gjort en desig til Ztoffe

Svea's kille: Ztoffe ville också ha en design för han tyckte hennes var så snygg, så jag gjorde en åt honom också. Jag tycker att den faktiskt vart skit cool. Han blev nöjd och tyckte den vart skit bra, det är ju perfa. Kolla in hans blogg vettja.

va tycks?

PEACE OUT!

gjort en design till Svea.

Har gjort en design åt Svea , hon vart typ skit nöjd. Jag vart också ganska nöjd, tycke den blev snygg. Kolla in henens blogg vettja!


va tycks?

How can I fight when my heart is frozen.

Ligger nu i soffan och har nå slags tigerbalsam fast starkare, som mamma köpte i thailand. Det är faktiskt ganska skönt.

hade träning idag, det var typ ändå kul. eller jag uppskattade då träningen. Jag har mer och mer börjat visa att jag verkligen vill det här, att jag verkligen vill spela. Och jag tror ändå det syns nu när jag spelar.

Sen när jag kom hem så fikade vi med mormor och morfar som kom när jag for, var väl mys!

men nu ska jag fixa med en design jag gör åt Svea.

PEACE OUT!

har anmält mig till försvarsmakten

Har nu anmält mitt fria intresse till försvaktmakten att jag vill ha den grundläggande militära utbildningen. För jag får itne mönstra iår för jag har inte hunnit fylla 18 innan 1:a juli. FAN OCKSÅ! men dem sa att jag hade goda förutsätningar att att tjänstgöra inom försvarsmakten. Så dem tyckte att jag skulle anmäla mig till den frivilliga saken, och det har jag ju nu som sagt  gjort. Det känns bra.! fast tror itne jag kommer få göra det förän 2011, fast det är ju iof possitivt, för då hinner jag ju gå ut skolan. menmen,

PEACE OUT!

gjort en design till Joel

Har nu gjort en design åt Joel ,  Han vart iallafall nöjd men den. och det är iallafall bra. Och han kunde sätta in den själv, och vet itne om han gjort det än.


PEACE OUT!

If I could turn back time, If I could press rewind.

Sitter på skolan nu, vi har svenska och jobbar med insändare, eller jag är klar med min och sitter och  gör precis ingenting. Eller jag hjälper Emma lite med hennes insändare.

Igår var det ju första advent och som jag sa igår så hade vi i familjen lite adventsmys. VI drack glögg, åt godis, clementiner, lussekatter, pepparkakor osv. Det var mysigt att få sitta med familjen. Mend et var tråkigt att rebecca inte var med. Vår kära syster saknas ju vid sånna "högtider"

menmen, nu ska jag fortsätta göra precis ingenting.

PEACE OuT!

->syskonen<3

I can't live with or without you.

Vinst med 6-2 mot rönnskär, skit bra jobbat tjejer!!! 
sen så blev det en förlust med 7-6 med killarna, det kändes lite drygt, för deras mål vara bara tur mål!

nu ikväll blire myskväll med familjen, i och med att det är första advent, med glögg och pepparkakor och julmust osv. Kommer nog bli kanon får vi hoppas på.

Ja just det, idag så köpte jag två nya mössor, min gamla är ju som sagt borta, en vanlig svart stickad och en lilaglittrig stickad mössa. Jätte fina tycker jag. Dem behövs verkligen.
Men nu ska jag ta och fortsätta städa lite smått, hann inte klart imorse.

PEACE OUT!


Still holding on, been waiting so long, for that indelible touch.

blev inget städande innan jag gick och la mig. Så jag ska städa nu, för om jag inte städar så kommer mamma inte skjutsa mig till matchen med wipro. och den vill jag jätte gärna fara på!  menemn som jag sa håller jag på att städa nu och egentligen är det iten så svårt, för det ända jag behöver göra är typ att bestämma vilka av kläderna som ska i tvätten eller åka tillbaka in i garderoben.


har lite bråttom för ska gå med Erika på skyltsöndag, och vi skulle typ träffas 12-1 och jag vet inte om jag kommer hinna städa klart tills det. Sen så måste jag ju hinna fixa mig också, så nu måste jag skynda mig och städa.

Förresten ska jag göra en design till joel också, men det har jag inte tid med just nu, vet inte om jag har tid emd det alls idag. men vi får väl se.

PEACE OUT!


cornelia: " hannah du ser ju ut som en barbie på den där! photoshopa in dig i en sån där förpackning!! "

värd kväll, naaat

Ikväll har jag typ inte gjort mkt, sett film och lekt i ps.  Är sjukt trött, men har bestämt mig att jag ska städa innan jag går och lägger mig. Ioch med att det är första advent imorrn så ska vi försöka skapa lite julstämning med tomtar och allt vad vi nu har.

Sen så håller jag på att fixa alla avsnitt av h2o , ett program som jag tycker är skit bra och verkligen har fastnat för. det är typ bra.

tror jag ska försöka städa lite nu, å kan jag sova längre imorrn.

PEACE OUT!

hej, ska vi gifta oss?


hemsk dröm!

kan ju ta och tala omatt jag drömde en hemsk dröm imorse,och då visste jag inte att det var en dröm för den kändes så sjukt verklig.

Men för att ni ska förstå hur hemsk den var för mig så ska jag ta och berätta lite först.

Jag spelar innebandy och älskar verkligen att spela. Men vi är typ ändå många i laget så alla kan inte spela matcherna. Så jag har gruvat mig jätte längr för att jag inte ska få spela matchen nu imorrn, men så igår fick jag sms av våran tränare som sa att jag skulle komma till kaplan och vara med och spela matchen. Jag vart verkligen jätte glad!

och nu kommer min dröm:
" vaknar av att jag får ett sms av våran tränare där det står:
T:'jo du, jag råkade skicka fel, det var inte du som skulle få smset utan det var jessicaa'.
J: 'jaha, så jag ska alltså inte spela?'
T:'nää det ska du inte'
jag vart jätte ledsen för jag ville ju verkligen spela den där matchen, helt seriöst, jag vart typ förstörd"

Sen så "vaknade" jag väl till av att jag skulle ta min mobil, men den låg inte alls  där jag trode jag lagt den i drömmen då, utan den låg kvar på samma ställe som jag lämnade den innan jag gick och la mig. Så jag började som tänka att det kanske bara va en dröm. Och inget sms från tränaren hittades! haha så sjukt glad jag blev igen! För innebandy är typ mitt liv, <3

Så färstår ni nu hur hemsk dröm det var för mig?!

PEACE OUT!



gjort en design till jonna

Har gjort en header till Jonna, hon ville ha den enkel så hon nöjde sig med den så där. Fast hon har devote, och det har jag ingen aning om hur man sätter in den i, så hon skulle fixa någon annan som kunde hjälpa henne med det. Men hon blev iallafall nöjd . 


PEACE OUT!

What can I do, here can I hide - from all of these feelings I keep inside.

har nu kommit hem efter öppethus, gick väl sådär, men vart verkligen inte peppad närom sa att vi först skule ha "taekwando", sen så hade vi fotbollsteknik - det var jag självklart inte med på men tanke på att jag SUGER i fotboll, och sen så spelade vi innebandy - wihooo! fast det suger att skolan har så dåliga klubbor....

nu ska mamma iallafall göra mat nu och det blir plättar med bacon i, usch... jag har börjat gilla plättar mindre och mindre, tycker det är nästan äckligt nu. Förut älskade jag det, det är sjukt hur mycket ens smaker kan ändras. ahha

PEACE OUT!


And I don't know why, I just can't seem to dry. The rain on my face, all the tears I've cried.

godmorgongodmorgon, Klev just upp.
Idag har vi öppet hus för alla högstadieelever, och eftersom att vi går idrott och hälsa så ska vi ha nå gympa pass. Hoppas verkligen itne det blir fys eller något, för jag har 2 matcher imorrn och vill verkligen inte ha träningsverk.

menmen, nu ska jag ta mig något att äta och sen klä på mig.

PEACE OUT!


gjort en design åt cornelia

Har gjort en design åt cornelia, hon ville inte ha så komplicerat, bara en vild på henne, sen hennes namn och citat.
Hon vart ganska så nöjd. vad tycker ni?


Fotografering.

 nu ska jag och corrny ut och fota!

PEAcE OUT!

cornelia, jag, gabbie -07

I'm better off without you anyway, I thought it would be hard but I'm okay.

Gick och mötte upp Mia och Amanda för att vi skulle gå på stan ett tag, mest bara för att det var alldeles för länge sen jag och Mia träffades. Jag ville ha tuggummi så vi gick till ICA och där fick jag köpa minalskade tuggummin - läkerol cactus och mia och amanda köpte varsin butterbulle.
Jag har tvätt tid nu, så ska gå och sätta igång maskinerna nu, får se hur många det blir, men ska iallafall tvätta alla idrottkläder roch det blir minst 1 hel full.

Peace out!

amanda och mia

sådär lagomt söt typ helt ofixad.




dagens outfit eller nått.
linnet - thailand, fick av mamma när hon kom hem därifrån
jeans - H&M tror jag.

gjort en design till filip.

har suttit uppe och gjort en design till filip för han ville ha en ny och jag älskar ps så jag anmälde mig som frivilig direkt, haha.

så här tänkte jag att den skulle se ut, men det tyckte han var för avancerat och ville ha den mycket enklare,,


så efter mycket fint paint målande om hur han ville ha den, av honom så blev den så här istället:



Så besök hans blogg vettja, sjukt härlig och jätte bra. och man kan ju itne annat än älska den, så besök den nu!

nu ska jag nog sova
PEACE OUT!


...


vill byta tillbaka till den där, men då vill jag byta bilderna för jag är inte blond längre, men dum som jag är sparade jag aldrig den i psd format, utan i jpeg..

Heaven is a place nearby, So I won't be so far away.


You're with me till the bitter end
What we had transcends this experience 
Too painful to talk about 
So I'll hold it in till my heart can mend 
And be brave enough to love again 

A place in time 
Still belongs to us 
Stays preserved in my mind 
In the memories there is solace 

Oh, never too far away 
I won't let time erase 
One bit of yesterday 
Cause I have learned that 
Nobody can take your place 
Though we can never be 
I'll keep you close to me 
When I remember 

Glittering lights 
Incandescent eyes 
Still preserved in my mind 
In the memories, I'll find solace 

Oh, never too far away 
I won't let time erase 
One bit of yesterday 
Cause I have learned that 
Nobody can take your place 
Though we can never be 
I'll keep you close to me 
And I'll remember 

A place in time 
Still belongs to us 
Stays preserved in my mind 
In the memories, there is solace 

Oh, never too far away 
I won't let time erase 
One bit of yesterday 
Cause I have learned that 
Nobody can take your place 
And though we can never be 
I'll always think of you and me 
Always remember 



Kan ju ta och tala om att dirr jag hörde dem första orden så tänkte jag
bara på min familj, det var dem/det ända jag kunde tänka på under hela
den där låten. Det är så himla sant orden i början "ta aldrig någon förgivet,
för man vet aldrig när man kommer att förlora dem.
och kanske aldrig få en chans att berätta hur man verkligen känner"
Men det känns ändå ganska läskigt att allt som man har egentligen
bara kan försvinna hur enkelt som helst, bara så där. Jag blir rädd
när jag tänker så, jag vill inte att något sånt ska hända,
för jag vet att jag verkligen inte skulle klara av det.




älskar er <3











I will break into your thoughts, with what's written on my heart.

oj inte pigg, känner mig inte så bra, jag far inte på innebandyn nu på morgon. Jag satsar på att vila och fara sen på psykologin, där vi förövrigt har startat ett nytt grupparbete med 2 pers i varje grupp. ett sjukt jobbigt och randomt arbete tycker jag iallafall.
ajja nu ska jag sova lite

peace out!

Min mamma är hemma nu!

mamma kom just hem !!! efter 2 veckor i thailand så är hon här hemma nu, ! känns ändå skönt att ha henne här och att inget har typ hänt, jag var fan jätte rädd för att typ planet skulle störta, eller att det skulle hända nått där borta elelr att urban (hennes kille) skulle byta henne mot kameler......

haha nää men tänkte bara dela med mig av det, och att jag är otroligt glad och lättad över att hon är hemma,

PEACE OUT!

älskar dig mamma

Är det okej att ljuga?

Har man rätt att ljuga för att inte såra personer? Har man rätt att ljuga när man inte vill att folk ska veta sanningen? Har man rätt att ljuga bara för att man anser sig vara bättre än alla andra? 


Jag hatar folk som ljuger, oavsett anledning. Jag tycker inte att det är okej.  Varför ska man ljuga egentligen? Det skapar bara mer lögner och man sårar ju personer mer genom att ljuga.  Man tror sig att man kan lita på personerna omkring en och sen får man reda på att det de sa var lögn. Då känner man sig så sjukt oviktig och inte alls speciell. Även om sanningen kan göra ont är det bättre att få veta, än att leva på en lögn, för det är ju varken rätt mot en själv, eller den man ljuger för. Som jag nämnde tidigare tror jag att lögner föder mer lögner, om man väl ljugit en gång så blir det lättare att ljuga nästa gång och sen är man där, i den där onda cirkeln som inte går att ta sig ur. 


Till slut om man bara ljuger och ljuger kommer ju ingen kunna lita på en och där har man då förlorat en mycket viktig del av sig själv. Tilliten. För att inte känna att folk kan lita på en är jobbigt och man mår bara sämre inombords.  Så, det är aldrig okej att ljuga, vare sig mot andra eller mot sig själv. Så varför inte bara skippa lögnerna och stå för den man är och sina åsikter? Det vinner man på i längden, ärlighet varar som sagt längts. Sluta upp med allt skitsnack, du tjänar mer på det än något annat.


Det här är ingen saga, det här är min sanning.

Sitter och läser naruto, har typ läst massa nu.

Sen så imorse när jag skulle åka med bussen så trodde chaffisen att jag var vuxen. Och grejjen är den att vuxen är vid 20 då det gäller bussar. Det är fan roligt när dem tror man är äldre då man är som risigast, t ex jag har inge smink, mjukiskläder och uppsatt hår och är allmänt risig, och då tror dem jag är 20. haha, inte första gången som busschaffisarna eller annat folk i allmänhet, trott att jag är över 20. Ända sen jag var liten, typ 13-14, har jag fått höra att jag ser ut som minst 18-20. Ganska roligt ändå, eller jag tycker då det. ahha!
13 år,





14 år






nu 17 år:

->



inte för att jag tycker att jag ser ut som 18 ellerå så, bara en kul grejj lixom.

peace

Vi har just haft vårt psykoloogiprov, kan säga att det faktiskt itne var SÅÅÅ svårt, gick faktiskt ändå hyffsat, int IG iallafal..

peace oyur!

... trött

Tog ett litet tag innan jag började bli depprimerad och bestämde mig för att fara på träningen ändå!

jobbig, inte kul att spela 3 mot 3 på fullstor plan, och verkligen inte kul att spela 3 mot 4 på fullstor plan.

nu äter jag goda limpor och dricker o'boy!

PEACE OUT!


:((:(:(::(:(

kul att jag måste stanna hemma och plugga till provet imorn , istället för att fara på träning. funderar på att fara ändå.... hmm... vi får se hahah

Grattis anna!

Sitter på skolan nu,. vi har rast och jag läser naruto, lästa 139 avsnitt igår haha. men nus kajag fortsätta läsa.

PEACE OUT!


grattis anna som fyller 17 idag förresten!


skola

sitter nu på skolan och är alldeles för trött för att det blev alldeles för mycket naruto läsande igår kväll/natt.... haha jag kunde inte slita mig från datorn, sjukt bra serie kan jag ju ta och tala om för er.

Men nu ska jag kolla bloggar,

peace out!

nää nu kom läraren.

alldeles för trött för att orka vara uppe

har lästa massa naaruto avsnitt och sett supernatrunal och csi och ser nu criminal minds. men ska nog sova nu.

peace out

en sån där hemlis - naruto


haha jag hade tråkigt så jag slängde ihop den där bilden och tänkte bjuda på en så kallad "hemlis". eller ja, hemlis och hemlis är väl fel ord, är ju inget farligt, men ändå, typ lite pinsamt.

Jag är helt besatt  mangan"naruto"
Jag tycker att den är jättejätte bra, och jag började läsa den vårterminen i 9an, och jag fastnade för den hellt och hållet, kunde sitta uppe till typ 3-4 på natten och läsa det. Och då vare ju inga problem med att läsa flera timmar isträck, men sen tog det ju "slut" och jag var tvungen att vänta på nya avsnitt... det var itne roligt kan jag säga. och då äre ju oftast samma dag varje vecka som serien kommer ut, så jag kunda och kan fortfarande sitta och vänta flera timmar då jag vet att det borde komma upp. Jag älskar den serien, jag tycker att den har så himla bra budskap och jag vet itne hur, men på nått sätt så "förmedlar" den en härlig känsla till mig. haha
ajja nu vet ni en sak om mig som ni inte visste.

PEACE OUT!


naruto ♥♥♥♥♥♥

Cause every wasted day becomes a wasted chance, you're gonna wake up feeling sorry. Cause life won't wait ,I guess it's up to you

kom just hem från matchen, och vi vann med 8-3, bra jobbar grabbar!!! dom var så himla duktiga idag kan jag ta och tala om för er, dem höll sig lugna och det var andra laget som var förbannade. och vi lyckades till och emd få domaren med oss - första gången typ! men sjukt bra spelat!
och sen så vill jag ba kötta mange, han mobbar mig hela tiden. Jag duschar ju inte håret, dels för att det tar ett år att duscha det, och sen att det tar 2 år att torka -  så när mange kommer ut,
han ba: " asså hannah haru itne duscha!?"
jag ba: " jooo?"
han ba: men du är ju alldeles torr i håret?"
jag ba:" joo, men jag duschar ju inte håret?"
han ba: "åhh vad äcklig du är, du kommer ju lukta illa"
jag ba: "meh... jag har ju visst duschat.. men ba inte håret..."

haha så jag slog han sen, fast inte så hårt -  nästa gång slår jag mycket hårdare.

och erik som jag hade sagt åt i onsdags , jag sa att han var tvungen att ta och lugna ner sig och att det itne var kul när han spelade så oschysst. och han lyssande faktiskt, han seplade mycket bättre idag och var lugnare.!

Sen så blev jag typ kär i eriks dotter - emilia, hon var jätte söt, riktigt söt, hon är 1 år och 8 månader. och hon fick en hårklämma av mig som hon ville ha, hon blev typ jätte glad! ♥

nu ska jag ta mig något att äta och gullas med corrny att hon ska följa mig till coop för att handla mat.

PEACE OUT!



önska mig lycka till?

nä nu börjar jag bege mig mot stan, match nästa. wish me luck?

Cant you see my tears, I see your crying. And I have tried to forget, you'll always be in my mind.

håller på att packa ihop innebandy grejjerna för har macth idag med grabbarna, hoppas att dem faktiskt lyssnade på mig när jag sa åt dem att lugna ner sig på matcherna.. så att vi inet får några tvisningar idag, vore fan ett mirakel om det blev så! menmen ska iallafall möta mange i stan halv 3 för att sen få åka med han till matchen, annras skulle jag inte ta mig dit.  Känns som om jag kommer glömma något haha.

men nu ska jag fortsätta packa ihop mina saker.

peace out!


I'll never let you down, even if I could. I'd give up everything, if only for your good.



There's another world inside of me, that you may never see.
There's secrets in this life, that I can't hide.
Somewhere in this darkness, there's a light that I can't find.
Maybe it's too far away... Maybe I'm just blind...


You wanna go where everybody knows your name.

Fest igår kväll, allt började bra och alla hade sjukt kul. sen så spårade det och polisen kom, men det behöver vi inte gå in på i detaljer... Men ska lägga upp några bilder när jag fått dom av linnea.

Nu är jag johan och linnea barnvakter åt ville som äter för tillfället.

peace out.1



jag funderar på klippa lugg... va tycker ni?


in my darkest moment, you are always there by my side.

har gjort mig klar för praktiken, första gången jag är klar en halvtimme före, annars brukar jag gå upp dåt det bara är en halvtimme kvar. ahha.
Sista dagen på praktiken idag som sagt, kommer nog bli kanon. Känns mycket bättre idag efter ändå många timmars sömn.

Sen taggar vi för ikväll
peace out!

ehh... jo jag är jätte seriös på bilden!

sov gott.

nu blire sova, behövs. för måste vara pigg imorrn dåre är sista dagen på praktiken.

Fringe @kanal5

hade tänk att sova, för är så sjukt trött... men jag ska se serien "fringe" på 5an. det verkar bra!

peace out

älsklingar<3

nydesign ännu en gång..

har tagit en powernap på 4 tim, kan säga att det behövdes. sen sa jag hejdå till syrrorna som drar uupp till piteå över helgen. Sen har jag bara tagit det lugnt och sett tv och jobbat på en ny desig, inte så snygg och komplicerad, men ändå.

peace out.

tråkigt.

sorg
när grät du senast:
ett tag sen
har du tänkt självmordstankar: nej
hatar du någon: nej
har du somnat gråtande någon gång: ja
älskar du någon som inte älskar dig: nej
vem skrek du senast åt: vet inte
har du kallat någon slyna/subba/fitta idag: nej
när såg din mamma dig senast gråta: vet inte
när såg din pappa dig senast gråta:  vet itne

Kärlek
är du singel:
ja
har du hånglat den senaste veckan: nej
vem kysste du senast: deru
älskar du någon just nu: beror väl på hur man ser det.
har din partner sett dig gråta: vikken partner?
nämn tre omtänksamma: asså personer eller vadå?
har du sagt att du älskar någon och verkligen menat det: ja

vänskap
har du någon bästa vän:
ingen specifik, har många
vad brukar du hitta på med dina vänner: olika beroende på vem jag är med
älskar du dina kompisar: klart?
har du gjort något olagligt med någon av dina kompisar: nej det tror jag då inte
har du någon gång hatat din bästa vän: nej, eller inte på riktigt
vem av dina vänner är bäst: den dagen.. alla är bra!

övrigt
har du strippat någon gång:
nej? eller jag har ju tagit av mig kläder när jag ska duscha och sova och byta kläder... mend et har ju som alla?
brukar du slå folk: nej
har det hänt att du råkat i slagsmål: nej
vem lever du för: familjen och kompisarna?
betyder din mamma mer än din pappa:
betyder din pappa mer än din mamma:
har du snott något tuggummi nån gång:
av mamma jämt!
cyklar du utan cykelhjälm: haah ja!
är du sportfåne: innebandy<3<3<3<3<3
bor du i villa: nepp, lägenhet.
vilket är ditt favoritpogram: navy cis <3, 

tog den av corny.

pigg....- onej!

jag är inte pigg, ligger i sängen och bara fryser, har ont i huvet och känner mig jätte sjuk... men jag klarade iallafall av halva dagen idag på praktiken, efter lunch blev det för mkt. så nu är jag här och ska nog ta och se en film eller lägga mig och vila ..

peace out!

sov gott, gonatt.

nä nu går jag och lägger mig...

no more, never again.


I've been hurt so many times by you, and I just couldn't take it anymore.


I belive that you think what you want to think, and believe in what you wanna believe in.

sitter här och äter korv med bröd! ska äta 5 st... haha tjockis, men det här är min middag, för jag hinner inte äta mellan innebandyn och innebandy träningen... så jag är hungrig!

nu ska jag fortsätta äta,
förövrigt så gick träningen typ skit bra!

Peace out!

Oh, it seems to me, that sorry seems to be the hardest word.

har just kommit hem från innebandyn med grabbsen, eller typ ett tag sen, har bara startat datorn vikket tog ett år.  Vi spelade iallafall 3 mot 3,(hallååå vars är alla?)  och  vi spelade bara på ena planhalvan, asså sköt på samma mål så det blev ju helt fel om man loosa bollen.
asså fortfarande så gör dem här grabbarna min dag! Kung, men Mange va inte där, så fick ju inte chansen att tackla ner honom!... kan det vara så att han läser min blogg och blev rädd? haha nää så vare inte, men ändå kul tanke..

Sen ikväll så ska jag på min träning hoppas den går lika bra,(så tänker jag alltid.)  Men det ända jobbiga är att jag måste cykla dit själv, det är ganska tråkigt och drygt.....

men nu ska jag nog ta mig nått litet att äta, typ frukt...

PEACE OUT!



this is the time of my life,

jag tror jag ska sova nu, imorrn blire praktik igen, men jag går en halvtimme tidigare för jag har innebandy, och bästaste jörgen är jätte snäll och kommer och hämtar mig så jag kan träna med dem.! Tack!

och troligtvis imorrn på morgon är jag alldeles för trött för att orka kliva upp tidigare för att bara skriva ett blogginlägg, sp jag skrver väl efter innebandyn eller nått..

peace out!

hej världens bästaste kev,
skaru inte komma till skell snart igen?
alla vill ju träffa dig igen..


All I know is everything is not as it's sold, But the more I grow the less I know .

nu börjar navy ♥♥♥♥♥


NY SÄSONG AV NAVY!

Idag börjar en ny säsong av "Navy CSI", typ en av världens bästa serier! Jag älskar den, så kl 8 så jag se det. LÄTT!!

men nu ska jag fortsätta se "2 and a half men"

peace out!


<3
har kommit på att jag tycker skägg(oftast)
gör så att personer "blir" snyggare!
enligt mig iallafall.... haha


Pokerkväll..

alldeles kanon kväll, poker, prat och så vidare. Tack eller nått!
nu väntar sängen, peace out!


i painted a picture of you, your soul was red and your mind was blue.

blev att baka idag på förmiddagen på praktiken, - en kladdkaka med havregryn i(haha vafann?) , sen också 3 stycken äppelkakor. jag och anna är ju king på baka. sen så kom det också en ny praktikant från örjansskolan. Hon va då helt okej.

sen så har jag köpt nya kläder, lätt värt att fynda på second hand(haha stavar man det så?) jag köpte: - en röd/blå randig kill tröja i XL, hur skön som hellst kan jag ta och tala om för er! - en t-shirt skorta(asså dem har korta armar haha) som är hur härlig som hellst. - sen så köpte jag också en brun stickad kofta som har stor krage, anna skulle typ dödat mig om jag inte köpte den, haha eller hon tyckte jag passade i den. Jag höll inte med så värst, men vadå allt blev bara 70 spänn så whatevvah.

Sen nu så har vi haft träning och vi tog också lagbild osv. Träningen gick faktiskt bra för typ alla. Alla gjorde sitt osv. 

Nu väntar jag på att ana, hanna och rebecca ska komma hit och vi ska spela poker.

Sen så ska jag förhöra gabbie(syrran) nu,

peace out!

sov gott

nä nu ska jag sova.

SJUKT TRICK!


åh vad jag blir förbannad när jag ser sånt här, jag fattar inte hurom gör....!
men det är också sjukt coolt!

I have never been, sorry for same old sorrows, 'cause it mean so much more this time.


I thought it wouldn't be that hard
But I had so wrong


'Cause, I don't wanna be let down, i don't wanna live that life again.

kom nyss hem från innebandy matchen, fortfarande har grabbsen lite för hett temprament för att kunna klara match utan utvisning. Menmen, det får väl funka ändå. Sen vart jag så sjukt förbannad då en av motståndarlagets spelare sprang rakt över mig, asså idiot..... Asså sen vill ajg kötta Mange, för han mobbar mig. Jämt och ständigt.... nsta träning ska jag tackla ner han.. om vi hamnar på olika lag de vill säga !

nu sitter jag och äter middag, rostade mackor är kanon.
imorn blire praktiken igen på kupan alltså röda korsetts affär och café. Så kom dit och hälsa på vettja?

PEace out!

Innebandy match med grabbsen.

ska börja packa ihop innebandy sakerna för att sen gå in till stan och möta Mange för att han ska hämta upp mig för vi ska på match. Hoppas det går bätte än förra gången då vi fick 2 matchstraffar, bra jobbat grabbar. hoppas alla fattade min ironi.  Wish us luck?

peace out, nu ska jag börja göra mig iordning.

innebandy <3


everybody looking for time, everybody looking for a way to rewind.


EmoKids! typ 8an?
HAHAHA
nej, inte tänkt att första bilden ska se "verklig ut"
hade bara tråkigt och gjorde det överdrivet


hemmakväll here we come

nu går jag och corrny till hemmakväll, peace

I see your true colors shining through, so don't be afraid to let them show, your true color.

Sitter här och fixar naglarna, kan behövas. Bröt en igår, jag vart typ ledsen. inte för att jag kan säga att jag är en "fjorts", men jag bryr mig om mina naglar. jag vill att dem ska va fina. Så nu ska jag fila till dem och göra fransk manikyr (igen).

PEACE OUT!



ta mig dit igen, och jag ska ändra på allt. Förlåt för sanningen som visade sig vara falsk.

har just duschat,  det är fan skönt nu när det är så kallt att duscha varmt <3

sitter nu här med syrran i min säng. hon är söt. 

Igår var ju som sagt linnea här och vi hade det jätte roligt med kolla i gamla skolkataloger och massa prat, det behövdes verkligen. tack för att du finns linnea.

ajja peace out

blev kär i den här låten som jag hittade hos linnea

If you love something let it go, If it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was.


If you love something let it go,
If it comes back to you it's yours
If it doesn't, it never was


even thought I hate you, you make me feel so alive.

idag har jag typ legat i sängen och bara lekt i ps. Spelar ingenroll hur mycket jag gör det, jag älskar det´och tycker fortfarande det är jätte kul. Kan som inte bli less påre. Se har jag också sett nya "bring it on - fight to the finish" med sytrarna. Nu väntar jag bara på att Linnea ska höra av sig sen blire att gå och möta upp henne i stan?  fast jag tror jag ska ta och duscha håret, det är skabb!

peace out!
före:


efter:

nej det är inte tänkt att det ska se "verkligt" ut
Thess öga btw.


I am dying to by loved, I need your helping hand.

är trött som bara den, vaknade för ett tag sen. det är det som är så härligt på helgerna, - då får man sova så länge man vill!

Idag efter middag ska jag iallafall vara med linnea, jag tror det kommer bli kanon,. Vi har itne varit med varandra på ett taf och har säkert massor att prata om, så det kommer bli superduper!

Nu tror jag att jag ska ta och pallra mig upp och äta någon frukost. tror jag

peace !
'
coolare än dina polare!

Lite redigarade saker.

  
   



 
 

ahha hade tårkigt, så slängde in typ dem vilder jag redigerat och som blivit typ´bra. Har itne så många bilder att jobba med , har bara på mig själv. så det känns ganska "ego" och fjortis aktigt. haha. men nu ska jag leksa lite mer i ps,

peace out!



jag ångra mig, nu går jag och lägger mig !

If you don't dare to say you love me, then don't say anything.

haha så himla rolig dag idag på praktiken. vi jobabr på röda korsett i deras affär+café och dem är ju stört sköna där borta! ahaha asså och sen så vet jag inte huir många gånger idag som jag och anna fick höra att vi var "sååå duktiga" elelr hur många gånger dem som jobbade där skröt upp oss. ! sjukt

nu ska jag iallafall diska bort och försöka se vad jag kan hita på ikväll, för mina planer gick i kraaas nu när thess blivit sjuk..

peace out!

snart igen?

mat @ annas place

sitter hos anna nu, vi ska äta - mexikansk tacopaj, som vi har varit och köpt på ica. Den va typ god, eller har tagit en tugga - och det är ju första intrycket som räknas, elelr hur!'

Sen blire gå tillbaka och stå i cafeét på röda korset, så kom dit och köp fika av oss?

peace out

Nu lägger jag mig för dagen

nää nu är jag alldeles för trött för att vara vaken, så nu går jag och lägger mig. sov gott allihopa!

PEACE

nu -> coop, = jag kommer frysa ihjäl.

trots mitt tidigare inlägg om att jag fryser som bara den... så är jag snäll och följer cornelia på coop.!

PEACE


update: vad har jag nu gett mig in på. jag vill itne!!!haha

kallt, ge mig ssol!

ligger i sängen under täcket och fryser som fan! jag vill hitta mina filtar. !! nu ska jag se en film.

peace out!

The day keep getting better and better.

Kom hem från träningen för ett tag sen och jag måste bara säga att dem här två senaste träningarna har varit dom bästa på länge. Akit bra flyt, spel och allt flöt bara på. Vårat lag körde mot div2 laget och vi utklassade dem, även när vi hade box. Jätte härligt och jätte värd träning!!

Nu sitter här med en fling tallrik - lättfil med fitness flingor(JÄTTE GODA !) och två st skorpor = min middag. Kanon.
nu ska jag äta.

PEACE OUT!

jag kan ju bara säga att jag hatar den här bilden,
Citatet stämmer verkligen inte alls, någonsin, 
INTE NÅGONSIN, jag vill bara köttare!

Hold me when I'm here, and love me when I'm gone.

Försov mig imorse,vaknade 10 min innan vi började. Så blev skynda sig att klä sig och sen börga bege sig. Och som vanligt med min otur fick jag rödljus hela tiden så jag kom 10 min sent. haa men vad gör det om 100 år?

se efter APU'n så fick jag åka med jörgen till innebandyn(bäst!) och innebnadyn idag var typ jobbig, men det var skit rolig.
Det jobbiga: - vi körde 3 mot 3, jag, jörgen och Malte  VS Peder, Johan och Mange.
Det roliga: - Vi ägde dom, vi hadde bollen hela tiden, fick sjukt bra spel, vi gjorde massa mål(jag med) så med andra ord spelade vi skiter ur dom. 
- Sen så blev Mange så jävla sur direkt något gick fel , typ då han missade bollen elelr sköt ett fel pass stälde han sig bara på stället och svor. Tycker jag va ganska roligt, eller asså jag höll på dö varje gång.

Hoppas det går lika bra ikväll som det gjorde tidigare idag.
Men nu så ska jag packa ihop det sista och sen bege mig av mot våran innebandytärning med div2. Jag sksa cykla, längtar inte ut i värmen. Så vi hörs väl kasnke då om jag inte har frusit ihjäl.

PeACE OUT!

jag kan ju bara säga att grabbarna gjorde min dag,
och att jag är gladare än vad jag vart på länge.

Those words made my day!


 You gays made my day.


would you know my name if I saw u in heaven.

kanon kväll, nu väntar sängen. Imorrn blire diska bort allt i köket för nu är ja alltför trött.  - förlåt rebecca, men jag ska görare!

peace out

Pokerkväll med tjejerna, kommer nog bli superduper får vi hoppas!

nu ahr vi just ätit, hanna och ana kom och joinade oss och åt här med. rebecca hade lagat skit god mat. ¨Sen så åt vi chokladpuddig, den va typ god.

Nu sitter jag och väntar på att Anna ska komma hit och sen ska vi bege oss mot coop, och köpa godis och massa andra onyttigheter! För idag har jag och Ana gjort ett kontrakt om att inga mer onyttigheter innan jullovet!. 

Så nu ska jag gå och leta fram min börs och sen så drar vi på coop. Resten av tjejerna, (emma, kajsa och emelie) kommer vid 7 halv 8. och då drad pokern igång. eller kanske efter kladdkake baket

PEACE OUT!

+ emelie och - linda.

No child can live without love.

trött som bara den, nu väntar en ny dag på röda korsett, kommer nog bli lite små segt tror jag.. Sen blire lunch på lilla Maries? med anna, emelie och kajsa troligtvis. Kommer nog bli kanon.

Sen efter det ska jag hem och städa, det behövs verkligen. För som sagt ska vi tjejerna ha pokerkväll. och jag borde söka efter vårat pokerset för vi blir ju kanske lite många så kajsas räcker inte . ajja, vi får se hure går.!

Men nu ska jag klä mig. peace out!

Ny design på väg!

nu ska jag göraa ny design
PEACE

den som oroar sig i förväg får lida dubbelt så mycket.

kom hem från träningen för ett tag sen. Jag borde verkligen städa eftersom tjejerna kommer hit imorrn och vi ska ha pokerkväll! TAGGA - OYYEEAAS!  Och det ser rent ut sagt förvävligt ut på mitt rum! Inget skämt asså.! Så det ska jag ta och ta itu med.

Sen så ska vi äta middag ikväll, sista nu med mamma för hon far imorrn och är borta i två veckor. Tack för att du tog med oss mamma...... Så det kommer förhoppningsvis bli myspys!

ajja PEACE OUT!

jag vill ha sommar

Träning

Sitter och äter ett äpple nu, vi har träning 6. Men grejjen är den att Mamma far ju till Thailand imorrn...

ajja nu drar jag på träning.-

peacve out

PRaktik = ingen skola på 2 weeks!

nää nu drar jag till praktiken.
PEAVE OUT!

Jag skulle kunna leva hela livet till fullo om jag bara slutade oroa mig över saker så pass mycket som jag gör.

godmorgon allihopa.

Jag klev upp för typ en kvart sen, har hunnit äta frukost - vilket är ovanligt, brukar aldrig äta det. Brukar faktiskt itne klara av att äta på morgonen, menmen där ser man. Första dagen på praktiken idag - röda korsett. Kommer nog bli kanon, jobabr med Anna i min klass så det gör att det förmodligen kommer bli roligare! Ska bli skönt att slippa skola nu i 2 veckor.

NU ska jag iallafall duscha och börja välja kläder sen. För det är kallt och jag skulle vilja ta mjukisbyxor, men det  borde jag inte ta. Jag har ju nästan slutat att använda dem. Håller mig till leggings och ibland jeans. Men jeans är så oskönt så jag satsar på jeanslegginge och "lack"leggings.

Menmen PEACE OUT!


bild på Emma från då vi fota.
ored:


red:


LEK I PS



Här är några resultat som blev när jag lekte i ps. Ganska roligt faktiskt!
ajja nu ska jag raka benen, då vet ni. TMI tyyyyp.

PEACE OUT!

Even the best fall down sometimes, even the strong gets weak sometimes.

Har just kommit hem från innebandyträning med hydrato. Gick väl hyffsat okej, hamnade på marcus lag - YES. jag älskar att vara på hans lag för han är bäst.!

Första gången jag är hemma sen halv 3 typ, och innan detr hade jag abra varit hemma en halvtimme, hade som sagt spenderat natten hos thess. 
För kl 3 hade jag match med wipro och sen direkt efter det så komde(hetere så elelr säger man "kom"?) mamma och hyrde film på "hemmakväll" och sen hämtade vi upp syster från hennes lägenhet och mamma skjutsade oss till "tre kronor". Och sen fpr hon och hämtade restan av mina syskon(marcus, gabbie och corrny) och vi åt där och hade allmänt mysigt och trevligt sen direkt efetr det for jag och marcus och spelade kl 8 och nu är jag hemma!
'
Nu ska vi se filmen som vi hyrde - "bring it on" -  Den nya. Hoppas den är bra.

Men nu ska jag och duscha,

peace out!

-07! AAHAHHAHA  - 13 skare va!

kanon.

underbar kväll/natt/morgon hos thess. bara kanon!!

nu ska jag packa ihop mina idrottskläder för nu väntar match med wipro.

peace out..


Thess ikväll, kommer bli otroligt kanon!!!

Vi har ätit middag med the famely idag. Rebecca var här. Skitmysigt när hon är här och äter med oss tycker jag.

Sen så nyss blev det bestämmt att jag ska dra till Thess och att jag ska sova där inatt. Kommer bli kanon!
Så ska göra mig iordning nu så hörs vi inatt elelr imorrn

PEACE OUT!


bästaste thess.


borde verkligen sova.

vart besdtämt nu typ inatt att jag och linnea och mathilda(?) ska fota imorrn, har vi pratat om ett tag nu och äntligen skare bli av. hmm...  det kommer nog gå kanon.

Nu funderar jag på att gå och sova, kan ju som vara en idé för vi måste börja fota innan typ 12 om vi ska hinna innan det blir mörkt.Vilket leder till gå upp tidigt. och som jag inte är så bra på. ajja.

peace out!


kommer bli kanon  imorrn .

I know what I want, and I want it now.

Hola.

Snart kommer mamma hem och vi ska äta pizza.  Sen ska mamma ha typ "inflyttningsfest" så massa av hennes kompisar kommer komma.

Igår kom Rebecca hem(syster asså) , hon har varit nere i uppsala hos Kalle i 6 veckor. Vi hämtade henne på bussen och drog sen på max. Skit mysigt att träffa rebecca, som man saknat henne.

Menmen, jafg ska gå ocgh hjälpa till att stöka bort lite nu, så

PEACE OUT!

jag och rebecca <3

An angel by my side.




bästbäst.

I'm sorry for your pain, I'm sorry for oyur tars. For all th little things I didn't know, for all th word I didn't say.

seg dag.

har iallafall varit hos sjukgymnasten och fått massa övningar som jag ska göra.

nu väntar jag på att mamma och corrny ska komma hem, vilket dom just gjord så nu hoppas jag på mat.

Sen tror jag jag ska göra en ny design igen, va ju ett tag sn jag bytte faktiskt,

PEACE OUT!


lek i ps, mitt öga.

ÅH SÅ GLAD!!

Kom just hem från att ha handlat/innebandy. Gick så sjukt bra, är så sjukt glad.

nu väntar innebandytärning ikväll

peace out

drygtfaan på historian

historia nu, skit drygt. Vill bara hem eller och spela innebandy. ska och spela med wipro dirr efter skolan är slut. peppa till det!

I wonder what it's like to have it all, to never be afraid that I would fall.

Engelskaprov imorrn, jag borde verkligen ha plugagt mer.  Känns inte som det kommer gå bra, skule plugga idag men ahr typ elgat och halv sovit. Är så sjukt trött hela tiden nu. ajja nu ska jag iallafall ta och plugga lite mer. Lite måste jag ju kunna...




PEACE OUT!


en optimist ser en möjlighet i varje svårighet. En pessemist ser en svårighet i varje möjlighet.

god dag eller nått. Fast gär sere ut som om det är kväll. Det är hur mörkt som hellst.... Kom nyss hem från skolan. Sjukt drygt att cykla dit, fattar inte huru orkar anna ! 

Tänkte in och blogga imorse men då fick jag inte igång internet. fick typ damp, sen så funkade inte internet på skolan heller så det var skit tråkigt idag.  Vi hade även redovisning på psykologin, jätte jobbigt tyckte jag, eller det var ju itne svårt och så. Jag tycker bara det är jätte jobbigt att prata inför klassen... haha fail.


nää nu ska jag nog ta mig något att äta.

PEACE OUT


imorgon kommer syrran hem efter typ 2 månader i uppsala.!
så det blir 3 kronor på torsdag ! peppa

tidigaste kvällen på länge

nää nu ska jag nog ta och sova. go natt!

ta mig tillbaka, och geme brunfärgen...

And so they fought, and so they laughed. Friends before they know it, they were inseparable

Klart ovärd dag på skolan. Hade varit värdare att stanna hemma.

Sen efter skolan gick jag och anna och kollade om APUplats, och vi ska vara på röda korsett, kommer bli kanon att få ha anna at praoa med. Komemr bli roligare än om vi var själv.
Sen så bestämde jag och anna att vi ska cykla imorrn till skolan.

Stannade hemma från träningen idag för var verkkligen tvungen attg plugga, men det gick inte så bra. så jag tog en powernap och vaknade sen 10 över 8 och fick panik för att jag trodde att det var morgon och att jag försovt mig. HAHA vart typ jätte ledsen och ringde mamma och ba: " varför väckte du mig inte igår? vi skulle ju och hämta madrassen hos kajsa!" mamma fattade typ ingenting och ba: " Hannah, vi ska fara ikväll." Då gick det up för mig att det fortfarande var kväll.... ahha fail.

Nu ska jag nog gå och sova tror jag, den sömnen kan behövas verkligen!

PEACE OUT

vi måste ju dra ihop något snart?
och geme brunfärgen....

you give me strenght, you give me hope. You give me someone to love, someone to hold.

INTE roligt med skola igen, INTE pepp på det alls, INTE alls pigg. Jag skulle kunna fortsätta hela dagen, men det har jag inte tid med.

Nu snart ska hela klassen vara på bibblan där vi ska ha våran svenska lektion, typ studera gamalt skriv språk, yaaay kul.. SKOJJA! Sen så eftersom typ det är information för våran skola för högstadiet efelverna så ska vi på pedagogiska ledarskapen ha ett fyspass. KUL, inte då.
Vill bara stanna hemma och sova och inte fara, men det skulle vara att skolka och det gör jag ju inte......


ajja nu ska jag leta reda på min bandana men jag tror inte jag hittar den i allt mitt kaos.

PEACE OUT!

If you can love the wrong person that much, stop and think how much more you could love the right one.

ojojojojojo sikken bra uppdatering.....

Idag har jag typ sovit halva dagen som restan av veckan. Man måste ju passa på nu medan man kan. Men kah kom på att det iten alls var så värt för nu komemr jag aldrig kunna somna inatt. Så vi får se hure går.

Skit mysigt med middag på dallas med familjen, härliga skratt och så. Var ett tag sen vi åt tillsammans, nu sakas ju bara rebecca som är nere hos sin grabb i uppsala. Hon komemr hem i veckan, wihoo!

Sen så blev det match med wipro, och fortfarande så harom lite för hett temprament grabbarna för att vi ska kunna klara av en match utan utvisning. + så harom tagit in hårdare domare. Kan dom aldrig lära sig att köra schysst?     Sen blev jag så sjukt störd på deras målis, för jag är ju fforward och i vårat offensiva frislag så skulle jag täcka målisen och då putta han bort mig på röven, eller asså ja ni fatta hopaps jag haha. nää men sjukt irriterad vart jag på det. KÖTTA typ... nää, men sen när vi skulle tacka så gav han mig värsta blicken... usch säger jag bara


Nu ska jag nog se en film elelr nått tror jag för jag akn ändå inte sova.

PEACE OUT!

lek i ps

I know that you moved on but I haven't, You'r in my mind and in my dreams, and that's why I'm so happy for you.

Sitter nu och ser film med syrran, vi ser "the ninth gate" med Johnny depp!  då vet ni.



johnny depp<3







kärlek

RSS 2.0