte ba ett par snygga shorts. Sen så for vi och var med Jocke och Leffe. Sen så spenderade jag kvällen med dem borta hos Ida i hamn. Vi såg filmen "deadly impact" den var typ bra. Men nu ska jag typ laga mat, hahaha, eller iallafall ta nått att äta.
PEACE OUT!

Kladdkaka och bones, kan de bli bättre?

Har just bakat kladdkaka, ligger nu i sängen och väntar på att corrny också ska komma hit och lägga sig för sen ska vi se Bones. Wihooo.och nu kom corrny, so let it all begin!
PEACE OUT!

i've lost myself, i'm no where to be found.

Igår kväll så tog jag det bara lugnt, hur skönt som helst. Jag och Corrny låg i sängen och såg film hela kvällen nästan, vi gjorde en tripp till ica och handlade men efter det blev det sängen igen och fortsätta se bones avsnitt. Är snart slut på serien, vi har typ ba 7 avsnitt kvar. Känns rå sorgligt! haha, nää men håller på att ladda ner en ny serie nu som har 7 säsonger(WIHOO).
PEACE OUT!


It's never enough to say I'm sorry, It's never enough to say I care.

Nobody wins when everyone's losing, oh.
It's like one step forward and two steps back

 


Can't help but wish that I was there.

Detta är dem jag spenderart dagen med hitills, vi(jag, gabs och corrny) drog till paps och såg "gudarna måste vara tokiga II" Hur roligt som helst, den är SÅÅÅÅ våran humor. Vi skrattar hur mycket som helst. Nää men hur mysigt som helst. Och nu sitter jag här. Ikväll blire typ ba tare lugnt och göra absolut inget alls. Och igår har jag typ ingen kommentar om, men tack Emil för skjutsen hem från hamn iallafall! Annars hade vi typ varit körda.

You told me we were just friends, you said words I cannot comprehend. I'm thinkin' of what to say to change your mind, but maybe it's just a waste of time.


don't come and break me down..

Hade det jättehärligt med aljh igår, vi for och köpte glass och satte oss och pratade. Sen for vi hem till aljh och såg filmen crank. Typ himla roligt film. Nu sitter jag och ska alldeles strax börja fara mot vbb, där jag och aljh ska bada. Wihoo.
PEACE OUT!


The burden is mine, i can carry it on my own.

Ska alldeles strax bege mig mot aljh, har ingen aning om vad vi ska göra. Men det kommer nog bli kanon, det brukar de alltid bli! Fast jag måste klä mig först, och det kan bli ett mysterium. Är som varmt men blåser typ, och sen senare ikväll kommere bli kallt tror ja... så jaa vi får se. Men kommer nog bli en kanonkväll!
PEACE OUT!


You said you were strong, but you were so wrong.


You know I didn't mean it, I take it back. Please, give me one more chance?

Var som sagt med Thess i onsdags, vi hade det kanonbra! Verkligen hur roligt som helst. Sen så igår så drog vi till discgolfen och kastade. Gick inte alls så bra, kan säga att jag sög haha. Vi åt pizza i bergsbyn och på kvällen var vi med på kvällsdiscen. Och jag kan säga att jag hatar svartaslingan.. den är inte rolig! Sen så sovde Thess här. Fast hon for vid 12 för hon skulle hjälpa sin mamma att fixa nått. Alla andra är typ på stranden, jag orkade inte fara för jag ville sova. haha.
PEACE OUT!

sådär lagomt seriösa.

I wonder if I ever cross your mind, because for me it happens all the time.

Sitter och väntar på att Thess ska komma hit(hon borde höra av sig när som helst). Vi ska nog dra ut på station ikväll. Kommer nog bli toppen, jätteawesome!. Jag har duschat och håller på att sminka mig nu medan jag väntar. Funderar även på vad jag ska ha för kläder. Kommer ju bli asvarmt inne och när man dansar, men ute äre "brrrrrr"väder. så ja, de är en bra fråga, vi får se vad thess har på sig.
PEACE OUT!

sjukt bra.


I have to change my way of life, but I don't think I can win the fight.

Kom just hem, har haft en jättemysig kväll med aljh och vi har fått vara barn för en gångskull hahaha. Nä men har varit hur härligt som helst. Och vi kom fram till att jag typ inte varit hemma nå alls, eller jag kom fram till det. På 4 dagar/nätter har jag varit hemma kanske 4-5 timmar, och det känns jätte skönt att vara hemma nu. Ba göra vad jag vill haha. Nä men har varit rå roligt borta också, men "borta bra men hemma bäst".
PEACE OUT!

jag är bondeeee! Akta jag köttar er med min lie! hahahhahaha
paps skjorta btwww, hur charmig som helst!

What if we were meant to be together, what if you were meant to be the one?

Söndag: Stugan med paps, gabbs och corrny. Fiskade upp en gädda, grillade och hade as mys. -> cyklade till sugminanka, där natten spenderades.

Måndag:
Drog till Thess -> Cyklade till vitbergsbadet -> cyklade till thess där natten spenderades.

Idag:
Jag och Thess följde hennes familj på "stan" på morgon. Sen där vid halv 1 så drog jag till discgolfen och kastade, först en gulrunda med Kippe och Erik, -> sen en grön runda med Kippe, -> väntade på Thess så stod och kast-tränades av Larsa, -> gick en grön runda med Thess och Nikke, -> gick en gul med Rickard, Mange, Erik, Nikke och Linnea. Sen så cyklade jag hem och kom hem för en liten stund sen. Håller nu på att äta och sen blire att dra ut med aljh. Får se vars de blir och vad kvällen riktigt kommer bjuda på. Men kommer nog bli kanon! PEACE OUT!


RSS 2.0