I look inside myself and see my heart is black.

ja skola idag, sen så hade vi itne nån tränign och jag hade redan dragit till syrrans lgenhet och så, så jag la mig och sov en stund, härliga 4 timmar. dom behövdes ♥

ajja, nu tänkte jag se lite Heroes sen typ gå och lägga mig, är så sjukt trött.

men ajja vi får se.
peace out!
 

ja vi är sveriges coolaste brudar, kolla killar är vad vi gillar!

I walked throuh fire and I didn't get burned.

Okej, så där lagomt pigg nu på första nya veckodagen -  måndag, yay. Är typ hur trött som helst.

idag direkt efterskolan ska jag förbi hos Forsan och hämta min cykel, cykla in till stan och städa i syrrans lägenhet. Sen blire tärning och sen fortsätta städa typ hahah!

ajja, nu ska jag gå och borsta tänderna, sen dra till bussen. peace out!


Push forward, through the darkness towards the light.

Jag och corrny har haft lite manikyr inatt, så har så där lagomt söta naglar nu. Röda med lite blingbling på !
imorgon äre skola, peppen <3 eller hure nu va.. vi har tydligen redovisning imorrn på svenskan om vad folk tycker om lite olika dialekter. YAY. och sen har vi pedagogisk(?) ledarskap med pelle, och äre bara jag som inte minns vad vi gör där? haha minnet asså <3

ajja, idag har jag köpt hela första säsongen på HEROES!♥♥♥♥♥♥ Så ska typ se första avsnittet nu, kanske lite sent men den kingar juh!

ajja, ska se nu, så peace out!


blir sjukt mycket roligare att ta en oseriös bild,
än en seriös bild som typ sånna här:

 


trettionde i åttonde - 09

Asså gud, Ibland har man verkligen världens gulligaste och bästa mamma! Hon bjöd mig och mina syskon på 3 kronor och gav oss massa pengar. asså du är allt för bra!

innan de var jag olvia och simon och gick en grön runda på discgolfen, jag gick på 37 haha inte så jätte bra...

Ajja, mamma ska ha datorn nu så ¨
peace out!


hehehehehe

blir discgolf nu emd simon och olivia. vi får se hure går.

ajja, ska dra nu.

peace out!

Can I live til my last day?

okej,. blev inte discgolf nu på dagen, olivia är i gummark och typ kollar på hennes morbrors hundar? ajja, så vi funderar på att ta de nu lite seneare när hon kommit hem. Men vi får se. !

men ska iallafall ta mig nått att äta nu för jag är jätte sugen på mat. så peace out!


Memory is a way of holding on to the things you love, the things you are, the things you never want to lose.

kom hem för ett tag sen, jag olivia, simon och erika har varit på matfesten och sen drog vi till Olivia och hämtade deras nyckel till en "kammare" som dom har i bonnstan, så vi satt där och chilalde och spelade spel och drack massa läsk, sockerdricka ftw!  Så tack för typ en underbarrt härlig kväll hörrenini.! och jag är så otroligt "kräsen" och feg näre gäller mat, så satsade på tacos - ett säkert kort, på matfesten, vågade inte prova på nå nytt... hähä.

Ajja imorrn blire nog discgolf med Erika, Simon och Olivia på dagen, sen kasnke Stefan på kvällen. vet inte riktigt, vi får se hure blir. 

Jag börjar vara så där lagomt trött nu, så funderar på att sova. Klockan är ändå snart 3 och vi ska upp och spela discgolf kl 1 så kasnke dags att sova gummanlilla?

ajja, tror jag kör på de, så
PEACE OUT!
ganska sådär lagomt gulligt halsband!














thank you.


Even though what you did hurt me, am I glad that it happened. 'Cause it proved that I am strong and that I could carry on through I was broken.

Har just ätit, Mamma hade gjort potatiskroketer och ostkorv. Potatiskroketter är de godaste som finns. och korv funkar väl....

sitter här nu och försöker få ihop planerna för ikväll, blir kanske matfesten med olivia, erika och simon, men jag vet inte säkert. det kändes dyrt, och jag försöker ju spara pengar lixom halllåååå?!

nää men ska nog dra på matfesten iallafall, så ska gå och ta på mig något annat och sminka mig och fixa håret, så peace out!


Sometimes it's the smallest decisions that can change your life forever.

okej, så där lagomt trött. Jag borde verkligen sova, funderar påre, eller iallafalla att gå och lägga mig i min ÄLSKADE säng och typ se en film eller nått. Det var faktiskt ett ganska lockande förslag. tror nog jag kör på det! ska bara blogga klart, ahha bloggnörd elelr nått....!


 Har tänkt på en sak när det gällar mig, jag kan verkligen inte vara dum mot någon, eller inte någon jag är kompis med eller känner rättare sagt, (om det inte är någon jag känner bryr jag mig faktiskt itne så mycket om vad den tycker om mig om jag är dum eller inte). eller dum är kanske inte rätt ord, mer att jag inte klarar av att typ säga ifrån och säga vad jag tycker. - Så "blyg" är jag. Jag vågar inte säga ifrån för att jag är typ rädd att dom ska bli arga på mig eller tycka jag är jobbig och att dom inte ska vilja vara kompis med mig längre. Så är jag som person, och grejjen är den att det inte alls är dumt egentligen. Men jag mår ändå inte bra utav det och måste verkligen börja lära mig att säga ifrån då någon sårar mig eller gör mig ledsen på något sätt. men de är svårt och jag försöker jobba på de, men det är inte så lätt. så bra självkänsla har jag, men den är faktiskt på väg uppåt faktiskt. har jobbat så sjukt mycket på den och har verkligen förändrats så sjukt mycket på ... 2 år blire nu. nästan sjukt skrämmande faktiskt, men ändå så sjukt härligt. Känner mig mycket säkrare i mig själv som person, men jag har ändå små saker jag fortfarande måste jobba på - som de här. och jag vill bara tacka mina kompisar som är där och lyssnar och ställer upp för mig, ni betyder jätte mycekt för mig. tavl för att ni är dom ni är.
Jag tror egentligen inte att någon har ett perfekt liv och aldrig tar åt sig. för hur mycket som hellst kan en person inte ta. Tänker på typ dessie, kissie, paow och alla andra stora bloggare som får så sjukt mycket kritik, både bra och dålig, men hur bra kan dom egentligen må?  dom säger hela tiden " jag bryr mig inte om vad ni säger, I know you love me" typ, men seröst, bara det är ju ett exempel på hur dålig självkänsla dom egenltigen har, att dom ska måsta "påminna" sig själv om det typ.(eller så ser jag de som iallafall) näää herre gud, jag fattar verkligen inte hur dom orkar och klarar det, för det skulle jag aldrig göra.
ajja nog om det, detta inlägget har redan blivit allt för långt.


livet är fanimej till för att bjuda på sig själv!
PEACE OUT!


Nobody can go back and start a new beginning, but anyone can start today and make a new ending.

Men lova att alltid finnas där, fastän det har blivit som det är.


Nobody can go back and start a new beginning,
but anyone can start today and make a new ending.

In the end, the take you make is equal to the love you make.

okej, ny bloggdesign igen, eller ... ny och ny ären väl inte .. gjorde den för typ ett år sen, eller själva headern gjorde jag då. men den kändes ändå härlig och jag ville ha den nu., fast ändrade lite färger och sånt. haha men vi får se hur länge jag orkar ha den där.

Men vi får se, när jag får tillbaka min dator och photoshop ko´mmer jag säkert göra en ny, och det är typ till veckan. ahah.

!


PEACE OUT!

they send me down to the river, and into the river we dive.


typ en av världens härligaste låtar
 med en av världens härligaste artister.


Meeting you was fate, becoming your friend was a choice, but falling in love with you I had no control over.


fan, hade ju byggt upp mitt liv igen.
Varför ska du komma nu och förstöra allt?

It hurts to love someone and not be loved in return, but what is the most painful is to love someone and never find the courage to let the person know how you feel.

nää tänkte skriva värsta inlägget om vad som jag gjort idag, men det kändes inte så värt och det kändes sjukt jobbigt. Så lite snabb uppdatering kändes bättre,

stan med linda,-> for till elliots skola -> drog in till stan och träffa linnea, -> drog till vårdcentralen för att kolla upp ett födelsemärke, -> drog till linnea (vi gick på promenad, tog kort, åt middag, pratade osv) -> sen skjutsade mamma mig till syrrans lägenhet, -> drog på träning, -> sen hem igen och nu så sitter jag här.

så har min dag varit. lixom intressant att veta vavavava?

Förövrigt så ÄLSKAR jag skvaller bloggar, dom är så sjukt klockrena och endel är så himla roliga!
En eloge till wesee's  som uppdaterar hela tiden, och slänger ut sig sjukt härliga kommentarer ibland! bra jobbat.


menmen tänkte runda av detta inlägg nu för det börjar bli för långt, så

PEACE OUT!

Can we start over, or should I leave you behind?

värd skoldag igår, en timmes lektion sen fick vi sluta. kl 10.
Jag skulle träffa Thess på stan kl 4 så tyckte det kändes ovärt att dra hem och sen in till stan igen så jag och linda drog in till stan . sen så träffade vi eliott som ville att vi skulle komma på deras skola idag eftersom att vi är lediga.

Sen kom stefan var social med mig ett tag när linda dragit. sen kom thess och vi gick runt på stan lite sen for vi på subway för thess ville äta. Sen träning . Var helt slut när jag kom hem så det första jag gjorde vara tt gå och duscha sen gick jag och la mig. och gissa vad. jag somnade halv 11! oj så skönt! under hela sommarlovet har jag aldrig somnat före 2! helt seriöst, de är sjukt !

ajja, nu snart ska jag dra in till stan och möta upp Linda för att sen dra till sörböleskolan ett tag och möta upp eliott.
Sen blire att dra tillbaka in till stan och vara med Linnea, vi ahr så sjukt mycket att prata med varandra om.

ajja, ska göra mig iordning nu,

PEACE OUT!

ALIENS FINNS PÅ RIKTIGT!



okej, ja jag har inge liv och  tråkigt
.....

Alla minnen, tårar och mitt brustna hjärta kommer alltid finnas kvar.

Håret har nu torkat så det går att se hur det blev, och jag är sjukt nöjd. haha trodde det skulle kännas sämre men det känns faktiskt jätte bra.  TACK TILL SOFIA SOM FÄRGADE MITT HÅR!


Så hejdå hårfärgen!


Funderar på att gå och lägga mig, känner mig sjukt trött. Men kommer ändå inte kunna somna för egentligen är jag pigg. Det går lixom inte ihop men så äre bara...

smsar med Thess nu och vi funderar på att gå på stan imorrn efter skolan. Det blir nog finemang hoppas jag! oj, sikket randomt ord! jag tänkte inte ens på det, bara skrev. Så Thess och jag ska ses imorrn kl 4 i stan, om någon har lust att henka på, så hör av er på våra mobiler. (;

Ajja ska inte skriva mer nu, skola imorrn och den ena lektionen är typ: " rehabilitering och något jag inte minns namnet på " och den andra nå annat randomt. menmen


sådär lagomt ny bild från december -08!
PEACE OUT!


from the first time I met you, I know we will be friends.

okejokej, jag och gabriella har sett lite på filmen "never back down" och guud vad dom är snygga!

Nu väntar vi på att Sofia ska komma hit, hon ska färga mitt hår. WIHOOO, jag hade glömt att olivia, som brukar färga mitt hår, har brutit handen. Men det är lurre , Sofia ska fixa det idag. Så vi får se om jag komemr bli nöjd eller ångra det som bara den..... Men ska bli skönt att bli av med utväxten iallafall.  Men lite konstigt kommer det att kännas med tanke på hur många kommentarer jag fått pga att dom tycker att jag har en så sjukt snygg färg och alla ba: " hur haru fått ditt hår den där färgen?!". men det blir säkert bra ändå hoppas jag då.

Nu kom sofia så ska dra nu.
PEACE OUT!

It is going to takes time before I trust you.

  

så där lagomt härliga låtar.

So come closer, baby, I want to see what you are made of

har just kommit hem från en riktig toppen kväll på discgolfen med Thess, Rickard, Emil, Mange, Marcus och Jonathan. Klockrent asså... fast grabbarna övertänker allt lite för mycket. Och tack emil för att du skjutsade hem mig, (A) !

ajja, mamma vill tydligen ha datorn nu så, PEACE OUT!



ta mig till himmelen ikväll, låt oss aldrig skiljas åt.

nä men oj, nu borde jag verkligen sova. Gabbie har konfirmation imorrn så ska vara i kyrkan 11? och sen kommer hela släkten hem hit och "firar" henne och värsta släktkalaset.

men ska sova nu, elelr se nån film.. Så peace out!


svårt att välja eller isak?


Alla sår läker med tiden, men hinner såren läka innan din tid är ute?

sitter här hos linnea nu, hon är typ och duschar håret? ajja, toppen kväll igår asså. jag är för lat för att orka skriva så om i vill veta nått besök linnea.

nu blire att cykla in till stan, så där lagomt hurtiga, (blir att ta bussen istället för vi är för lata)och fara förbi hemma i lägenheten(haha härligt att jag kallar rebeccas lägenhet för hemma... men rebecca är ju nere i uppsala så har bott däri 2 veckor och det börjar kännas som hemma. HAH!)
sen blire att dra in och gå på stan.

Sen blev det lite spektulationer om filmkväll ikväll? haha ajja, vi ser hure blir. !




sådär lagomt söta, (btw. hejdå världen för linnea kommer döda mig.. )
PEACE OUT!

I don't want you to leave, I want you here with me. To hold you close in my arms and watch every breath you take.

så där lagom värd första skoldag, hade typ kunant få slutat på en timme om vi haft en seriös klass, men det har vi ju såklart inte å fick inte sluta förän halv ett.

Då blev de dra tillbaka till rebeccas lägenhet och direkt jag kom dit så ville Mia att jag skulle komma in och vara med henne på stan. Så drog dit och träffade mia, checkade in nya skoaffären(SJUKT SNYGGA SKOR)  sen blev de dallas - pommestallrik, och bara allmänt prat. Alltför sällan mas ses, allt för synd lixom för man har ju så sjukt roligt!
sen så tog jag ett nytt hål i örat idag, har nu 3 st i vänstra örat och 1 i högra, funderar på ta ett till så jag har 2 i det, men väntar ett tag för jag vill ju kunna sova på sidan och då äre lixom epic fail om jag tar i båda öronen. AHAHAHAA

aLjH och jag, så där lagomt seriösa på hennes skolavslutning.!
PEACE OUT!


I hate you for what you have done with me, but I hate myself more because I let you.


I saw dream that noone ever have seen.

har jujst ätit god middag med mamma och gabbie, fast dom hade redan ätit när jag kom hit.

Igår kväll blev det att vara med linneaA, ganskla så roligt hade vi, mys och se film, gullig du va som somnade lilla vän! och förlåt för att jag sov så länge..,

ajja nu blire att fara in till stan och kolla om jag fått min lön och sen blire att fara tillbaka till lägenheten och sen innebandy ikväll.!

och imorrn blire stan med thess -> fara och spela discgolf med kippe - > innebandy träning. typ kan de bli bättre?
´
ajja ska bege mig mot stan nu.


PEACE OUT!

Det här är bara början, jag ser inget slut.

yay om 3 dagar äre skola igen, längtar inte. och hur fan tänkte dom emd att man ska börja på en torsdag? !
 dessutom har jag itne fått min lön än så jag är itne glad, hade ju tänkt köpa ny innebandyklubba nu innan säsongen/skolan började men nej det går inte...... åh GÅ OCH DÖ elelr nått.... gladtjej_92

ikväll kommer thess att komma och chilla me mej i lägenheten efter att ´hon dansat typ vid 9 nån gång? komemr bli chill elelr nått, var typ hur länge som hellst som vi var med varandra så de va verkligen på tiden nu! eyy gumman sova över? typ pyjamaspartyyyyy!

och imorrn blirre att vara med linneaA efter träningen som slutar typ där vid 10 nån gång och hon kommer kanske troligtvis sova över? FF FTW!

ajja ska dra mig tillbaka till lägenheten nu, for förbi hos familjen (som bor hos mammas kille) för att äta och jag behövde kolla innebandy tränings-tiderna. sååå...
 
PEACE OUT!

gratis godis, kan de bli bättre?


http://www.gratisgodis.se/?r=246511


Varför itne göra som jag? och bli medlem och få godis? avvavava?
helt klart värt och man får de typ fort då man bestöller det.

LÄTT VÄRT OCH DET REKOMMENDERAS STORT.!

sextonde i åttonde -09

toppen kväll igår på bonnstan med simon, olivia och steff.  helt mysigt asså. lite fotbollsspelande med en volleyboll och jag lyckades faktiskt ta av bollen från simon när han försökte dribbla förbi mig. haha  och han spelar fotboll det gör inte jag. HAHA typ lite stolt. hehe.


ajja inget annat värt har hänt, så

PEACE OUT!

why try to change the things you got, instead of just being happy for it?

ojojojojojoj vad länge sen det var jag skrev nu, har hur som helst sovit i rebeccas lägenhet själv sen i lördags. åh vad härligt det har varit.

har iallafall avrit på stan med linnea idag, och har köpt:
klänning - gina
klänning/tunika - gina
lack leggings - gina
jeans - HM


och igår köpte jag en tröja på cubus.

ajja, min vecka har itne sett så speciell ut.
olivia sov hos mig, spelat discgolf med kippe och mange, varit med aljh robert richard och jeppe, stan med systrarna och stan med aljh.


PEACE OUT!

Utan er varje dag skulle världen vara svår, allt vi gått igenom, alla år efter år.

igår var jag och aljh på Vbb(som aljh kallar de,) och badade, först var jag och linena ensamma där och sen kom richard och eliasS och joinade oss.  jag och linnea for dit tidigt vid 10. och guess what, jag cyklade(från bergsbyn)! 8 km(elelr nått sånt) på 20 minuter, seriöst. det är ju typ bra. var så stressad för jag trodde jag skulle komma försent, men avr där 10 min innan. så det va ju luuuuuugnt!

Sen blev det att cykla till linneas pappa (sörböle)där vi skulle äta hembakad pizza för mamma, marcus och cornelia skulle ockås dit. efter maten drog linnea iväg med robert för dom skulle vara emd varann så jag drog in till stan för att kolla hur mycket pengar jag hade kvar och jag hade 300?! randomt för jag trodde jag var pank haha. 

Och jag ville ha nått att göra så jag smsade och hörde om olivia ville vara emd mig för det är ju som ändå på vägen hem till mig så jag drog dit och vi var hurtiga och gick till ica morön och köpte massa onyttigheter. Sen så cyklade vi till mig och såg film och spårade oh pratade sen så sov vi i husvagnen och gissa om det var varmt när man vaknade! man höll ju på dööö!


idag efter att olivia dragit for jag och cornelia och köpte en stor bergsbyglass var, tjockt men vadå? så länge det är gott skiter jag i hur onyttigt det är. Dessutom förtjänar jag det ju nästan för har cyklat cirka 5 mil på 3 dagar. typ duktigt juh.

 ajja , ikväll blire att dra till syrrans lägen het för jag och bror ska sova där (syrran är borta) . Vi ska sova där för att vi ska ha visning av huset och mamma vill slippa städa flera gånger om(jag förstår henne)  så blir inbgen uppdatering på datorn typ... det suger. får ta emd massa böcker dit bort typ.


ajja peace out!


 för övrigt, grattis till alfred som fyller 6 år idag. GRATTIS GRABBEN!

WIHOOOO


Forgotten hopes buried in your soul's lonely grave, remember how you were before you locked your heart away.


I thought that if I kept it inside me
there would be less problem for all.
I didn´t understand how I didn´t see
that I have created my own wall.
I have closed out everyone I care about!

Fear like they've never known before.

drog till linena och vi började se blindness, linnea vart så trörr så hon gick och la sig ahha sött! jag såg klart filmen ialalfall och tyckte redan från början att den evrkade spårad. och se va den, tycker då jagiallafsall.. 


ajja imorrn blire vitbergs med aljh, kanon asså.  drar dit 10  och stannar där till typ 2, ska kasnke och spela discgolf med mange halv 3, fast vi får se. haha, drar dit iallafall coh ser vad som händer. 

borde gå och sova för jag är sjukt trött men som jag sagt så hatar jag att gå och lägga mig för det är då all ångest, panik och alla andra känslor och rädslor som jag har under dagen som jag ine tänker på då jag är med folk. så jag försöker hela tiden planera så jag har något att göra för det mesta för att slippa avra ensam och få dom där panik attackerna. Jag mår bra då jag har folk omkring mig.



ajja nog med mitt emo-inlägg. lägger in några biler från min och thess's fotning.












ajja nog för mig, orkar inte ladda upp mer, imorgon laddar jag nog upp bilderna från grillningen och matchen från igår


PEACE OUT!

I can't save you, this is the dark side of you.

drar till sugmiannka nu och se se film.

PEACEOUT!

here comes the rain again.

olivia for nyss, vi har pratat och haft picknick haha åh gud vad romantiskt det låter. HAHAH! nee men seriöst dset var jätte härligt och vi har haft jätte roligt, blir alldeless för sällan man ses. Men nu skare bli ändring på det. 

Nu blire kanske linnea tror ja, elelr jaa jag vet itne. vi ska kanske bara ta det lungt och se nån film. men vi får se.

nu orkar jag itne datorn längre så¨,


olivia så där lagomt seriös.!
PEACE OUT!

you slowly tear me apart.

har just kommit hem från att ha spelat discgolf med olivia, simon, wille och pierre. Tycker faktiskt att Olivia spelade skit bra med tanke på att hon spelade med vänster för att hon brutit höger! sen var ju Pierre och wille och simon skit bra! pinsamt att man själv spelade så jävla dåligt. sämsta rundan jag någonsin har spelat typ, inte bra alls.!


aja jag och och olivia sitter nu hos mig och äter våfflor med glass och hallon sylt på.! sen så lyssanr vi på värsta bra låten.




jag och olivia, så där lagomt seriösa.

so you gotta let her fall to the ground and just watch when she slowly dissapeare?

toppen kväll.! mys med grillning och prat nere vid älven. fotbolls matc osv. tack linnea och olivia.









kärlek <3

take your life with cocain.

olivia ringde just och ville ha med mig på simons fotbolls match. Så jag ringde linnea och frågade om hon ville henka och hon va på! Så jag och Linnea ska cukla till olivia och sen cyklar vi till sunnanå där matchen är.

Så peace out, nu ska jag bege mig till henne och ladda mobilen och kameran.


don't leave me, i love you.

nu ska gabbie alldeles strax fara, ! åh så nu äre värsta tårkalaset.... ÅH vad jag kommer att sakna henne.

ÄLSKAR DIG GUMMAN!






åhhh.... nu har hon farit och tårarna bara kommer. haha sikken tönt jag är! men jag kommer sakna henne så mkt fast det inte är så länge hon är borta.!  åhhh...... hatar sånna här jobbiga saker...!

hanging by that moment and still dreaming about you,

sitter hos thess nu, hon är och duschar inför att vi sak fota, jag ska göra det då hon är klar. Åh vad det ska bli skönt att duscha! för vi har som sagt stått ute och målat staketet, och eftersom man inte vill ha färg på sig har vi stått i lång byxor och jag har svettats som en stucken gris eller nått....


ajja, nu blire iallafall att fota som sagt och världens bästa Linnea har lånat ut kameran åt oss eftersom det andra sket sig.. ! så vi fixade de ändå. Så 100000000000 olika outfits och 1000 olika kombinationer kommer det bli. ni fårkanske se bilder sen, you never know!


Sen blire att dra till discgolfen och spela jag och thess, ba att komma och joina där runt 16-16.30 nån gång. Så kom dit!

ajja, nu är typ thess klar,

rå bra tjejer!
PEACE OUT!


A person is able to become truly strong.. when they wish to protect someone they cherish.

satt mig just vid datorn, har sett lited film och chillat.  Snart så kommer thess, var ett tag sen man var med henne. Så peppen!

nu kom också marcus, mamma och gabbie hem. ! yees, jag hann träffa henne igen! och förhoppningsvis komemr jag hinna träffa henne imorrn också! annars blir jag typ riktigt depprimerad! asså åhh... hur ska jag klara mig här hemma utan dig sis?!

ajja, orkar itne skriva något mer nu utan ska prata med gabbi nu innan thess komemr.!


(rebecca, mamma, cornelia, marcus, gabbie och jag. ni betyder <3)
PEACE OUT!

 nu kom tehss också!


Don't leave me with theese fools.

Har just snackat med thess på telle och vi har bestämt för ikväll och morgondagen.

Thess kommer hit ikväll och då väljer vi ut massa kläder sen följer jag till Thess och väljer ut massa kläder till henne, för guess what?! Vi ska bli fotade av en fotograf imrorn! SHIIET, jag kommer inte våga kommer banga när vi kommer dit, jag vågar inte, varför lät jag mig övertalas av thess! haha nää okej, nu ska vi inte överdriva. Det kommer typ ändå bli kul och roligt, sen så försöker jag få tag på hanna för hon är gudomligt bra på att sminka folk, och det vore jätte bra och roligt om hon ville sminka oss, för hon är ju typ bäst!

ajja , ska sova hos thess ikväll, så då blire prat och mys och imorgon på morgon blire att börja måla staketet och sen duscha och göra sig iordning och fara in till stan. Efter "plåtningen" (haha de lät fan coolt!) så blire att gå lite på stan och sen så dra tillbaka till bergsbyn och spela discgolf,! kung asså. kan dagen bli bättre?



fast gabbie åker till gotland imorrn, det suger, vem ska jag nu vara med på dagarna? jag kommer sakna henne oerhört! ,
gumman hare bra där! och "you better not get svin influenssan!!!!" för vet hur jag skulle klara mig om du blev sjuk och så! men assås eriöst, jag vill itne atta du åker men jag önskar dig ändå en bra och skojjig resa"! hare bäst!


syster ♥ älskar dig!

kramade just henne för kan vara sista gången jag ser henne innan hon far, och tårarna kommer nästan, på god väg ärom iallafall.! 



ajja, nus ka jag börja leta igenom min garderob innan thess komemr, (vid 10 men ändå! ) för vill ändå veta lite haha.

PEACE OUT!

I'm falling even more in love with you.

oj sjukt trött, har ite gjort ett jävla piss idag. !  känns as skäönt att ha sommarlov, sova länge, stanna uppe sent osv.

Imorgon blire troligtvis att måla staketet hos Thess på morgon och sen typ kanske bada och sola på dagen och sen discgolf på kvällen! kan livet bli bättre? livet leker och solen skiner. hoppas den gör det imorrn också. ska bara hitta några kläder som jag inte är så rädd om och som jag kan måla i. ahha, fast om det är förjävla varmt blire typ att stå naken! haha.
ajja, nu ska jag äta nudlar, som jag förövrigt hatar egentligen. äter det bara för att det går sbnabbt och jag orkade inte göra någon annan mat just nu.
'

PEACE OUT!!

I'm not okey, so let's not pretend that I am.

ojoekje, nu är mitt rum renare och mer städat än det varit på länge! och imorgoin kl 11 skarom komma och fotografera.

Nu blire att se film med makkan, han vill typ se senaste "james bond" filmen, men det vill typ inte jag.


Ajja ska dra nu

oj, va hände?
PEAcE OUT!

she falls to her knees, screaming god please, make something of me.

riktig toppen kväll igår, spårad film, spårade spel! oja linena, det där får vi spela igen! sen spårat impulsivt nattbad i älven, linnea som är bangarN!  ajja, verkligen oppen härligt. fast det blev inget tältande utan vi tryckte in oss i sannas rum och låg uppe och sjöng och bara pratade till 7, tycker vi var ganska duktiga som ändå lyckades vakna 12 efter 5 timmars sömn.!

ajja, nu väntar stor städning av rummet, inte rolgit, hatara tt stäa och dessutom ska typ ingenting vara framma för imorn skarom komma och fota alla rum. !


bara massa toppen brudar asså.
PEACE OUT!

kvartersgårds brudarna, here we come!

packat klart sovsaker och hittat 9manna tältet, väntar på att linnea ska komma och hämta upp mig sen bära av till sanna . tältning! <3<3 se skräckis och ha allmänt trevligt.


PEACE OUT!

Ingen dör oskuld, livet knullar skiten ur oss allihopa.

okejokej, städar nu, känenr mig typ duktig. Visning av huset på måndag så ska typ rensa och packa ner i kartonger..... lite mindre kul och jag har upptäckt att min garderob börjar vara för liten, så jag ahr sagt det att när vi flyttar till a-torp, sörböle elelr vad man nu ska kalla det, så ska jag ha en 120 cm säng och många garderober sen är jag nöjd!

Peppar iallafall tältning ikväll med kvartersgårds gänget, ett fint smeknamn som linnea kom på.! lir att se skräckisar och prata och ha allmänt trevligt för att sen tälta ute på sannas gård typ!  Ska se om jag hittar vårat 9manna tält, (man rymms typ mer! tältet är STOOOORT)  sen ska jag hitta någon sovsäck och typ nått liggunderlag, haha1 sen ska jag tigga skjuts av mamma för jag orkar itne cykla med alt sde där, sött va !


ajja , nu måste jag fortsättsa med städningen om jag ska få fara ut ikväll.  så


PEACE OUT!

RSS 2.0