Stjärntecken - Kräftan eller cancer som det heter på engelska

22 juni – 22 juli KRÄFTA

"Är kräftan ditt stjärntecken? Då är du förmodligen en ganska känslig, emotionell personlighetstyp. Kräftor kan ha lite dåligt självförtroende och tycker ofta att de är otillräckliga, att de kan göra bättre ifrån sig eller att de kan hjälpa till mer. De behöver bekräftelse, behöver höra av andra att de duger

Kräftor har en stark anknytning till hemmet och familjen. Som föräldrar är de hängivna men de tar även gärna hand om sina vänner. De är väldigt empatiska och omtänksamma, har lätt för att kunna sätta sig in i andras situationer och se saker ur andra människors synvinklar. 

Kräftan har en stark nostalgikänsla. De är lite konservativa, gillar att hålla fast vid gamla traditioner och samlar gärna på sig gamla minnessaker som de vägrar slänga. 

En del kräftor kan visa en kall och lite opersonlig sida utåt medan de innerst inne är väldigt känsliga, så känsliga att de ogärna släpper andra inpå livet. De kan också vara lite labila till humöret och är snabba till känsloväxlingar. Kräftor oroar sig mycket och ofta i onödan och de behöver andra människors stöd."

Sånt här är också läskigt. Stjärntecken och sånt, att de också kan stämma. Finns typ inget där som inte stämmer. Åh, jag blir sepe för jag fattar inte hur det funkar... visst det stämmer väl inte in på alla heller. Men typ alla sånna här grejjer stämmer in på mig. Och de skrämmer mig på nått sätt.
NU har de nya naruto kommit ut, så ska läsa de sen sova.
vad är du för stjärntecken?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0